Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Közben hiába vezet a Stécé, már biztosan kiestek az nb3-ból is 😕Fú te.
warr_b
Ha a Vasas indít második csapatot, akkor a második legjobb 17. is bent marad.
-7 pontra vagyunk most a Dabas-Gyóntól, akiknek a sorsolás: Dabas (El Classico), Honvéd II, FTC II.
Ha ma nyerünk, akkor csak -4.
Nekünk Putnok, Jászberény, DEAC. És akkor ott van még előttünk a Hidasnémeti...
Mindegy, tisztán látszik a Briósi fejetlenség itt is, 3 körrel a vége előtt edzőt cserélnek, akit novemberben neveztek ki, ráadásul miskolci káder volt ő is.
Csak a TAO a lényeg, semmi más. Még szerelésre sincs pénz, a leselejtezett DVTK melegítőkbe járnak meccsre a játékosok.
Szánalom, évek óta liftezünk... a város is egy vicc, bekaphatják.
több mint 3 éve
amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Közben hiába vezet a Stécé, már biztosan kiestek az nb3-ból is 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hehenb1.hu/otp-bank-liga/blikk-bognar-gyorgy-es-fia-is-az-mtk-nal-folytathatja

több mint 3 éve
Frankfurt-Rangers EL döntőFeyenoord a holland Lazio kb 😀
100e-s jegyigénylés érkezett csak Frankfurtból, mikor összesen kapnak 10e-t😊 Mondjuk ez megint milyen okádék dolog, hogy öltönyösök, meg semleges szurkolók kapják a jegyek nagy részét.
De ez még semmi, mert a konferencia liga döntő még jobb😊 Azt Tiranaban rendezik egy 22e-s stadionban és mit ad isten a Roma és a Feyenord jutott be. Állítólag fél Roma jönne, de a hollandok sem otthon akarnak ülni. Ráadásul a hollandok korábban egy picit átalakításokat végeztek Rómában, amit az olaszok most biztos szeretnének megköszönni. Jó lesz majd akkor Tiranában rendőrnek lenni 😊
NB2
Mondjuk nem ez lenne az első alkalom hogy az olaszok bevonulnak Albániába
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Alapvetően jó meglátás, hogy nagyon fontos hátul a kémia, de azért egy ilyen drága védőnél nehogy már ez szempont legyen. És akkor még csk is lett ebből a nyomorultból, amikor süt róla és belőle az angol proli mentalitás és lekezelés.Ez egyebkent szerintem igy nettoban nem igaz. Maguire Leicester klasszis teljesitmenyt nyujtott. Maguire a valogatottban klasszis teljesitmenyt nyujt ket eve. Igazi vezer volt az Eb-n is.Maguire világi lúzer, amíg a kezdő közelében van sosem lesz értelmes védekezés ott.Igen, nagy kérdés szerintem is, hogy néhány embert újra lehet-e építeni (Rashford, VdB), illetve a fiatalok beépítse (Garner, Laird leginkább). Nyilván a legjobb forgatókönyv az lenne, ha még Greenwoodról is kiderülne, hogy ő aztán ott sem volt a balhénál, de erre nem sok esély van.Kane biztos nem akar most a Unitedbe menni, Son meg sztem kizárt, h mozdítható lenne.En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Mu drukkerként kiegyeznék Kane-el, de szerintem, ha igazán akarták volna már megszerezték volna. Son is jöhetne. 😊
Szerintem nem vagyok vele egyedül vörös ördögként, hogy Rice/Neves igazolás az első, ha szeretnénk valamit.
Nagyjából egyetértek veled mindenben.
(Nunezt es Nkunkut, én őket nem ismerem)
Haaland szerinted a Mu-ba milyen lett volna? Sancho ideje eljöhet a holland edzővel, mit gondolsz? CR egója miatt szerintem nem fog maradni, ha akar még valamit lelép. Egyébként Rashford a nagyobb gond. 1 éve kuka. Na meg Greenwood... . A védelemről ne beszéljünk. 😊
Padrinaggio
Amúgy most, hogy Ten Hag és RR érkezésével sok vezetői pozícióban is mennek a változások a MU-nál, kérdés, hogy a meglévő játékosoknál ez milyen változásokat idézhet elő. Valszeg a csapatmorál a béka segge alatt, ezért is nyújtanak sokan még a szarnál is szarabb, önmaguk képességeihez képest méltatlan teljesítményt. Itt most főként Rashfordra és Maguirere gondolok, mindkettő értékelhetetlen szezont hozott, de az azért nyilvánvaló, hogy náluk ennél jóval magasabban van a szint, amin játszani tudnak. Pl. Varane-ról is nem tudom hányszor hallottam, hogy a világ legjobb CB-je, de hát őszintén szólva ezt nem nagyon mutatta meg eddig. Az is biztos, hogy nem könnyű úgy belső védőt játszani, hogy előtted egy Fred-McTominay páros szűr, melletted meg Dalot és Telles próbál a szélen védekezni. Szóval én Ten Hag első évében az említett két embert még nem kukáznám, hiszek benne, hogy náluk a tiszta lap nagy ugrást jelenthet. Papíron a Maguire-Varane páros azért nem hangzik rosszul szerintem.
Szélső hátvéd posztokon mindenképp elférne az erősítés mindkét oldalra, Shaw-n kívül sztem mindenki gyenge, és nem is látom a potenciált. Jobb hátvéd mindenképp kell. VKP a másik ami biztos, hogy kell, Kalvin Philipset adnám, mellette lévő posztra valszeg vandeBeeket szánja TenHag. Bruno helye valszeg biztos, Sanchoé is. Másik szélre én elhoznám a Spursből Bergwijnt, sztem az a csávó kibaszott jó, az Ajax és Ten Hag nagyon is akarta a télen. És akkor, mivel csak Rashford maradt csatárnak, mellé/helyére nyilván hoznék egy klasszik befejezőt. Ja és akkor csak a kezdő 11-ről beszéltünk, a cserékről, rotációs emberekről még nem 😀 CR, Pogba féle emberkéket mindenképp elengedném. Semmi értelme 1 évre maradniuk egy valszeg konferencialigában tengődő, újjáépülő csapatban.
