Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Gyirmóti igazolás azért igazán kemény 😀legalabb nem a 'without club' egyesulettol erkezett mint annyi hires legios.
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na Hazard elintèzte, hogy mèg kèt èvre itt maradjon...😏Bárcsak nálatok is lett volna egy Hazard 😛
dande
több mint 4 éve
Azért Hojbjerg nem csak védekező feladatokban jeleskedik. Az EB-n és idén is jól látszik, hogy azért ő a támadó harmadban is feltalálja magát. Mourinho alatt abszolút csak védekező feladatai voltak, de azóta szerintem ez már nem igaz rá.Egy VKP (Winks) és egy védő (Reguilon) helyett behozott egy TKP-t (Lo Celso) és egy szélső támadót (Bergwijn). Meg is fordította. Azért 8 védekező szellemű játékos a kezdőcsapatban már túl extrém. A keret sem annyira rossz, hogy nyavalyogni kelljen, szerintem a TOP4-be simán oda lehetne érni. Pont azért jó edző valaki, mert nem kellenek 100 millás igazolások, hogy valami minimálisat elérjen. Vannak szar formában lévő, önbizalmat elvesztett támadó szellemű játékosok a keretben, akikben szerintem hatalmas a potenciál (Bergwijn, Lo Celso, Alli, Ndombele stb.), de a fos védekező felállás miatt esélyük sincs pályára lépni, formába lendülni, bizonyítani, mivel max. 3 támadó szellemű játékos fér be a kezdőbe. Bergwijn múltkor egyedül nyerte meg szintén a West Ham elleni kupameccset. Naná, hogy a kispadon folytatta a kövi meccseken.Csak az a kérdés ki helyett fog odaérni BL helyre a Conte az első évében.Ha nem erősítenek 1-2 játékossal, akkor senkinek a helyére nem érnek oda. A top klubbok ellen ez kevés.
ozibozi
Klaci79
Ezt a 3-5-2-nek meg 3-4-3-nak hazudott, igazából 5-3-2-es és 5-4-1-es felállást utálom, mert a szélső védőkön múlik az egész, az összes támadás nagyjából rajtuk megy keresztül, a középső középpályások (Hojbjerg, Skipp, Winks) pedig mind defenzívek, csak szűrnek, előrejátékban, kreativitásban, szervezésben gyakorlatilag nullák.
A Liverpool vagy a West Ham ellen egész jónak tűnt. Nyilván nem Contés még a keret, nem véletlen volt az aláírásának az egyik feltétele, hogy a 2 következő átigazolási időszakban 250misi körül költ a csapat átigazolásokra.A Liverpool ellen pont azért volt nagyon fasza a játék, mert csak 1 VKP volt (Winks), mellette pedig Alli és Ndombele volt még a kezdő középpályás. Spursnek messze a legjobb meccse volt Conte alatt, csak sajnos legalább 6 ajtó-ablak ziccer maradt ki, simán nyerhető meccs volt.
Sixo
Az igazolási pletykák is nevetségesek. Adama Traore, a csatár, akinek egyszámjegyű gól és gólpassza van asszem valami 5 év alatt. Kessié, egy újabb VKP. És Lord Lingard. Ja és persze Bergwijnt, Ndombelet meg Lo Celsot akarják offolni. Röhej 😀.
