Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Dárdai lesz az új Dzsudzsák? 😊
több mint 4 éve
Miért, Dzsudzsákot tán nem igazolta le sem a Liverpool sem a Juve?Egy kis vidámság:mondjuk az nso lehozott már jópár dolgot amitől égnek állt a hajunk
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/genoa-dardai-erkezhet-sevcsenko-helyere-2870427
😎😉😃
Sinisa
Negritis
több mint 4 éve
Egy kis vidámság:mondjuk az nso lehozott már jópár dolgot amitől égnek állt a hajunk
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/genoa-dardai-erkezhet-sevcsenko-helyere-2870427
😎😉😃
Sinisa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egy kis vidámság:www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/genoa-dardai-erkezhet-sevcsenko-helyere-2870427
😎😉😃
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Játszik ma Lokonga az Arzenyalban. Én örülök.Szvsz baromi tehetséges védekezõ KP. Lokonga. Remélem minél hamarabb kiszorítja Xhakat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Kamerun- Etiópia 4-1 Nem tudom mit fanyalogtok 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 530
Sztem nem volt rossz.6 havonta mindig uj keret es igy hozta ossze az mk sikereket.Miután teletoltik piaval a csk folyamatosan a fülét fogdossa.www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/vignjevic-ennel-jobb-ajanlatokra-szamitottam-eldolt-hol-folytatja-az-ujpest-korabbi-sikeredzoje"Az Újpest elmúlt két évtizedének legsikeresebb, kétszeres Magyar Kupa-edzőjeként távozott 2020-ban a liláktól, ..."
"Sikeredző" 🤣
warr_b
Elnézést a tudatlanságomért, de az milyen? 😀
Mikey
FLZOLI
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-megvan-a-csapat-uj-vezetoedzoje-szerb-szakember-ul-a-kispadra-2870441

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Miután teletoltik piaval a csk folyamatosan a fülét fogdossa.www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/vignjevic-ennel-jobb-ajanlatokra-szamitottam-eldolt-hol-folytatja-az-ujpest-korabbi-sikeredzoje"Az Újpest elmúlt két évtizedének legsikeresebb, kétszeres Magyar Kupa-edzőjeként távozott 2020-ban a liláktól, ..."
"Sikeredző" 🤣
warr_b
Mikey
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/vignjevic-ennel-jobb-ajanlatokra-szamitottam-eldolt-hol-folytatja-az-ujpest-korabbi-sikeredzoje"Az Újpest elmúlt két évtizedének legsikeresebb, kétszeres Magyar Kupa-edzőjeként távozott 2020-ban a liláktól, ..."
"Sikeredző" 🤣
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nekem Nwankwo KAnu is mindig gynús volt, sztem ő se annyi volt, mint amit bevallottak. Pláne, hogy rejtélyes módón 28 évesen már nem bírt futni.Volt is híresztelés, hogy nála is csaltak ezzel, csak ő ügyesebben csinálta, mert nem tudták bizonyítani.
Sebii
több mint 4 éve
És a 40 évesek is csak 25 évesek, hogy teljes legyen a képzavar.Jaja, az afrikai u18-asok úgyis harmincnak néznek kijo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
85 minute. The referee blows for full time. The game then resumes after some confusion. 87 minutes, he sends someone off
r.baggio
Közben az olasz szuperkupa döntőn nagyon jó a $Inter reklámtábla.
Kampman
csebi
slowmotion
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/vignjevic-ennel-jobb-ajanlatokra-szamitottam-eldolt-hol-folytatja-az-ujpest-korabbi-sikeredzoje"Sikeredző" 🤣

több mint 4 éve
Nekem Nwankwo KAnu is mindig gynús volt, sztem ő se annyi volt, mint amit bevallottak. Pláne, hogy rejtélyes módón 28 évesen már nem bírt futni.komoly, a kilencvenes évek elején volt ebből komoly botrány, hogy Nigériában vagy hol meghamisították a születési akvi kivonatokat, és fiatalabbnak tüntették fel a játékosokat, mint amilyenekJaja, az afrikai u18-asok úgyis harmincnak néznek kijo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
85 minute. The referee blows for full time. The game then resumes after some confusion. 87 minutes, he sends someone off
r.baggio
Kampman
csebi
slowmotion
warr_b
talán mintha West lett volna ilyen, meg az a csávó, akit a Newcastle vitt el*, és ők a híresebbek
* szerk: Martins volt az
slowmotion
több mint 4 éve
komoly, a kilencvenes évek elején volt ebből komoly botrány, hogy Nigériában vagy hol meghamisították a születési akvi kivonatokat, és fiatalabbnak tüntették fel a játékosokat, mint amilyenekJaja, az afrikai u18-asok úgyis harmincnak néznek kijo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
r.baggio
Kampman
csebi
slowmotion
warr_b
talán mintha West lett volna ilyen, meg az a csávó, akit a Newcastle vitt el*, és ők a híresebbek
* szerk: Martins volt az
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Jaja, az afrikai u18-asok úgyis harmincnak néznek kijo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
r.baggio
Kampman
csebi
slowmotion

több mint 4 éve
Jaja, az afrikai u18-asok úgyis harmincnak néznek kijo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
r.baggio
Kampman
csebi
több mint 4 éve
jo hat lehet osszekeverte a tornakat, azt hihette, hogy utanpotlas tornan van. most komolyan az vesse ra az elso kovet, aki meg nem kovette el ezt a hibat.Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
r.baggio
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A török Basaksehir és klubunk megállapodása értelmében a Vidiben folytatja pályafutását a 11-szeres osztrák válogatott Peter Zulj.Kezdtem örülni, hogy kedvenc fodballistámról lesz szó, a méltán nem híres Boli Bolingoli-Mbombo-ról. Bár ahogy nézem, csak kölcsönben volt a törököknél.
nem egy rossz karrierje van.
petey
több mint 4 éve
Hétfőn mind a négy annyi lett 😆Megint egy 1-0, rohadjanak ezek meg 😀Tegnap mindhárom meccs 1-0 🤣
warr_b
davemayer

több mint 4 éve
Megint egy 1-0, rohadjanak ezek meg 😀Tegnap mindhárom meccs 1-0 🤣
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Rendes a Juvetól hogy -1 emberrel játszik Morata miatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mali-Tunézia:Ebben az afrikai futball minden bája benne van.
r.baggio
több mint 4 éve
Mindig elfelejtem elmenteni, nincs valakinek egy jó focis streamje?Itt kell lennie
A reál-barcát nézném
Klaci79
en.vipleague.tv/