Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 523
Naa a sport tv-n heti helyzet:
A nyiri vagy nyiri zoli volt a fradi fejese
Miert nincs magyar?
Ezt tudtuk eddig is.irrealis penzt kernek toluk.pl tokmac vmi 350ezer volt akit akartak hozni magyart 1.2milliot kertek erte
Most is van 2 16 eves akit mwg akarnak tartani de a manageruk a gyerekeknek telebeszik a szulok fejet.
Volt olyan magyar aki azert nem jott mert a manager tul sokat kert.
Nagy adam:beszeltek vele..inkabb a pisa.

Stadion
Azert buntet az uefa mert a lepcso nem volt szabad neha.
Bronby meccsen 10+ faklya..semmi.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 846 — Whoops, looks like something went wrong.

Borbinho
Amugy Pogba mar hetek ota LW-ben jatszik, Rashford helyen, es az MU tamadojateka sokkal hatekonyabb.
Tudom, nem ez volt a tweet lenyege, hanem a troger kozeppalya, ami amugy igaz, mert a vedekezesben tenyleg elegge ganyok. Nem vagyok biztos benne, hogy az MU Solskjaerral versenyben lesz a bajnoki cimert, az a csavo csak visszatartja a csapatot a fejlodesben.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 411 — Cowboys fan
Há nem tudom. Nekem Cé kicsit TO-ra kezd hajazni. Hozza a számait, de nem nyer gyűrűt, viszont mindenki fellélegzik, amikor továbblép...
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 523
inter.. OLLe!
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Komoly volt a Dortmund meccs második félideje 😀

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Dortmund elrontotta a veget, de inkabb megse.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 940 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Te jó ég Eppel. Ezt 3-1-nél is vérciki kihagyni.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 329 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Szatyor Szoligorksz elszenvedte első vereségét idén a 18. forulóban a Ruk Breszt otthonában, és senki...?

Meh, persze az embappé, meg a krisztiánó, meg ilyen kis csírák azok mennek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 940 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Mbappe - > Real dolog hivatalos már?
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

LoL

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Nem ismerek ma a Honvédra, és ez most nagy dicséret!
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 583
Azt gondoltam, hogy a Juve hibázott Ronaldoval annó, de most hogy hazatért... Kicsit felfoghatatlan, deeee nagyon örülök. Amúgy is egy Pogba, Fernandes duóval mögötte ez rohadtul működhet

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
A $inter 2. számú meze eléggé b@szó lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Meglepődtem volna ha City lett volna, így helyes.
dande
A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
Stez
Akkor jó 😊 . Az érzelmi része miatt érthető is.
dande
Igen. Szimpatikus volt CR-tol, inkabb elment a korabbi csapataba es hagyta a rivalist, minthogy menjen oda, ami sokkal erosebb, es velhetoen sokkal jobb eselye lett volna akar bajnoki, akar BL-cimre is.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
A City realis volt, CR eloszor veluk targyalt, meg is egyeztek majdnem, de amikor az MU is bejelentkezett erte, akkor szolt Guardiolanak, hogy hat az MU-ba megy mindenkepp.
Stez
Akkor jó 😊 . Az érzelmi része miatt érthető is.
több mint 4 éve
dande

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.

CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
FLZOLI
Ha Mbappe lép a Realba, akkor sanszos, hogy Pogba megy a pénz egy részéből Párizsba, ahova vágyik.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Ha van esze az MU főnökségnek kirúgják a norvégot és viszik a csapathoz Zidane-t. Pont egy ilyen győztes típus kell oda, a keret adott hozzá, hogy PL és BL duplára is rámehessenek.

CR hatalmas húzás még bármelyik csapatnak. Simán jó még mindig 20+ gólos szezonokra, pláne ha Sancho, Pogba és Fernandes tömi labdákkal.
FLZOLI
Szerintem is jo igazolas, de oszinten, nem vagyok biztos benne, hogy Ronaldo teste birni fogja ezt a faragast, amit kapni fog Angliaban. Ugye olaszban es spanyolban lightosabbak a vedelmek ilyen teren, nem annyira fizikalis a foci, CR eseteben meg azert lehet erezni, hogy a teste kezdi megadni magat, egyre tobbszor volt serult, huzodott, izomproblema, hasonlo.

Ugyhogy nekem meg kerdes lesz, hogy CR a PL-ben egy stabilan 34+ meccses jatekos lesz-e. Azert mar 36 eves...

De fantasyben hozom. 😀

Cavani viszont jol megszopja ezzel, az MU-nal vegre stabil kezdo volt az elozo ideny vege fele, ettol most bucsuzhat el.

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 302 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
A Venezia középcsatára ma az Udinese ellen 14-es számmal a francia T. Henry.
| Thomas Henry, nem Thierry |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
CR MU, hivatalos.
Stez
Ha nem akar nyerni semmit egy volt játékos edzővel aki sokat nem tesz hozzá jöhetett volna hozzánk is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz