Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnEgyiptomon kivul ezekért mind kár 😕
Algéria, Nigéria, Elefántcsontpart, Egyiptom
braxa88
Bár ez a vb sztem garantáltan a legrosszabb lesz a mi életünkben, szóval mind1 is talán.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Top5 afrikai csapat közül sztem 4 nem lesz a VBnAlgéria, Nigéria, Elefántcsontpart, Egyiptom
több mint 4 éve
Legjobb korBeszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃31 és fél évesen mégis kinek kéne?
#JC6
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Már-már filmszerű, csodás sztori. Christian Eriksen scoring at the Parken stadium, 290 days after he suffered a cardiac arrest on the very same pitch.
— ESPN FC (@ESPNFC) March 29, 2022
Football. You can't write it.
(via @espnpluspic.twitter.com/g3PlrHO2Cf
több mint 4 éve
Kamerun is tudja hogy kell kijutni drámaian, Toko Ekambi a 124.percben lőtt gólt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️és mit szólsz, hogy kazahsztán csak tizikkel maradt bent a nemzetek ligája C divízióban? csóri moldávok 😀
Jöhetne Mbokani, ég a ház!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
győzelmet nem kell magyarázniMi a szent szar volt ez a fiúktól??? 2 ilyen bűngyenge csapatot! Komolyan ha a mieinknek lenne egy alap képzettsége, ezt a meccsen simán 3-0-val lehozzuk, ahelyett kb Dibusz megmentett bennünket egy csúnya 3-1-től! Komolyan technikailag olyan képzetlenek a játékosaink, hogy azt rossz nézni.Majd jön a kormánymédia hogy mekkora császárok vagyunk 😀
NB2
#JC6
én is elismerem, nyertünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lehetett volna ezen még dolgozniWarr szomorúan sejti,Nembaj, hogy nem te frissítesz trackert 😉 😛
Marokkó-DR Congo három-semmi
Mire kitaláltam a rímet
Hakimi lőtt mégegyet
Heisman
dande
Nem hiába nem vagyok egy empty
😀 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Warr szomorúan sejti,Nembaj, hogy nem te frissítesz trackert 😉 😛
Marokkó-DR Congo három-semmi
Mire kitaláltam a rímet
Hakimi lőtt mégegyet
Heisman
több mint 4 éve
Warr szomorúan sejti,Marokkó-DR Congo három-semmi
Mire kitaláltam a rímet
Hakimi lőtt mégegyet
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Mi a szent szar volt ez a fiúktól??? 2 ilyen bűngyenge csapatot! Komolyan ha a mieinknek lenne egy alap képzettsége, ezt a meccsen simán 3-0-val lehozzuk, ahelyett kb Dibusz megmentett bennünket egy csúnya 3-1-től! Komolyan technikailag olyan képzetlenek a játékosaink, hogy azt rossz nézni.Majd jön a kormánymédia hogy mekkora császárok vagyunk 😀
NB2
több mint 4 éve
Pfff tesóBeszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃31 és fél évesen mégis kinek kéne?
#JC6
warr_b
A magyar Vince Papale!
több mint 4 éve
Beszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃31 és fél évesen mégis kinek kéne?
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mi a szent szar volt ez a fiúktól??? 2 ilyen bűngyenge csapatot! Komolyan ha a mieinknek lenne egy alap képzettsége, ezt a meccsen simán 3-0-val lehozzuk, ahelyett kb Dibusz megmentett bennünket egy csúnya 3-1-től! Komolyan technikailag olyan képzetlenek a játékosaink, hogy azt rossz nézni.
több mint 4 éve
Beszarok öcsém, Dibusz ma eladta magát külföldre 😃😃😃
több mint 4 éve
45+13 perc játék után Marokkó 2-0-ra vezet ☹️Jöhetne Mbokani, ég a ház!

több mint 4 éve
Na polákok is kint vannak 😔😒De minek... Szokás szerint égnek majd mint a rongy. Mondjuk a svédeket se komálom...
dande

több mint 4 éve
Köszi Dibusz, nélküled 3-1
több mint 4 éve
Na polákok is kint vannak 😔😒
több mint 4 éve
Szenegál ismét megverte Egyiptomot büntetőkkel
több mint 4 éve
Öcsém ez a Gazdag…
több mint 4 éve
Rengeteg az eladott labda, ráadásul ezek mind ki nem kényszerített hibák
több mint 4 éve
portugálok szép kontrát lőttek
több mint 4 éve
náluk is van egy nagy zsolt
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 534
Sok olyan volt h hazai palyankon kulfoldi reklam volt ha jol emlekszemNekem sokkal fontosabb kérdésem van:vagy ők vették meg a reklám spotokat mert sok magyar nézi a meccset, vagy az is van hogy a magyar adásban ilyenek a reklámok, az észak-írben meg másfajta, ezt is megoldja a modern technika
Miért hirdet hirtelen csomó magyar cég ÉÍ-ban a pálya melletti reklám táblákon? 😃
#JC6
Heisman