Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Hát Szenegál eddig nem annyira meggyőző 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
már játszik? aszittem, novemberen Zsota annyira elküldte szotyiért, hogy még mindig csúszik...Ben White's reaction to Takumi Minamino's miss 🤭 pic.twitter.com/Dv0MpWf0qU
— ESPN UK (@ESPNUK) January 14, 2022
empty taxi
több mint 4 éve
Nem tudom hibáztatni Insignét a Torontóba való szerződése miatt.Plusz 2 év múlva mar kifele menne és akkor nem jönne szembe egy ilyen ajánlat. Szerintem is helyes döntés.
5.5 évre aláírni, 11m €-ért évente.
Giga deal. Oké, 30 éves. Van benne még több, stbstb. Persze eddig is megalapozta az unokájának a jövőt, de ezzel még az egész Insigne családcsaládunokájának a barátjának is megalapozta az életüket.
Hihetetlen milyen pénzek forognak itt.
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem tudom hibáztatni Insignét a Torontóba való szerződése miatt. 5.5 évre aláírni, 11m €-ért évente.
Giga deal. Oké, 30 éves. Van benne még több, stbstb. Persze eddig is megalapozta az unokájának a jövőt, de ezzel még az egész Insigne családcsaládunokájának a barátjának is megalapozta az életüket.
Hihetetlen milyen pénzek forognak itt.
több mint 4 éve
bezzeg én ugyanezért sárgát kaptam üzleti ligában, vicc 😀Ben White's reaction to Takumi Minamino's miss 🤭 pic.twitter.com/Dv0MpWf0qU
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ben White's reaction to Takumi Minamino's miss 🤭 pic.twitter.com/Dv0MpWf0qU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 530
A malagq puskas elmaradt🤐
több mint 4 éve
Valamelyik meccsen számoltam ki amikor Laca, Partey és Auba is kezdett, hogy az aznap játszó játékosok átlag életkora 23.5 volt ezekkel az öregebbekkel is. Nagyon bíztató ez a játék egyébként, nagyon jó tanulóév ez eddig. Éppen ezért ha megverjük a szezonban kétszer a Spurst, nem haragszom a csapatra akárhanyadik helyen végeznek, mert ez az idény a fiatalokra van felhúzva. És hogy Arteta kezdi megtalálni velük a hangot, és már nem csak áll a partvonalon mint egy szerencsétlen, hanem folyton bevágják ahogy pattog, cselekszik, változtat, és kiáll a játékosokért, az a hab a tortán. Kb 7 éve nem élveztem ennyire Arsenal meccseket nézni 😊Jo a csapat. Nagyon sok jo fiatallal. Saka es Ramsdale elsosorban. De Smith-Rowe, Lokonga (mondom), De Tierney es Ben White is 24 asszem, utobbi valogatott, nagyot ment a Leedsben. Martinez, Tomiyasu, Odegaard is 23-24. Ha valahogy Pepebol ki tudnak hozni, amit a Lillben tolt (vilagklasszis volt, es a bal laba felelmtes ma is, es gyors, jol cselez), akkor ez kiraly csapat lenne.En Arsenalos vagyok, es Xhaka egy paraszt. En nem kedvelem.én a profilképpel a franciák elleni teljesítményét honorálom amit még az EB-n hozott össze, VKP-től ritkán láttam olyan tökéletes játékot. meg persze ott a CocaCola a kézbe a rendes hidratálás helyett 😀 Arsenalban szar
ulpianus
meccs takeaway : itt lett volna Salah és Mané sima 3-0. Így viszont Arteta is mert merészebb lenni, és jól állt hogy volt hogy próbáltunk letámadni és 10 emberrel is voltak helyzeteink. Nem volt rossz ez, Tierney, de úgy az egész védelem jó volt. Hétvégére jó volt ez hogy megcsapjuk a Spurst
Heisman
De ez alom, csak en minek masnak szurkoljak?
Xhaka asszem az elozo meccsen is ugy megtaposott valakit, hogy csak azert nem lett piros, mert nem neztek vissza.