Duff
Amúgy én de Gea-t is eladnám. Most nagy a hype is körülötte, jó pénzt lehetne érte kérni. Ráadásul rengeteget keres és egyébként egyáltalán nem olyan jó. Még azzal is tudnék vitatkozni, hogy vonalkapusként világklasszis, de a többi fontos dolog aztán végképp kuka. Hendersonnal jobbak lennénk valószínű és még egy elég nagy fizut fel tudnánk szabadítani.
Szóval akitől megszabadulnék: DdG, Pogba, Mata, Matic, Fred, Ronaldo, Cavani (ha nem lenne mindig sérült simán megtartanám), AWB, Bailly, Jones, Lingard?, Maguire?. Talán ennyi. Még kölcsönből lehet visszahoznám Williamst is. Benne látok egy kis Roy Keant hozzáállásban, mégha a poszt és a szint nem is ugyanaz. 😀
Amúgy Mata még játszani fog valahol nem? Pár éve volt róla szó, hogy marad majd az edzői stábban.
dugo93
A kp az tiszta sor, VdB, Bruno marad, mindenki más kuka.
Sancho elég ótvar a Dortmund óta, de az ára és kora miatt esélyt kell kapjon.
Rashford nem top csapat szint mentálisan, kb mint Irving az Nba-ben. Ha csak a játékra koncentrál elit, egyéb esetben kuka
FLZOLI
Ahogy en latom, Maguire tipikusan az a vedo, akit tudni kell megfeleloen hasznalni, illetve konkretan olyan vedelembe szabad csak beepiteni, ahol olyan tarsat raksz be melle, akivel tokeletesen kiegeszitik egymast. Szerintem peldaul Alaba mellett kiraly lenne a Realban, de Rudigerrel is a Chelsea-ben.
Lassu, mint egy lajhar, katballabas, de egyebkent fejjel elit, helyezkedesben is bizonyott a Leicesterben es Angliaban, egesz egyszeruen nem klappol senkivel sem, akit melle odapakoltak az MU-ban.
En a kozephatvedek kapcsan mindig is kiemelkedoen fontosnak tartottam, hogy ki az, akivel parba kerulsz, milyen stilusu jatekos, mit tudtok adni egymasnak, es peldaul Van Dijknal is lehetett tapasztalni a Sotonban, hogy rengetegszer el van veszve, baromi sok egyeni hibaja is volt emiatt, aztan amikor bekerult egy olyan rendszerbe, ahol kello segitseget kapott maga melle, egesz egyszeruen sebezhetetlen kategoria.
Ugyanezt erzem rengetegszer Stonesnal, aki szerintem baromi jo hatved, de Pep eleinte annyira rotalta a vedelmet is a Citynek, hogy rengetegszer el volt veszve az ember. Az angol valogatottban Stones peldaul tokeletesen kiegesziti Maguire-t, nem is veletlen, hogy az az angol valogatott az MU-val padozo Shaw-val, meg Walkerrel majdnem feltorthetetlen kategoria evek ota. Persze kellenek a szurok is elejuk, de a legfontosabb, hogy ki a parod a vedelem tengelyeben.
Azert emlekszem en meg, hogy Rio Ferdinand is mennyire hullamzo volt az elso eveiben az MU-nal, aztan megjott Vidics, onnantol pedig konkretan elmebeteg parost alkottak, ami nalam peldaul legendas marad orokre. Mint ahogy arra is emlekszem, hogy ahogy kidolt Vidics, ugyancsak jottek hibak Ferdinandtol, illetve ha epp Ferdinand esett ki, azert Vidics is hirtelen sokkal sebezhetobbnek tunt.
De ugyanez volt a legendas Milannal is. Nestanak volt olyan eve, hogy csak neztem, hogy ez az ember ki? Olyan hibai jottek, amiket tole korabban sosem lattam, pedig akkor mar a vilag egyik legjobb vedojenek szamitott, volt a hata mogott nehany ideny. Aztan megint kapott egy megfelelo partnert, es mar megint azt lattad, hogy ez az ember vilagklasszis. Cannavaronal is voltak wtf dolgok, amikor epp nem kompatibilis jatekos rohangalt mellette.
Az Eb-n mindenki nyalazott arra a Bonuccira, aki Chiellini miatt lett kb. sztar, elment a Milanba, az emberrol 35 meccsen kaptunk legalabb 20 golt, szarul helyezkedett, sorra adta el a labdakat, keptelen volt lefejelni embereket. Raneztel es azt hitted, hogy a vilag legjobb csapatba mintha beraktak volna egy 12 eves sracot, aki azt sem tudta, hogy merre van es mi a feladata.
Na mindegy. Maguire-re visszaterve, en tartom, hogy aki a csavot tudja hasznalni es megfelelo tarsat rak be melle, akivel kiegeszitik egymast, azzal o baromi jol fog jatszani. Az angol valogatottban sztarok voltak korulotte, oke, de a Leicesterben messze nem voltak neves jatekosok, megis kiemelkedoen tudtak teljesiteni.
Felreertes ne essek, a hideg kiraz Maguire-tol, nem szeretem az embert. 😀 Csak az a neputalat, amit kap, szerintem nyugodtan mehetne az osszes edzojenek, akik keptelenek voltak osszerakni a vedelmet. Maguire megfelelo tarsa viszont nem Varane lesz.
(Egyebkent en peldaul pont Varane-rol gondolom sok-sok eve azt, hogy az ember elkepesztoen tulertekelt, es a Realban is hullamzo volt, amikor epp nem volt mellette Ramos. Ok ketten jol kiegeszitettek egymast nagyon, amibol szvsz Varane nyert sokat, emiatt jocskan tulertekelt is lett. Persze ez csak az en velemenyem.)
Stez
Mindegy, szerencsére nem az én csapatomba kell hétről hétre elviselni 🙂
Varane szerintem elit, de nem vezér alkat, kell mellé valami nagypofájú. Nyilván ez volt a mesterterv Maguire esetében is, hogy hát wannabe leader mellé jó lesz akkor a francia.
több mint 3 éve
itt azert sok mindent erintettel, megprobalom kulon szedni:Ez oke, de a problema ott van, hogy a Bayern jelenleg egy Dortmunddal sem tud versenyezni. Es ez az oriasi problema. Nem tartjak meg Sulet, helyette egy nala nem biztos, hogy jobb jatekos kap bitang fizetest (Hernandez). Barmelyik nemet bennfentes portalt olvasom, abszolut agyfaszt kapnak Hernandeztol, mennyit hibazik, es nem is tud rendesen vedekezni, plusz serulekeny is. Mindekozben Sule nem kapta meg ugyanazt a penzt Munchenben, amit Hernandez, ezert elmegy. Elment elotte Alaba, aki klasszis teljesitmenyt nyujt a Realban.ennel osszetettebb a tortenet, Sali mozgastere is szukult anyagilag, most mar szoba sem johetne egy 40+ millas igazolas, nem hogy Hernandez. nyilvan a Flickes dolog sem jott jol neki, ot imadtak az oltozoben. egyszeruen eljutott oda a Bayern, hogy vissza kell lepnie, mert anyagilag nem tud versenyezni az angolokkal, psgvel meg a spanyolokkal. ezert is mondom, hogy kb van meg egy evunk nemzetkozi teren, utana jon a lassu halal.Igen, szerintem is sokoldalubb Adeyemi.Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.ebben nagyot egyetertunk. ez a srac nagyon jo mar most, es csak jobb lesz. sztem sokkal tobboldalu csatar mint Haaland. raadasul nem is kerult volna egetrengetoen sokba, tenyleg nem ertem, hogy miert nem hoztuk. megkockaztatom, hogy attol fuggetlenul mi lett volna Lewatol is el kellett volna hozni.
Stez
csebi
En alapbol nem ertem, mi folyik a Bayernnel, de a nemet media honapok ota attol hangos, hogy klikksedes van mar az oltozoben, Salihamidzic ellen van az oltozo fele, miota az elozo vezetoseg atatdta a klubot, kisse kaosz van. En egyertelmuen Salihamidzicban latom a problemat. Szimplan csak nehez felfogni, hogy hogy lehetett ennyire elszurni ezt az egeszet, de neki sikerult.
Stez
csebi
Honapok ota szorakoznak Lewandowskival, aki kethetente nyilatkozza, hogy meg mindig varja, hogy egyaltalan keressek, de tojnak ra. Mindekozben a masik nagy igazolas, Upamecano is hullamzo.
Ezeken akadt ki Matthaus mellett tobb szakerto is, hogy Salihamidzic keptelen kezelni a jatekosokat, emiatt klikkesedes van az oltozoben, kaosz, rengeteg a kerdojel, mert egyre tobben gondoljak ugy, hogy megbizhatatlan a vezetoseg, meg a legjobb jatekosokat sem tartja meg/fizeti meg, mindekozben meg pont az az 1-2 jatekos viszont a hibak es a hullamzas ellenere is vedettek, akiket dragan igazoltak.
Siman lehet, hogy egy even belul elhuz Lewandowski, elhuz Gnabry, akkor pedig mi lesz itt? Marad egy 86 eves Muller, mindekozben pedig sikerult elszorakozni a legnagyobb nemet csatartehetseget, aki immar a rivalisnal focikazik.
Ezek oriasi blamak. Es ezek Salihamidzic hibai. Foleg, hogy a Bild szerint (marpedig a Bilddel konkretan nyiltan kommunikal, es szivarogtat a Bayern, olyan szoros a kapcsolatuk) Adeyemivel mar a Dortmund elott talalkozott Salihamidzic, es a srac siman nyitott volt a Bayernre, csak a targyalasok vegul abbamaradtak. Gondolom, a Bayern tojt a srac fejere, nem gondolta, hogy kozben lecsap ra a rivalis.
Azert ez igy nem lesz eletbiztositas. Nemetorszagban talan meg sima lesz a bajnoki cim, de a BL-ben azert mar siman keves lehet.
Stez
Sule: nem fogadta el az ajanlatot, en ugy tudom, hogy tobb fizut ajanlottunk, mint amit Dortmundban elfogadott. talan nem tetszett neki, hogy nem szantak neki vezer szerepet, de tobb edzonel sem o volt a top KH valasztas, sem Flicknel, sem Nagelsmannal, de ha jol emlekszem korabban sem. raadasul a mentalitasaval komoly gondok voltak, egezsegtelenul etkezik, tulsulyosan jon vissza a teli, nyari szunetrol stb.
Hernandez: nagyon fontos meccseken amugy agyonnyeri a parharcokat, es allitolag vezer a palyan is, Upa melle tokeletes paros lenne sztem. raadasul a 3 vedos rendszerben is megallja a helyet. ha nem lenne serulekeny, nem lenne gond vele, nyilvan sokba kerult es sok a fizuja is, ezt alairom.
Lewa: itt sztem hibas minden fel. nyilvan tisztabb lenne eldonteni, hogy mit akarunk. oke Sali azt mondja, hogy nem adjuk el. kozben Lewa hosszu tavu szerzodest akar meg magasabb fizuval, mint jelenleg. de emellett elmenne a Barcaba szivesen alacsonyabb fizuert. en ket opciot latok: hosszabbitunk vele akar 2-3 evre, bevallalva, hogy a vege fajni fog mert oregszik VAGY iden eladjuk. legrosszabb dontes az, ami most van, hogy jovore ingyen tavozik.
Alaba: o el akart menni. csak ment a hisztizes, meg a kifogas, hogy o nagyon akart maradni, de. allitolag azert nem irt ala, mert a szerzodesebe akarta foglalni, hogy a meccsei X %-n kozeppalyan fog jatszani. en amugy ilyenrol meg nem hallottam. abbol is latszik, hogy Alaba reszerol nem valos szandeku volt a hosszabbitas, hogy a Realban iden mennyit jatszott kozeppalyan? kb nullat.
