Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 533
De vhol meg ez a szepsege is.....mert lehetsz fellabu de ha beleadsz mindent akkor osszejohet.igaz nem mindig, de elofordul.Ez hol függ össze azzal, amit írtam? Nem azt írtam, hogy a foci szar, hanem azt, hogy nekem mi a bajom vele.Gondolom ezért nézik annyian a focit mint az összes többi sportágat együtt...A tegnapi meccs segített végleg megfogalmazni, hogy mi a bajom a focival. Nem mintha sajnálnám az olaszokat, de ez az egyetlen olyan sportág, ahol egy látványosan rosszabb csapat sok szerencsével és jó taktikával le tud győzni egy sokkal jobb csapatot. A tenisztől a kosárlabdáig, meg a vívástól az akármiig nincs még egy ilyen sport szerintem, ahol ha kiállsz egy nálad sokkal jobb ellenfél ellen, akkor azzal tudsz nyerni, hogy nem csinálsz semmit, csak elrontod a másik játékát, és közben erősen imádkozol Fortunához.az, hogy mellette csomo blokk onfelaldozas...makedonoknak respect..Ebben mi a respect?
29-3-as kapuraloves 😀 eddig.
0-0
YoungZeeZee
somoskovig
ez a fajta fanatizmus hianyzik a magyar jatekosokbol. ezert respect.
csusznak masznak es tudnak is egy biztos szintet hozni.
@stez varom, hogy donnarummarol velemeny mondjon 😀
YoungZeeZee
somoskovig
FLZOLI
somoskovig
több mint 4 éve
azé nflben is éreztem hasonlót néha 😀A tegnapi meccs segített végleg megfogalmazni, hogy mi a bajom a focival. Nem mintha sajnálnám az olaszokat, de ez az egyetlen olyan sportág, ahol egy látványosan rosszabb csapat sok szerencsével és jó taktikával le tud győzni egy sokkal jobb csapatot. A tenisztől a kosárlabdáig, meg a vívástól az akármiig nincs még egy ilyen sport szerintem, ahol ha kiállsz egy nálad sokkal jobb ellenfél ellen, akkor azzal tudsz nyerni, hogy nem csinálsz semmit, csak elrontod a másik játékát, és közben erősen imádkozol Fortunához.az, hogy mellette csomo blokk onfelaldozas...makedonoknak respect..Ebben mi a respect?
0-0
YoungZeeZee
somoskovig
YoungZeeZee
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Marha nagyot csalódtam Rossiban
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ez hol függ össze azzal, amit írtam? Nem azt írtam, hogy a foci szar, hanem azt, hogy nekem mi a bajom vele.Gondolom ezért nézik annyian a focit mint az összes többi sportágat együtt...A tegnapi meccs segített végleg megfogalmazni, hogy mi a bajom a focival. Nem mintha sajnálnám az olaszokat, de ez az egyetlen olyan sportág, ahol egy látványosan rosszabb csapat sok szerencsével és jó taktikával le tud győzni egy sokkal jobb csapatot. A tenisztől a kosárlabdáig, meg a vívástól az akármiig nincs még egy ilyen sport szerintem, ahol ha kiállsz egy nálad sokkal jobb ellenfél ellen, akkor azzal tudsz nyerni, hogy nem csinálsz semmit, csak elrontod a másik játékát, és közben erősen imádkozol Fortunához.az, hogy mellette csomo blokk onfelaldozas...makedonoknak respect..Ebben mi a respect?
0-0
YoungZeeZee
somoskovig
YoungZeeZee
somoskovig
FLZOLI
több mint 4 éve
Gondolom ezért nézik annyian a focit mint az összes többi sportágat együtt...A tegnapi meccs segített végleg megfogalmazni, hogy mi a bajom a focival. Nem mintha sajnálnám az olaszokat, de ez az egyetlen olyan sportág, ahol egy látványosan rosszabb csapat sok szerencsével és jó taktikával le tud győzni egy sokkal jobb csapatot. A tenisztől a kosárlabdáig, meg a vívástól az akármiig nincs még egy ilyen sport szerintem, ahol ha kiállsz egy nálad sokkal jobb ellenfél ellen, akkor azzal tudsz nyerni, hogy nem csinálsz semmit, csak elrontod a másik játékát, és közben erősen imádkozol Fortunához.az, hogy mellette csomo blokk onfelaldozas...makedonoknak respect..Ebben mi a respect?
0-0
YoungZeeZee
somoskovig
YoungZeeZee
somoskovig
több mint 4 éve
A tegnapi meccs segített végleg megfogalmazni, hogy mi a bajom a focival. Nem mintha sajnálnám az olaszokat, de ez az egyetlen olyan sportág, ahol egy látványosan rosszabb csapat sok szerencsével és jó taktikával le tud győzni egy sokkal jobb csapatot. A tenisztől a kosárlabdáig, meg a vívástól az akármiig nincs még egy ilyen sport szerintem, ahol ha kiállsz egy nálad sokkal jobb ellenfél ellen, akkor azzal tudsz nyerni, hogy nem csinálsz semmit, csak elrontod a másik játékát, és közben erősen imádkozol Fortunához.az, hogy mellette csomo blokk onfelaldozas...makedonoknak respect..Ebben mi a respect?
0-0
YoungZeeZee
somoskovig
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Tessék, ne csak én legyen ilyen jól tájékozott 😁m.youtube.com/watch?v=3a8ZW63bHwc&feature=youtu.be

