Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
nba után kicsit bealudtam így az első óráról lemaradtamde vezetünk ami jó, mondjuk nem túl meggyőző a játék ami annyira nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/puskas-ferenc-unokaja-es-dedunokaja-visszakapta-a-magyar-allampolgarsagot-2884783Sajtószabadság, amikor Pogácsás nem hagy megszólalni 😀
több mint 4 éve
Katar - Ecuador nyitómeccs, hmm, izgiHelyette Szenegál-Hollandia 11.00,-
Löfli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
ez már másra vonatkozott (2010-re, mert a kolléga felhomályosított, hogy akkor mi volt a csoport)98 nem?nekem nincs sok. csak arra emlékszem, hogy a vébé első másfél hete alatt kb minden nap steaket ettem, tök ingyér' (betanulás fhansziáknál,céges pénzen)Akkor Anglia USA Szlovénia Algéria volt emlékeim szerintirán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
asszem abban az évben volt, amikor Robert Green volt az angolok kapusa, és talán az amerikaiak ellen egy huszonöt méteres kapura gurítást bevédett. 2010-ben talán,
slowmotion
Heisman
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 534
98 nem?nekem nincs sok. csak arra emlékszem, hogy a vébé első másfél hete alatt kb minden nap steaket ettem, tök ingyér' (betanulás fhansziáknál,céges pénzen)Akkor Anglia USA Szlovénia Algéria volt emlékeim szerintirán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
asszem abban az évben volt, amikor Robert Green volt az angolok kapusa, és talán az amerikaiak ellen egy huszonöt méteres kapura gurítást bevédett. 2010-ben talán,
slowmotion
Heisman
slowmotion
több mint 4 éve
nekem nincs sok. csak arra emlékszem, hogy a vébé első másfél hete alatt kb minden nap steaket ettem, tök ingyér' (betanulás fhansziáknál,céges pénzen)Akkor Anglia USA Szlovénia Algéria volt emlékeim szerintirán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
slowmotion
Heisman
több mint 4 éve
Már most gyűlölöm ezt a vb-t, az USA vs Anglia meccs pl Black Fridayen lesz, épp mikor sok más college rangadó megy majdLegalább 26-án szombatra nem esik játéknap
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Akkor Anglia USA Szlovénia Algéria volt emlékeim szerintirán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
jaja, közben megnéztem, tényleg. hogy rohan az idő...Usa Iran 98ban volt csoportmeccs az tuti. 😀irán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
slowmotion
Vrij6
több mint 4 éve
Usa Iran 98ban volt csoportmeccs az tuti. 😀irán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
slowmotion
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
irán-usa, pikáááánsvolt már ilyen, nem is tudom mikor.
NB2
több mint 4 éve
Nyitómeccs hétfői nap délelőtt 11kor...Napi 4 meccs lesz a csoportkör 1-2. körében 11,14, 17 és 20 órai kezdettel
Egyenes kiesésben és 3.csoportkorben 16 és 20kor lesznek meccsek
Fura VB lesz minden tekintetben.
Kíváncsi vagyok mennyire fogok rápörögni NFL szezon közepén.
több mint 4 éve
Kanada jól beszopta 😕 hajrá Szenegál és Mexikó!Szenegált csak azért nem rühellem, mert 2002-ben megcsapták a nyitómeccsen a franciákat 😆
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Itt sem született a csoportban igazán izgalmas, magas szintű mérkőzés, egy két kivételt leszámítva. Az EB erősebb kb. De bővítsük 48-ra...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egy olyan hűha csoport sincs. Az argentinok vègre könnyebbnek tűnő csoportot kaptak. Aztán meglátjuk 🙂
több mint 4 éve
Nekem a H tetszik.Az is jó igen
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 534
Nekem a H tetszik.
több mint 4 éve
G csoport a legmasszívabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kanada jól beszopta 😕 hajrá Szenegál és Mexikó!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
A: Katar, Hollandia, Szenegál, EcuadorB: Anglia, USA, Irán, Wales/Skócia/Ukrajna
C: Argentína, Mexikó, Lengyelo., Szaúd-Arábia
D: Franciao., Dánia, Tunézia, Emirátusok/Ausztrália/Peru
E: Spanyolo., Németo., Japán, Costa Rica/Új-Zéland
F: Belgium, Horváto., Marokkó, Kanada
G: Brazília, Svájc, Szerbia, Kamerun
H: Portugália, Uruguay, Dél-Korea, Ghána

Don't blink!
több mint 4 éve
Katar - Ecuador nyitómeccs, hmm, izgiWarr_b mar nagyon varja!
Löfli
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Brazil Svajc Szerb is eros. 4 ev utan megint a csoportban. Elkepeszto.
több mint 4 éve
Katar - Ecuador nyitómeccs, hmm, izgi

Don't blink!
több mint 4 éve
Argentin, Mexiko, Lengyel harmas igen jol nez ki.
több mint 4 éve
irán-usa, pikááááns