Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Érdekes 🤔La Repubblica szerint a 2023/2024es szezontól fizetési sapka lesz a Seria A-ban, Seria B-ben, és C-ben olyan formában hogy:
Egy adott csapat bevételének 80%-át nem haladhatják meg a fizetések, ügynöki díjak stb. Különben elsőnek pénzbírsag jár később le lesznek tiltva az igazolásokról végső esetben pedig ha nem tesznek eleget az előzetes figyelmeztetéseknek kitiltják a bajnokságból.
A 2024/2025-ös szezontól pedig 70%-ra akarják csökkenteni mert más bajnokságok is tervezik bevezetni ezt a lépést hogy fenttarthatóbb legyen a csapatok jövője és az átigazolasi piac a magas ügynöki díjak miatt.
A hírek szerint már megszavazták a liga vezetők így már csak a hivatalos bejelentésre várnak.
több mint 4 éve
Leaked photo of De Jong at Barcelona training ground pic.twitter.com/rKac1PyAEi
— Noah (@utvnoah) July 14, 2022
több mint 4 éve
Be kell hogy engedjék, nemzetközi meccsre nem vonatkozik. Volt is kép a DAC drukkerekről h az ekl selejtezore bevihettek.Hány zárt kapu lesz ebből … ja és remelem nem engednek be magyar zászlót majd Pozsonyban …Otthon kezdünk vagy idegenben?itthon. jovo heten.
Gergőbácsi
Csodas ket meccs lesz.
Kenny
Nemzetes és vitézlő csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Volt már olyan tétmeccse magyar csapatnak (akár bajnoki is), ahol 15 külföldi mezőnyjátékos mellett egyetlen magyar sem volt a pályán?
több mint 4 éve
Hány zárt kapu lesz ebből … ja és remelem nem engednek be magyar zászlót majd Pozsonyban …Otthon kezdünk vagy idegenben?itthon. jovo heten.
Gergőbácsi
Csodas ket meccs lesz.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 927
koszi,a telekom app nem engedi nezni az m4-et.Nekem működik
atmentem a digi appra..masnal hasonlo szitu>
YoungZeeZee
KeyG
na rajottem.
van egy regi telefonom amit tvzesre hasznalok, hogy ne a jelenlegit terheljem..na az outdated lett...😕
több mint 4 éve
Balhé újratöltve? 😛
több mint 4 éve
Akkor jól hallottam, Dini megérdemli XDDDvezet a Slovanzug is a RIA RIA HUNGARIA
NB2
Kenny
több mint 4 éve
Otthon kezdünk vagy idegenben?itthon. jovo heten.
Gergőbácsi
Csodas ket meccs lesz.
több mint 4 éve
Otthon kezdünk vagy idegenben?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Hülye georgiaiak, georgiai hülyék.vezet a Slovanés nyert a Slovan
NB2
NB2

több mint 4 éve
vezet a Slovan
több mint 4 éve
Gyors cserepályafutás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
a telekom app nem engedi nezni az m4-et.Nekem működik
atmentem a digi appra..masnal hasonlo szitu>
YoungZeeZee
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 927
a telekom app nem engedi nezni az m4-et.atmentem a digi appra..masnal hasonlo szitu>
több mint 4 éve
ebbe belenyúltam 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Bajban lehet a Fagyi ha nem figyelnek...Közben itt 4-1, ott 1-1
Batumi közben még mindig vezet a Slovan ellen
Heisman nádor

több mint 4 éve
Bajban lehet a Fagyi ha nem figyelnek...Szép Jinx 😀
Batumi közben még mindig vezet a Slovan ellen
Heisman nádor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Bajban lehet a Fagyi ha nem figyelnek...Batumi közben még mindig vezet a Slovan ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Szerencsétlen Tokmac kiosztott egy szép gólpasszt de azon kívül megint miket hibázott el...Traorén viszont látszik hogy nemzetközi szintű játékos, hamar kulcsjátékossá nőheti ki magát.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
origo szerint is megsemmisíti ellenfelét a Fradi 😊
több mint 4 éve
Lehet egy kicsit korán született ez a komment 😀GYERE SLOVAN. GYERE!0-0 az a párharc eddig
Kenny
Heisman nádor
több mint 4 éve
Azt mondja, Rossi is elégedetten nézi. Mit? Dibuszt?Haha, az is vicces lenne ha Hajdú B-től a death kiss lenne ez az "eldőlt a párharc" kiszólás
gordon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal