Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
De ezek mi a gecit neznek?Ezert teljesen fekesleges a var, ha stevie wonder es ray charles ul a var szobaban.
Amugy egesz jol jatszunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Van var de minek 🙂
több mint 4 éve
Jól bejátszották a saját kapuba.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nagy Zsolti baszod...eddig jobbak a szerbek nem is kicsivel
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nagy Zsolt gecccccccccc
több mint 4 éve
Pápua gól, 1-2... Fidzsi ember- és gólhátrányban, ez elúszni látszik... 😕Nem tudtam nézni, pont meeting volt 😕Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
csebi
Közben Fidzsinek 10 emberrel kéne győznie, ha tovább akarnak jutni...
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem tudtam nézni, pont meeting volt 😕Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
csebi
Közben Fidzsinek 10 emberrel kéne győznie, ha tovább akarnak jutni...

több mint 4 éve
Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.Sao Tomé & Príncipe és Mauritius meccse milyen volt?
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hmm, kisebb meglepetésre Raphael Le'ai mesterhármasával Salamon-szk 3-1-re nyert Tahiti ellen.

több mint 4 éve
Simább is lehetett volna, ha Leal belövi a büntetőt.A Cook-szigetek is visszalépett a selejtezőktől..és mit szólsz Sao Tomé és Príncipe újabb győzelméhez Mauritius ellen? három éve is egymás ellen játszottak az Afrika-kupa előselejtezőjében 😀
Ezek szerint Tahiti és a Salamon-szk is továbbjutott a következő szakaszba...
warr_b
mondjuk az vicces, hogy a két hónapja negyeddöntős Gambiának megint előselejteznie kell 😀
Löfli
Gambia túlértékelt, Csádot is alig tudták lenyomni 😀

több mint 4 éve
Áh, már majdnem a vége felé járt 😀A Libanon-Szíria 0-3-nál nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt 😀így oda a délutáni programod? 😊
warr_b
amúgy érthetetlenül gyenge a libanoni foci ...
csebi
Már megy a Salamon-szigetek-Tahiti, végre!

több mint 4 éve
A Cook-szigetek is visszalépett a selejtezőktől..és mit szólsz Sao Tomé és Príncipe újabb győzelméhez Mauritius ellen? három éve is egymás ellen játszottak az Afrika-kupa előselejtezőjében 😀
Ezek szerint Tahiti és a Salamon-szk is továbbjutott a következő szakaszba...
warr_b
mondjuk az vicces, hogy a két hónapja negyeddöntős Gambiának megint előselejteznie kell 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
banyek egész nap erről írogatsz, nekem fura 😀Nem tudom miért csodálkozol ennyire, mindenkinek van valami dilije 😂😜Várjuk az update-et.Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣ha ennyire kell akkor én akár még utána is tudnék nézetni, de sztem higgyük el warr-nak 😊
#JC6
csebi
😂
#JC6
warr_b
több mint 4 éve
A Libanon-Szíria 0-3-nál nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt 😀így oda a délutáni programod? 😊
warr_b
amúgy érthetetlenül gyenge a libanoni foci ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A Libanon-Szíria 0-3-nál nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt 😀nem tudták eldönteni ki utálja jobban Izraelt?😊
warr_b
több mint 4 éve
A Libanon-Szíria 0-3-nál nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt 😀

több mint 4 éve
A Cook-szigetek is visszalépett a selejtezőktől.. Ezek szerint Tahiti és a Salamon-szk is továbbjutott a következő szakaszba...

több mint 4 éve
Nem tudom miért csodálkozol ennyire, mindenkinek van valami dilije 😂😜Várjuk az update-et.Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣ha ennyire kell akkor én akár még utána is tudnék nézetni, de sztem higgyük el warr-nak 😊
#JC6
csebi
😂
#JC6

több mint 4 éve
Japán 2-0-ra nyert, ezzel kijutottak a szaúdiakkal együtt. Ausztráloknak marad a pótselejtező...
Szerkesztette: warr_b

több mint 4 éve
Várjuk az update-et.Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣ha ennyire kell akkor én akár még utána is tudnék nézetni, de sztem higgyük el warr-nak 😊
#JC6
csebi
😂
több mint 4 éve
🤪😆🍻Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣ha ennyire kell akkor én akár még utána is tudnék nézetni, de sztem higgyük el warr-nak 😊
#JC6
csebi

több mint 4 éve
@warr_b viszont ahogy látom, a 'Lauternnek egész jó esélye van, hogy akár egyenesbe' feljusson a bundeszkettőbe. mondjuk annyira nem örülök, mert ezt leginkább a Jagermeister FC kárára tenné meg, de hát ilyen ez a szelavi.nálunk deal van. én cserébe megnézem vele a bridgertonos, emilys meg hasonló sorozatokat, és akkor én is tudok nézni sportot 😊
slowmotion