Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)Ilyen nyomorèk gólt kapni.......Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
dande2
r.baggio
több mint 4 éve
Majd Peti bekéreti a nagykövetet

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Sztem már most megindul a tábor 😊Legszebb valasz a pályán a pályán kívül történtekreCsak nehogy azt higgyek a kis nyavalyas szlovákok, hogy reggelre nem üzenünk hadat 😊
jobbágy#JC6
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Többé nem olvasok pozitív hangvételű meccsfelvezeteseket, melyik keret hány euro, hát a faxom
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Legszebb valasz a pályán a pályán kívül történtekreCsak nehogy azt higgyek a kis nyavalyas szlovákok, hogy reggelre nem üzenünk hadat 😊
jobbágy#JC6
több mint 4 éve
Szánalmas, hogy a szlovákok egyből lőttek két gólt, amikor kijöttek a bekkelésből.
több mint 4 éve
Legszebb valasz a pályán a pályán kívül történtekre
több mint 4 éve
Laiduni pl de Esiti is rohadt jó játékosIlyen nyomorèk gólt kapni.......Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
dande2
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hat ez a szopas.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ilyen nyomorèk gólt kapni.......Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez azért szép csavarás volt na.Így jár az aki lecseréli a mezőny legjobbját
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 927
lol
több mint 4 éve
oh, csak nézni kellett volnade a boys s3 jobban érdekelt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hagyjuk a picsába kicsit felpörgettèk már szrt sem tudunk.....
több mint 4 éve
Hogy az a
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Csak meg telik majd az a pozsonyi stadion is jövő héten.
több mint 4 éve
duplán pancserok
több mint 4 éve
Ilyen nyomorèk gólt kapni.......
több mint 4 éve
Egy teljesen felesleges Loncar szabálytalanság után …
több mint 4 éve
feketeleves
több mint 4 éve
pancserok...
több mint 4 éve
Vicces a szlovákok meze, adidas logó mellett egy nagy niké felirat 😊
több mint 4 éve
Boli gyerek nem átlépte, csak nem érte el hogy sarkazzon egyet 😊
több mint 4 éve
GolA mexikói kommentátor stílus 😀
Toto21