Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
@warr_b viszont ahogy látom, a 'Lauternnek egész jó esélye van, hogy akár egyenesbe' feljusson a bundeszkettőbe. mondjuk annyira nem örülök, mert ezt leginkább a Jagermeister FC kárára tenné meg, de hát ilyen ez a szelavi.tavaly meg majdnem kizúgtak nb3ból is :o
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
igen, a Löwenbrau FC még odébb van@warr_b viszont ahogy látom, a 'Lauternnek egész jó esélye van, hogy akár egyenesbe' feljusson a bundeszkettőbe. mondjuk annyira nem örülök, mert ezt leginkább a Jagermeister FC kárára tenné meg, de hát ilyen ez a szelavi.1860 viszont esélytelen, a legnagyobb bánatomra...
slowmotion
nagir
több mint 4 éve
@warr_b viszont ahogy látom, a 'Lauternnek egész jó esélye van, hogy akár egyenesbe' feljusson a bundeszkettőbe. mondjuk annyira nem örülök, mert ezt leginkább a Jagermeister FC kárára tenné meg, de hát ilyen ez a szelavi.1860 viszont esélytelen, a legnagyobb bánatomra...
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
@warr_b viszont ahogy látom, a 'Lauternnek egész jó esélye van, hogy akár egyenesbe' feljusson a bundeszkettőbe. mondjuk annyira nem örülök, mert ezt leginkább a Jagermeister FC kárára tenné meg, de hát ilyen ez a szelavi.
több mint 4 éve
jaja. meg a Downtown. (tudom, tudom, nem Downtown, hanem Downton, de én így fejezem ki affinitásom teljes hiányát.)Ja, nem az hogy titkolnám, csak őt a legtöbb sport nem érdekli, esetleg szimplán hülyének néz, hogy én ilyeneket nézek 😀ki mit titkol az asszony elől 😀Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣Tudna mesélni, pedig sok mindent nem is tud 😆
#JC6
Ahlen-Rot-Weiss Essen 2-0, ezért nagy kár, illene feljutni...
A Highlad League-ben izgi lesz az utolsó 4-5 forduló 😎
warr_b
Negritis
Jó, én meg mondjuk az ilyen Büszkeség és balítélet szerű kosztümös dolgoktól kapok agyfaszt, amiket ő szeret nézni 😛
warr_b
bezzeg én meg minden szar sporthírt elolvasok.
több mint 4 éve
“A The Times értesülései szerint az angol kormány engedélyezte Abramovich-nak, hogy 30 millió fonttal támogassa a Chelsea-t, ezáltal a klubnak egyelőre megoldódhatnak a pénzügyi nehézségei, továbbá jegyek árusítására is engedélyt kapott a csapat, a bevételt azonban nem tarthatjuk meg. Vendég szereplés esetén a pénz a házigazdáé, otthoni meccseket pedig a Premier League zsebébe folyik az összeg.”Undorító az egész, nem csak amit Abrával csinálnak meg a Chelsea-vel. Szánalom.
Milyen kedves az angol
Coolearie
több mint 4 éve
Ja, nem az hogy titkolnám, csak őt a legtöbb sport nem érdekli, esetleg szimplán hülyének néz, hogy én ilyeneket nézek 😀ki mit titkol az asszony elől 😀Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣Tudna mesélni, pedig sok mindent nem is tud 😆
#JC6
warr_b
Negritis
Jó, én meg mondjuk az ilyen Büszkeség és balítélet szerű kosztümös dolgoktól kapok agyfaszt, amiket ő szeret nézni 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ki mit titkol az asszony elől 😀Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣Tudna mesélni, pedig sok mindent nem is tud 😆
#JC6
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
“A The Times értesülései szerint az angol kormány engedélyezte Abramovich-nak, hogy 30 millió fonttal támogassa a Chelsea-t, ezáltal a klubnak egyelőre megoldódhatnak a pénzügyi nehézségei, továbbá jegyek árusítására is engedélyt kapott a csapat, a bevételt azonban nem tarthatjuk meg. Vendég szereplés esetén a pénz a házigazdáé, otthoni meccseket pedig a Premier League zsebébe folyik az összeg.”Milyen kedves az angol
több mint 4 éve
@warrbValamikor késő este ismételte a Sport TV, félálomban elcsíptem az elejét és néztem, hogy Uzuni hogyhogy nem kezdő. Aztán leesett és inkább az alvást választottam... 😀
Sport1 élő Gibraltár-Grenada felkészülési meccs!!!
nagir

több mint 4 éve
10:10-től Ausztrália-Japán, a kenguruknak mindenképp nyerni kell, ha nem akarnak pótselejtezni.

több mint 4 éve
azért kell ahhoz elvetemültség, hogy valaki német negyedosztályt nézzem 😮Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣Tudna mesélni, pedig sok mindent nem is tud 😆
#JC6
warr_b
több mint 4 éve
Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣Tudna mesélni, pedig sok mindent nem is tud 😆
#JC6
Szerkesztette: warr_b

több mint 4 éve
Warr, elérhető valahol a feleséged? Megkérdezném tőle hogy te TÉNYLEG követed-e ezeket a meccseket? 🤣
több mint 4 éve
U17-19et nézem majd...@warrbKösz, sajnos dolgozok 😊
nagir
ANK előselejtező is van ma!
Dzsibuti-Dél-Szudán 2-4, hoppá.
Csád-Gambia még megy,
19:30-tól meg U19 EB-selejtező Izrael ellen.
Holnap U17 hollandia ellen.
Este meg Highland League rangadók:
Brora Rangers-Fraserburg és Buckie Thistle-Rothes.
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
@warrbKösz, sajnos dolgozok 😊
nagir
ANK előselejtező is van ma!
Dzsibuti-Dél-Szudán 2-4, hoppá.
Csád-Gambia még megy,
19:30-tól meg U19 EB-selejtező Izrael ellen.
Holnap U17 hollandia ellen.
Este meg Highland League rangadók:
Brora Rangers-Fraserburg és Buckie Thistle-Rothes.

több mint 4 éve
@warrbSport1 élő Gibraltár-Grenada felkészülési meccs!!!

több mint 4 éve
Hubaz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Kipipálhatom a bakancslistámon az 'Interjú az Újpest egyik játékosával'-rovatot. Budu Zivzivadzéval sikerült egy jót, csak sajnos rövidet interjúzni. www.youtube.com/watch?v=hlIhh7_0Gac
Mindig jövőre
több mint 4 éve
no. hát Kanada meg pl '86-ban volt talán utoljára, amikor az ő segítségükkel javítottunk a gyászos gólarányunkon.Asszem a '98-as volt az első 32 csapatos.Hát ja. És mióta is nem 24 csapatos a vébé?16 csapatos vb-re is jutottak ki olyanok, mint Izrael, El Salvador, Haiti, Zaire, vagy a 24 csapatosra Honduras, Kuwait, Irak, Kanada, Emirátusok 😁Vanuatu nem lesz vb-résztvevő, visszaléptek a selejtezőktől...ezzel egy komoly esélyes adja fel a küzdelmeket idejekorán 😕
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Asszem a '98-as volt az első 32 csapatos.Hát ja. És mióta is nem 24 csapatos a vébé?16 csapatos vb-re is jutottak ki olyanok, mint Izrael, El Salvador, Haiti, Zaire, vagy a 24 csapatosra Honduras, Kuwait, Irak, Kanada, Emirátusok 😁Vanuatu nem lesz vb-résztvevő, visszaléptek a selejtezőktől...ezzel egy komoly esélyes adja fel a küzdelmeket idejekorán 😕
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion

több mint 4 éve
Hát ja. És mióta is nem 24 csapatos a vébé?16 csapatos vb-re is jutottak ki olyanok, mint Izrael, El Salvador, Haiti, Zaire, vagy a 24 csapatosra Honduras, Kuwait, Irak, Kanada, Emirátusok 😁Vanuatu nem lesz vb-résztvevő, visszaléptek a selejtezőktől...ezzel egy komoly esélyes adja fel a küzdelmeket idejekorán 😕
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
16 csapatos vb-re is jutottak ki olyanok, mint Izrael, El Salvador, Haiti, Zaire, vagy a 24 csapatosra Honduras, Kuwait, Irak, Kanada, Emirátusok 😁Vanuatu nem lesz vb-résztvevő, visszaléptek a selejtezőktől...ezzel egy komoly esélyes adja fel a küzdelmeket idejekorán 😕
warr_b
slowmotion

több mint 4 éve
Vanuatu nem lesz vb-résztvevő, visszaléptek a selejtezőktől...ezzel egy komoly esélyes adja fel a küzdelmeket idejekorán 😕
warr_b
több mint 4 éve
Vanuatu nem lesz vb-résztvevő, visszaléptek a selejtezőktől...Na ne!
warr_b
Ne, ne, ne! Nem hiszem el... nehéz lesz elaldunom... 😕