Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Mer' ki legyen? Meggájver? 😀hogy a toszba ne kapna, nem tud úgy reklamálni, hogy ne adjanak neki, ahhoz túlzottan magukkal ragadják az indulatai.Legalább nem kapna a reklamálásért annyi sárgát 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
hát hajrá, ezt legalább annyira tudom támogatni, mint azt, hogy a Babaarcút a lehető legtovább megtartottátok edzőnek 😛
slowmotion
dugo93
de ha a csapatkapitánynak a bíró előtt nincs tekintélye, akkor szopó van.
én ezért fázom kicsit, amikor Van Dijk, vagy tavaly Gini volt a csk, mert ők nem azon a szinten helyezkednek el a bíróknál, mint Hendo meg Milly. és akkor egy Van Dijkról beszélünk meg egy Wijnaldumról, nem pedig egy labdazsonglőr gyerekről, akinek elég hamar elszakad a cérna.
slowmotion
Szerintem Bruno tökéletes lenne csk-nak.
több mint 4 éve
Nekem nettó hiszti, amit sokszor művel, de az legyen a legnagyobb baj, hogy ebben nem értünk egyet. 😊Henderson nem hisztizik, ő fockoffol. meg egyébként névsortól függően az első és harmadik számú csk volt a válogatottnál.Ezt mondja egy olyan csapat szurkolója, ahol Henderson a cséká. 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Henderson nem hisztizik, ő fockoffol. meg egyébként névsortól függően az első és harmadik számú csk volt a válogatottnál.Ezt mondja egy olyan csapat szurkolója, ahol Henderson a cséká. 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
Mikey
több mint 4 éve
Ezt mondja egy olyan csapat szurkolója, ahol Henderson a cséká. 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
hogy a toszba ne kapna, nem tud úgy reklamálni, hogy ne adjanak neki, ahhoz túlzottan magukkal ragadják az indulatai.Legalább nem kapna a reklamálásért annyi sárgát 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
hát hajrá, ezt legalább annyira tudom támogatni, mint azt, hogy a Babaarcút a lehető legtovább megtartottátok edzőnek 😛
slowmotion
dugo93
de ha a csapatkapitánynak a bíró előtt nincs tekintélye, akkor szopó van.
én ezért fázom kicsit, amikor Van Dijk, vagy tavaly Gini volt a csk, mert ők nem azon a szinten helyezkednek el a bíróknál, mint Hendo meg Milly. és akkor egy Van Dijkról beszélünk meg egy Wijnaldumról, nem pedig egy labdazsonglőr gyerekről, akinek elég hamar elszakad a cérna.
több mint 4 éve
Legalább nem kapna a reklamálásért annyi sárgát 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
több mint 4 éve
Nem tudom te kinek szurkolsz, de mi ha nem is kaptunk ki ellenetek, mást sem nagyon verünk.aszittem pedig róla is tudod hogy Pool szurkoló 😊
davemayer
amúgy a 0-5 az októberi meccsre utalt
www.thisisanfield.com/2021/10/man-united-0-5-liverpool-salah-hat-trick-as-reds-run-riot-at-old-trafford/
és tavasszal még nem volt meccs majd április 19.én lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nyugatabbra úgy 50 km-rel😊Nem tudom te kinek szurkolsz, de mi ha nem is kaptunk ki ellenetek, mást sem nagyon verünk.mióta elment, még megverni se tudtunk Titeket, nemhogy egyenesen 5-0-raLátszik is hogy az ő hozzá nem értése béklyóként húzta vissza a mára szárnyaló unitedet..csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
davemayer
slowmotion
davemayer
több mint 4 éve
Nem tudom te kinek szurkolsz, de mi ha nem is kaptunk ki ellenetek, mást sem nagyon verünk.mióta elment, még megverni se tudtunk Titeket, nemhogy egyenesen 5-0-raLátszik is hogy az ő hozzá nem értése béklyóként húzta vissza a mára szárnyaló unitedet..csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
davemayer
slowmotion
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
mióta elment, még megverni se tudtunk Titeket, nemhogy egyenesen 5-0-raLátszik is hogy az ő hozzá nem értése béklyóként húzta vissza a mára szárnyaló unitedet..csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
