Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
Látszik hogy csúsznak az EUs pénzek, szegény szerencsétlen focistáknak újból el kell kezdeni bundázni. 😀😀😀
Tony Adams
A bundameccsek legalább szórakoztatóak.
Legalábbis legtöbbször.
Kampman
Mint a legendás Volán-Honvéd 6-6 '84-ből 🤪
warr_b
Nekem a 2010-es MTK-Újpest 4-5 az örök klasszikus.
A Volán-Honvéd legalább ilyen tessék-lássék retorziókat még vont maga után, de a rendszerváltás utáni bundák már tényleg semmit.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 878 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Látszik hogy csúsznak az EUs pénzek, szegény szerencsétlen focistáknak újból el kell kezdeni bundázni. 😀😀😀
Tony Adams
Legalábbis legtöbbször.
Kampman
Mint a legendás Volán-Honvéd 6-6 '84-ből 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tony Adams
Legalábbis legtöbbször.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 340
Fura ez a Diósgyőr na
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 943 — Colts Fan
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 792 — Omar's Coming Yo!
ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.
Nemzetes és Méltóságos petey
igen.

több mint 3 éve
Erősen nedvesednek ezek a Roma mezek. Mintha 3 órát álltak volna az esőben.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 791 — Csodabogár
ahogy tudtam, Petryak megy a Shahktarba. kíváncsi vagyok a másik info is ilyen tuti-e, hogy Schön Szabi jön a helyére.
Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.

Nem a schonre mondtak több millás arat mikor Fradi le akarta igazolni? Talaltatok olajmezot vhol sosto környéken?
csebi
már megint kezdjük a rohadjonmegmindenkiakielmerigazolnianemzetkincsétől-t? 😀

részleteket még nem tudok, de azonnal megosztom amint megtudom 😛
a ner világában ne akard tudni hogy mennek a dolgok. Zsuzsi szerinted havi 45-ért focizgat? mondjuk millában lehet..

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
Sikeres időszak volt ez Ivannak. Hasonlókat heisternek is.

Nem a schonre mondtak több millás arat mikor Fradi le akarta igazolni? Talaltatok olajmezot vhol sosto környéken?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 748
MU drukkerek elv megprobalják bojkottálni a meccset tiltakozásképp a Glazerék ellen.
Az okot 100%ig megértem de ha szurkolói rendbontas/bármi miatt elmaradna a meccs remélem az FA nem fog sokat baszakodni és 3-0 ide aztán mehetünk tovább.
Nem hiányzik, hogy ebbe az őrült őszi menetrendbe egy ilyen miatt kelljen majd meccset pótolni.
alatriste
Na én egy jó kis 1-1/2-2-es meccset megnéznék. Igaz a MUnál nem tudom ki rúgná a gólokat, de Trent és a csere CB Phillips megoldja.
Heisman nádor
Ugyan ki?! Aki eddig. Az ellenfél 😀

több mint 3 éve
Fradival volt valami megállapodás hogy X év után visszatérhetnek
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 464 — Cowboys fan
MU drukkerek elv megprobalják bojkottálni a meccset tiltakozásképp a Glazerék ellen.
Az okot 100%ig megértem de ha szurkolói rendbontas/bármi miatt elmaradna a meccs remélem az FA nem fog sokat baszakodni és 3-0 ide aztán mehetünk tovább.
Nem hiányzik, hogy ebbe az őrült őszi menetrendbe egy ilyen miatt kelljen majd meccset pótolni.
alatriste
Na én egy jó kis 1-1/2-2-es meccset megnéznék. Igaz a MUnál nem tudom ki rúgná a gólokat, de Trent és a csere CB Phillips megoldja.
Heisman nádor
Szerintem lesz Gomez. Hibákat ő is elkövet, de nehezebb lefutni.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 277 — "Montoya por favor!"
alatriste

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 942 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 878 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az hogy kötelező csak magyarokat játszatni a támogatás miatt azzal kb már behatárolták a lehetőségeit a csapatnak. Vicc ennyi MB 2
szintű zselés hajú hülye gyereket erőltetni,
mikor pár máshol már kikopott journeymennel simán menne a bentmaradás, ha meg van pénz meg edző játszhatsz már júniusban is nemzetközi meccset.
ozibozi
Nem ezen múlik. A Paks is egész jól elkaristol sok éve csak magyarokkal. Válogatottakat, gólkirályokat hoztak. Bő a keret. De van egy fenomén edző, aki annyira tulok, hogy a legügyesebb, legjobb játékésokat a salakra száműzi vagy csak simán a padon rohasztja, normális kezdőt felrakni nem tud, cserélni totál random cserél ész nélkül, azt is általában későn, meccs közben belenyúlni, változtatni nem tud. Nézhetjük az ilyen Bobál, Márkvárt, Radó, Szivacski, Cipf féle fogalmatlan szerencsétleneket, Vida, Pátkai, Ódor meg rohad a padon, perceket sem kap. Holendert lekapja, és behozza helyette a 45 kilós balfasz Cipfet. Nóóómális, Maaagit?