Gnabry: itt igazuk van sokaknak, nem ertem, hogy miert vele kell szivozni fizuban. nyilvan addig soherkedtunk, amig ugy latszik ot is ingyen elbukjuk.
Muller: poltasa miatt nem aggodok, mert vegso soron ott van Musiala, aki hasonlo poziban jatszik, csak mas jatek stilust kepvisel.
nyilvan en is ostorozom Salihamidzicot, mert van miert. de azert nem o a felelos egyedul illetve a jatekosok sem ma szuletett baranyok. de teny, hogy kb bmit csinal, Uli szemeben az a jo.
ami nekem nem tetszik, hogy nyiltan fel akarjak vallalni azt az iranyt, hogy mostantol a gazdag kluboknak nevelunk jatekosokat, mint kozbulso lepcso. a korai BL kiesesek is beinditanak egy spiralt, de ha meg ehhez mi szandekosan ra is jatszunk akkor kb orulhetunk, ha a BLben a 8t megeljuk. az lesz a kerdes, hogy a rekordaron vett edzonk mit fog tudni hozzaadni pluszban a csapathoz. iden tanuloev volt neki, most eloszor volt az, hogy olyan csapatot iranyitott, ami a BLben is eselyes, de ha ez sorminta lesz tole akkor az sem volt a legjobb dontes.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez egyebkent szerintem igy nettoban nem igaz. Maguire Leicester klasszis teljesitmenyt nyujtott. Maguire a valogatottban klasszis teljesitmenyt nyujt ket eve. Igazi vezer volt az Eb-n is.Maguire világi lúzer, amíg a kezdő közelében van sosem lesz értelmes védekezés ott.Igen, nagy kérdés szerintem is, hogy néhány embert újra lehet-e építeni (Rashford, VdB), illetve a fiatalok beépítse (Garner, Laird leginkább). Nyilván a legjobb forgatókönyv az lenne, ha még Greenwoodról is kiderülne, hogy ő aztán ott sem volt a balhénál, de erre nem sok esély van.Kane biztos nem akar most a Unitedbe menni, Son meg sztem kizárt, h mozdítható lenne.En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Mu drukkerként kiegyeznék Kane-el, de szerintem, ha igazán akarták volna már megszerezték volna. Son is jöhetne. 😊
Szerintem nem vagyok vele egyedül vörös ördögként, hogy Rice/Neves igazolás az első, ha szeretnénk valamit.
Haaland szerinted a Mu-ba milyen lett volna? Sancho ideje eljöhet a holland edzővel, mit gondolsz? CR egója miatt szerintem nem fog maradni, ha akar még valamit lelép. Egyébként Rashford a nagyobb gond. 1 éve kuka. Na meg Greenwood... . A védelemről ne beszéljünk. 😊
Padrinaggio
Amúgy most, hogy Ten Hag és RR érkezésével sok vezetői pozícióban is mennek a változások a MU-nál, kérdés, hogy a meglévő játékosoknál ez milyen változásokat idézhet elő. Valszeg a csapatmorál a béka segge alatt, ezért is nyújtanak sokan még a szarnál is szarabb, önmaguk képességeihez képest méltatlan teljesítményt. Itt most főként Rashfordra és Maguirere gondolok, mindkettő értékelhetetlen szezont hozott, de az azért nyilvánvaló, hogy náluk ennél jóval magasabban van a szint, amin játszani tudnak. Pl. Varane-ról is nem tudom hányszor hallottam, hogy a világ legjobb CB-je, de hát őszintén szólva ezt nem nagyon mutatta meg eddig. Az is biztos, hogy nem könnyű úgy belső védőt játszani, hogy előtted egy Fred-McTominay páros szűr, melletted meg Dalot és Telles próbál a szélen védekezni. Szóval én Ten Hag első évében az említett két embert még nem kukáznám, hiszek benne, hogy náluk a tiszta lap nagy ugrást jelenthet. Papíron a Maguire-Varane páros azért nem hangzik rosszul szerintem.
Szélső hátvéd posztokon mindenképp elférne az erősítés mindkét oldalra, Shaw-n kívül sztem mindenki gyenge, és nem is látom a potenciált. Jobb hátvéd mindenképp kell. VKP a másik ami biztos, hogy kell, Kalvin Philipset adnám, mellette lévő posztra valszeg vandeBeeket szánja TenHag. Bruno helye valszeg biztos, Sanchoé is. Másik szélre én elhoznám a Spursből Bergwijnt, sztem az a csávó kibaszott jó, az Ajax és Ten Hag nagyon is akarta a télen. És akkor, mivel csak Rashford maradt csatárnak, mellé/helyére nyilván hoznék egy klasszik befejezőt. Ja és akkor csak a kezdő 11-ről beszéltünk, a cserékről, rotációs emberekről még nem 😀 CR, Pogba féle emberkéket mindenképp elengedném. Semmi értelme 1 évre maradniuk egy valszeg konferencialigában tengődő, újjáépülő csapatban.
Duff
Amúgy én de Gea-t is eladnám. Most nagy a hype is körülötte, jó pénzt lehetne érte kérni. Ráadásul rengeteget keres és egyébként egyáltalán nem olyan jó. Még azzal is tudnék vitatkozni, hogy vonalkapusként világklasszis, de a többi fontos dolog aztán végképp kuka. Hendersonnal jobbak lennénk valószínű és még egy elég nagy fizut fel tudnánk szabadítani.
