Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Két és fél hónap és megyünk ki megint 😊Mindenesetre hajrá skótok! 😊Keblemre testvér!
warr_b
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A jenkik biztos ami biztos 2-0-ra kikaptak Costa Ricatól, de így is csak kijutottak végre valahogy... innentől a hazai rendezéssel és a létszámemeléssel le se fognak már maradni soha többetÍgy így.
Így Costa Rica Új-Zéland ellen pótselejtezik, Peru pedig az Ausztrália vs Egyesült Arab Emirátusok párharc győztesével találkozik
Még egy hely kiadó Európában, Wales-nek egy, Skóciának és Ukrajnának két meccset kell nyernie hozzá
r.baggio
CRC vagy NZ bármelyike jü, szimpik. Ausztrálok meg az Emírek egyike se hiányozna egy cseppet se, akkor már inkább Peru, pár azok is elég balfasz egy csapat, sok vizet nem szoktak zavarni.
Ukrán halasztott meccsel nem tudom mi lesz, most elvileg vmi június közepe a céldátum...
Mindenesetre hajrá skótok! 😊

több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/03/31/magyar-valogatott-honositas-callum-styles-jatek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A jenkik biztos ami biztos 2-0-ra kikaptak Costa Ricatól, de így is csak kijutottak végre valahogy... innentől a hazai rendezéssel és a létszámemeléssel le se fognak már maradni soha többetÍgy Costa Rica Új-Zéland ellen pótselejtezik, Peru pedig az Ausztrália vs Egyesült Arab Emirátusok párharc győztesével találkozik
Még egy hely kiadó Európában, Wales-nek egy, Skóciának és Ukrajnának két meccset kell nyernie hozzá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Meginnn a matek 😀Igen, most már módosították, ahol néztem...ja, de luxemburgnak így is van 3 pontja, mert megverték az angolokat, tehát előttünk vannak (nekünk ugye 1 pontunk van, mert csak a szlovákokat vertük, akik utolsók lettek)Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli
warr_b
Löfli
Akkor jó eséllyel bukta 😆
warr_b
több mint 4 éve
Igen, most már módosították, ahol néztem...ja, de luxemburgnak így is van 3 pontja, mert megverték az angolokat, tehát előttünk vannak (nekünk ugye 1 pontunk van, mert csak a szlovákokat vertük, akik utolsók lettek)Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli
warr_b
Löfli
Akkor jó eséllyel bukta 😆

több mint 4 éve
ja, de luxemburgnak így is van 3 pontja, mert megverték az angolokat, tehát előttünk vannak (nekünk ugye 1 pontunk van, mert csak a szlovákokat vertük, akik utolsók lettek)Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Félidőben kettővel mennek a kiwik.

több mint 4 éve
Luxemburgnak nem lehet több pontja az oroszok kizárása miatt, így az az utolsó csoport, ahol még egy meccset sem játszottak, irreleváns, nem? Vagy valamit rosszul látok?Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?még az ukránok csoportját meg kell várni, mert simán benne van, hogy mi leszünk a legrosszabb csoportmásodikok
warr_b

Don't blink!
több mint 4 éve
Jól látom hogy a szlovákok legyőzésével kijutottunk az U17-es EB-re?

