Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Laziot szeretnem 😃Én is! 😀
Kenny

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Még időben meglépett Messi árnyékából.Mbappe Real lett majdnem ingyé 😊Szerintem bőven megérte nekik.
ozibozi
Klaci79
több mint 4 éve
Ez már fix?Mbappe Real lett majdnem ingyé 😊Szerintem bőven megérte nekik.
ozibozi
Klaci79
Nekem az utolsó infom, hogy a psg állítólag elfogadta a 170+10 milkat.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Mbappe Real lett majdnem ingyé 😊Szerintem bőven megérte nekik.
ozibozi
több mint 4 éve
Mbappe Real lett majdnem ingyé 😊
több mint 4 éve
én álomcsoportom egy Tottenham - Qarabag - Kairat - Haifa lenne, Nunoék gyűjthetnék a kilométereket 😊
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Az álomcsoportom:Dinamo
Rangers
WHU
FTC
Ami lesz:
Napoli
Zvezda
Betis
Fradi
😀
Az Eurépában sem mehetnek idegenbe szurkolók?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
A gibraltári Lincoln Red Imps bejutott a konfetti ligábaalig várom az Alashkert - Lincoln párharcot 😊
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Romano szerint Ronaldo el akar menni a Juvebol. Amennyiben a Citybe megy, onnan Sterling távozhta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kane megmenti a Spurs seggét a konfetti ligában. Ezek az Arsenal szurkolók ilyen rendesek 😉Mi meg hengereltünk! 😄
Heisman
több mint 4 éve
index.hu/velemeny/2021/08/26/hagyjak-mar-beken-rossit-dzsudzsakkal-/Jó cikk lenne, ha lenne még pár bekezdés, amely azt taglalja, mennyi pluszt adna esetleg a beválogatása vagy mennyire rombolná a közeget, vagy mit tudna mutatni a pályán, amikor most próbálja meg 5 év edzés kiesését visszahozni valahogy a pár hónap múlva 35 éves Zsuzsi?
OLLE
YoungZeeZee
Nem attól kell félni, hogy lelép Rossi, hanem attól, hogy beadja a derekát és szemenköpi magát.
És tovább folyik a szar....
www.blikk.hu/sport/magyar-foci/dzsudzsak-rossi-valogatott-labdarugas/8qsbrtj
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
index.hu/velemeny/2021/08/26/hagyjak-mar-beken-rossit-dzsudzsakkal-/OLLE
több mint 4 éve
Joaquín Correa -> InterNincs meg az a fizikai felépítése mint Lukakunak, de a gólokat szállítani fogja.
Jó Transfer windowt zártak, egyszerre szereztek pénzt, de Correa és Dumfries érkezésével nem gyengültek.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Úgy nézz ki a City vehet újabb védőt magának, mert az észlény véglény Mendynek kinéz pár böris év
több mint 4 éve
Kane megmenti a Spurs seggét a konfetti ligában. Ezek az Arsenal szurkolók ilyen rendesek 😉
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
A gibraltári Lincoln Red Imps bejutott a konfetti ligábaalig van benne gibraltari.. 3 2 1
Heisman
több mint 4 éve
A gibraltári Lincoln Red Imps bejutott a konfetti ligába
több mint 4 éve
Nyilvan a Milan kerul a halalcsoportba. Hat vicc.Kis lépésekkel előre, idén a Scudetto...
Stez

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
All set for the 2021/22 season! 🤩
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) August 26, 2021
Which Champions League group are you most excited for?#UCLdraw | #UCL pic.twitter.com/gpOCzlRtOd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
Cristiano Ronaldo: Man City offered chance to sign Juventus forwardskysports
😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
lupatelli -t hogy birtam, no meg a sracot akirol kesobb kiderult h ideosebb.Megszűnt a Chievo.Upsz
RIP
empty taxi
nagir
több mint 4 éve
Nyilvan a Milan kerul a halalcsoportba. Hat vicc.
több mint 4 éve
Megszűnt a Chievo.Upsz
RIP
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
nincs EL a magyar sportcsatornakon ma? 😀