Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Megszűnt a Chievo.
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
mivel ha 4 csapat van egy országból, akkor elosztják 2-2-ben a meccssávok között. Egyik meccsnap az A-D, a másik az E-H. E-H napon már volt az Atalanta és a Juve
Heisman
Köszönöm

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A Milan a G csoportban, miért nem kerülhetett???
nagir
2-2 csapat kerül a 4 csapatot delegáló ligákból az A-D és az E-H csoportokba, a Juve és az Atalanta révén már tele volt az alsó ág.
empty taxi
Köszönöm

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
nagir
2-2 csapat kerül a 4 csapatot delegáló ligákból az A-D és az E-H csoportokba, a Juve és az Atalanta révén már tele volt az alsó ág.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
mivel ha 4 csapat van egy országból, akkor elosztják 2-2-ben a meccssávok között. Egyik meccsnap az A-D, a másik az E-H. E-H napon már volt az Atalanta és a Juve

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 873 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az A a 3 gazdag miatt elég pikáns, van 2 kiscsapatos csoport is a C és G.
Halál talán a B, de lehet csak elfogult vagyok, de itt tuti nincs kis csapat és mind 4 talán favorit lenne akár a C-ben (Dortmund után) akár a G-ben.

Liverpool Fc
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Brugget seggbe rakják 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 873 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2005 és 2007 rematch
Pool - Milan

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kedvenc már most C
Sporting
Dortmund
Ajax
Besiktas

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Az Mu mehet B kerettel is a csoportkörre.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Milyen érdekes, hogy pont ebben az évben lesz ennyi rangadó a csoportban 😊

több mint 4 éve
City vs PSG
alatriste
Hajrá LIPCSE! 😀
alatriste
Újgazdagékat szegregálják 😀

Madden hates me.
több mint 4 éve
Guláék beszopták, a Losc Sevilla csoportba sima elsők lehettek volna

több mint 4 éve
City vs PSG
alatriste
Hajrá LIPCSE! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Az olaszoknak van vmi titkos fociklónozó laborjuk.
Giorgio Marchetti (UEFA főtitkárhelyettes)

Claudio Ranieri

Madden hates me.
több mint 4 éve
City vs PSG

Liverpool Fc
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 995
Azt nem értem, hogy ...
ezek szerint nem kiabálhatom, hogy buzi bíró? Cigány spori? Miért?
#JC6
Én fiatalon rengeteg meccsre kimentem, válogatott, Vasas, Fradi, MTK, Honvéd, Dózsa, meg alsóbb osztályok, BLASZ is akár, ahol haverok játszottak.
De valahogy sose "kellett" lebuziznom a bírót, vagy cigányozni bárkit is.
Mondjuk én nem is hittem, hogy Jézus értem halt meg, és emiatt különb vagyok, vagy efféle faszságokat.
De persze más generáció vagyunk, akkor még nem volt net meg streamek, és -tudom, fura- de meccset nézni, szurkolni, meg "lőjj, lőjj"-t ordibálni mentünk ki.
Sobri Jóska
Sokáig fogsz még ezzel jönni, mire számítsak?
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 343 — #NoStress
Azt nem értem, hogy ...
ezek szerint nem kiabálhatom, hogy buzi bíró? Cigány spori? Miért?
#JC6
Én fiatalon rengeteg meccsre kimentem, válogatott, Vasas, Fradi, MTK, Honvéd, Dózsa, meg alsóbb osztályok, BLASZ is akár, ahol haverok játszottak.
De valahogy sose "kellett" lebuziznom a bírót, vagy cigányozni bárkit is.
Mondjuk én nem is hittem, hogy Jézus értem halt meg, és emiatt különb vagyok, vagy efféle faszságokat.
De persze más generáció vagyunk, akkor még nem volt net meg streamek, és -tudom, fura- de meccset nézni, szurkolni, meg "lőjj, lőjj"-t ordibálni mentünk ki.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
@Stez, @Toca

Kint voltam mindkét haza EB-meccsen.