Szóval akitől megszabadulnék: DdG, Pogba, Mata, Matic, Fred, Ronaldo, Cavani (ha nem lenne mindig sérült simán megtartanám), AWB, Bailly, Jones, Lingard?, Maguire?. Talán ennyi. Még kölcsönből lehet visszahoznám Williamst is. Benne látok egy kis Roy Keant hozzáállásban, mégha a poszt és a szint nem is ugyanaz. 😀
Amúgy Mata még játszani fog valahol nem? Pár éve volt róla szó, hogy marad majd az edzői stábban.
dugo93
Rashford nem top csapat szint mentálisan, kb mint Irving az Nba-ben. Ha csak a játékra koncentrál elit, egyéb esetben kuka
FLZOLI
Ahogy en latom, Maguire tipikusan az a vedo, akit tudni kell megfeleloen hasznalni, illetve konkretan olyan vedelembe szabad csak beepiteni, ahol olyan tarsat raksz be melle, akivel tokeletesen kiegeszitik egymast. Szerintem peldaul Alaba mellett kiraly lenne a Realban, de Rudigerrel is a Chelsea-ben.
Lassu, mint egy lajhar, katballabas, de egyebkent fejjel elit, helyezkedesben is bizonyott a Leicesterben es Angliaban, egesz egyszeruen nem klappol senkivel sem, akit melle odapakoltak az MU-ban.
En a kozephatvedek kapcsan mindig is kiemelkedoen fontosnak tartottam, hogy ki az, akivel parba kerulsz, milyen stilusu jatekos, mit tudtok adni egymasnak, es peldaul Van Dijknal is lehetett tapasztalni a Sotonban, hogy rengetegszer el van veszve, baromi sok egyeni hibaja is volt emiatt, aztan amikor bekerult egy olyan rendszerbe, ahol kello segitseget kapott maga melle, egesz egyszeruen sebezhetetlen kategoria.
Ugyanezt erzem rengetegszer Stonesnal, aki szerintem baromi jo hatved, de Pep eleinte annyira rotalta a vedelmet is a Citynek, hogy rengetegszer el volt veszve az ember. Az angol valogatottban Stones peldaul tokeletesen kiegesziti Maguire-t, nem is veletlen, hogy az az angol valogatott az MU-val padozo Shaw-val, meg Walkerrel majdnem feltorthetetlen kategoria evek ota. Persze kellenek a szurok is elejuk, de a legfontosabb, hogy ki a parod a vedelem tengelyeben.
Azert emlekszem en meg, hogy Rio Ferdinand is mennyire hullamzo volt az elso eveiben az MU-nal, aztan megjott Vidics, onnantol pedig konkretan elmebeteg parost alkottak, ami nalam peldaul legendas marad orokre. Mint ahogy arra is emlekszem, hogy ahogy kidolt Vidics, ugyancsak jottek hibak Ferdinandtol, illetve ha epp Ferdinand esett ki, azert Vidics is hirtelen sokkal sebezhetobbnek tunt.
De ugyanez volt a legendas Milannal is. Nestanak volt olyan eve, hogy csak neztem, hogy ez az ember ki? Olyan hibai jottek, amiket tole korabban sosem lattam, pedig akkor mar a vilag egyik legjobb vedojenek szamitott, volt a hata mogott nehany ideny. Aztan megint kapott egy megfelelo partnert, es mar megint azt lattad, hogy ez az ember vilagklasszis. Cannavaronal is voltak wtf dolgok, amikor epp nem kompatibilis jatekos rohangalt mellette.
Az Eb-n mindenki nyalazott arra a Bonuccira, aki Chiellini miatt lett kb. sztar, elment a Milanba, az emberrol 35 meccsen kaptunk legalabb 20 golt, szarul helyezkedett, sorra adta el a labdakat, keptelen volt lefejelni embereket. Raneztel es azt hitted, hogy a vilag legjobb csapatba mintha beraktak volna egy 12 eves sracot, aki azt sem tudta, hogy merre van es mi a feladata.
Na mindegy. Maguire-re visszaterve, en tartom, hogy aki a csavot tudja hasznalni es megfelelo tarsat rak be melle, akivel kiegeszitik egymast, azzal o baromi jol fog jatszani. Az angol valogatottban sztarok voltak korulotte, oke, de a Leicesterben messze nem voltak neves jatekosok, megis kiemelkedoen tudtak teljesiteni.
Felreertes ne essek, a hideg kiraz Maguire-tol, nem szeretem az embert. 😀 Csak az a neputalat, amit kap, szerintem nyugodtan mehetne az osszes edzojenek, akik keptelenek voltak osszerakni a vedelmet. Maguire megfelelo tarsa viszont nem Varane lesz.
(Egyebkent en peldaul pont Varane-rol gondolom sok-sok eve azt, hogy az ember elkepesztoen tulertekelt, es a Realban is hullamzo volt, amikor epp nem volt mellette Ramos. Ok ketten jol kiegeszitettek egymast nagyon, amibol szvsz Varane nyert sokat, emiatt jocskan tulertekelt is lett. Persze ez csak az en velemenyem.)
