Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 145
Az Első osztályú karrier alatt /osztrák-német/ kb a meccsek hány százaléka alatt volt sérülés miatt nem nevezve.
Mindig mikor játékba lendül csóri 😕
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
 telex.hu/sport/2022/01/16/szoboszlai-dominik-rb-leipzig-serules-egy-honap-kihagyas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/01/17/nemeth-andras-genk-debutalas-beerschot-gol/
Németh András góllal debütált a Genk felnőttcsapatában, egy ideje már mondogatom h sztem ő lesz Szalai Ádám utódja a válogatottban.
empty taxi
meg ugye a trollfoci unitedban is stabil kezdő
eaglesmcnabb
Tényleg ő volt a béna de szimpatikus dagadt a prolik között, innen ismerős a név 🙂

Kicsit a Lúzer FC ugrott be róla mindig, amikor Urbán és Véber nagyúr trenírozta a válogatott balfaszokat

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 190 — je suis poloska
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/01/17/nemeth-andras-genk-debutalas-beerschot-gol/
Németh András góllal debütált a Genk felnőttcsapatában, egy ideje már mondogatom h sztem ő lesz Szalai Ádám utódja a válogatottban.
empty taxi
meg ugye a trollfoci unitedban is stabil kezdő

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 722 — "Montoya por favor!"
empty taxi
rúg még 2-3 gólt és elkezd többet játszani simán be lehetne hívni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 316 — nabege2@yahoo.com
2021-től nagyon nívós (nem röhögni) lett a honi másodosztály. Olyan csapatok játszanak benne, akiknek inkább az első osztályban lenne a helyük. Olyan csapatok, ahol viszonylag több néző van 1-1 rangadón. Mivel a tv közvetítés beleszól tényleg borzasztó időpontokban vannak a meccsek. Vasárnap fél8, hétfő este 8, ezek nem szurkolóbarát időpontok. Én mondjuk nem vagyok a hétközi forduló ellen, mert azért egy PL csapathoz képest így is vicces terhelést kapnak a fiúk, de azt viszont hülyeségnek tartom, hogy ha válogatott meccs van pénteken és kedden, akkor NB2-es forduló nincs! Illetve Pécsen évtizedekig szombaton játszottuk a meccseinket. Erre a buzi MLSZ beleszólt, azt mondta nem, mehetek vasárnap😕 Nyilván egyéni szoc probléma hogy motogp, forma1 és NFL is van, az ember alig ér haza 😊
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Több rangadó is hétfőn, vagy szerdán és kora délutáni, vagy éppen késő esti időpontokkal került megrendezésre.
ozibozi
Emellett van hogy fúj a szél is, vagy esik az eső, esetleg süt a Nap és meleg van... borzasztó.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 522 — Bla, bla, bla
Ezt az Afrika Kupát véletlenül nem a Thai Szerencsejáték Biznisz szponzorálja???🤣
Az Elefántcsontpart-Sierra Leone 2-2 meccset láttam, hát elég is volt...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 145
""De nyílt levelünk fő témája most a hazai meccs időpontok, jelen esetben az NB II tavaszi menetrendjének botrányos kialakítása! Hogyan kíván az MLSZ több nézőt kicsalogatni a stadionokba, amikor az egyes fordulók időpontjai nem csak a vendégdrukkereknek, de még a hazai szurkolóknak is katasztrofális? Több rangadó is hétfőn, vagy szerdán és kora délutáni, vagy éppen késő esti időpontokkal került megrendezésre.

🤞1. Miért nem lehet NB II-es meccseket szombaton rendezni? Miért csak vasárnap és szerdán vannak a másodosztályban fordulók? 2.Míg az NB I-ben 33 forduló van, az NB II-ben 38, de az élvonalban játszottak a december 19-20-i hétvégén, a másodosztályban nem. Mi ennek az oka? Ezzel egy hétközi fordulót már meg lehetett volna spórolni. 3.Esetleg fél az MLSZ, hogy az NB II-es nézőszámok, a nagy múltú, nagyvárosi csapatok másodosztályba kényszerítése miatt, nagyobb lesz, mint az NB I-ben? 4.Az MLSZ-nek és az M4 Sport televíziónak az rendben van, hogy sok-sok milliárdból fenntartott csapatok, a sok-sok milliárdért működtetett magyar foci mélyen tisztelt szövetsége, hangulattalan, nézők nélküli meccseket rendez, és közvetít a televízióban? Mert az ugye nem kérdés, hogyha nem az M4 Sport és az MLSZ követelései lennének kielégítve a klubok által, hanem esetlegesen a Szurkolók igényei is, akkor azzal a MAGYAR LABDARÚGÁS nyerne a legtöbbet!!!