Kifütyülték a portugál és a francia himnuszt, meg a bemelegítést, amikor kijöttek.
Volt krisztiánó homoszexuál vagy fél percig meg az a híres fehér lmbtq molinó. Ennyi.
Ezért büntettek meg minket.

Huhogást sehol nem hallottam és az ellenfél játékosai sem.

A németek? Na hát az durva volt, szankció semmi...

Azt nem értem, hogy

1. erre hiába hívja fel a figyelmet, mert bármikor is szólt az MLSZ, Csányi, Rossi, a játékosok, a szomszédom, akkor is volt egy IQ-harcos mag, akik ezt figyelembe sem vették,
2. ezek szerint nem kiabálhatom, hogy buzi bíró? Cigány spori? Miért? Már ezt is jelentik, aztán büntetik?

Voltam nem egy FIFA/UEFA rendezvényen az elmúlt években, sokkal, de sokkal durvább dolgok hangzottak el különböző országok lelátóin és egyáltalán nem büntették egyiket sem.
Ha üres lenne a stadion, akkor is megbüntetnének, a kormányunk politikája miatt. És ez most a nyáron pont kapóra jött nekik.

Figyeljétek meg, hogy eljárást fognak indítani az angol meccs után is, bármibe lefogadom.
#JC6
Sorosbérenc UEFA is Magyarország nemzethy országvédő kormányát támadja, brühühü.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 995
@Stez, @Toca

Kint voltam mindkét haza EB-meccsen.

Kifütyülték a portugál és a francia himnuszt, meg a bemelegítést, amikor kijöttek.
Volt krisztiánó homoszexuál vagy fél percig meg az a híres fehér lmbtq molinó. Ennyi.
Ezért büntettek meg minket.

Huhogást sehol nem hallottam és az ellenfél játékosai sem.

A németek? Na hát az durva volt, szankció semmi...

Azt nem értem, hogy

1. erre hiába hívja fel a figyelmet, mert bármikor is szólt az MLSZ, Csányi, Rossi, a játékosok, a szomszédom, akkor is volt egy IQ-harcos mag, akik ezt figyelembe sem vették,
2. ezek szerint nem kiabálhatom, hogy buzi bíró? Cigány spori? Miért? Már ezt is jelentik, aztán büntetik?

Voltam nem egy FIFA/UEFA rendezvényen az elmúlt években, sokkal, de sokkal durvább dolgok hangzottak el különböző országok lelátóin és egyáltalán nem büntették egyiket sem.
Ha üres lenne a stadion, akkor is megbüntetnének, a kormányunk politikája miatt. És ez most a nyáron pont kapóra jött nekik.

Figyeljétek meg, hogy eljárást fognak indítani az angol meccs után is, bármibe lefogadom.
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 637 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bl-ben hogy hozták össze ezt az első kalapot? Volt valami új szabály, vagy hogy került a Lille, Sporting, Villareal,Inter oda?
kapitnono
Villareal EL címvédő, többi meg bajnok.
csebi
Okés, bár nem értem az EL-nek mi köze lett a Bl-hez, de legyen úgy.
kapitnono
nem sok, csak annyi, hogy a BL csoportkör harmadik helyezettjei az EL-ben folytatják meg az EL címvédő automatikus BL résztvevő lesz.

mondjuk az szerintem is béna, hogy a "nagy bajnokságok" győztesei automatikusan első kalaposak, de gondolom így több "halálcsoportot" tudnak kialakítani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Bl-ben hogy hozták össze ezt az első kalapot? Volt valami új szabály, vagy hogy került a Lille, Sporting, Villareal,Inter oda?
kapitnono
csebi
Okés, bár nem értem az EL-nek mi köze lett a Bl-hez, de legyen úgy.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 891 — Lucas Scott
kapitnono

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!