Duff
Én ezt a Bergwijn, Lo Celso, Alli, Ndombele 4est máshogy látjuk. Taktikai fegyelem, ami alap ás legfontosabb eleme a Conte focinak, az egyiküknek sem erőssége. Okés, hogy most 2őt lőtt a legvégén Bergwijn, de pl a tavalyi szezonját nézzük, én nem értem még mit keres a csapatban. Olyan mennyiségű és minőségű helyzetet hagyott ki, ami után még Alvaro Morata is szégyellte volna magát. Ndombele-n látszik, hogy leszarja az egészet, semennyire nem töri magát, pár szép megmozdulás nem tudja feletetni azt a munkát amit a mezőnyben nem végez el. Nagyon sajnálom őt, mert amikor megfelelő szerepkört adnak neki és motivált elképesztő dolgokra képes, de ez csak az érem egyik oldala, és sajnos most már bőven nem ez dominál nála. Alli ő egy jó opció lehet, ha sikerül motiváltan tartani, ez mondjuk az elmúlt 2 évben nem jött össze. Konfetti durrant ha eljutott az edzésekre. Mindenki a Liverpool ellen nyújtott teljesítményét dicséri, ami igaz magához képest nagyon jó volt, de azért ne essünk túlzásokba. Inkább volt lelkes, mint tényleg kiváló. Amellett, hogy végig küzdött, hajtott, számtalan meccsdöntő hibát követett el. Gondolok itt a kihagyott nagy helyzetére vagy amikor Kane-nek próbált assistot adni, de kacskán találta el és olyan lassú volt a labda, hogy mire Kane elé ért, már ott feküdt előtte Allison. Ha egy normális passz tudott volna adni akkor ott Harry előtt fél kapu üres lett volna. De volt jó pár megindulása ami látványos volt, kicselezett egy védőt vagy átküzdötte magát rajta, aztán 1 méterrel később rávezette a kövi védőre ahol egyből elveszítette. Benne van lehetőség, lehetne többet játszani, de azért óvatosan vele. Lo Celso esetében meg nehéz bármit is mondani, egész szezonban sérült volt alig játszott valamennyit.
A Conte által megálmodott belső középpálya szerintem készen van, Hojbjerg-Vidal, Skipp/Winks(attól függően, hogy mennyire domináns focit játszik az ellenfél)-Brozovic és Moura-Barella még ha nem is teljesen belső középpályást játszik, a szerepeköre hasonló Barellá-éhoz. Én a többi poszton látom azt, hogy nincsenek meg az emberei, vagy, mint pl a támadóknál nincs semmi mélység és ha valaki lesérül, mint most Son, akkor oda egy poszt idegen Lucas Mouranak kell beszállnia, akinek szerintem nem is áll jó ez a szerepkör, inkább a 2 csatár mögött tud jól érvényesülni. De még mindig jobb, mint Bergwijn vagy Gill.
Lehet hatványozottan elfogult vagyok. de nekem ezzel a játékkal nincs bajom, sokkal pozitívabban látom a dolgokat. Okés, hogy 96-7. perces gólok jöttek most meg a Watford ellen, a Soton ellen meg 1-1, de szerintem a játék képe alapján az összes 0ba lett rakva. Rengeteg helyzet, azonban mind el lett puskázva egészen a végig. 2 fölötti xg a Watford ellen, 2.5 fölötti a Soton ellen. Helyzetek tekintetében kimagaslóan legjobb meccse a csapatnak az pedig ez volt a Leichester elleni, 4.58as xg. Persze mákosnak érződnek ezek a 96. meg 97. percben rúgott gólok, de szerintem a teljes meccset nézve bőven megérdemelte a győzelmet a Spurs. A meccs nagy részében dominált, Leichester a kapuig is alig jutott el és a vezető góljuk is kb a semmiből jött. Hiába volt rengeteg helyezte a Tottenhamnek, mind kimaradt egészen a végéig. Az, hogy nem egy Liverpool vagy City féle labdadomináns játékot játszat Conte, attól még lehet jó a támadó játék, és úgy érzem az advanced statok ezt mutatják. De persze lehet csak én vagyok túlságosan is elfogult, nem értek a focihoz és lila ködben élek.
több mint 4 éve
Szerintem kb az összes, a játékos vásárlások nagy része ilyen. Juvénál nem is tudom, hogy volt-e valaki az elmúlt években aki nem 2 év kölcsön+vásárlási opció/vásárlási kötelezettséggel jött volna.Némi reform kölcsönöknél: www.fifa.com/en/about-fifa/organisation/media-releases/fifa-to-introduce-new-loan-regulations1-2 olasz csapat beszopja majd 😀, szerencsére FM-ben én még nem 😀
Ha jól értelmezem, nyártól max 1 évre lehet kölcsönadni csak játékosokat és maximum is lesz klubonként.
