Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez hogy nem piros McTominaynek?Még lehet
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez hogy nem piros McTominaynek?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
az már 1-3-nál volt0-3-nál nem nézett valaki véletlenül odds-okat?😃11es volt nem?
#JC6
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
0-3-nál nem nézett valaki véletlenül odds-okat?😃11es volt nem?
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kisvárda edző tényleg azt mondta, hogy bízom benne hogy jól alakul a választás? Ez kemény! 🤣🤣🤣
több mint 4 éve
After a tough year, Eriksen scores a goal once again👏🇩🇰 pic.twitter.com/8wF60nuDVv
— klz (@klzcfc) April 2, 2022
több mint 4 éve
Amig egy Kövesdet vért izzadva verünk hazai pályán, egy kieső Gyirmótot sehogy, a tökutolsó MTK-nak meg meccseken keresztül gólt sem tudunk lőni, én valahogy a konfetti ligát sem veszem biztosra.hát hogy hívják azt a harmadik bohócligát?Nem a konfettire gondolt szvszNem látom jönni, hogy ez a Fradi ne jusson be akár a konfetti liga csoportkörébe.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
Kenny
davemayer
Na oda bármi van bejutunk.
Kenny

több mint 4 éve
Úgy hivják, csak azt sztem ő bele sem számolja a "csoportkör"-behát hogy hívják azt a harmadik bohócligát?Nem a konfettire gondolt szvszNem látom jönni, hogy ez a Fradi ne jusson be akár a konfetti liga csoportkörébe.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
Kenny
davemayer
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mai Villarreal nem BL-negyeddöntős, hanem LaLiga2-s volt. Juvésok tényleg verhetik a fejüket a falba.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
hát hogy hívják azt a harmadik bohócligát?Nem a konfettire gondolt szvszNem látom jönni, hogy ez a Fradi ne jusson be akár a konfetti liga csoportkörébe.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
Kenny
davemayer
több mint 4 éve
Tavaly is 20 pont volt a különbség.Nem akkor volt az 1 fordulós BL? Azért a kettőt ne vessük össze. Sok jó meccs kellene a Fradinak is, hogy versenyképes legyen akkor is, ha oda-vissza vágó van.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
Klaci79

több mint 4 éve
Nem a konfettire gondolt szvszNem látom jönni, hogy ez a Fradi ne jusson be akár a konfetti liga csoportkörébe.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Pontosan, nem csak ettől függ.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Sztem sem jó hogy nincs legalább egy, stabilan jól teljesítő csapat a fradi mellett, de nem volt realitás azt várni hogy a kisvárda az lesz. Remélem jó csapat épül a vidinél, akik az évek alatt megszorongathatnak minket, de valahogy sose sikerüljön 😊Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem látom jönni, hogy ez a Fradi ne jusson be akár a konfetti liga csoportkörébe.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
több mint 4 éve
Nem akkor volt az 1 fordulós BL? Azért a kettőt ne vessük össze. Sok jó meccs kellene a Fradinak is, hogy versenyképes legyen akkor is, ha oda-vissza vágó van.Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79
Bálesz
több mint 4 éve
Ezt mondjuk nem teljesen értem, a 20+ ponttal nyert bajnokság után is meglett a csoportkör. Idén meg akkor sem lesz meg, ha egyetlen ponttal nyerjük a bajnokságot.Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
Klaci79

több mint 4 éve
Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánomSzerintem meg nem jó. Rohadtul nem tesz jót a magyar bajnokságnak hogy nincs komoly végjáték. Bár ha a nemzetközi kupában úgyse akarod sokáig nézni őket és elég a magyar bajnoki cím, akkor tényleg jó.
davemayer
több mint 4 éve
Na ezután mit mond Révész?Hány hónapig nem lesz szex?
több mint 4 éve
Jó ez a fradinak úgyhogy én nem bánom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
2-3-nál biztos voltam a Vidi-fordításban. Mivel elvből nem sportfogadok, így az előbb csak egy "na ugye" biccentésre futotta 6,5-es szorzó helyett 😊én behúztam 6,5-nél.Ez kérem magyar foci, itt minden lehet és minden ellenkezője is 🤣Egy Xre azt mondom ok, de hogy innen a várda kikapjon... legyen igazad 😉Akkor meg vakmerő inkább, már csak 5-ös az odsz, egy jó 2.felidővel simanHa bátor vagy 🤣most már még jobban adják 😀jól adják a fehérvárt, érdemes fogadni rájuk?Most már nem 😊
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
Sima win.
Kenny

több mint 4 éve
Itt egy dolog történhet, ami nagyon Videotonos lenne, 93+ ban jön a várdai gól.
több mint 4 éve
79.3-3 mi van itt…Jo eséllyel a végeredmény
Klaci79
Szivesen 😁🤣
davemayer
PERC
GÓÓÓL!!! (4–3) Kodro
iktriad tanulhatna 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!