Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
The fact that Allison Becker has more match winning goals than Messi since May 2021 is crazy. XD

Liverpool Fc
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Látod, ez edzőkeringő sokkal viccesebb. Valaki mindig máshol játszott az elmúlt években. Horváth Ferinek kispadot!Érdekes módon mindig feljut egy olyan csapat, ahol fel kell húzni egy új stadiont és pont kiesik egy másik, ahol épp átadták 😊 persze a bognár to mtk szál sokkal szebb most ebben a kézivezérelt mb1-benHa feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántUgyan már. Például a diósgyőri Balaton FC-hez képest ez semmi. A magyar foci egy aranybánya.
r.baggio
csipkelli
r.baggio
több mint 3 éve
Lehetne mondjuk egyszer egy Kecskeméti Mecsek FC is.Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántUgyan már. Például a diósgyőri Balaton FC-hez képest ez semmi. A magyar foci egy aranybánya.
r.baggio
csipkelli
több mint 3 éve
Érdekes módon mindig feljut egy olyan csapat, ahol fel kell húzni egy új stadiont és pont kiesik egy másik, ahol épp átadták 😊 persze a bognár to mtk szál sokkal szebb most ebben a kézivezérelt mb1-benHa feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántUgyan már. Például a diósgyőri Balaton FC-hez képest ez semmi. A magyar foci egy aranybánya.
r.baggio
csipkelli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
félidő végére eszembe jutott a meccs (iszonyat finom tepsis csirkecombot csináltam 😊 )de jó nézni az eredményt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
LOL
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántUgyan már. Például a diósgyőri Balaton FC-hez képest ez semmi. A magyar foci egy aranybánya.
r.baggio
több mint 3 éve
Cseréljenek játékosokat az MTK-val /vagy a Honbéddal/ és mehet a minden tovább. 😊
több mint 3 éve
Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántAz Egernek is volt egy ilyen vándorszezonja 2012-13-ban, játszottak "hazai pályán" Debrecenben, Vácon, mindenhol, csak Egerben nem.
r.baggio
több mint 3 éve
mert ez itt Magyarország, előbb kéne megcsinálni a feltételeket a magasabb osztályhoz és utána teljesíteniHa feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántEz amúgy totál èrthetetlen a számomra: mi èrtelme van feljutni ha utána másik városban kell játszanod a meccseidet?!
r.baggio
Vagy játszhassanak otthon vagy adják oda az indulást a Diósgyőrnek vagy az Mtknak, ennek semmi értelme.
davemayer
több mint 3 éve
Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztántEz amúgy totál èrthetetlen a számomra: mi èrtelme van feljutni ha utána másik városban kell játszanod a meccseidet?!
r.baggio
Vagy játszhassanak otthon vagy adják oda az indulást a Diósgyőrnek vagy az Mtknak, ennek semmi értelme.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztánt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
📽️ @acmilansi: Pioli on fire 😍🔥🎶 pic.twitter.com/M71uX6B5K6
— Milan Posts (@MilanPosts) May 15, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A csaj elkészítette élete első szurkolói tifóját : -)
— Dániasport.hu (@daniasport) May 15, 2022
A vegyél feleségül már nem is divat...?😀
"Knep Mig Maxo" ...egy egyértelmű üzenet a Brøndby IF játékosa Andreas Maxsø felé a szurkoló hölgytől😀,
-ne akarjátok, hogy lefordítsam...- 🙂#szurkolók #fanklub #estiprogram pic.twitter.com/Okto2I9NwL
több mint 3 éve
Nem tudom hány city meccset néztél mostanában, de ez a cityre pont nem igaz.nem a bírókat veszik meg hanem a keret mélységét amivel végig ugyanolyan frissek tudnak maradni a rotálás miatt+ a City megveszi a bajnokságot, ahogy szokta. Nyekereg ez a bohóc, hogy minket támogatnak Angliában, erre nekik fújnak állandóan....3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
Nem tudom milyen pohárról beszélünk. A hordóból is kifelé csorog már a pezsgő!
alatriste
FA > Bajnokság ~ BL > Ligakupa
de BL-t sztem könyebb nekünk nyerni mint bajnokságot mer a City kerete és Pep arra a formátumra van kitalálva
Negritis
DE! Még és ettől függetlenül is meglehetett volna a bajnokság, ha a rangadókat nem adjuk le Xekre. (Chelseas meg Citys meccsekből, 1-1 Wt bőven bent hagytunk és az elég is lesz).
