Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Spanyol-Német, Belga-Horvat csoportmeccs is lesz.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Egy álomkarrier vége. 444.hu/foci/2022/04/01/szigoru-itelet-szuletett-fogadasi-csalas-miatt-k-zoltan-7-evet-kapott
több mint 4 éve
oh hogy most van a sorsolásasszem jó döntés hogy nem nézem ezeket egy ideje, csak felbsznám magam rohadékokon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Infantino meg mindjárt megoldja a világbékét, parádés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
na úgy látom Idris Elbának nem büdös a katari pénz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ez már a 2. afrikai selejtező, ami ellen ment panasz:Szerintem zárjuk ki az összeset 😄
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/04/01/vb-selejtezo-biroi-csalas-algeria-kamerun/
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ez már a 2. afrikai selejtező, ami ellen ment panasz:rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/04/01/vb-selejtezo-biroi-csalas-algeria-kamerun/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/04/01/harom-valogatottat-is-felfuggesztett-a-fifa-az-orosz-csapatot-nem/Kenya, Pakisztán és Zimbabwe válogatottja felfüggesztve, az oroszok egyelőre nem.
De mivel Európában a kutya nem lenne hajlandó velük játszani, így felmerült, hogy átmennének Ázsiába...

több mint 4 éve
Az megvan, hogy a három csapatos csoportoknál a holtversenyes helyzeteket 11-esekkel akarják majd eldönteni? Ha nem lett volna elég a felesleges drámából...Nekem sokkal több időm van télen nézni mint nyáron szóval jó az 😀
De igen, kb úgy kell nézni, hogy az egyenes kieséses szakasztól/nyolcaddöntőtől kezdődik a vb és kész
A téli vb sokkal megbocsáthatatlanabb dolog
r.baggio
több mint 4 éve
Az megvan, hogy a három csapatos csoportoknál a holtversenyes helyzeteket 11-esekkel akarják majd eldönteni?Ez még április 1-jei tréfának is erős.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tehát Európa kapott a plusz 16 helyből hármat, parádé.lehet, hogy fő/km2-re megy...?
Miközben ha úgy alakul az interkontinentális pótselejtező, még az is lehet, hogy 10 afrikai és 9 ázsiai válogatott lesz kint. Teljes agyrém.
Bálesz
😊
(itt túl nagy a népsűrűség)
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
2026os VBre :Tehát Európa kapott a plusz 16 helyből hármat, parádé.
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/88/46/49/cikk_2884649/320.jpg
szóval ha mostani selejtezőket vesszük, akkor kijutna pluszban:
-Egyiptom, Algéria, Nigéria, Mali (*Kongó)
-Ausztrália, Egyesült Erab Emirátusok, Omán, Irak (*Szíria/Kína)
-Új-Zéland (*Salamon szk)
-Costa Rica, Jamaica, Panama (/El Salvador)
-Peru, Kolumbia (*Chile)
-Svédo., É-Macedónia, Wales +Skócia/Ukrajna
*valamiféle pótselejtezővel lehet esélyük
braxa88
Miközben ha úgy alakul az interkontinentális pótselejtező, még az is lehet, hogy 10 afrikai és 9 ázsiai válogatott lesz kint. Teljes agyrém.

több mint 4 éve
igazán ázsia lóg ki, na meg persze Dél-Amerika. miért nem kérjük a tagfelvételünket oda? onnan minden ország válogatottja résztvevő lesz majd.2026os VBre :Igazából az ázsiai es a concacaf tersegbol boven el lehetne venni meg 2 helyet Európának.
-Peru, Kolumbia (*Chile)
braxa88
Vagy a concacaf terseget osszevonni delamerikaval
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az megvan, hogy a három csapatos csoportoknál a holtversenyes helyzeteket 11-esekkel akarják majd eldönteni? Ha nem lett volna elég a felesleges drámából...De igen, kb úgy kell nézni, hogy az egyenes kieséses szakasztól/nyolcaddöntőtől kezdődik a vb és kész
A téli vb sokkal megbocsáthatatlanabb dolog
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
2026os VBre :Szerintem nem kell félteni a színvonalat, mert eddig se volt magasan a kieséses szakaszig, az meg, hogy több csapat/játékos mutathatja meg magát teljesen jó szerintem.
-Peru, Kolumbia (*Chile)
braxa88
több mint 4 éve
2026os VBre :Igazából az ázsiai es a concacaf tersegbol boven el lehetne venni meg 2 helyet Európának.
-Peru, Kolumbia (*Chile)
braxa88
Vagy a concacaf terseget osszevonni delamerikaval
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Baromi színvonalas lesz. Jah, nem...

