Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
MTK odds 1.67
Felcsút 2.23

just saying

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
The fact that Allison Becker has more match winning goals than Messi since May 2021 is crazy. XD

Liverpool Fc
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztánt
r.baggio
Ugyan már. Például a diósgyőri Balaton FC-hez képest ez semmi. A magyar foci egy aranybánya.
csipkelli
Érdekes módon mindig feljut egy olyan csapat, ahol fel kell húzni egy új stadiont és pont kiesik egy másik, ahol épp átadták 😊 persze a bognár to mtk szál sokkal szebb most ebben a kézivezérelt mb1-ben
r.baggio
Látod, ez edzőkeringő sokkal viccesebb. Valaki mindig máshol játszott az elmúlt években. Horváth Ferinek kispadot!
több mint 3 éve
Ha feljut a Kecskemét, az MTK stadionban játssza majd a hazai meccseit 😀 mindig van hova fokozni abszurdisztánt
r.baggio
Ugyan már. Például a diósgyőri Balaton FC-hez képest ez semmi. A magyar foci egy aranybánya.
csipkelli
Lehetne mondjuk egyszer egy Kecskeméti Mecsek FC is.

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante
r.baggio
csipkelli
Érdekes módon mindig feljut egy olyan csapat, ahol fel kell húzni egy új stadiont és pont kiesik egy másik, ahol épp átadták 😊 persze a bognár to mtk szál sokkal szebb most ebben a kézivezérelt mb1-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 066 — The Mathematician
félidő végére eszembe jutott a meccs (iszonyat finom tepsis csirkecombot csináltam 😊 )

de jó nézni az eredményt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
LOL
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
r.baggio
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 164
Cseréljenek játékosokat az MTK-val /vagy a Honbéddal/ és mehet a minden tovább. 😊
több mint 3 éve
r.baggio
Az Egernek is volt egy ilyen vándorszezonja 2012-13-ban, játszottak "hazai pályán" Debrecenben, Vácon, mindenhol, csak Egerben nem.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
r.baggio
Ez amúgy totál èrthetetlen a számomra: mi èrtelme van feljutni ha utána másik városban kell játszanod a meccseidet?!
Vagy játszhassanak otthon vagy adják oda az indulást a Diósgyőrnek vagy az Mtknak, ennek semmi értelme.
davemayer
mert ez itt Magyarország, előbb kéne megcsinálni a feltételeket a magasabb osztályhoz és utána teljesíteni
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
r.baggio
Ez amúgy totál èrthetetlen a számomra: mi èrtelme van feljutni ha utána másik városban kell játszanod a meccseidet?!
Vagy játszhassanak otthon vagy adják oda az indulást a Diósgyőrnek vagy az Mtknak, ennek semmi értelme.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
több mint 3 éve
3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

Nem tudom milyen pohárról beszélünk. A hordóból is kifelé csorog már a pezsgő!
alatriste
szezon előtt nálam:
FA > Bajnokság ~ BL > Ligakupa
de BL-t sztem könyebb nekünk nyerni mint bajnokságot mer a City kerete és Pep arra a formátumra van kitalálva
Negritis
+ a City megveszi a bajnokságot, ahogy szokta. Nyekereg ez a bohóc, hogy minket támogatnak Angliában, erre nekik fújnak állandóan....
DE! Még és ettől függetlenül is meglehetett volna a bajnokság, ha a rangadókat nem adjuk le Xekre. (Chelseas meg Citys meccsekből, 1-1 Wt bőven bent hagytunk és az elég is lesz).
Engem a BL jobban érdekel, szóval ha az is összejönne a 2 kupa mellé, az nekem bőven elég lenne 😊
b /\ L i N T
nem a bírókat veszik meg hanem a keret mélységét amivel végig ugyanolyan frissek tudnak maradni a rotálás miatt
Negritis
Nem tudom hány city meccset néztél mostanában, de ez a cityre pont nem igaz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 446 — Cowboys fan
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

alatriste
szezon előtt nálam:
de BL-t sztem könyebb nekünk nyerni mint bajnokságot mer a City kerete és Pep arra a formátumra van kitalálva
Negritis
+ a City megveszi a bajnokságot, ahogy szokta. Nyekereg ez a bohóc, hogy minket támogatnak Angliában, erre nekik fújnak állandóan....
DE! Még és ettől függetlenül is meglehetett volna a bajnokság, ha a rangadókat nem adjuk le Xekre. (Chelseas meg Citys meccsekből, 1-1 Wt bőven bent hagytunk és az elég is lesz).
Engem a BL jobban érdekel, szóval ha az is összejönne a 2 kupa mellé, az nekem bőven elég lenne 😊
b /\ L i N T
Sziti ellen egyik meccsben sem volt benne a W, Dinamo ellen is James faszsága kellett az ikszhez
több mint 3 éve
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

alatriste
szezon előtt nálam:
Negritis
b /\ L i N T
nem a bírókat veszik meg hanem a keret mélységét amivel végig ugyanolyan frissek tudnak maradni a rotálás miatt

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
több mint 3 éve
b /\ L i N T Carolina Panthers 243
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

alatriste
szezon előtt nálam:
Negritis
több mint 3 éve
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

alatriste
szezon előtt nálam:
Negritis
FB-rol lopva:

Mostantól Jürgen Klopp a klub történetének egyetlen olyan menedzsere, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (vagy a BEK-et), az angol első osztályú bajnokságot, a Ligakupát és az FA-kupát.

Sir Alex Ferguson mellett Jürgen lett a második olyan menedzser Angliában, aki ugyanazon csapat élén bezsebelte ezt a négy címet.

Legenda.
alatriste
Ez előtt is legenda volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
Meg is érdemli a hertha
csebi
🤣🤣🤣🤣

De remélem hogy megfingatják őket.
davemayer
HSV lesz az ellenfél...😉
nagir
Az jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlik
davemayer
Nem biztos. Lehet Bréma és Darmstadt is. Brémai keret nem is tűnik gyengének btw
csebi
Oh, igen picit korán adtam oda ezt a Hamburgnak, de csak legyűrik a Rostockot.
nagir
oooh, a Hamburg nagy pancser ebben a feljutásos mókában 😊
több mint 3 éve
Meg is érdemli a hertha
csebi
🤣🤣🤣🤣

De remélem hogy megfingatják őket.
davemayer
HSV lesz az ellenfél...😉
nagir
Az jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlik
davemayer
Nem biztos. Lehet Bréma és Darmstadt is. Brémai keret nem is tűnik gyengének btw
csebi
Bréma is kipicsázza ezt a Herthat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 678 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szokásos Romai kabaré meccs is megvolt, ezúttal a Venezia volt a társ!
1-1
1 Ven. piros, 46 kapura lövés, 20 szöglet, 4 kapufa 😂
több mint 3 éve
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

alatriste
szezon előtt nálam:
Negritis
FB-rol lopva:

Mostantól Jürgen Klopp a klub történetének egyetlen olyan menedzsere, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (vagy a BEK-et), az angol első osztályú bajnokságot, a Ligakupát és az FA-kupát.

Sir Alex Ferguson mellett Jürgen lett a második olyan menedzser Angliában, aki ugyanazon csapat élén bezsebelte ezt a négy címet.

Legenda.
alatriste
+ Klub VB és UEFA Szuperkupa. Egyedül a hatalmas presztízsű Community Shield hiányzik, hogy teljes legyen a kollekció.
Mikey
Shankley nem nyert BEK-t
Paislynek ugye nem volt meg a FA kupa
Beniteznek meg a bajnokság
Houlier szintén nem nyert bajnokit, és csak uefa kupa jött neki össze