Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Basel 4-2-re nyert, Szalai duplával. Bolla gólpasszt adott neki, azt hitte a válogatottban van 😀 csóri gyerek, komikus volt..
több mint 4 éve
Ez szèp győzelem a West Ham ellen. A hátralévő meccsekből lènyegèbe csak a Pool elleni ami nem nekünk állna. Így az EL meg lehet.
több mint 4 éve
Aztakurva, ezt zsinóron húzták 😳Totti mosolya 🥰😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mit adtak nekünk a lómaiak? 😄

több mint 4 éve
Ne túlozz, fele-fele eddig 😄Kezdődik Óceániában is a vb-selejtező sorozat 😊eddig több meccset halasztottak el covid miatt, mint amennyit lejátszottak, parádés 😀
warr_b
Löfli
Tahiti meg Vanuatu a ludas, gondolom...

több mint 4 éve
Kezdődik Óceániában is a vb-selejtező sorozat 😊eddig több meccset halasztottak el covid miatt, mint amennyit lejátszottak, parádés 😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ez a Paks-Loki utolsó 10 perce valami borzalom voltőszintén kérdem hogy ha mindenki szid minden meccset a mennyiben
az a paksi bal szélső (Nagy) valami iszonyat mennyire buta (és persze képzetlen az egész galeri)
NB2
akkor mi a tökömért nézitek? D
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ez a Paks-Loki utolsó 10 perce valami borzalom voltaz a paksi bal szélső (Nagy) valami iszonyat mennyire buta (és persze képzetlen az egész galeri)
több mint 4 éve
Szegény PSG, nagyon nem megy idegenben 😆Kár hogy így is vagy 15 pont előnyük van...

több mint 4 éve
jaja, igazi heart warming történet és az emberben minimálisan táplálja a reménytValakinek korai mikulás jöttNéztem a korábbi klubjait, soha nem adtak pénzt érte. Mindig free transfer volt.
www.reddit.com/r/MadeMeSmile/comments/thfrhj/after_reaching_pro_level_at_just_the_age_of_28/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Negritis
De jók az ilyen sztorik.
Bazzani
több mint 4 éve
Na Benzema nem lesz már "csak" Vinot meg Lukát kellene megfogni valami csoda folytán, és akkor talán meg lehet (az X) 😛 😀
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bennaszer-nagy-goljaval-lepett-egyet-a-bajnoki-cim-fele-a-milan-2882637Mivel arab név, magyarul fonetikus átiratban kell írni.
Nem tudom ki ez a P.K. az nso-n, de leírja Bennacer névét vagy négyszer "sz"-el!? Mennyire kell már ehhez gyökérnek lenni???🤬
nagir
Ahogy a cirill betűs orosz neveket is.
Az egy dolog, hogy angol nyelvterületen hogy írják.

több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bennaszer-nagy-goljaval-lepett-egyet-a-bajnoki-cim-fele-a-milan-2882637Nem gyökér, csak betartja a magyar helyesírás szabályát.
Nem tudom ki ez a P.K. az nso-n, de leírja Bennacer névét vagy négyszer "sz"-el!? Mennyire kell már ehhez gyökérnek lenni???🤬
nagir
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bennaszer-nagy-goljaval-lepett-egyet-a-bajnoki-cim-fele-a-milan-2882637Nem tudom ki ez a P.K. az nso-n, de leírja Bennacer névét vagy négyszer "sz"-el!? Mennyire kell már ehhez gyökérnek lenni???🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Valakinek korai mikulás jöttNéztem a korábbi klubjait, soha nem adtak pénzt érte. Mindig free transfer volt.
www.reddit.com/r/MadeMeSmile/comments/thfrhj/after_reaching_pro_level_at_just_the_age_of_28/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Negritis
De jók az ilyen sztorik.
több mint 4 éve
Spanyol bírók még mindig nagyon nagy nyomorékok.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
nikolics gólja nem volt csúnya
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az Arzenyalnak 1 fontos W eddig megvan. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Valakinek korai mikulás jöttwww.reddit.com/r/MadeMeSmile/comments/thfrhj/after_reaching_pro_level_at_just_the_age_of_28/?utm_medium=android_app&utm_source=share
több mint 4 éve
Azt a kurva mi meccs volt ez.Még mindig nem értem, Moutinhót.hogy a faszba nem állították ki, ami főleg úgy nézve érdekes, hogy még lapot sem kapott.
Csak nehogy pürrhoszi győzelem legyen a négy sérült miatt...
warr_b
Az, hogy a bíró nem vette észre, az hiba; az, hogy a VAR sem csinált semmit, az nettó csalás.
több mint 4 éve
Azt a kurva mi meccs volt ez.Csak nehogy pürrhoszi győzelem legyen a négy sérült miatt...

több mint 4 éve
bíró bemutatja a nemzet csapatánál a 4 perc hosszabbítást, hnegyed percig ápolják az egyik álsérült fradistát, majd jött egy csere fél perc alatt, nem végeztek el a zöldek egy bedobást, csak 10 mp alatt, majd a bíró lefújja 94.04-nélHat ez a biro szerintem megye 3-as max. A les is egy vicc volt. De a Fradi se az igazi.
jó felcsesztem az agyam rajta
NB2
több mint 4 éve
bíró bemutatja a nemzet csapatánál a 4 perc hosszabbítást, hnegyed percig ápolják az egyik álsérült fradistát, majd jött egy csere fél perc alatt, nem végeztek el a zöldek egy bedobást, csak 10 mp alatt, majd a bíró lefújja 94.04-néljó felcsesztem az agyam rajta
több mint 4 éve
Bodo/Glimt - Roma megint 😀annyira nem is tunik gyengenek ez a KEK
Feyenoord - Slavia Prága
Marseille - PAOK
Lejcseszter - PSV
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Bodo/Glimt - Roma megint 😀Feyenoord - Slavia Prága
Marseille - PAOK
Lejcseszter - PSV

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!