Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
Naa a sport tv-n heti helyzet:A nyiri vagy nyiri zoli volt a fradi fejese
Miert nincs magyar?
Ezt tudtuk eddig is.irrealis penzt kernek toluk.pl tokmac vmi 350ezer volt akit akartak hozni magyart 1.2milliot kertek erte
Most is van 2 16 eves akit mwg akarnak tartani de a manageruk a gyerekeknek telebeszik a szulok fejet.
Volt olyan magyar aki azert nem jott mert a manager tul sokat kert.
Nagy adam:beszeltek vele..inkabb a pisa.
Stadion
Azert buntet az uefa mert a lepcso nem volt szabad neha.
Bronby meccsen 10+ faklya..semmi.
több mint 4 éve
— No Context Football (@NoContextFootie) August 27, 2021
több mint 4 éve
Amugy Pogba mar hetek ota LW-ben jatszik, Rashford helyen, es az MU tamadojateka sokkal hatekonyabb.This needs to be the formation tbh pic.twitter.com/zvBNovP7bB
— Scotty Tridge (@TridgeTV) August 27, 2021
Borbinho
Tudom, nem ez volt a tweet lenyege, hanem a troger kozeppalya, ami amugy igaz, mert a vedekezesben tenyleg elegge ganyok. Nem vagyok biztos benne, hogy az MU Solskjaerral versenyben lesz a bajnoki cimert, az a csavo csak visszatartja a csapatot a fejlodesben.
több mint 4 éve
Há nem tudom. Nekem Cé kicsit TO-ra kezd hajazni. Hozza a számait, de nem nyer gyűrűt, viszont mindenki fellélegzik, amikor továbblép...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
inter.. OLLe!
több mint 4 éve
A Dortmund elrontotta a veget, de inkabb megse.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Te jó ég Eppel. Ezt 3-1-nél is vérciki kihagyni.
több mint 4 éve
This needs to be the formation tbh pic.twitter.com/zvBNovP7bB
— Scotty Tridge (@TridgeTV) August 27, 2021
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A Szatyor Szoligorksz elszenvedte első vereségét idén a 18. forulóban a Ruk Breszt otthonában, és senki...? Meh, persze az embappé, meg a krisztiánó, meg ilyen kis csírák azok mennek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az Mbappe - > Real dolog hivatalos már?
több mint 4 éve
Ronaldo to United.
— Castro1021 (@Castro1021) August 27, 2021
Messi to PSG.
Mbappe to Real Madrid.
Mendy to Prison.
Grealish to Man City.
Lukaku to Chelsea.
THE ALIENS.
LoL
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Nem ismerek ma a Honvédra, és ez most nagy dicséret!
több mint 4 éve
Azt gondoltam, hogy a Juve hibázott Ronaldoval annó, de most hogy hazatért... Kicsit felfoghatatlan, deeee nagyon örülök. Amúgy is egy Pogba, Fernandes duóval mögötte ez rohadtul működhet
több mint 4 éve
A $inter 2. számú meze eléggé b@szó lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Igen. Szimpatikus volt CR-tol, inkabb elment a korabbi csapataba es hagyta a rivalist, minthogy menjen oda, ami sokkal erosebb, es velhetoen sokkal jobb eselye lett volna akar bajnoki, akar BL-cimre is.Akkor jó 😊 . Az érzelmi része miatt érthető is.Meglepődtem volna ha City lett volna, így helyes.A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
dande
Stez
dande
több mint 4 éve
Akkor jó 😊 . Az érzelmi része miatt érthető is.Meglepődtem volna ha City lett volna, így helyes.A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
dande
Stez
több mint 4 éve
Meglepődtem volna ha City lett volna, így helyes.A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
dande
több mint 4 éve
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.Ha Mbappe lép a Realba, akkor sanszos, hogy Pogba megy a pénz egy részéből Párizsba, ahova vágyik.
CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
FLZOLI
több mint 4 éve
Meglepődtem volna ha City lett volna, így helyes.
több mint 4 éve
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.Szerintem is jo igazolas, de oszinten, nem vagyok biztos benne, hogy Ronaldo teste birni fogja ezt a faragast, amit kapni fog Angliaban. Ugye olaszban es spanyolban lightosabbak a vedelmek ilyen teren, nem annyira fizikalis a foci, CR eseteben meg azert lehet erezni, hogy a teste kezdi megadni magat, egyre tobbszor volt serult, huzodott, izomproblema, hasonlo.
CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
FLZOLI
Ugyhogy nekem meg kerdes lesz, hogy CR a PL-ben egy stabilan 34+ meccses jatekos lesz-e. Azert mar 36 eves...
De fantasyben hozom. 😀
Cavani viszont jol megszopja ezzel, az MU-nal vegre stabil kezdo volt az elozo ideny vege fele, ettol most bucsuzhat el.
több mint 4 éve
Man United fans rn pic.twitter.com/VqwDMMWv76
— br_betting (@br_betting) August 27, 2021

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
több mint 4 éve
A Venezia középcsatára ma az Udinese ellen 14-es számmal a francia T. Henry.| Thomas Henry, nem Thierry |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
CR MU, hivatalos.Ha nem akar nyerni semmit egy volt játékos edzővel aki sokat nem tesz hozzá jöhetett volna hozzánk is
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz