Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
hát baszki, kurvára nem kellett ez a tizenegyes a Granadának. beelőzött volna a Cadiz egy bravúros valenciai pontszerzéssel.
több mint 3 éve
A VASAS gyakorlatilag kb fel is jutott, így 8 fordulóval a vége előtt.
több mint 3 éve
senki nem lett volna jó választás. ez Sztivi kerete, ő tudja, hogy akarta játszatni őket, mire hogyan tudnak reagálni.Ne is mondd, Gio nem volt jó választás..Te JC, hogy lesz így bajnok a Rangers?Nem nekem szólt, de sehogy. Mondjuk a Gersnél gyengült a kispad, viszont a Szeltiknél ugye tavaly év közben elment a bohóc, aztán a fogalmatlan ideiglenes edző is, az épp elég, hogy ez legyen a vége.
warr_b
slowmotion
#JC6
több mint 3 éve
A politika topikot a legjobbkor zárják be?Hogy ne írhassuk be hogy elcsalták, vagy miért? 😀
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ne is mondd, Gio nem volt jó választás..Te JC, hogy lesz így bajnok a Rangers?Nem nekem szólt, de sehogy. Mondjuk a Gersnél gyengült a kispad, viszont a Szeltiknél ugye tavaly év közben elment a bohóc, aztán a fogalmatlan ideiglenes edző is, az épp elég, hogy ez legyen a vége.
warr_b
slowmotion
több mint 3 éve
6-0 😄🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Te JC, hogy lesz így bajnok a Rangers?Nem nekem szólt, de sehogy. Mondjuk a Gersnél gyengült a kispad, viszont a Szeltiknél ugye tavaly év közben elment a bohóc, aztán a fogalmatlan ideiglenes edző is, az épp elég, hogy ez legyen a vége.
warr_b
több mint 3 éve
Esiti gól! Jó igazolásnak tűnik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Te JC, hogy lesz így bajnok a Rangers?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Állítólag a MU bejelentkezett NagelsmannértNem o mostani legnagyobb kedvencem. (Az Galtier, az az ember barhova igazol majd, az engem erdekel! Remelem egyszer eljut a PLbe, nagyon adnam!)
csebi
Mindamellett ez egy erdekes es izgis valasztas.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Állítólag a MU bejelentkezett Nagelsmannért
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=-O2W0Chy4qsJött valami fiatal brazil a Shaktarból, ő jszv, talán beválik. Plussz jelenleg egy Mbappe, Haaland, Tchouameni pakkról van szó nyárra ami azért elég jól hangzik.Reál 3. büntetőt kapja…ez már vicc komolyan 🤣🤣És még így is katasztrofális volt az egész meccs. Benzema és Kürtös a két értékelhető játékos hetek óta, így nem lehet hosszútávon nyerni. Szerencséjük van, hogy valszeg kitart már az előny a bajnokságban, de a BL-ben hatalmas pofon lesz így.
Klaci79
Ancelotti sem áll a helyzet magaslatán az elmúlt hetekben, de ez a keret semmire nem jó. Nem értem Perez-t sem, azt hiszi, ha a világ összes pénzéért idejön Mbappe az mindent megold? Benzemán kívül nincs értékelhető támadó (Vinicius úgy látszik eddig volt jó, az elmúlt hetekben többet fetreng, mint amennyit a lábán áll), a védelembe minimum kell egy jobbhátvéd (de inkább 2), egy balhátvéd és minimum 1 középhátvéd, mert Alaba és Militao mögött nincs senki, max Nacho, aki kiegészítő embernek elmegy. Egyedül talán a középpálya néz ki valahogy, mert a Camavinga-Valverde duó jó lehet, de mennyivel jobb a nyugdíjas Kroos-Casemiro kettőst nézni minden héten. Modric mondjuk embertelen, de a végtelenségig ő se fogja bírni, pláne ilyen terheléssel, szóval oda is kellene ember bőven.
Szóval van lyuk rendesen, de mi évek óta várjuk Mbappe-t, mert vele aztán kint leszünk a vízből. Persze biztos nagyot fog dobni a csapaton, ha jön, de amilyen fizetésekről szólnak a hírek újabban, én inkább az ő árából megpróbálnék 3-4 értékelhető embert hozni, és szépen feltölteni a keretet minőségi emberekkel, mert egy fecske soha nem fog nyarat csinálni.
roberto23
Dinamikus kp lesz, de kérdés ki lesz az ész abban a csapatban, ha a vén kecske duó Kroos és Modric szögre akasztja. Mondjuk világszinten se látszik sok játékos akit kb bármilyen rendszerbe berakhatsz és működik.
FLZOLI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Már 10 éve is mondtak Carlonak akkor is leszarta.Hat ha így kompletten jönnek az nem lenne rossz.Jött valami fiatal brazil a Shaktarból, ő jszv, talán beválik. Plussz jelenleg egy Mbappe, Haaland, Tchouameni pakkról van szó nyárra ami azért elég jól hangzik.Reál 3. büntetőt kapja…ez már vicc komolyan 🤣🤣És még így is katasztrofális volt az egész meccs. Benzema és Kürtös a két értékelhető játékos hetek óta, így nem lehet hosszútávon nyerni. Szerencséjük van, hogy valszeg kitart már az előny a bajnokságban, de a BL-ben hatalmas pofon lesz így.