több mint 3 éve
Amúgy a szezon elejét leszámítva Sancho volt az egyik legjobb ember idén is, szóval vele nem hiszem, hogy gond lesz.Maguire világi lúzer, amíg a kezdő közelében van sosem lesz értelmes védekezés ott.Igen, nagy kérdés szerintem is, hogy néhány embert újra lehet-e építeni (Rashford, VdB), illetve a fiatalok beépítse (Garner, Laird leginkább). Nyilván a legjobb forgatókönyv az lenne, ha még Greenwoodról is kiderülne, hogy ő aztán ott sem volt a balhénál, de erre nem sok esély van.Kane biztos nem akar most a Unitedbe menni, Son meg sztem kizárt, h mozdítható lenne.En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Padrinaggio
Duff
dugo93
FLZOLI
több mint 3 éve
Maguire világi lúzer, amíg a kezdő közelében van sosem lesz értelmes védekezés ott.Igen, nagy kérdés szerintem is, hogy néhány embert újra lehet-e építeni (Rashford, VdB), illetve a fiatalok beépítse (Garner, Laird leginkább). Nyilván a legjobb forgatókönyv az lenne, ha még Greenwoodról is kiderülne, hogy ő aztán ott sem volt a balhénál, de erre nem sok esély van.Kane biztos nem akar most a Unitedbe menni, Son meg sztem kizárt, h mozdítható lenne.En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Padrinaggio
Duff
dugo93
több mint 3 éve
Nyilván ha kóklerek vannak a kormány mögött akkor rossz felé fog menni a hajó. Pláne az ilyen belterjes exfocista házasságok csúsznak félre ha a haveri szálak és a proli ego előbbre való mint a profizmus. Lásd Hajnal, Tőzsér esete a posványbanEz oke, de a problema ott van, hogy a Bayern jelenleg egy Dortmunddal sem tud versenyezni. Es ez az oriasi problema. Nem tartjak meg Sulet, helyette egy nala nem biztos, hogy jobb jatekos kap bitang fizetest (Hernandez). Barmelyik nemet bennfentes portalt olvasom, abszolut agyfaszt kapnak Hernandeztol, mennyit hibazik, es nem is tud rendesen vedekezni, plusz serulekeny is. Mindekozben Sule nem kapta meg ugyanazt a penzt Munchenben, amit Hernandez, ezert elmegy. Elment elotte Alaba, aki klasszis teljesitmenyt nyujt a Realban.ennel osszetettebb a tortenet, Sali mozgastere is szukult anyagilag, most mar szoba sem johetne egy 40+ millas igazolas, nem hogy Hernandez. nyilvan a Flickes dolog sem jott jol neki, ot imadtak az oltozoben. egyszeruen eljutott oda a Bayern, hogy vissza kell lepnie, mert anyagilag nem tud versenyezni az angolokkal, psgvel meg a spanyolokkal. ezert is mondom, hogy kb van meg egy evunk nemzetkozi teren, utana jon a lassu halal.Igen, szerintem is sokoldalubb Adeyemi.Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.ebben nagyot egyetertunk. ez a srac nagyon jo mar most, es csak jobb lesz. sztem sokkal tobboldalu csatar mint Haaland. raadasul nem is kerult volna egetrengetoen sokba, tenyleg nem ertem, hogy miert nem hoztuk. megkockaztatom, hogy attol fuggetlenul mi lett volna Lewatol is el kellett volna hozni.
Stez
csebi
En alapbol nem ertem, mi folyik a Bayernnel, de a nemet media honapok ota attol hangos, hogy klikksedes van mar az oltozoben, Salihamidzic ellen van az oltozo fele, miota az elozo vezetoseg atatdta a klubot, kisse kaosz van. En egyertelmuen Salihamidzicban latom a problemat. Szimplan csak nehez felfogni, hogy hogy lehetett ennyire elszurni ezt az egeszet, de neki sikerult.
Stez
csebi
Honapok ota szorakoznak Lewandowskival, aki kethetente nyilatkozza, hogy meg mindig varja, hogy egyaltalan keressek, de tojnak ra. Mindekozben a masik nagy igazolas, Upamecano is hullamzo.
Ezeken akadt ki Matthaus mellett tobb szakerto is, hogy Salihamidzic keptelen kezelni a jatekosokat, emiatt klikkesedes van az oltozoben, kaosz, rengeteg a kerdojel, mert egyre tobben gondoljak ugy, hogy megbizhatatlan a vezetoseg, meg a legjobb jatekosokat sem tartja meg/fizeti meg, mindekozben meg pont az az 1-2 jatekos viszont a hibak es a hullamzas ellenere is vedettek, akiket dragan igazoltak.
Siman lehet, hogy egy even belul elhuz Lewandowski, elhuz Gnabry, akkor pedig mi lesz itt? Marad egy 86 eves Muller, mindekozben pedig sikerult elszorakozni a legnagyobb nemet csatartehetseget, aki immar a rivalisnal focikazik.
Ezek oriasi blamak. Es ezek Salihamidzic hibai. Foleg, hogy a Bild szerint (marpedig a Bilddel konkretan nyiltan kommunikal, es szivarogtat a Bayern, olyan szoros a kapcsolatuk) Adeyemivel mar a Dortmund elott talalkozott Salihamidzic, es a srac siman nyitott volt a Bayernre, csak a targyalasok vegul abbamaradtak. Gondolom, a Bayern tojt a srac fejere, nem gondolta, hogy kozben lecsap ra a rivalis.
Azert ez igy nem lesz eletbiztositas. Nemetorszagban talan meg sima lesz a bajnoki cim, de a BL-ben azert mar siman keves lehet.
Stez
A Lewa korszak után törvényszeru a visszaesés de azért nem kell a fél keretet kukazni és bőven megvannak az alapok.
több mint 3 éve
Ez oke, de a problema ott van, hogy a Bayern jelenleg egy Dortmunddal sem tud versenyezni. Es ez az oriasi problema. Nem tartjak meg Sulet, helyette egy nala nem biztos, hogy jobb jatekos kap bitang fizetest (Hernandez). Barmelyik nemet bennfentes portalt olvasom, abszolut agyfaszt kapnak Hernandeztol, mennyit hibazik, es nem is tud rendesen vedekezni, plusz serulekeny is. Mindekozben Sule nem kapta meg ugyanazt a penzt Munchenben, amit Hernandez, ezert elmegy. Elment elotte Alaba, aki klasszis teljesitmenyt nyujt a Realban.ennel osszetettebb a tortenet, Sali mozgastere is szukult anyagilag, most mar szoba sem johetne egy 40+ millas igazolas, nem hogy Hernandez. nyilvan a Flickes dolog sem jott jol neki, ot imadtak az oltozoben. egyszeruen eljutott oda a Bayern, hogy vissza kell lepnie, mert anyagilag nem tud versenyezni az angolokkal, psgvel meg a spanyolokkal. ezert is mondom, hogy kb van meg egy evunk nemzetkozi teren, utana jon a lassu halal.Igen, szerintem is sokoldalubb Adeyemi.Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.ebben nagyot egyetertunk. ez a srac nagyon jo mar most, es csak jobb lesz. sztem sokkal tobboldalu csatar mint Haaland. raadasul nem is kerult volna egetrengetoen sokba, tenyleg nem ertem, hogy miert nem hoztuk. megkockaztatom, hogy attol fuggetlenul mi lett volna Lewatol is el kellett volna hozni.