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
azért az olaszok most kitettek magukért ezeken a kupameccseken
több mint 4 éve
Jo a csapat. Nagyon sok jo fiatallal. Saka es Ramsdale elsosorban. De Smith-Rowe, Lokonga (mondom), De Tierney es Ben White is 24 asszem, utobbi valogatott, nagyot ment a Leedsben. Martinez, Tomiyasu, Odegaard is 23-24. Ha valahogy Pepebol ki tudnak hozni, amit a Lillben tolt (vilagklasszis volt, es a bal laba felelmtes ma is, es gyors, jol cselez), akkor ez kiraly csapat lenne.En Arsenalos vagyok, es Xhaka egy paraszt. En nem kedvelem.én a profilképpel a franciák elleni teljesítményét honorálom amit még az EB-n hozott össze, VKP-től ritkán láttam olyan tökéletes játékot. meg persze ott a CocaCola a kézbe a rendes hidratálás helyett 😀 Arsenalban szar
ulpianus
meccs takeaway : itt lett volna Salah és Mané sima 3-0. Így viszont Arteta is mert merészebb lenni, és jól állt hogy volt hogy próbáltunk letámadni és 10 emberrel is voltak helyzeteink. Nem volt rossz ez, Tierney, de úgy az egész védelem jó volt. Hétvégére jó volt ez hogy megcsapjuk a Spurst
Heisman
De ez alom, csak en minek masnak szurkoljak?
Xhaka asszem az elozo meccsen is ugy megtaposott valakit, hogy csak azert nem lett piros, mert nem neztek vissza.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Elvileg a térdével van valami, és a hónap végefelé edzhet majd újra.Salah és Mané nem tud elég hamar visszajönni arról a fos tornáról...origivel mivan?
Mikey
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Megpróbálták összedrótozni csokikupa kezdetére, még nem végeztek.Salah és Mané nem tud elég hamar visszajönni arról a fos tornáról...origivel mivan?
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
En Arsenalos vagyok, es Xhaka egy paraszt. En nem kedvelem.én a profilképpel a franciák elleni teljesítményét honorálom amit még az EB-n hozott össze, VKP-től ritkán láttam olyan tökéletes játékot. meg persze ott a CocaCola a kézbe a rendes hidratálás helyett 😀 Arsenalban szar
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Salah és Mané nem tud elég hamar visszajönni arról a fos tornáról...origivel mivan?
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Salah és Mané nem tud elég hamar visszajönni arról a fos tornáról...
több mint 4 éve
En Arsenalos vagyok, es Xhaka egy paraszt. En nem kedvelem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
kibaszott jó, hogy lejön a(z egyik) legjobb játékos Saka, és jön a legrosszabb, Nuno Tavares... róla kapunk most majd gólt 1000%
több mint 4 éve
nyilván a saját játékosra nem mondjuk így 😀nem jogosít fel, csak kiemelten hogy abban az esetben elmaradt a parasztozás.Mert egy mozdulat feljogosít négy másikra, ugye? Nem értem.Arsenal felküldte a parasztjait játszani ma, vagy mi van?Mané PL meccses akciója után nem mondanék ilyeneket.
Mikey
Heisman
Mikey
mostmárXhSaka is majdnem ment az öltőzőbe...
Heisman
de sztem én említettem hogy ezt nem kellett volna
több mint 4 éve
nem jogosít fel, csak kiemelten hogy abban az esetben elmaradt a parasztozás.Mert egy mozdulat feljogosít négy másikra, ugye? Nem értem.Arsenal felküldte a parasztjait játszani ma, vagy mi van?Mané PL meccses akciója után nem mondanék ilyeneket.
Mikey
Heisman
Mikey
mostmár
Persze nálunk nem jön be hogy az rúgja a gólt akinek már nem kéne pályán lenni. Tierney ezt odarakta azért
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Mert egy mozdulat feljogosít négy másikra, ugye? Nem értem.Arsenal felküldte a parasztjait játszani ma, vagy mi van?Mané PL meccses akciója után nem mondanék ilyeneket.
Mikey
Heisman
több mint 4 éve
Xhaka bazmegArsenal felküldte a parasztjait játszani ma, vagy mi van?Mané PL meccses akciója után nem mondanék ilyeneket. Jó hogy az AFCONon van...
Mikey
Viszont legalább eddig nem lehet panaszkodni a sporira hogy ismételten a Pool ellen fúj, küldte is zuhanyozni Gránitot
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
utolsó emberként gólratörő játékos az pirosnameg a hasbarúgás se szép
több mint 4 éve
Arsenal felküldte a parasztjait játszani ma, vagy mi van?
több mint 4 éve
Ezzel az az igazi baj, hogy U17-ben rohandtul számítanak az extra évek. Mintha dopping lenne.komoly, a kilencvenes évek elején volt ebből komoly botrány, hogy Nigériában vagy hol meghamisították a születési akvi kivonatokat, és fiatalabbnak tüntették fel a játékosokat, mint amilyenekA 2019-es U-17-es VB-n is a torna előtt talán 1 héttel cserélték le a keretük nagy részét, állítólag szintén olyan okból, hogy eléggé látványosan nem passzoltak az eredetileg bejelentett játékosok iratai az állítólagos korukkal.
talán mintha West lett volna ilyen, meg az a csávó, akit a Newcastle vitt el*, és ők a híresebbek
* szerk: Martins volt az
slowmotion
Kampman