Beki
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Honnan tudná őket, mikor aSport tv-nél csak a spanyol kupa meccsek vannak, nem a bajnokik,
Szökő-évente ha lát spanyol játékost.
😊
több mint 4 éve
Parteytól ez önmagában is pirosat kellett volna érjen... jó hogy beállt.már-már felér Hámorihoz
Mikey
több mint 4 éve
Parteytól ez önmagában is pirosat kellett volna érjen... jó hogy beállt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Frusztráló meccs. Hétvégén Burnley, kéne magabiztosan javítani, de ilyenkor szokott jönni az X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez gyönyörű gól volt Jotától.Mindent megpróbáltak a VARral, de nem tudták elvenni. 😜
több mint 4 éve
Jon NKetiah (is). A sracban a legjobb, amit erdemes nezni, hogy a labdakezelese valami felelmetes neha.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Jotát nem bírjuk tartani, eddig ez a különbségErdekes, hogy Arteta kiprobalja most a 3 belso playmakert: elol Smith-Rowe es Odegaard, hatul (kis kedvencem) Lokonga.
Heisman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Jotát nem bírjuk tartani, eddig ez a különbségGyakorlatilag senki nem bírja tartani, az a durva. Az első pillanattól tudtam hogy nagyszerű igazolás lesz, de az hogy idén pl. második a góllövőlistán - és közben a kutya nem beszél róla - na azt nem láttam jönni.
Heisman
több mint 4 éve
Jotát nem bírjuk tartani, eddig ez a különbség
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Na Hazard elintèzte, hogy mèg kèt èvre itt maradjon...😏
több mint 4 éve
Tomiyasu bazmeg ez mi volt?
több mint 4 éve
Aszongya a kommentátor hogy a videóbíró természetesen itt is működik. Miért, máskor szokott?! 😂😂
több mint 4 éve
Gyirmóti igazolás azért igazán kemény 😀
több mint 4 éve
A 17 éves Kaide Gordon kezd a Ligakupa elődöntő visszavágón az Emiratesben, váó.| És Jones is! |
több mint 4 éve
Algéria nem fogja kitenni ezt a szereplést az ablakba...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Milan is ezzel a konstrukcióval operál, Diaz pl. most két évig van kölcsönben a Realtól. A vételi árakat is így lehet lejjebb nyomni...Pl Juventus, ahol Locatelli és Kean is ilyen üzletben érkezett 😀Némi reform kölcsönöknél: www.fifa.com/en/about-fifa/organisation/media-releases/fifa-to-introduce-new-loan-regulations1-2 olasz csapat beszopja majd 😀, szerencsére FM-ben én még nem 😀
Ha jól értelmezem, nyártól max 1 évre lehet kölcsönadni csak játékosokat és maximum is lesz klubonként.
Beki
eaglesmcnabb
Beki

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nyilván a megveszi X csapat 100e $-ért majd jövőre megy vissza kötelezően Y csapatba 100e $-ért trükközés csak a konyveloket szivatja megChelsea, Man City is örül.Némi reform kölcsönöknél: www.fifa.com/en/about-fifa/organisation/media-releases/fifa-to-introduce-new-loan-regulations1-2 olasz csapat beszopja majd 😀, szerencsére FM-ben én még nem 😀
Beki
eaglesmcnabb
Mikey
több mint 4 éve
Chelsea, Man City is örül.Némi reform kölcsönöknél: www.fifa.com/en/about-fifa/organisation/media-releases/fifa-to-introduce-new-loan-regulations1-2 olasz csapat beszopja majd 😀, szerencsére FM-ben én még nem 😀
Beki
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pl Juventus, ahol Locatelli és Kean is ilyen üzletben érkezett 😀Némi reform kölcsönöknél: www.fifa.com/en/about-fifa/organisation/media-releases/fifa-to-introduce-new-loan-regulations1-2 olasz csapat beszopja majd 😀, szerencsére FM-ben én még nem 😀
Beki
eaglesmcnabb