Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Paraguay nem semmi 10. Helyen ???
több mint 4 éve
m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/01/23/az-iffhs-kimutatasa-szerint-a-brazil-a-legerosebb-futballbajnoksag-a-vilagon-az-nb-i-az-53?fbclid=IwAR2TpmeAOZL76NFbysTwSA0yIXJgLI6EXBgtlfCUPgIFUH4n7rI-vszniPMEngem a német 8. hely még jobban meglep.
Mit neked PL... 😀
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
igen, az Elchének volt kettő gólja, meg egy távoli lövés olyan 25 méterről 😀real 23 kapuralövés, elche 3, eredmény 2-2 😀elegem van már abból hogy a kedvenceim ezen a héten rendre úgy kaptak ki/döntetleneztek hogy egy antifutballt játszó szar volt a másik oldalonLevante 0-2 Cádiz : 66-34 labdabirtoklás, 2 kaput eltaláló lövés a Cádiztól, 2 gól
Heisman
Lazio 0-0 Atalanta : 61-39 labdabirtoklás, Atalantának legalább voltak helyzeteik
Arsenal 0-0 Burnley : 76-24 labdabirtoklás, egyszerre 8 ember a tizenhatoson belül minimum
44 lövésük volt a 3 csapatnak összesen, 0 gól
ahogy Véber nagyúr mondta : a faszomat már
Heisman
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
real 23 kapuralövés, elche 3, eredmény 2-2 😀elegem van már abból hogy a kedvenceim ezen a héten rendre úgy kaptak ki/döntetleneztek hogy egy antifutballt játszó szar volt a másik oldalonLevante 0-2 Cádiz : 66-34 labdabirtoklás, 2 kaput eltaláló lövés a Cádiztól, 2 gól
Heisman
Lazio 0-0 Atalanta : 61-39 labdabirtoklás, Atalantának legalább voltak helyzeteik
Arsenal 0-0 Burnley : 76-24 labdabirtoklás, egyszerre 8 ember a tizenhatoson belül minimum
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az EL még ok, de a ligakupa az egy vicc.En az FAn kivul nem nagyon lelkesedtem egyikért sem. A united egy középcsapattá silányodott, az lett amit előtte 20 évig kinevettünk, ez az igazság.Mit meg nem adnék egy Liga kupáért vagy egy EL-ért..
davemayer
De nekünk csak ilyen Vodacom meg Peace Cup jutott, amik azt sem tudom mik 😃😃😃😂😂
Jah, 2008 liga, koszi 🤣
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
En az FAn kivul nem nagyon lelkesedtem egyikért sem. A united egy középcsapattá silányodott, az lett amit előtte 20 évig kinevettünk, ez az igazság.Mit meg nem adnék egy Liga kupáért vagy egy EL-ért..
davemayer
De nekünk csak ilyen Vodacom meg Peace Cup jutott, amik azt sem tudom mik 😃😃😃😂😂
Jah, 2008 liga, koszi 🤣
több mint 4 éve
En az FAn kivul nem nagyon lelkesedtem egyikért sem. A united egy középcsapattá silányodott, az lett amit előtte 20 évig kinevettünk, ez az igazság.Tudod hogy értem. Nektek legalább az elmúlt években összejött 16-ban az FA, Ligakupa 17-ben, meg az Eurépa Liga ugyanabban az évben.A tottenham vagy hogy felnőttél? Ja varj, mindkettő.szar az egészRégen fél órával a Spurs meccs kezdése előtt a tv előtt ültem.Felnőttél
Ma már azt sem tudom mikor és kivel játszunk…
#JC6
davemayer
#JC6
davemayer
Nekünk?
Tudod a választ.
Siralmas az egész.
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tudod hogy értem. Nektek legalább az elmúlt években összejött 16-ban az FA, Ligakupa 17-ben, meg az Eurépa Liga ugyanabban az évben.A tottenham vagy hogy felnőttél? Ja varj, mindkettő.szar az egészRégen fél órával a Spurs meccs kezdése előtt a tv előtt ültem.Felnőttél
#JC6
davemayer
#JC6
davemayer
Nekünk?
Tudod a választ.
Siralmas az egész.
több mint 4 éve
A tottenham vagy hogy felnőttél? Ja varj, mindkettő.szar az egészRégen fél órával a Spurs meccs kezdése előtt a tv előtt ültem.Felnőttél
#JC6
davemayer
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
szar az egészRégen fél órával a Spurs meccs kezdése előtt a tv előtt ültem.Felnőttél
#JC6
davemayer
több mint 4 éve
Régen fél órával a Spurs meccs kezdése előtt a tv előtt ültem.Felnőttél
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Régen fél órával a Spurs meccs kezdése előtt a tv előtt ültem.Ma már azt sem tudom mikor és kivel játszunk…
több mint 4 éve
zijes bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mákos Real
több mint 4 éve
Ezek a rettenetes 11-es ítéletek... Bazdki luftot rúgott Jota, minek fújnak ilyenre be... Balfaszok.Mert leütközték/felrúgták/nemtudommineknevezzem úgy hogy ott se volt már a labda. 😀
kristóf17
Alissonnak pacsi a mai teljesítményért, kellett már tőle egy ilyen meccs. Megköszönheti neki a csapat a 3 pontot.
több mint 4 éve
elegem van már abból hogy a kedvenceim ezen a héten rendre úgy kaptak ki/döntetleneztek hogy egy antifutballt játszó szar volt a másik oldalonLevante 0-2 Cádiz : 66-34 labdabirtoklás, 2 kaput eltaláló lövés a Cádiztól, 2 gól
Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Ezek a rettenetes 11-es ítéletek... Bazdki luftot rúgott Jota, minek fújnak ilyenre be... Balfaszok.
több mint 4 éve
elegem van már abból hogy a kedvenceim ezen a héten rendre úgy kaptak ki/döntetleneztek hogy egy antifutballt játszó szar volt a másik oldalon
több mint 4 éve
Ezt a kamu tizit😃
több mint 4 éve
találjunk már egy gólt basszameg
több mint 4 éve
Liverpool szurkolóként is.Mi a francot csinál a Liverpool ma védekezés címszó alatt?!Semlegesként nagyon jó meccs
Mikey
#JC6
Felébredhetne a csapat, mert ennek így nem lesz jó vége.
több mint 4 éve
Mi a francot csinál a Liverpool ma védekezés címszó alatt?!Semlegesként nagyon jó meccs
Mikey
több mint 4 éve
Mi a francot csinál a Liverpool ma védekezés címszó alatt?!
több mint 4 éve
nem látom hogy egyéni villanáson kívül feltörjük a Burnleyt...védelmi hibák megint kijönnek, de legalább amit szoktam írni megtörténik hogy a többiek egyéni kvalitások orvosolják a hibákat a kisebb csapatok ellen. egyenlőre