Soccer

42 feliratkozó

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding
Jo kis esti meccs, ket szimpatikus csapat talalkozasa...
Roman francia parharc nincs ebben a korben, meg azt tudnam hasonlo elvezettel nezni.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Matyi szerint 30 év alatt kicserélődtek a játékoskeretek.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 939 — Whoops, looks like something went wrong.
Röhögnék egy Slovan 1-0-n Holman góllal.
Na arra mit tudnának reagálni ?
Toca
Jol jatszottak a magyarok! Dibusz sok hatalmas vedest bemutatott, de Holman bombajaval nem tudott mit kezdeni!
Toto21
Most epp azt a Holmant szopjuk fel, aki arrol hires, hogy a Slovan-oltozoben fikazza a magyarokat?

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 853
Toca
Jol jatszottak a magyarok! Dibusz sok hatalmas vedest bemutatott, de Holman bombajaval nem tudott mit kezdeni!

Szerkesztette: Toto21
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 885 — Vikings fan
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 211 — no es importante
 fb.watch/enQ3DvLmCn/

Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?

Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?
vpi
Hergelni tudnak, semmi mást.
30 éve a visszavágó amúgy 0-0 lett, erről is ennyit ugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 718 — Patriot
 fb.watch/enQ3DvLmCn/

Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?

Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 335
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.
Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
NB2
2022-t írunk, engedjük már ezt el. Ráadásul az UEFA/FIFA kiemelt figyelemmel van már nem csak a válogatott felé, hanem a magyar klubcsapatok felé is. Biztos örülni fogsz majd egy zárt kapunak vagy akár többnek is, nem? Megéri majd a balhé.
A gyűlölet sosem volt megoldás.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 052
Az ilyenek vajon tanácsot is kérnek vagy maguktól ennyire gyengék? 😀
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/07/20/kifogytak-a-w-betubol-a-barcelonanal-elfogytak-a-lewandowski-mezek/?fbclid=IwAR3DzovSpJ_vDEc7-qkddP9nd31P2_jS-aeR0DpuPbUAM_kMonT9LNXsjoU
Matthew99
Pedig Moussa Wague-t még el is engedték Lewa miatt, hogy legyen elég W.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gondoltam fogadok a Fradi zart kapura, de rajottem, hogy uriember biztosra nem fogad. 😕
Stez
Az rád akkor nem vonatkozik. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 567 — Invisible man
Az ilyenek vajon tanácsot is kérnek vagy maguktól ennyire gyengék? 😀
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/07/20/kifogytak-a-w-betubol-a-barcelonanal-elfogytak-a-lewandowski-mezek/?fbclid=IwAR3DzovSpJ_vDEc7-qkddP9nd31P2_jS-aeR0DpuPbUAM_kMonT9LNXsjoU

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 939 — Whoops, looks like something went wrong.
Gondoltam fogadok a Fradi zart kapura, de rajottem, hogy uriember biztosra nem fogad. 😕

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 352 — NFL bracket champion '26
Csürhe akcióban:  rangado.24.hu/magyar_foci/2022/07/20/fuck-you-slovan-ferencvaros-ultrak-belvaros/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀
Toto21
Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
r.baggio
jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.
Toto21
Holmant? Vagy a kinizsi afrikai légióját?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dawyd728 4 293
Csodálatos látni, ahogy a 92-es eseményeket saját bőrén tapasztalt Farkasházyt a szellemileg alultáplált horda üti vágja a napokban. Mi kell ahhoz, h a Fradi történetének egyik legfájóbb meccséről, annak körülményeiről emlékező társukhoz legalább ilyenkor ne merő gyűlölettel viszonyuljanak?! A saját szurkolótársuk összeverés elől való megmenekülésén sopánkodnak..
Ezek az emberek vannak kiakadva legjobban, amikor valaki azt mondja nem tud szurkolni xy magyar csapatnak, mert..
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 864 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Toto21
Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
r.baggio
jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.
Toto21
Szerinted a játékosokat, főleg a rengeteg légióst mennyire érdekli ez a villongas, főleg egy 30 évvel ezelőtti balhé? Jó részük meg meg se született akkor...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
btw mi történt 92ben?
Löfli
 index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/09/16/1992_szlovak_kommandosok_szetverik_a_magyar_szurkolokat_poszonyban/
Negritis, a vajda
Hát, megint én vagyok az öreg.
Ott voltam Pozsonyban.
(most nem megyek!)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Toto21
r.baggio
több mint 4 éve
Toto21

---
több mint 4 éve
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 864 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.
Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
NB2
Nagyon érdekes, amikor meg külföldi esetet hoz valaki, akkor egyből az a mondás, hogy előbb talán a saját házunk táján kéne söprögetni, meg hogy amit azok csinálnak, nem jogosít fel minket hasonló balhéra, cirkuszra. Akkor most van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka? 🙄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 640 — Így remélem megfelelek nektek.....
btw mi történt 92ben?
Löfli
Én 94-re emlékeztem. Kommandósok lényegében minden ok nélkül (vagy legalábbis túlzott reakcióval) rátámadtak a stadionban a fradi szurkólókra. Természetesen erősen nacionalista felhangot kapott az egész sztori akkor. De előttem vannak a tv felvételek, akkor kezdtem eszmélődni, 12 évesen, nem volt jó látni.

Most látom Negri megelőzőött 😀
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 846 — The Mathematician
btw mi történt 92ben?
Löfli
 index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/09/16/1992_szlovak_kommandosok_szetverik_a_magyar_szurkolokat_poszonyban/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 410 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
btw mi történt 92ben?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 846 — The Mathematician
Apa kezdődik...
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-a-slovan-jatekosait-szallito-autobuszt-kep-2903963
iktriad
Mondjuk az nem teljesen világos, hogy Európa közepén egy labdarúgó klub csapatbuszára minek golyóálló üveg 😂

Még valahol Argentínában vagy Mexikóban megérteném...
warr_b
azért a balkánon nem árt
Negritis, a vajda
Rég volt a földrajzóra, Pozsony már a Balkán? 😊
warr_b
feel the sarcasm

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!