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Llm, legjobb 😁most látom h fm21ben még harmadosztályban voltak bazz 😊Hajrá 😊amúgy ilyen nerdség mindenkinek van sztem. nekem most az fm karrier lesz az. elkezdek egyet a máltai lakóhely szerinti csapattal a másodosztályból elvinni BLig a csapatot 😊Nem tudtam nézni, pont meeting volt 😕Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
csebi
Közben Fidzsinek 10 emberrel kéne győznie, ha tovább akarnak jutni...
warr_b
csebi
warr_b
csebi

több mint 4 éve
most látom h fm21ben még harmadosztályban voltak bazz 😊Hajrá 😊amúgy ilyen nerdség mindenkinek van sztem. nekem most az fm karrier lesz az. elkezdek egyet a máltai lakóhely szerinti csapattal a másodosztályból elvinni BLig a csapatot 😊Nem tudtam nézni, pont meeting volt 😕Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hajrá 😊amúgy ilyen nerdség mindenkinek van sztem. nekem most az fm karrier lesz az. elkezdek egyet a máltai lakóhely szerinti csapattal a másodosztályból elvinni BLig a csapatot 😊Nem tudtam nézni, pont meeting volt 😕Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
csebi
warr_b
csebi

több mint 4 éve
amúgy ilyen nerdség mindenkinek van sztem. nekem most az fm karrier lesz az. elkezdek egyet a máltai lakóhely szerinti csapattal a másodosztályból elvinni BLig a csapatot 😊Nem tudtam nézni, pont meeting volt 😕Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mai Egyiptom Senegalt adja majd valamelyik csatorna?Espn+, vagy stream. Elvileg youtube-on is kell hogy adják.
Ill mind az 5 mai meccsen Afrikából a nyertes tuti VB szereplő vagy lesz még 1 kör?
alatriste
Az öt párharc győztese már kijut a vb-re, de nem ez az egy meccs dönt, lesz visszavágó is.

több mint 4 éve
Mai Egyiptom Senegalt adja majd valamelyik csatorna?Ill mind az 5 mai meccsen Afrikából a nyertes tuti VB szereplő vagy lesz még 1 kör?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ecuador és Uruguay is kijutott.Kolumbia időtlen idők után gólt lőtt, mindjárt hármat is 😄
Costa Rica legyőzte Kanadát, az északiak azonban gyakorlatilag így is kijutottak, ha hivatalosan még nem is.

több mint 4 éve
Ja hogy itt nincs visszavágó, 1 óra után csak leesett, hogy mire ez a nagy letargia...De megérdemlik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
azért nem hittem volna, hogy Tahiti tovább lesz versenyben a vb-ért, mint az olaszok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Svédek vezetnek a hosszabbításban.

több mint 4 éve
A macedónoknál 7 NB1-es játékos van a keretben, és 2 aki ex játékos ha jól számolom. Miovski MTK-s plmiutan beállt Miovski, éreztem hogy az olaszoknak annyi.
Heisman
Bale meg szórt lazán kettőt, ebből egyet 25ről szabadból 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Másfél óta múlva a dél-amerikai buli is indul, holnap délután 4-től meg az afrikai döntő párharcok 😎

több mint 4 éve
Hehe, én megmondtam 🤗

több mint 4 éve
A legnagyobb baj ezzel, hogy az a nyominger Santos maradni fog a portugál padon.... Pedig az egy top3-as keret lenne, erre nyomja az ótvar defenzív semmit évek óta
több mint 4 éve
A macedónoknál 7 NB1-es játékos van a keretben, és 2 aki ex játékos ha jól számolom. Miovski MTK-s plés a legjobb játékosuk (Elmas) nem játszhatott mert el volt tiltva 😀
Heisman
built for this shit
több mint 4 éve
Ezt komolyan nem hiszem el!
több mint 4 éve
A macedónoknál 7 NB1-es játékos van a keretben, és 2 aki ex játékos ha jól számolom. Miovski MTK-s plÉs Spirovski is MTK játékos, ő korábban a Fradiban volt.
Heisman
Mekkora már, hogy kiverték a digókat 🤣 Elképesztő mit fociztak amúgy. Meg a 70.percben is 1.4 volt az odsz az olaszokra.