A Szervezett Csoportok követelése pedig most az, hogy legyenek szurkolóbarát időpontokban megrendezve a fordulók minél több labdarúgást kedvelő, klubját szerető, a sírig követő ember lehessen ott a hazai és idegenbeli mérkőzéseken! Várjuk az MLSZ elnökének, Csányi Sándornak a személyes válaszát a fent feltett kérdéseinkre.

Az NB II-es csapatok Szervezett Szurkolói Csoportjai """" 🤞
több mint 4 éve
GézaElemérQ megverte Algériát 😮

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 431 — Cowboys fan
Warr, te vagy Leeds fan?
Mi a helyzet, elégedettek Bielsa-val? Mik a vélemények? Jövőkép?
#JC6
Jah.

Épp vezetünk a West Ham ellen 😊

Hát nézd, én nem nagyon hiszem hogy más edzővel különösebben előrébb lennénk. Én mindenképpen megtartanám, persze a keretre bőven ráférne az erősítés, de általában határozottan szórakoztató meccseket játszunk (legalábbis semlegesként, Leeds-drukkerként sokszor idegbaj 😀)
warr_b
A jó öreg Harry Kewell, Alan Smith, Woodgate, Lee Bowyer stb stb, mondjuk most Bielsa miatt èrdekesek nekem. 🙂
dande
Harrison mesterhármassal vertük a WHU-t idegenben (és egy meg nem adott gól is volt utána), ezt nem láttam jönni 😊
warr_b
és mi lenne, ha a kezdő fele-kétharmada nem lenne sérült...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 388 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Warr, te vagy Leeds fan?
#JC6
Jah.

Hát nézd, én nem nagyon hiszem hogy más edzővel különösebben előrébb lennénk. Én mindenképpen megtartanám, persze a keretre bőven ráférne az erősítés, de általában határozottan szórakoztató meccseket játszunk (legalábbis semlegesként, Leeds-drukkerként sokszor idegbaj 😀)
warr_b
A jó öreg Harry Kewell, Alan Smith, Woodgate, Lee Bowyer stb stb, mondjuk most Bielsa miatt èrdekesek nekem. 🙂
dande
Harrison mesterhármassal vertük a WHU-t idegenben (és egy meg nem adott gól is volt utána), ezt nem láttam jönni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 510 — Így remélem megfelelek nektek.....
Warr, te vagy Leeds fan?
#JC6
Jah.

warr_b
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 760
Monaco - Clermont

Mindent elmond egy meccs iramáról meg színvonaláról, amikor a szélen "futó" támadástól kb. 2-3 méterre madarak mászkálnak tök nyugodtan.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 018
Warr, te vagy Leeds fan?
#JC6
Jah.

warr_b
Nagyon tetszik ez a csapat, ráadásul lassan a B-csapat játszik, ahogy nézem. Hajrá!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Végre egy kapura tartó labda, ami átfért a buszon, amit leparkoltak a kapuba a brentfordiak. Jellemzően a leggyengébb-legveszélytelenebb. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 388 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Warr, te vagy Leeds fan?
#JC6
Jah.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 018
Warr, te vagy Leeds fan?
több mint 4 éve
James nyomott egy Kjaert:  m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/01/12/james-rodriguez-menthette-meg-coulibaly-eletet/

Madden hates me.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
De jó nézni ezt a Villát. Coutinho nagyot megy.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 879 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Coutinho back! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 431 — Cowboys fan
Fulham keményen tolja a Csampóban, előző meccsen hetet lőttek, ma hatot 😮
több mint 4 éve
De Bruyne quality

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Hát Szenegál eddig nem annyira meggyőző 😛
warr_b
Vitték is a mixemet 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal