Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 456
Ez a Conte egy vicc. Kezdő 11-ben 5 védő + 3 VKP. A Leicester ellen. Takarodjon ez is a picsába 😀.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 019
Orosz barátunknak lesz dolga..
több mint 4 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Nem véletlenül vannak itt a külföldiek, sokszor olcsóbbak, jobbak mint a magyarok. Elég megnézni az ifjúsági utánpótlás meccseket. Nem véletlen játszik ilyen kevés magyar külföldön. Nem ütik meg a szintet.
Nincs olyan marha edző aki ne játszatna egy magyart, ha jobb lenne, de nem jobbak. Ideje lenne ezt tudomásul venni és nem nyekeregni hogy miért nem játszik több magyar a fradiba vagy a vidibe. Mert gyengék, és nemzetközi meccseket lehetetlen velük sikerrel megvívni.
Ezek már ifi korban eldőlnek, szökőévente egy kivétellel.
A magyar játékosoknál talán még a magyar edzők gyengébbek nemzetközi szinttel mérve,

ozibozi
Voltak próbák mindkét csapatnál,hogy fiatalokat beépítsenek. (Vidiben Kojnok,Szabó Levente,a Fradiban Csontos,Csonka).Mindegyik játékakor izgulni kellett,hogy épp mikor hibáznak bele,persze,mindegyiknek egy válogatott játékost kellett helyettesítenie,nyilván nem az az elvárás,hogy azt hozzák,de még a minimumot se nagyon tudták teljesíteni. 😕

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 662 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 telex.hu/belfold/2022/01/19/meszaros-lorinc-beruhazas-zuglo-foci-sport-stadion
végre mi is kapunk stadiont! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 145
Nem véletlenül vannak itt a külföldiek, sokszor olcsóbbak, jobbak mint a magyarok. Elég megnézni az ifjúsági utánpótlás meccseket. Nem véletlen játszik ilyen kevés magyar külföldön. Nem ütik meg a szintet.
Nincs olyan marha edző aki ne játszatna egy magyart, ha jobb lenne, de nem jobbak. Ideje lenne ezt tudomásul venni és nem nyekeregni hogy miért nem játszik több magyar a fradiba vagy a vidibe. Mert gyengék, és nemzetközi meccseket lehetetlen velük sikerrel megvívni.
Ezek már ifi korban eldőlnek, szökőévente egy kivétellel.
A magyar játékosoknál talán még a magyar edzők gyengébbek nemzetközi szinttel mérve,

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nyugodtan olvasd elHrutka sok időt beletett, hogy összeszedje azt a rengeteg információt, amit órák alatt sem szedsz össze önállóan.
Persze csak ha érdekel a hazai foci, különben felesleges és értelmetlen lenne időt vesztegetni rá.
ozibozi
Szinte csak NB1-et szoktam nézni,de mint írtam ez 1000-szer lerágott csont,hogy kinél mennyi légiós van és miért!?
Engem Fradi drukkerként speciel nem érdekel,hogy mennyi magyar játszik a csapatban, mint ahogy Reál szurkolóként az sem,hogy mennyi spanyol van náluk.
Lehet mazsolázgatni,de a Pakson kívül ha megnézed a másik 11 csapatot,akkor abból összesen tudsz annyi magyart összerakni egy gárdába, akik versenyképesek lennének az NB1-ben (nem bajnokesélyesek).
Nem véletlen adta fel ezt az elvet anno a Puskás is amikor rögtön feljutottak és mostanság már az MTK is.
Aki ennyi idő után sem tudta ezt még elengedni (megérteni) azzal nem tudok és nem is akarok foglalkozni.
JoeyPorter
Elfelejted azt a szempontot hogy kritizálni kell. Ezt érzik olyan pontnak ahol fogást találhatnak, ezért erőltetik. Nem kell foglalkozni vele, majd ha lesz olyan magyar aki megüti azt a szintet akkor ő játszani is fog.
davemayer
Azt még nem tettem hozzá,hogy az ilyen és ehhez hasonló embereknek az sem lenne elég ha mondjuk a fradi megnyerte volna a BL-t(Hogy valami nagyon valószerűtlent írjak szemléltetésképp).Akkor vagy azért rinyálnának,hogy: "De ennyi légióssal könnyű" vagy "Miért nem 5-0-ra nyerték meg a döntőt?Miért csak 3-0-ra?
Lehet itt elkezdeni ugyan azt a vitát ami évről-évre előjön,de tök felesleges és kb 10 féle irányba el lehet indulni,hogy mi-miért szar,ezért sem olvastam el,bőven elég volt a címet látnom és teljesen mindegy,hogy ki írta épp a cikket.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 722 — "Montoya por favor!"
Nyugodtan olvasd elHrutka sok időt beletett, hogy összeszedje azt a rengeteg információt, amit órák alatt sem szedsz össze önállóan.
ozibozi
Kb fél óra transfermarkton + introt se kell külön megfogalmazni egyedül