több mint 4 éve
sztem egy lézer is már probléma. igen, ez a rendezők felelőssége.Ilyenkor azért a bíróként csak megszakítanám a büntetőrúgást és bemondatnám, hogy ha nem fejezik be akkor lefújja a meccset. Nem tudom tehet-e ilyet a bíró de ez szerintem elég nagy probléma a mai fociban. És itt nem egy lézerről beszélünk hanem több tízről.Salah a 11es párbaj során:és az egyiptomi kapus is kapta ugyanezt ...
sportszerű
braxa88
csebi
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ilyenkor azért a bíróként csak megszakítanám a büntetőrúgást és bemondatnám, hogy ha nem fejezik be akkor lefújja a meccset. Nem tudom tehet-e ilyet a bíró de ez szerintem elég nagy probléma a mai fociban. És itt nem egy lézerről beszélünk hanem több tízről.Salah a 11es párbaj során:és az egyiptomi kapus is kapta ugyanezt ...
sportszerű
braxa88
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Salah a 11es párbaj során:és az egyiptomi kapus is kapta ugyanezt ...
sportszerű
braxa88
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Alapból szerintem azokkal kellett volna felállni kezdőként egy ilyen meccsen,akiket ki akarunk próbálni.Ezekből a 20 percekből semmit nem tudsz meg,max azt ha valaki nagyon alkalmatlan de még azt se biztos.Meg egyébként is,ránézésre tegnap kb.egy kezem meg tudtam volna számolni,hogy hány játékosnak volt kedve játszani.Ádám Martinnak mondjuk 20 perc jutott, de értelek, mert tegnap én is azon dühöngtem, mikor mondja Hajdúbé, hogy a szünetben nem cserélünk. De mondom vazze 6 cserelehetőségünk van, akkor mire vár??? Aztán a 82. percben jön a 3-as csere, mondom nah ezektől mit vár??? Hát aztán végülis választ kaptunk, hogy miért nem cserélt. A 3 csere után konkrétan meghalt a focink, előre 0 veszély, 3 értelmes passz nem volt, tényleg csak Dibusznak köszönhető volt, hogy nem kaptunk ki. Mikor Bolla nem tudott bedobást elvégezni, az volt a csúcsok csúcsa.Aludva egyet a tegnapi meccsre.Ezeknek a sörmeccseknek amúgy mi értelme van?
Adjanak az égnek hálát olyan játékosok, mint Bolla, Vécsei, Kecskés meg Nagy Zsolt, mert ezzel az erővel bárki lehet magyar válogatott.
Éppen volt edzőmmel beszéltem, aki kint volt pár UP-meccsen mostanság. Ilyen eredmények születtek:
20-0, 27-0, stb. Azt mondta, lassan játékos sem lesz. Mire edző kollégája csak annyit reflektált: majd honosítunk.
Technikailag vicc az egész, 27 ki nem kényszerített eladott labdát számoltam tegnap, egyetlen szerencsénk hogy védekező focit nyomunk, kellő durvasággal, ami nagyobb csapatoknak nem ízlik, a mögöttünk lévőkkel meg szenvedünk mint állat.
Úgy néz ki, vasárnap sem változik semmi, szóval tovább fog süllyedni a labdarúgásunk háttérországa.
#JC6
Még mielőtt valaki azt írná,hogy új játékosokat kipróbálni,az szóljon akkor Rossinak is mert az alap kezdő játszott mindkét meccsen (-Styles tegnap+Orbán a szerbek ellen a foga miatt,Dibuszt nem számolom ide mert kapus poszton szerencsére kb.mindegy ki véd).Tegnap is berakja Ádám Martint 10 percre,hogy csatárként fejelgesse ki a szögleteket meg a nagy bedobásokat a saját 16-osán belülről,sok értelme volt...
JoeyPorter
NB2
több mint 4 éve
Ádám Martinnak mondjuk 20 perc jutott, de értelek, mert tegnap én is azon dühöngtem, mikor mondja Hajdúbé, hogy a szünetben nem cserélünk. De mondom vazze 6 cserelehetőségünk van, akkor mire vár??? Aztán a 82. percben jön a 3-as csere, mondom nah ezektől mit vár??? Hát aztán végülis választ kaptunk, hogy miért nem cserélt. A 3 csere után konkrétan meghalt a focink, előre 0 veszély, 3 értelmes passz nem volt, tényleg csak Dibusznak köszönhető volt, hogy nem kaptunk ki. Mikor Bolla nem tudott bedobást elvégezni, az volt a csúcsok csúcsa.Aludva egyet a tegnapi meccsre.Ezeknek a sörmeccseknek amúgy mi értelme van?
Adjanak az égnek hálát olyan játékosok, mint Bolla, Vécsei, Kecskés meg Nagy Zsolt, mert ezzel az erővel bárki lehet magyar válogatott.
Éppen volt edzőmmel beszéltem, aki kint volt pár UP-meccsen mostanság. Ilyen eredmények születtek:
20-0, 27-0, stb. Azt mondta, lassan játékos sem lesz. Mire edző kollégája csak annyit reflektált: majd honosítunk.
Technikailag vicc az egész, 27 ki nem kényszerített eladott labdát számoltam tegnap, egyetlen szerencsénk hogy védekező focit nyomunk, kellő durvasággal, ami nagyobb csapatoknak nem ízlik, a mögöttünk lévőkkel meg szenvedünk mint állat.
Úgy néz ki, vasárnap sem változik semmi, szóval tovább fog süllyedni a labdarúgásunk háttérországa.
#JC6
Még mielőtt valaki azt írná,hogy új játékosokat kipróbálni,az szóljon akkor Rossinak is mert az alap kezdő játszott mindkét meccsen (-Styles tegnap+Orbán a szerbek ellen a foga miatt,Dibuszt nem számolom ide mert kapus poszton szerencsére kb.mindegy ki véd).Tegnap is berakja Ádám Martint 10 percre,hogy csatárként fejelgesse ki a szögleteket meg a nagy bedobásokat a saját 16-osán belülről,sok értelme volt...
JoeyPorter
több mint 4 éve
Ezeknek a sörmeccseknek amúgy mi értelme van?Talán Pintér rövid ideig tartó kapitánykodása alatt láttam utoljára az utolsó 15 percre hasonlító produktumot, ami, elnézve az ellenfél “erejét”, elég sok kérdést vet fel a jövővel kapcsolatban..
JoeyPorter
Rossi biztonsági játékot űz, tanulván elődei hibáiból, ugyanis a magyar közeg hétfőn az egekig magasztal, de kedden már a pokolba taszít. Barátságos meccs ide vagy oda. De a kezdő 11 ezt nem sokáig fogja bírni.
több mint 4 éve
Aludva egyet a tegnapi meccsre.Ezeknek a sörmeccseknek amúgy mi értelme van?
#JC6
több mint 4 éve
Aludva egyet a tegnapi meccsre.Adjanak az égnek hálát olyan játékosok, mint Bolla, Vécsei, Kecskés meg Nagy Zsolt, mert ezzel az erővel bárki lehet magyar válogatott.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
viszont Gambia egy utolsó perces tizivel továbbjutott az ANK előselejtezőből, azért annak örülök 😀Ez van, egyikért sem kár 😊45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️és mit szólsz, hogy kazahsztán csak tizikkel maradt bent a nemzetek ligája C divízióban? csóri moldávok 😀
Jöhetne Mbokani, ég a ház!
warr_b
Löfli
Kolumbia hiába nyert, nyert Peru is, így ők pótselejteznek.
Kolumbia nem is érdemelt volta lófaszt se, hány meccsen nem voltak képesek zsinórban gólt lőni, 6, 7?
warr_b

Don't blink!
több mint 4 éve
A kevés ismert játékos egy dolog, a nézhetetlen és minősíthetetlen játék meg egy másik. De ebből a szempontból kb csak Algériáért kár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nyílván..Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnők is kiestek volna a nyolcaddöntőben legkésőbb, kb mindegy melyik afrikai jut ki 😀
Algéria, Nigéria, Elefántcsontpart, Egyiptom
braxa88
Löfli
de inkább nézem az elefántokat meg Nigériát akik televannak topligás játékosokkal, meg a világ top3 játékosát (Salaht) a csoportmeccseken mint Tunéziát vagy Ghánát ahol meg elég kevés az ismert játékos.
több mint 4 éve
Ez van, egyikért sem kár 😊45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️és mit szólsz, hogy kazahsztán csak tizikkel maradt bent a nemzetek ligája C divízióban? csóri moldávok 😀
Jöhetne Mbokani, ég a ház!
warr_b
Löfli
Kolumbia hiába nyert, nyert Peru is, így ők pótselejteznek.
Kolumbia nem is érdemelt volta lófaszt se, hány meccsen nem voltak képesek zsinórban gólt lőni, 6, 7?