Klaci79
Ancelotti sem áll a helyzet magaslatán az elmúlt hetekben, de ez a keret semmire nem jó. Nem értem Perez-t sem, azt hiszi, ha a világ összes pénzéért idejön Mbappe az mindent megold? Benzemán kívül nincs értékelhető támadó (Vinicius úgy látszik eddig volt jó, az elmúlt hetekben többet fetreng, mint amennyit a lábán áll), a védelembe minimum kell egy jobbhátvéd (de inkább 2), egy balhátvéd és minimum 1 középhátvéd, mert Alaba és Militao mögött nincs senki, max Nacho, aki kiegészítő embernek elmegy. Egyedül talán a középpálya néz ki valahogy, mert a Camavinga-Valverde duó jó lehet, de mennyivel jobb a nyugdíjas Kroos-Casemiro kettőst nézni minden héten. Modric mondjuk embertelen, de a végtelenségig ő se fogja bírni, pláne ilyen terheléssel, szóval oda is kellene ember bőven.
Szóval van lyuk rendesen, de mi évek óta várjuk Mbappe-t, mert vele aztán kint leszünk a vízből. Persze biztos nagyot fog dobni a csapaton, ha jön, de amilyen fizetésekről szólnak a hírek újabban, én inkább az ő árából megpróbálnék 3-4 értékelhető embert hozni, és szépen feltölteni a keretet minőségi emberekkel, mert egy fecske soha nem fog nyarat csinálni.
roberto23
Dinamikus kp lesz, de kérdés ki lesz az ész abban a csapatban, ha a vén kecske duó Kroos és Modric szögre akasztja. Mondjuk világszinten se látszik sok játékos akit kb bármilyen rendszerbe berakhatsz és működik.
FLZOLI
Csak valaki szóljon már Ancelotti-nak legkésőbb jövőre, hogy nem muszáj ugyan azzal a 11 emberrel végigtolni a szezont. 😀
roberto23
több mint 3 éve
@Negritis, help.Én a tegnapi pool-t a rojadirecta.watch oldalon kerestem ki, és működött faszán!
Hol tudom nézni az Old Firm-öt?
#JC6
több mint 3 éve
Nagelsmann taktika 😊So Bayern just played with 12 players for a while when Süle came on but no player were subbed for him. Freiburg players protested and then Coman left the pitch.
— CYBERNAUT🇵🇦🏳️⚧️ (@HOWZERLIVE) April 2, 2022
As if Bayern need any help to dominate the league 😂😂😂😂 pic.twitter.com/yR0gYOTrnp
Too Many Man on the Field!🤣
nagir
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hat ha így kompletten jönnek az nem lenne rossz.Jött valami fiatal brazil a Shaktarból, ő jszv, talán beválik. Plussz jelenleg egy Mbappe, Haaland, Tchouameni pakkról van szó nyárra ami azért elég jól hangzik.Reál 3. büntetőt kapja…ez már vicc komolyan 🤣🤣És még így is katasztrofális volt az egész meccs. Benzema és Kürtös a két értékelhető játékos hetek óta, így nem lehet hosszútávon nyerni. Szerencséjük van, hogy valszeg kitart már az előny a bajnokságban, de a BL-ben hatalmas pofon lesz így.
Klaci79
roberto23
FLZOLI
Csak valaki szóljon már Ancelotti-nak legkésőbb jövőre, hogy nem muszáj ugyan azzal a 11 emberrel végigtolni a szezont. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
So Bayern just played with 12 players for a while when Süle came on but no player were subbed for him. Freiburg players protested and then Coman left the pitch.
— CYBERNAUT🇵🇦🏳️⚧️ (@HOWZERLIVE) April 2, 2022
As if Bayern need any help to dominate the league 😂😂😂😂 pic.twitter.com/yR0gYOTrnp
Too Many Man on the Field!🤣
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Jött valami fiatal brazil a Shaktarból, ő jszv, talán beválik. Plussz jelenleg egy Mbappe, Haaland, Tchouameni pakkról van szó nyárra ami azért elég jól hangzik.Reál 3. büntetőt kapja…ez már vicc komolyan 🤣🤣És még így is katasztrofális volt az egész meccs. Benzema és Kürtös a két értékelhető játékos hetek óta, így nem lehet hosszútávon nyerni. Szerencséjük van, hogy valszeg kitart már az előny a bajnokságban, de a BL-ben hatalmas pofon lesz így.
Klaci79
roberto23
több mint 4 éve
Reál 3. büntetőt kapja…ez már vicc komolyan 🤣🤣És még így is katasztrofális volt az egész meccs. Benzema és Kürtös a két értékelhető játékos hetek óta, így nem lehet hosszútávon nyerni. Szerencséjük van, hogy valszeg kitart már az előny a bajnokságban, de a BL-ben hatalmas pofon lesz így.
Klaci79
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Ebben a meg nem adott gólban minden benne volt a mu védelemről ami miatt ott tart ez a csapat ahol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Reál 3. büntetőt kapja…ez már vicc komolyan 🤣🤣