Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 315 — nabege2@yahoo.com
Dárdai lesz az új Dzsudzsák? 😊
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 760
Egy kis vidámság:
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/genoa-dardai-erkezhet-sevcsenko-helyere-2870427
😎😉😃
Sinisa
mondjuk az nso lehozott már jópár dolgot amitől égnek állt a hajunk
Negritis
Miért, Dzsudzsákot tán nem igazolta le sem a Liverpool sem a Juve?

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 004 — The Mathematician
Egy kis vidámság:
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/genoa-dardai-erkezhet-sevcsenko-helyere-2870427
😎😉😃
Sinisa
mondjuk az nso lehozott már jópár dolgot amitől égnek állt a hajunk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Egy kis vidámság:
😎😉😃

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Játszik ma Lokonga az Arzenyalban. Én örülök.
Szvsz baromi tehetséges védekezõ KP. Lokonga. Remélem minél hamarabb kiszorítja Xhakat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 314 — Invisible man
Kamerun- Etiópia 4-1 Nem tudom mit fanyalogtok 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 530
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/vignjevic-ennel-jobb-ajanlatokra-szamitottam-eldolt-hol-folytatja-az-ujpest-korabbi-sikeredzoje

"Sikeredző" 🤣
warr_b
"Az Újpest elmúlt két évtizedének legsikeresebb, kétszeres Magyar Kupa-edzőjeként távozott 2020-ban a liláktól, ..."

Elnézést a tudatlanságomért, de az milyen? 😀
Mikey
Miután teletoltik piaval a csk folyamatosan a fülét fogdossa.
FLZOLI
Sztem nem volt rossz.6 havonta mindig uj keret es igy hozta ossze az mk sikereket.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 388 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-megvan-a-csapat-uj-vezetoedzoje-szerb-szakember-ul-a-kispadra-2870441

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/vignjevic-ennel-jobb-ajanlatokra-szamitottam-eldolt-hol-folytatja-az-ujpest-korabbi-sikeredzoje

"Sikeredző" 🤣
warr_b
"Az Újpest elmúlt két évtizedének legsikeresebb, kétszeres Magyar Kupa-edzőjeként távozott 2020-ban a liláktól, ..."

Mikey
Miután teletoltik piaval a csk folyamatosan a fülét fogdossa.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321

"Sikeredző" 🤣
warr_b

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nekem Nwankwo KAnu is mindig gynús volt, sztem ő se annyi volt, mint amit bevallottak. Pláne, hogy rejtélyes módón 28 évesen már nem bírt futni.
Sebii
Volt is híresztelés, hogy nála is csaltak ezzel, csak ő ügyesebben csinálta, mert nem tudták bizonyítani.

több mint 4 éve
Mali-Tunézia:

85 minute. The referee blows for full time. The game then resumes after some confusion. 87 minutes, he sends someone off
r.baggio
Ebben az afrikai futball minden bája benne van.

Közben az olasz szuperkupa döntőn nagyon jó a $Inter reklámtábla.
Kampman
jo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.
csebi
Jaja, az afrikai u18-asok úgyis harmincnak néznek ki
slowmotion
És a 40 évesek is csak 25 évesek, hogy teljes legyen a képzavar.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 388 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

"Sikeredző" 🤣

több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 976
Mali-Tunézia:

85 minute. The referee blows for full time. The game then resumes after some confusion. 87 minutes, he sends someone off
r.baggio

Kampman
jo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.
csebi
slowmotion

warr_b
komoly, a kilencvenes évek elején volt ebből komoly botrány, hogy Nigériában vagy hol meghamisították a születési akvi kivonatokat, és fiatalabbnak tüntették fel a játékosokat, mint amilyenek

talán mintha West lett volna ilyen, meg az a csávó, akit a Newcastle vitt el*, és ők a híresebbek

* szerk: Martins volt az
slowmotion
Nekem Nwankwo KAnu is mindig gynús volt, sztem ő se annyi volt, mint amit bevallottak. Pláne, hogy rejtélyes módón 28 évesen már nem bírt futni.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 431 — Cowboys fan
Mali-Tunézia:

r.baggio

Kampman
csebi
slowmotion

warr_b
komoly, a kilencvenes évek elején volt ebből komoly botrány, hogy Nigériában vagy hol meghamisították a születési akvi kivonatokat, és fiatalabbnak tüntették fel a játékosokat, mint amilyenek

talán mintha West lett volna ilyen, meg az a csávó, akit a Newcastle vitt el*, és ők a híresebbek

* szerk: Martins volt az

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Mali-Tunézia:

r.baggio

Kampman
csebi
slowmotion

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 431 — Cowboys fan
Mali-Tunézia:

r.baggio

Kampman
csebi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 917 — Lucas Scott
Mali-Tunézia:

r.baggio

Kampman

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 600
A török Basaksehir és klubunk megállapodása értelmében a Vidiben folytatja pályafutását a 11-szeres osztrák válogatott Peter Zulj.

nem egy rossz karrierje van.
petey
Kezdtem örülni, hogy kedvenc fodballistámról lesz szó, a méltán nem híres Boli Bolingoli-Mbombo-ról. Bár ahogy nézem, csak kölcsönben volt a törököknél.

több mint 4 éve
Megint egy 1-0, rohadjanak ezek meg 😀
warr_b
Tegnap mindhárom meccs 1-0 🤣
davemayer
Hétfőn mind a négy annyi lett 😆

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Megint egy 1-0, rohadjanak ezek meg 😀
warr_b
Tegnap mindhárom meccs 1-0 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 722 — "Montoya por favor!"
Rendes a Juvetól hogy -1 emberrel játszik Morata miatt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 760
Mali-Tunézia:

r.baggio

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 510 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindig elfelejtem elmenteni, nincs valakinek egy jó focis streamje?
A reál-barcát nézném
Klaci79
Itt kell lennie

en.vipleague.tv/
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Mindig elfelejtem elmenteni, nincs valakinek egy jó focis streamje?
A reál-barcát nézném

Szerkesztette: Klaci79