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 929
Az hogy kötelező csak magyarokat játszatni a támogatás miatt azzal kb már behatárolták a lehetőségeit a csapatnak. Vicc ennyi MB 2
szintű zselés hajú hülye gyereket erőltetni,
mikor pár máshol már kikopott journeymennel simán menne a bentmaradás, ha meg van pénz meg edző játszhatsz már júniusban is nemzetközi meccset.
több mint 3 éve
Kiszenvedtük.
iktriad
Ebben a Vasasban nulla fantáziát látok. Talán még összejön pár döntetlen, aztán irány vissza a másodosztályba. B variáció: gyors búcsú Kuttortól.
nagylaza, főpohárnok
szegény warr ma nem alszik
jobbágy#JC6
Dehogynem, tök jót aludtam.
Pont erre számítottam kutya úrtól.
Most éppen Vidát meg Pátkait jegeli ez a zseni ugyanúgy, mint tavaly a Balajti/Birtalan/Szatmári triót, a belső védők Otigbán kívül elfogytak, felépített fiatalunk egyáltalán nincs Nagy Miki hangzatos szolamai ellenére, és az összes kapusunk lepkézik.
Szóval eddig négy meccsen csak kilenc pontot buktunk, nincs gáz 😁
Tavaly az Újpest valahol a tizedik fordulóban nyert először és volt addig kb 4 pontja, mégis simán bent maradt.
Persze ehhez minél előbb be kéne látni, hogy Kuttor egy alkalmatlan, makacs balfasz, aki csak leépít játékosokat és tönkretesz karriereket.
Megyünk Kövesdre, ha ott se leszünk képesek nyerni, utána jön majd csak az igazi szarzuhatag: Fradi, Felcsút, @Újpest, Zete, @Várda, Molbubi

Ez meg úgy kb kettő pont az eddigi remek teljesítménnyel...

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kiszenvedtük.
iktriad
Ik, mi a csáért pusztultak el a Honvédosok? mintha valami BL meccset nyomtak volna kedden. vicces volt XD
Most egész sokáig bírták, általában a 70. perc környékén fogy el a nafta a többségből. "Remek" az erőnléti stáb.
több mint 3 éve
Kiszenvedtük.
iktriad
Ik, mi a csáért pusztultak el a Honvédosok? mintha valami BL meccset nyomtak volna kedden. vicces volt XD

több mint 3 éve
Kiszenvedtük.
iktriad
Ebben a Vasasban nulla fantáziát látok. Talán még összejön pár döntetlen, aztán irány vissza a másodosztályba. B variáció: gyors búcsú Kuttortól.
nagylaza, főpohárnok
szegény warr ma nem alszik
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 416 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Igy jar, aki Havertzcel kilencesben kepzeli el a tamadosorat.
Stez
Nagyon egyetértek!
Amit én nem értek: mijér és ki találta ki, hogy Sterling és Loftuszcsik egymás helyén játszanak? ???
Amint kaptak kettõt, akkor valtottak is, de semmi értelme ennek eleve számomra így.
ulpianus
RLC wingback volt, mint múlt héten, akkor jobban ment neki szerintem, de gondolom azt meg kielemezték rendesen. igazából Jamesnek kéne RWB-t játszania, ha lenne még egy gyors CB-nk James/Azpi helyére

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 652 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bizony már rég megvan Messi "utódja" csak némi tartósságot is magára szedhetne 😊
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Igy jar, aki Havertzcel kilencesben kepzeli el a tamadosorat.
Stez
Nagyon egyetértek!
Amit én nem értek: mijér és ki találta ki, hogy Sterling és Loftuszcsik egymás helyén játszanak? ???
Amint kaptak kettõt, akkor valtottak is, de semmi értelme ennek eleve számomra így.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 792 — Omar's Coming Yo!
Baldé
Ezért nem kéne egy zsák pénzért LWB
Sinisa
Hat remelem nem hoznak ele egy 31 eves embert mikor ilyeneket tud a srac.

De Jong labdavesztese..
Kenny
Nem kéne egy Cucu 2.0 az biztos
De Jong múlt héten nagyon jól szállt be, most kevésbé...😂
Sinisa
Ellenben Fati 😀
Élmény nézni minden labdaérintését, kár, hogy üvegből vannak a lábai.