Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Karim az aranylabdára hajt 😊
több mint 3 éve
Benzema löroá
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
christensen baszki eddig mindenről lemaradt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Na jó pofás kényszerítő támadás után majdnem sikerült gólt kapni 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Jöhetnek a 100 perces meccsek!Csak nem.
Igazi socceres megoldás, kevés a valós játékidő, de nehogy az órával kezdjünk valamit, áh dehogy, inkább még 10 perc amit ki lehet bekkelni
r.baggio
„Miután ma több hír és pletyka is napvilágot látott, a FIFA szeretné tisztázni, a mérkőzések hossza kapcsán semmilyen változtatást nem tervez a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon, sem más eseményen” – fogalmaz tömören a FIFA közleménye.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
"Kékben a kékek" Hajdú B. átment Vitár Róbertbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jöhetnek a 100 perces meccsek!Igazi socceres megoldás, kevés a valós játékidő, de nehogy az órával kezdjünk valamit, áh dehogy, inkább még 10 perc amit ki lehet bekkelni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jó ez a Real kezdő... Kiesünk 😊Nem értem, hogy mi a terv egy futóbolond csapat ellen a gyök lassú CKM kp-val... Oké legyen Case mint verőember, előtte a Valverde-Camavinga duó, Modric vagy Kroos meg adja a zsugát a Vini-Benzema duónak és hátja jön az olaszos 1-0
több mint 3 éve
Nyugodtabb lennék sokkal, ha nem egy aprónyi pont lenne a City előnye. 😀 Jó lesz ez a 8 meccs.
Na meg a BL.
Húzós.
több mint 3 éve
Konateval 1-2, nélküle 0-1 (lenne)
több mint 3 éve
összekéne kapni fejben magukat a srácoknak mer ez így necces
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
oké, a mi londoni blamánk cikibb, de azért ez se rossz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ramsdale felépült, viszont Nuno Tavares kezd 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
De hiszen hozzáért az állához, ez felháborító! Hordágyat kért vagy felnézett az ujjai között a sporira mint Busquets anno?De Ligt te balfasz.
— Papp Gábor (@Empty_taxi) April 3, 2022
empty taxiDe ligt what a clown pic.twitter.com/UYBRan5klZ
— رَغَد 🇵🇸 (@_Raventura) April 3, 2022
Ezért eltiltanám egy időre!!!
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
De Ligt te balfasz.
empty taxi
De ligt what a clown pic.twitter.com/UYBRan5klZ
— رَغَد 🇵🇸 (@_Raventura) April 3, 2022
Ezért eltiltanám egy időre!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Louis van Gaal has announced he has been battling prostate cancer.
— ESPN FC (@ESPNFC) April 4, 2022
We wish him all the best 🙏🧡 pic.twitter.com/lWb1R9gVrZ

Madden hates me.
több mint 3 éve
Micsoda hétvége apám!Telefonon nézem Tré kom, TV -n közbe gépezek, de inkább hagytam a Juve meccset 😀 3-ból 2-t behúzunk nem rossz, a Spurs meccset utólag még vissza is tudom majd nézni 😊 (a Fradi X már nem számít 😊)Ezt a kamu tizit a sintérnek.....................Egy tévéd van dande? Ma este bajban vagy 😃
dande
#JC6
dande
több mint 3 éve
Telefonon nézem Tré kom, TV -n közbe gépezek, de inkább hagytam a Juve meccset 😀 3-ból 2-t behúzunk nem rossz, a Spurs meccset utólag még vissza is tudom majd nézni 😊 (a Fradi X már nem számít 😊)Ezt a kamu tizit a sintérnek.....................Egy tévéd van dande? Ma este bajban vagy 😃
dande
#JC6
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Ezt a kamu tizit a sintérnek.....................Egy tévéd van dande? Ma este bajban vagy 😃
dande
több mint 3 éve
Ezt a kamu tizit a sintérnek.....................
több mint 3 éve
De Ligt te balfasz.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Felfordul a gyomrom h ezt leírom de most hajrá Team Győzike.Szerk. Kezd Dybala, Morata és Vlahovic is, nyerni akarnak a börtöncsíkosak, mondjuk szophat bőven ez a gárda kontrából.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
A VASAS gyakorlatilag kb fel is jutott, így 8 fordulóval a vége előtt.csak lett végre foganatja az elégetett százmillóknak 😮
ozibozi