Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Jo kis esti meccs, ket szimpatikus csapat talalkozasa...Roman francia parharc nincs ebben a korben, meg azt tudnam hasonlo elvezettel nezni.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Matyi szerint 30 év alatt kicserélődtek a játékoskeretek.
több mint 4 éve
Most epp azt a Holmant szopjuk fel, aki arrol hires, hogy a Slovan-oltozoben fikazza a magyarokat?Röhögnék egy Slovan 1-0-n Holman góllal.Jol jatszottak a magyarok! Dibusz sok hatalmas vedest bemutatott, de Holman bombajaval nem tudott mit kezdeni!
Na arra mit tudnának reagálni ?
Toca
Toto21
több mint 4 éve
Röhögnék egy Slovan 1-0-n Holman góllal.Na arra mit tudnának reagálni ?
több mint 4 éve
fb.watch/enQ3DvLmCn/Hergelni tudnak, semmi mást.
Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?
Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?
vpi
30 éve a visszavágó amúgy 0-0 lett, erről is ennyit ugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
fb.watch/enQ3DvLmCn/Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?
Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.2022-t írunk, engedjük már ezt el. Ráadásul az UEFA/FIFA kiemelt figyelemmel van már nem csak a válogatott felé, hanem a magyar klubcsapatok felé is. Biztos örülni fogsz majd egy zárt kapunak vagy akár többnek is, nem? Megéri majd a balhé.
Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
NB2
A gyűlölet sosem volt megoldás.
több mint 4 éve
Az ilyenek vajon tanácsot is kérnek vagy maguktól ennyire gyengék? 😀Pedig Moussa Wague-t még el is engedték Lewa miatt, hogy legyen elég W.
m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/07/20/kifogytak-a-w-betubol-a-barcelonanal-elfogytak-a-lewandowski-mezek/?fbclid=IwAR3DzovSpJ_vDEc7-qkddP9nd31P2_jS-aeR0DpuPbUAM_kMonT9LNXsjoU
Matthew99
több mint 4 éve
Gondoltam fogadok a Fradi zart kapura, de rajottem, hogy uriember biztosra nem fogad. 😕Az rád akkor nem vonatkozik. 😊
Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Az ilyenek vajon tanácsot is kérnek vagy maguktól ennyire gyengék? 😀m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/07/20/kifogytak-a-w-betubol-a-barcelonanal-elfogytak-a-lewandowski-mezek/?fbclid=IwAR3DzovSpJ_vDEc7-qkddP9nd31P2_jS-aeR0DpuPbUAM_kMonT9LNXsjoU

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Gondoltam fogadok a Fradi zart kapura, de rajottem, hogy uriember biztosra nem fogad. 😕
több mint 4 éve
Csürhe akcióban: rangado.24.hu/magyar_foci/2022/07/20/fuck-you-slovan-ferencvaros-ultrak-belvaros/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Holmant? Vagy a kinizsi afrikai légióját?jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21
r.baggio
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dawyd728
4 293
Csodálatos látni, ahogy a 92-es eseményeket saját bőrén tapasztalt Farkasházyt a szellemileg alultáplált horda üti vágja a napokban. Mi kell ahhoz, h a Fradi történetének egyik legfájóbb meccséről, annak körülményeiről emlékező társukhoz legalább ilyenkor ne merő gyűlölettel viszonyuljanak?! A saját szurkolótársuk összeverés elől való megmenekülésén sopánkodnak..Ezek az emberek vannak kiakadva legjobban, amikor valaki azt mondja nem tud szurkolni xy magyar csapatnak, mert..
több mint 4 éve
Szerinted a játékosokat, főleg a rengeteg légióst mennyire érdekli ez a villongas, főleg egy 30 évvel ezelőtti balhé? Jó részük meg meg se született akkor...jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21
r.baggio
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hát, megint én vagyok az öreg.btw mi történt 92ben?index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/09/16/1992_szlovak_kommandosok_szetverik_a_magyar_szurkolokat_poszonyban/
Löfli
Negritis, a vajda
Ott voltam Pozsonyban.
(most nem megyek!)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21
r.baggio
több mint 4 éve
Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21

---
több mint 4 éve
Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀
több mint 4 éve
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.Nagyon érdekes, amikor meg külföldi esetet hoz valaki, akkor egyből az a mondás, hogy előbb talán a saját házunk táján kéne söprögetni, meg hogy amit azok csinálnak, nem jogosít fel minket hasonló balhéra, cirkuszra. Akkor most van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka? 🙄
Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
btw mi történt 92ben?Én 94-re emlékeztem. Kommandósok lényegében minden ok nélkül (vagy legalábbis túlzott reakcióval) rátámadtak a stadionban a fradi szurkólókra. Természetesen erősen nacionalista felhangot kapott az egész sztori akkor. De előttem vannak a tv felvételek, akkor kezdtem eszmélődni, 12 évesen, nem volt jó látni.
Löfli
Most látom Negri megelőzőött 😀
több mint 4 éve
btw mi történt 92ben?index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/09/16/1992_szlovak_kommandosok_szetverik_a_magyar_szurkolokat_poszonyban/
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
btw mi történt 92ben?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
feel the sarcasmRég volt a földrajzóra, Pozsony már a Balkán? 😊azért a balkánon nem ártApa kezdődik...Mondjuk az nem teljesen világos, hogy Európa közepén egy labdarúgó klub csapatbuszára minek golyóálló üveg 😂
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-a-slovan-jatekosait-szallito-autobuszt-kep-2903963
iktriad
Még valahol Argentínában vagy Mexikóban megérteném...
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!