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Persze csak ha érdekel a hazai foci, különben felesleges és értelmetlen lenne időt vesztegetni rá.
ozibozi
Szinte csak NB1-et szoktam nézni,de mint írtam ez 1000-szer lerágott csont,hogy kinél mennyi légiós van és miért!?
Engem Fradi drukkerként speciel nem érdekel,hogy mennyi magyar játszik a csapatban, mint ahogy Reál szurkolóként az sem,hogy mennyi spanyol van náluk.
Lehet mazsolázgatni,de a Pakson kívül ha megnézed a másik 11 csapatot,akkor abból összesen tudsz annyi magyart összerakni egy gárdába, akik versenyképesek lennének az NB1-ben (nem bajnokesélyesek).
Nem véletlen adta fel ezt az elvet anno a Puskás is amikor rögtön feljutottak és mostanság már az MTK is.
Aki ennyi idő után sem tudta ezt még elengedni (megérteni) azzal nem tudok és nem is akarok foglalkozni.
JoeyPorter
Elfelejted azt a szempontot hogy kritizálni kell. Ezt érzik olyan pontnak ahol fogást találhatnak, ezért erőltetik. Nem kell foglalkozni vele, majd ha lesz olyan magyar aki megüti azt a szintet akkor ő játszani is fog.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 019
Ez egyelőre elég vérszegény, kapufa ide vagy oda…
több mint 4 éve
ozibozi
JoeyPorter
Itt ez egy összegyűjtött lista a téli igazolásokról csapatokra lebontva.
Értékük, stat adatokra lebontva. Nem szempont és fontos hogy tetszik vagy nem 😊
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 190 — je suis poloska
ozibozi
JoeyPorter
engem sem a légiósok száma zavar elsősorban az MTK-ban, hanem a minősége 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ozibozi

több mint 4 éve
/egyébként a téli átigazolási szezont gyűjtötte ki csapatokra lebontva/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
 telex.hu/sport/2022/01/19/miert-kell-egy-kisvardanak-19-legios
empty taxi
A teletextnél ennyire unatkoznak,hogy egy 1000-szer lerágott csontról kell cikket írniuk? 😀
JoeyPorter
????

Van egy gyanúm, hogy te csak a címet olvastad el, nem a cikket. 😉
ozibozi
Nem követek ilyen és ehhez hasonló honlapokat,de gondolom arról van szó benne,hogy minek ennyi légiós az NB1-be...Ha még sem akkor jól átvertek a címmel.
JoeyPorter
Csak az Origó? 😀
Toca
Origót sem követem,sőt az NS-t sem.Azok az információk amik érdekelnek, azok facebook hivatalos csapat +liga oldalakról beszerezhetőek,a többit meg a közvetítésekben úgy is elmondják.
A ziccer podcastet régebben hallgattam,de 1-2 éve már átalakították Kele agymenései rádiókabarévá,úgy hogy az is off. 😊

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 351 — Vikings fan
empty taxi
A teletextnél ennyire unatkoznak,hogy egy 1000-szer lerágott csontról kell cikket írniuk? 😀
JoeyPorter
????

ozibozi
Nem követek ilyen és ehhez hasonló honlapokat,de gondolom arról van szó benne,hogy minek ennyi légiós az NB1-be...Ha még sem akkor jól átvertek a címmel.
JoeyPorter
Csak az Origó? 😀
több mint 4 éve
empty taxi
JoeyPorter
????

ozibozi

több mint 4 éve
empty taxi
JoeyPorter
????

több mint 4 éve
empty taxi

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 432 — Cowboys fan
Aki nem látta a tegnapi Köln-Hamburg meccs utolsó tizenegyesét az nézze meg.Én még ilyen befejezést nem hiszem,hogy láttam 😀
JoeyPorter
én igen, drogba anno a marseilleben az uefa menetelés során rendes játékidőben, már nemtom ki ellen, csak arra emlékszem hogy megadták 😀
eaglesmcnabb
PL-ben is mintha lett volna ilyen az elmúlt pár évben
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 190 — je suis poloska
Aki nem látta a tegnapi Köln-Hamburg meccs utolsó tizenegyesét az nézze meg.Én még ilyen befejezést nem hiszem,hogy láttam 😀
JoeyPorter
én igen, drogba anno a marseilleben az uefa menetelés során rendes játékidőben, már nemtom ki ellen, csak arra emlékszem hogy megadták 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 531
Stogert jol lejartjak pedig kubatov is mondta h nem volt vele gond.
3. 4. Interju ahol kiemelve van h sokat dolgoznak futnak....

Csercseszov nem magyar de anno volt olyan statisztika ahol pl km-ben a magyarok tobbet futnak atlagban de kurvara nem hasznosan😅
több mint 4 éve
JoeyPorter
epic, de 1, jogos, 2, saját pályájuk, 3, hosszabítás végén tök kamu tizenegyessel egyenlítettek ki.

meccset így befejezni amúgy még én sem láttam, de meccs közben érvénytelenített ilyen tizit igen.
slowmotion
Meccs közben már láttam hasonlót,de hogy valaki konkrétan ilyennel bukjon olyat még nem.
Amúgy azt a tizit a hosszabbítás végén kb. 10-ből 9-szer befújják.Hülye volt a védő,hogy átkarolta a derekánál fogva (szerintem hosszú lett volna a beadás), a csatár meg homorított is egy kicsit,de csak pont akkorát,hogy ne legyen látványos.

több mint 4 éve
JoeyPorter
epic, de 1, jogos, 2, saját pályájuk, 3, hosszabítás végén tök kamu tizenegyessel egyenlítettek ki.

meccset így befejezni amúgy még én sem láttam, de meccs közben érvénytelenített ilyen tizit igen.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Fulhammel közben meg ti a túró van idén? 😀

7-0
6-2
6-2

Beteg nagyon 😊
warr_b
végigment atábla második felén, mint híg fos a libán. majd ha nyer a következő meccsen, on a cold, rainy night in Britannia, akkor majd lehet azt mondani, hogy átmentek TORminátorba