Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
sosem láttunk ilyet egyik csapatnál sem, valóban.RB helyébe csendben lennék, nem a másik csapat szurkolóinak üzengetnék. Ennyit írtam csak.Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
petey
#JC6
RBD lesz az
több mint 4 éve
Mekkora volt, amikor tavaly tavasszal összejött egy Madrid-City-Chelsea-PSG négyes a végére.City, egyértelműen 😁 ritka unszimpatikus csapat 😁Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande
kapitnono
több mint 4 éve
City, egyértelműen 😁 ritka unszimpatikus csapat 😁Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande

több mint 4 éve
Ez a szakerto is jo aki korsos mellett van.Múltkor már kérdeztem, hogy egyébként ki ő, mert nagyon nem rémlik, hogy mostanáig láttam volna bárhol.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
na a Forestnek marad a playoff, annak meg tudjuk mi lesz a vége 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 659
Ez a szakerto is jo aki korsos mellett van.
több mint 4 éve
RB helyébe csendben lennék, nem a másik csapat szurkolóinak üzengetnék. Ennyit írtam csak.Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
petey
több mint 4 éve
nem kimondottan az a csapat vagyunk, aki jó százalékkal használja ki a helyzeteket.ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.Nem lett volna azzal sem gond, ha a 187 helyzetből nem csak kettőt lövünk. El lehetett volna ezt dönteni már múlt héten.
slowmotion
Bálesz
több mint 4 éve
Nem tudsz másra gondolni már te se csak a szokasos Pep kiesesre? 😀Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
slowmotion
dande
több mint 4 éve
Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 4 éve
ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.Nem lett volna azzal sem gond, ha a 187 helyzetből nem csak kettőt lövünk. El lehetett volna ezt dönteni már múlt héten.
slowmotion

több mint 4 éve
ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.
több mint 4 éve
ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megszerintem nem volt 11-es...a kapus a labdához ért előbb, utána a játékos
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna meg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Le a kalappal a tengeralattjárósok előtt 😀
több mint 4 éve
na akkor ha esetleg valakiben a meg nem adott tizi mély nyomokat hagyott volna, akkor költői igazságAhogy Rasheed Wallace mondja, ball don't lie.
slowmotion
több mint 4 éve
Emery ezeknek a meccseknek a királya, ha bemennek a döntőbe, simán meg is nyerhetik, bárki jön
több mint 4 éve
Á, ezért mondják, hogy TAA nem jó védő.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
uhh, azért ezt csúnyán benézte a Forest

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
na akkor ha esetleg valakiben a meg nem adott tizi mély nyomokat hagyott volna, akkor költői igazság
több mint 4 éve
labda is, baba is. nem lepődtem volna meg, ha megadják, de azt is megértem, ha fordítva sem adták volna meg.70-30ra mondom hogy bünti volt, de ugye labdára ment amit meg is szerzett kb egyszerre ért hozzájuk
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
labda is, baba is. nem lepődtem volna meg, ha megadják, de azt is megértem, ha fordítva sem adták volna meg.