davemayer
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Látszik is hogy az ő hozzá nem értése béklyóként húzta vissza a mára szárnyaló unitedet..csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ugyan, 2 éve stabilan játszik, nem ő fog lefelé kilógni a keretből elhiheted 🤣Mivel ősszel jön új edző, nem kellett volna megvárni alatta hogy játszik? Szerintem az lett volna logikus.Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Nem értem a problémát ezzel kapcsolatban. Később már nem lett volna értelme? Vagy most nem volt, később kellett volna?
zacknorb
davemayer
Így nem az edző dönti el hogy/mit akar játszatni, hanem kivan mondva ha a fene fenét eszik is, ha a sör vizezett lesz akkor is alapember a Bruno.
zacknorb
Rá kell építeni a jövő csapatát, ezt tükrözi ez a szerződés is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
több mint 4 éve
Sosem bocsájtom meg magamnak hogy Magyarország-Skócia meccsre kocsival mentem és nem BKV-val, munka után… 10.percben estem be, nem hallhattam a Flowert élőben… 😕Addigra rég vége lesz a bajnokságnak.Szerezz jegyet egy Old Firm-re😃Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
#JC6
Ligakupa meccsen amúgy voltam kint az Ibroxban 😊
De egy válogatott meccsre nagyon kimennék, élőben beszarás lehet a Tartan Army meg a Flower of Scotland 😊
warr_b
több mint 4 éve
Mivel ősszel jön új edző, nem kellett volna megvárni alatta hogy játszik? Szerintem az lett volna logikus.Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Nem értem a problémát ezzel kapcsolatban. Később már nem lett volna értelme? Vagy most nem volt, később kellett volna?
zacknorb
davemayer
Így nem az edző dönti el hogy/mit akar játszatni, hanem kivan mondva ha a fene fenét eszik is, ha a sör vizezett lesz akkor is alapember a Bruno.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
több mint 4 éve
Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Nem értem a problémát ezzel kapcsolatban. Később már nem lett volna értelme? Vagy most nem volt, később kellett volna?
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Jaja, volt az is. Majd kapnak a dakariak némi pénzbüntit meg max egy-két zártkaput valami kecskekergető derbyre, de attól még ők lesznek a VB-n és nem Egyiptom..."FIFA to investigate Senegal vs Egypt"Mondjuk az éppen nem lesz, de ugye itt volt dobalgatas is asszem mikor vonultak le az egyiptomi játékosok.
Az egyiptomiak ezzel kapcsolatban bejelentették hogy a meccs újrajátszását kérik a FIFA-tól.
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
"FIFA to investigate Senegal vs Egypt"Mondjuk az éppen nem lesz, de ugye itt volt dobalgatas is asszem mikor vonultak le az egyiptomi játékosok.
Az egyiptomiak ezzel kapcsolatban bejelentették hogy a meccs újrajátszását kérik a FIFA-tól.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
"FIFA to investigate Senegal vs Egypt"Az egyiptomiak ezzel kapcsolatban bejelentették hogy a meccs újrajátszását kérik a FIFA-tól.

több mint 4 éve
Addigra rég vége lesz a bajnokságnak.Szerezz jegyet egy Old Firm-re😃Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
#JC6
Ligakupa meccsen amúgy voltam kint az Ibroxban 😊
De egy válogatott meccsre nagyon kimennék, élőben beszarás lehet a Tartan Army meg a Flower of Scotland 😊

több mint 4 éve
Szerezz jegyet egy Old Firm-re😃Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
több mint 4 éve
Hidd el, ha beindul a két gyerek, jegy nékül is átengedsz akárhova 😀Na majd én azt a beszállítókapuban eldöntöm 😉Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b
r.baggio

több mint 4 éve
Na majd én azt a beszállítókapuban eldöntöm 😉Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal