Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Pont ott lenne a legbizarrabb.Kicsit meglep, hogy Berki emlékére gyászszünet volt Diósgyőrben.fradinál talán nem
Meglepő lenne mondjuk bárhol.
Kampman
Negritis
Szerintem Torgyán halála után sem volt 1 perc néma csend, de lehet, hogy csak nekem maradt ki.
több mint 3 éve
Kicsit meglep, hogy Berki emlékére gyászszünet volt Diósgyőrben.fradinál talán nem
Meglepő lenne mondjuk bárhol.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kicsit meglep, hogy Berki emlékére gyászszünet volt Diósgyőrben.Meglepő lenne mondjuk bárhol.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Erling Haaland to Manchester City, here we go! Haaland has passed medical tests as new Man City player today, he’s back in Dortmund. It will be OFFICIAL this week 🚨🔵 #MCFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 9, 2022
Man City told BVB board that they will activate release clause [closer to €60m than €75m] in few hours. pic.twitter.com/heYobi8S1Y
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/09/dortmund-erling-haaland-manchester-city-karim-adeyemi-salzburg/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Remélem emlékeztek még Igor Nicsenkora:www.kisalfold.hu/helyi-eletstilus/2022/05/a-het-embere-haboruba-ment-a-lanyaert-a-gyori-eto-fc-edzoje

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/05/08/egy-szurkolo-meghalt-a-porto-gyoztes-meccse-utan-kitort-zavargasokban

Madden hates me.
több mint 3 éve
(napló)Jóvanazúgy, kirakták a Donst 😄és amúgy valami ocsmány szar, amit a pályára feltesznek, ölik a játékot, a bíró meg felül az összes kis szarságuknak. valami egészen alpári módon faultolnak, a bíró meg cseszik sárgát adni nekik.a Wycombe kapusának valami egészen elképesztően röhejes meze van.a tavalyi még ocsmányabb volt:
élénkzöld-olajbarna terepszín mintázat... lila alapon 😀
slowmotion
kristof
slowmotion
warr_b
harmadik nap. ma jött a csősz, és mindenkit kizavart a kukoricásból.
több mint 3 éve
Jóvanazúgy, kirakták a Donst 😄és amúgy valami ocsmány szar, amit a pályára feltesznek, ölik a játékot, a bíró meg felül az összes kis szarságuknak. valami egészen alpári módon faultolnak, a bíró meg cseszik sárgát adni nekik.a Wycombe kapusának valami egészen elképesztően röhejes meze van.a tavalyi még ocsmányabb volt:
slowmotion
kristof
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
No akkor a Kecskemétnek elég 3 pont 3 meccsből, sokkal jobb a gólkülönbségük, mint a dióknak.Lukács kidőlt, így még meleg lehet a pite a Kecsónak.
warr_b
több mint 3 éve
és amúgy valami ocsmány szar, amit a pályára feltesznek, ölik a játékot, a bíró meg felül az összes kis szarságuknak. valami egészen alpári módon faultolnak, a bíró meg cseszik sárgát adni nekik.a Wycombe kapusának valami egészen elképesztően röhejes meze van.a tavalyi még ocsmányabb volt:
slowmotion
kristof
több mint 3 éve
En is megmondom, sehol. 😊Nem lattam jonni, hogy elvesznek egy Milan-golt a VAR miatt.A BT Sportos kommentátor megmondta, fogalma sincs hol volt les.
Ja, de.
Stez
empty taxi
Tipikusan az a helyzet volt, hogy nem lehet megmondani, a hasadra csapsz es ravagod, hogy les vagy nem les. Csak eppenseggel egy bajnoki versenyfutast nem ezekkel az ocsmany dolgokkal kellene eldonteni. De hat Serie A, mit varunk, a Milant szopatni kell kotelezoen.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
a Wycombe kapusának valami egészen elképesztően röhejes meze van.a tavalyi még ocsmányabb volt:
slowmotion
több mint 3 éve
Nem lattam jonni, hogy elvesznek egy Milan-golt a VAR miatt.A BT Sportos kommentátor megmondta, fogalma sincs hol volt les.
Ja, de.
Stez

Madden hates me.
több mint 3 éve
Nem lattam jonni, hogy elvesznek egy Milan-golt a VAR miatt.Ja, de.
több mint 3 éve
a Wycombe kapusának valami egészen elképesztően röhejes meze van.élénkzöld-olajbarna terepszín mintázat... lila alapon 😀
több mint 3 éve
Gecc ez a Salernitana meccs!!🤯pont elkaptam én is, nem semmi volt!
Tony Adams
most jönnek Európában a drámák, kiesések, playoffok, végre izgalom 😊
több mint 3 éve
Lunin végre kezd a bajnokságban is. Szurkolok neki, remelem jó meccse lesz!
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Gecc ez a Salernitana meccs!!🤯
több mint 3 éve
Mennyei III, Nyugatiban toljak. De nem, Zsori vedett a Puskas-dija ota, nem kigazan erulhet ki az NB I-bol, szoval meg azt sem latom, hogy az NB II-be mernek elkuldeni. Neki a nagyok kozott kell nyomni.Zsori elkurt rabonajanal rogton eszembe jutott Balotelli Citys sarkazasa, ami utan Mancini egybol lehozta a picsaba. Zsorit a szunetben le is csereltek.Én még a Vidibe igazolásakor bemondtam neki egy Kaposvárt talán, bár azt most meg nem mondom, hogy ők hanyadik osztályban játszanak, már ha egyáltalán.
Lehet tippelni, jovore hova nyomjak be.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Zsori elkurt rabonajanal rogton eszembe jutott Balotelli Citys sarkazasa, ami utan Mancini egybol lehozta a picsaba. Zsorit a szunetben le is csereltek.Én még a Vidibe igazolásakor bemondtam neki egy Kaposvárt talán, bár azt most meg nem mondom, hogy ők hanyadik osztályban játszanak, már ha egyáltalán.
Lehet tippelni, jovore hova nyomjak be.
Stez
több mint 3 éve
No akkor a Kecskemétnek elég 3 pont 3 meccsből, sokkal jobb a gólkülönbségük, mint a dióknak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Lehet mondani azt hogy a sors keze innentől rajtunk múlik? Bár még mindig cserélném a PL-t a BL-el.