Stez
csebi
Stez
csebi
több mint 3 éve
Én amit furcsállok, az az, hogy nem jött van der Saar is Ten Haggal, annyira adná magát, volt játékos, MU múlt, sportvezetői tapasztalat, kapcsolat az edzővel.Arra leszek kiváncsi, milyen rendszerben játszanak jövőre, mert ebben a 4-3-3 ban sok játékosnak nem látom a posztját.
Kiváncsi vagyok, hogy be mernek e vállalni egy full újjáépítést. Van 4-5 hiányposzt, azokat feltölteni full világ,-klasszisokkal nem egy, nem kettő átigazolási ablak.
több mint 3 éve
Igen, nagy kérdés szerintem is, hogy néhány embert újra lehet-e építeni (Rashford, VdB), illetve a fiatalok beépítse (Garner, Laird leginkább). Nyilván a legjobb forgatókönyv az lenne, ha még Greenwoodról is kiderülne, hogy ő aztán ott sem volt a balhénál, de erre nem sok esély van.Kane biztos nem akar most a Unitedbe menni, Son meg sztem kizárt, h mozdítható lenne.En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Padrinaggio
Duff
több mint 3 éve
ennel osszetettebb a tortenet, Sali mozgastere is szukult anyagilag, most mar szoba sem johetne egy 40+ millas igazolas, nem hogy Hernandez. nyilvan a Flickes dolog sem jott jol neki, ot imadtak az oltozoben. egyszeruen eljutott oda a Bayern, hogy vissza kell lepnie, mert anyagilag nem tud versenyezni az angolokkal, psgvel meg a spanyolokkal. ezert is mondom, hogy kb van meg egy evunk nemzetkozi teren, utana jon a lassu halal.Igen, szerintem is sokoldalubb Adeyemi.Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.ebben nagyot egyetertunk. ez a srac nagyon jo mar most, es csak jobb lesz. sztem sokkal tobboldalu csatar mint Haaland. raadasul nem is kerult volna egetrengetoen sokba, tenyleg nem ertem, hogy miert nem hoztuk. megkockaztatom, hogy attol fuggetlenul mi lett volna Lewatol is el kellett volna hozni.
Stez
csebi
Stez
több mint 3 éve
Kane biztos nem akar most a Unitedbe menni, Son meg sztem kizárt, h mozdítható lenne.En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Padrinaggio
több mint 3 éve
Stez csak annyi hogy nem volt a Lipcsében 😊Jaa-jaa, valoban, koszi. Szoboszlaival allandoan osszekotom oket, de igazad van, Salzburgban elvaltak utjaik. 😊
Negritis
több mint 3 éve
Igen, szerintem is sokoldalubb Adeyemi.Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.ebben nagyot egyetertunk. ez a srac nagyon jo mar most, es csak jobb lesz. sztem sokkal tobboldalu csatar mint Haaland. raadasul nem is kerult volna egetrengetoen sokba, tenyleg nem ertem, hogy miert nem hoztuk. megkockaztatom, hogy attol fuggetlenul mi lett volna Lewatol is el kellett volna hozni.
Stez
csebi
több mint 3 éve
Stez csak annyi hogy nem volt a Lipcsében 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nekem az rémlik hogy mikor pl a liverpool BL-t nyert meg EL döntőt játszott ugye ment a tilitoli hogy akkor most lesz-e 5. induló meg a bajnoki 5. indulhat-e vagy fixen mi vagy a 4. kiesik vagy mi legyenmondjuk az fura hogy az uefa bele akar szólni hogy melyik csapat induljon?
"méghozzá mindkettőnek az a csapata, amelyik az aktuális bajnoki tabellán a BL-be jutó csapatok mögött végez"
nem az volt eddig hogy a szövetségek maguk döntik el?
Negritis
A bajnoki sorrend és a koefficiens döntött eddig, az alapján volt vagy automatikus csoportkör, vagy selejtező akárhányadik körtől.
Amire te gondolsz az az Intertoto kupa volt, ahová akármelyik csapatot benevezhette a szövetség 😀
warr_b
több mint 3 éve
Nalam kuka az MU. 😀En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.Köszönöm válaszod.
Stez
Padrinaggio
Egesz egyszeruen annyi helyen kellene erositeni, ujjaepiteni, amire nincs mod egybol, ehhez alsohangon kellene ket ev, de Ten Hag alatt ugyanugy forrova valik a kispad egy ev utan, ha a kovetkezo szezon vegen sem lesz BL-t ero helyen a csapat. De ha nem is rakjak ki, attol tartok, rogton megtorik a vezetoseg lendulete, mivel mar nem biznak maradektalanul az edzoben, nem fogjak folytatni a bevasarlast es hozni nagyon karaktereket, akiket Ten Hag ker kifejezetten.
Kicsit ezt egy ordogi kornek erzem, es egyebkent a szarhazi Van Gaalnak abban igaza van, hogy az MU egy kirakatcsapat, egy marketingklub, ez a fajta gondolkodas jellemzi a vezetoseget, ezrt sem tudnak egyrol a kettore lepni.
A szemelyes velemenyem az, hogy Rice-t nem fogja tudni senki sem elvinni a WHU-tol addig, amig le nem jar a szerzodese, netan az utolso eveben, ha a West Ham tudja, hogy ingyen elveszitene, ezert elengedik kevesebbert inkabb. Rice zsenialis pali, ezt tudjak jol a WHU-nal is, ezek utan ketlem, hogy 100 millio font alatt ladnak, ennyit pedig az egvilagon senki sem fog kifizetni egy szuroert, aki nem garantal melle evente jo par golt + golpasszt. Rice az angol futball egyik legnagyobb kincse, Bellingham mellett magasan a legjobb kozepso kozeppalyasok.
Ha en lennek az MU helyeben, imadkoznek, hogy essen ki a Leeds, aztan abban a pillanatban elhoznam Kalvin Phillipset. Gyengebb eve a mostani, de elott ket evig rohadt jo volt, o a Leeds motorja, az angol valogatottban meg az Eb-n megmutatta, hogy a legjobbak ellen is kiemelkedoen kepes teljesiteni. Nem kis szerepe van abban, hogy a Leeds visszajutott a PL-be, es hogy ott is maradhatott. Az az ember egy tank. Es fontos, hogy nem buta. Rombol, de okosan kepes erre. Ha nem esik ki a Leeds, egyebkent akkor is ramennek, csak egy kiesotol konnyebb igazolni azert.
Aki ujjaszulethet Ten Hag mellett, az Van de Beek. Neki nagyon drukkolok, remelem, hogy talal neki helyet Ten Hag a kozeppalyan.
Haaland szerintem jo lett volna az MU-ban. Rashford... Nem tudom, nem ertem azt a gyereket. Zsenialis lehetne a kepessegei alapjan, de jo ket eve en azt erzem, hogy fejben egesz egyszeruen nem elsportolo. Nem koncentral elegge, mintha fejben nem is lenne sokszor a palyan.
Sancho ideje remelem, hogy eljon. 😊 En nala is hozzaallasbeli problemakat erzek, ha ezt rendbe tudja rakni Ten Hag, akkor igazi gyemantja lesz a csapatanak.
Nunez Benfica-jatekos, papiron csatar, de o egyebkent alapvetoen az a stilus, aki visszajon a labdaert, elkeri, jatssza tovabb, reszt vesz az epitkezesben. Nem csak a tizenhatoson belul mozog, veszelyes azon belul, azon kivul. Tipikus Klopp-tamado. O fasza lenne az MU-ban szerintem.
Nkunko meg tamado kozeppalyas, de kicsit hatterbe szorult a poszt, Silva nagyon hullamzo, ezert Nkunko feljebb lett tolva hamis kilencesnek. Univerzalis a pali nagyon, hol kozeppalyaskent iranyit es hol meg mar fel perc mulva o erkezik meg befejezo csatarkent a kapu ele. En nagy fanja vagyok. Ten Hag rendszerebe illene, vele brutalisan agressziv lehetne a tamadoszekcio. Ha ot megvennek, nyilvan nem verbeli befejezo kilencessel jatszana a Manchester, de szvsz Nkunku ugyanugy meglone a PL-ben az evi 20 golt.
Csak ugye ott tartunk, hogy ezek baromi jo jatekosok, a jelenlegi futballvilagban Rice-t szvsz nem kapod meg 100-120 millio font (euro) alatt, ha ot nem hozod, Phillips 50-60 korul johetne talan, Nunez szerintem 65-70 alatt nem mozdithato, Nkunkut is ennyire tennem.
Es ez akkor csak egy szuro, meg a tamadosor tokeletesitese. Mellejuk kellene meg kis tulzassal egy komplett vedelem is, ami megint lenne vagy 100 millio euro. Csak azert ennyire keves, mert Ten Hag szerintem nem topligakban is bizonyitott sztarokat hozna, hanem olyanokbol szemezgetne, akiket ismer, a holland elvonalbol, kisebb topligas csapatoktol hozna 30-35 millios jatekosokat.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.ebben nagyot egyetertunk. ez a srac nagyon jo mar most, es csak jobb lesz. sztem sokkal tobboldalu csatar mint Haaland. raadasul nem is kerult volna egetrengetoen sokba, tenyleg nem ertem, hogy miert nem hoztuk. megkockaztatom, hogy attol fuggetlenul mi lett volna Lewatol is el kellett volna hozni.
Stez
több mint 3 éve
mondjuk az fura hogy az uefa bele akar szólni hogy melyik csapat induljon?
"méghozzá mindkettőnek az a csapata, amelyik az aktuális bajnoki tabellán a BL-be jutó csapatok mögött végez"
Negritis
A bajnoki sorrend és a koefficiens döntött eddig, az alapján volt vagy automatikus csoportkör, vagy selejtező akárhányadik körtől.
Amire te gondolsz az az Intertoto kupa volt, ahová akármelyik csapatot benevezhette a szövetség 😀

több mint 3 éve
mondjuk az fura hogy az uefa bele akar szólni hogy melyik csapat induljonPontosan. Eddig ha szar volt a sorsolás, egy nagy csapat játszott a csoportban 5 alibi meccset noname csapatokkal ahol persze nem volt nézettség. Most kiscsapat naggyal nem is fog találkozni, elszórakoznak majd egymással, a nagyok meccseibol meg jön majd a közvetítési pénz. Egy percig se gondolja senki hogy kompetitivebb ligát akarnak létrehozni. A lényeg hogy a top csapatok bevétele évről évre egyre több legyen.www.origo.hu/sport/futball/20220510-komoly-valtozasok-jonnek-a-bajnokok-ligajaban-csoportkor-helyett-36-csapatos-fotabla-lesz.html💵💵💵💵🐪🐀
ennek amúgy látjátok értelmét, vagy csak nekem van nagyon reggel? 😊
NB2
💵⚽
FLZOLI
samu09
az effektíve "bye" weekes megoldás viszont tetszik, könnyebb felhívni a 2 kisebb sorozatra a figyelmet ha kedd-szera-csüt is lehetnek ott meccsek főidőben
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Pontosan. Eddig ha szar volt a sorsolás, egy nagy csapat játszott a csoportban 5 alibi meccset noname csapatokkal ahol persze nem volt nézettség. Most kiscsapat naggyal nem is fog találkozni, elszórakoznak majd egymással, a nagyok meccseibol meg jön majd a közvetítési pénz. Egy percig se gondolja senki hogy kompetitivebb ligát akarnak létrehozni. A lényeg hogy a top csapatok bevétele évről évre egyre több legyen.www.origo.hu/sport/futball/20220510-komoly-valtozasok-jonnek-a-bajnokok-ligajaban-csoportkor-helyett-36-csapatos-fotabla-lesz.html💵💵💵💵🐪🐀
ennek amúgy látjátok értelmét, vagy csak nekem van nagyon reggel? 😊
NB2
💵⚽
FLZOLI