Engem a BL jobban érdekel, szóval ha az is összejönne a 2 kupa mellé, az nekem bőven elég lenne 😊
b /\ L i N T
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sziti ellen egyik meccsben sem volt benne a W, Dinamo ellen is James faszsága kellett az ikszhez+ a City megveszi a bajnokságot, ahogy szokta. Nyekereg ez a bohóc, hogy minket támogatnak Angliában, erre nekik fújnak állandóan....3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
de BL-t sztem könyebb nekünk nyerni mint bajnokságot mer a City kerete és Pep arra a formátumra van kitalálva
Negritis
DE! Még és ettől függetlenül is meglehetett volna a bajnokság, ha a rangadókat nem adjuk le Xekre. (Chelseas meg Citys meccsekből, 1-1 Wt bőven bent hagytunk és az elég is lesz).
Engem a BL jobban érdekel, szóval ha az is összejönne a 2 kupa mellé, az nekem bőven elég lenne 😊
b /\ L i N T
több mint 3 éve
nem a bírókat veszik meg hanem a keret mélységét amivel végig ugyanolyan frissek tudnak maradni a rotálás miatt+ a City megveszi a bajnokságot, ahogy szokta. Nyekereg ez a bohóc, hogy minket támogatnak Angliában, erre nekik fújnak állandóan....3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
Negritis
b /\ L i N T
több mint 3 éve
Ez az egyik legvalószínűtlenebb meccs volt, amit mostanság láttam. pic.twitter.com/dbeK2xXxD7
— Bartha Zoltán (@barthazo99) May 14, 2022
több mint 3 éve
+ a City megveszi a bajnokságot, ahogy szokta. Nyekereg ez a bohóc, hogy minket támogatnak Angliában, erre nekik fújnak állandóan....3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
Negritis
több mint 3 éve
Ez előtt is legenda volt.FB-rol lopva:3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
Negritis
Mostantól Jürgen Klopp a klub történetének egyetlen olyan menedzsere, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (vagy a BEK-et), az angol első osztályú bajnokságot, a Ligakupát és az FA-kupát.
Sir Alex Ferguson mellett Jürgen lett a második olyan menedzser Angliában, aki ugyanazon csapat élén bezsebelte ezt a négy címet.
Legenda.
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
oooh, a Hamburg nagy pancser ebben a feljutásos mókában 😊Oh, igen picit korán adtam oda ezt a Hamburgnak, de csak legyűrik a Rostockot.Nem biztos. Lehet Bréma és Darmstadt is. Brémai keret nem is tűnik gyengének btwAz jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlikHSV lesz az ellenfél...😉Meg is érdemli a hertha🤣🤣🤣🤣
csebi
De remélem hogy megfingatják őket.
davemayer
nagir
davemayer
csebi
nagir
több mint 3 éve
Bréma is kipicsázza ezt a HerthatNem biztos. Lehet Bréma és Darmstadt is. Brémai keret nem is tűnik gyengének btwAz jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlikHSV lesz az ellenfél...😉Meg is érdemli a hertha🤣🤣🤣🤣
csebi
De remélem hogy megfingatják őket.
davemayer
nagir
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szokásos Romai kabaré meccs is megvolt, ezúttal a Venezia volt a társ!1-1
1 Ven. piros, 46 kapura lövés, 20 szöglet, 4 kapufa 😂
több mint 3 éve
Shankley nem nyert BEK-t+ Klub VB és UEFA Szuperkupa. Egyedül a hatalmas presztízsű Community Shield hiányzik, hogy teljes legyen a kollekció.FB-rol lopva:3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
Negritis
Mostantól Jürgen Klopp a klub történetének egyetlen olyan menedzsere, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (vagy a BEK-et), az angol első osztályú bajnokságot, a Ligakupát és az FA-kupát.
Sir Alex Ferguson mellett Jürgen lett a második olyan menedzser Angliában, aki ugyanazon csapat élén bezsebelte ezt a négy címet.
Legenda.
alatriste
Mikey
Paislynek ugye nem volt meg a FA kupa
Beniteznek meg a bajnokság
Houlier szintén nem nyert bajnokit, és csak uefa kupa jött neki össze