több mint 4 éve
2026os VBre :www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/88/46/49/cikk_2884649/320.jpg
-Peru, Kolumbia (*Chile)
több mint 4 éve
RIPrangado.24.hu/magyar_foci/2022/03/31/meghalt-a-fradi-egykori-vvk-gyoztes-golkiralya-friedmanszky-zoltan/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Miért ne lenne az? A poszt-Solskjaer érában még tényleg nem nyertünk a MU ellenSejtettem hogy az de pont ezért nem tippeltem arra, mert ugye így nem helyes amit írtNem tudom te kinek szurkolsz, de mi ha nem is kaptunk ki ellenetek, mást sem nagyon verünk.aszittem pedig róla is tudod hogy Pool szurkoló 😊
davemayer
amúgy a 0-5 az októberi meccsre utalt
www.thisisanfield.com/2021/10/man-united-0-5-liverpool-salah-hat-trick-as-reds-run-riot-at-old-trafford/
és tavasszal még nem volt meccs majd április 19.én lesz
Negritis
davemayer
több mint 4 éve
Én Greenwoodban látom a jövő nagy MU cskját. Passzolna hozzájuk.😬Ütős lenne
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Sejtettem hogy az de pont ezért nem tippeltem arra, mert ugye így nem helyes amit írtNem tudom te kinek szurkolsz, de mi ha nem is kaptunk ki ellenetek, mást sem nagyon verünk.aszittem pedig róla is tudod hogy Pool szurkoló 😊
davemayer
amúgy a 0-5 az októberi meccsre utalt
www.thisisanfield.com/2021/10/man-united-0-5-liverpool-salah-hat-trick-as-reds-run-riot-at-old-trafford/
és tavasszal még nem volt meccs majd április 19.én lesz
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Én Greenwoodban látom a jövő nagy MU cskját. Passzolna hozzájuk.😬
több mint 4 éve
valahogy össze kéne rakni újra Rashfordot, és őMer' ki legyen? Meggájver? 😀hogy a toszba ne kapna, nem tud úgy reklamálni, hogy ne adjanak neki, ahhoz túlzottan magukkal ragadják az indulatai.Legalább nem kapna a reklamálásért annyi sárgát 😀csapatkapitányi karszalagot? Brünónak? aki olyan hisztit képes lenyomni a pályán, hogy bármelyik kis hisztis picsa elbújhat mögötte?Bruno Fernandest mi értelme volt most tavasszal 2027-ig meghoszabbítani?Plusz lehet egy üzenete is, hogy elmondták neki a csapat vízióját és tetszik neki (jójó tudom, ez a united.... 😀). Lehet még a csk szalagot is odaígérték neki a kövi évtől. Amúgy is neki kéne viselnie már vagy 2 éve.
zacknorb
dugo93
hát hajrá, ezt legalább annyira tudom támogatni, mint azt, hogy a Babaarcút a lehető legtovább megtartottátok edzőnek 😛
slowmotion
dugo93
de ha a csapatkapitánynak a bíró előtt nincs tekintélye, akkor szopó van.
én ezért fázom kicsit, amikor Van Dijk, vagy tavaly Gini volt a csk, mert ők nem azon a szinten helyezkednek el a bíróknál, mint Hendo meg Milly. és akkor egy Van Dijkról beszélünk meg egy Wijnaldumról, nem pedig egy labdazsonglőr gyerekről, akinek elég hamar elszakad a cérna.
slowmotion
Szerintem Bruno tökéletes lenne csk-nak.
dugo93