Soccer
Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit."Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
dawyd728
De ha belinkeled hol hangzik ez el, szívesen elolvasom.
roberto23
Nem csődről beszél, de nehéz helyzetet sugallt.
Igen, Perez.
dawyd728
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
"Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
dawyd728
roberto23
Nem csődről beszél, de nehéz helyzetet sugallt.
Igen, Perez.
Szerkesztette: dawyd728
Így van, nem is nagyon igazoltak mostanában csak eladtak.A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
roberto23
dawyd728
roberto23
A stadion és a covid miatt mondjuk jó eséllyel a cash flow nagyon elszállt de így is nullszaldós lett idén a klub
index.hu/sport/2021/08/25/hemingway-kezeben-nem-allna-a-csod-szelen-a-barca/A Honvédon nagyon meglátszik azóta, hogy már nem ő a góré. Sajnos.
...VAN A RIGHT WAY, A WRONG WAY ÉS A HEMINGWAY.
Zseni. Iszonyat bírom a stílusát, jókat röhögtem egy-egy mondatán, nagyon nagy arc 😀
#JC6
A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
roberto23
dawyd728
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
roberto23
index.hu/sport/2021/08/25/hemingway-kezeben-nem-allna-a-csod-szelen-a-barca/Pont az ilyen figurák hiányoznak, hogy valamerre elinduljon ez a belterjes posvány.
Zseni. Iszonyat bírom a stílusát, jókat röhögtem egy-egy mondatán, nagyon nagy arc 😀
#JC6
köszönöm hogy felhomályosítottál.....Ez csak marketing duma jórészt, ment volna ő már nagyon csak nem volt aki kicsengesse Levy megálmodott megalomán összegét.Kane marad a Spursban.Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. 👏⚽
— Harry Kane (@HKane) August 25, 2021
I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS pic.twitter.com/uTN78tHlk1
iktriad
dande
FLZOLI
Nekem most nagyot nőtt a szememben hogy ki mert állni 2 csatárral otthon, ezt a mostani edzők döntő többsége nem vállalta volna be. Ha Zachariassen helyett beteszed Tokmacot akkor azért ez egy erős és kellően flexibilis támadó 4es. Remélem fogjuk még ezt alkalmazni, Boli és Mmaee jól mozgott együtt.Az alacsonyabb fegyelmezettségi szintet már Pepi tette hozza.Pont akartam kérdezni, hogy mennyi látszik Stöger munkájából, mert ez még Rebrov csapata a selejtezők láttán.Egy dolog zavar, de az nagyon.Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.
Rebrovnál volt fegyelem.
Itt meg sokszor, mint a fejetlen csirkék, össze-vissza szaladgálnak a játékosaink.
Bepasszolt labda középre, 2 ember közé, saját térfélen, erőből? Beadás előtt kifordulni? Serdülő B. Ez meg a BL-kapuja lenne… kiszorított helyzetben esélye sincs megjátszani a csapattársát a csokinak, mi meg agyonrúgjuk a 16-oson belül? Rendesen a sírás kerülget, ekkora amatőr nem lehet ez a csapat?!
Mi a rák volt ez a második félidő? Nem mondom, hogy visszasírom az ukránt, de hogy nála nem egyenlített volna ki a YB a 60.perc körül, az hótziher. Be kell állni ember, két gyors játékost előre, hagy fussanak, a svájci óra nagyon nem akart túlórát…
Szerintem ez az osztrák csávó néha azt sem tudja merre van az előre.
Ritka fegyelmezetlen és könnyelmű lett a csapat pár hét alatt…
Mindenesetre remélem könnyebb csoport lesz az EL-ben, és lesz esély egy tavaszi folytatásra.
Azért szép volt, kár a legfontosabb meccsért..
#JC6
csebi
petey
De például a “Boli-szitut” meggyőződésem, hogy jobban kezelte.
Nekem egyelőre meg kicsi a minta, hogy meg tudjam ítélni Stöger munkáját.
Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Azért sokszor volt olyan játékos, aki elkezdett hisztizni, ha nem adják őt el a megálmodott százmilliókért...most szerencsére nem az történt.Ez csak marketing duma jórészt, ment volna ő már nagyon csak nem volt aki kicsengesse Levy megálmodott megalomán összegét.Kane marad a Spursban.Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. 👏⚽
I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS pic.twitter.com/uTN78tHlk1
iktriad
dande
FLZOLI
Neeee 😀 😀 😀Inkább vinné vissza az MTK olaszát...borzalmas nézni azt a csapatot, nem játszanak semmit.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-22-szeres-magyar-valogatott-jatekos-csatlakozik-rossi-stabjahoz-2846231
#JC6
Ez csak marketing duma jórészt, ment volna ő már nagyon csak nem volt aki kicsengesse Levy megálmodott megalomán összegét.Kane marad a Spursban.Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
iktriad
dande
A respect nem ebben nyilvánul meg,ez egyértelműen ferdítés.Ja magam előtt látom ahogy egy Újpest drukker elismerően csettint egy Uzuni passz után, vagy egy fradi drukker megkönnyez egy Pauljevic elfutást.Miért kéne egymásnak drukkolni?Mert magyarok vagyunk és ildomos szurkolni más magyaroknak! Oh, wait...
Bazzani
r.baggio
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Facen azt csinál amit akar, leszarom. De itt ezen a fórumon azért ennél kulturáltabban nyilvánulunk meg egymás irányában, nem hiszem pl hogy itt olvastál ilyeneket az újpest kiesése kapcsán. Nem várom el hogy drukkoljon minden újpesti a fradinak a nemzetközi kupákban (van aki azért teszi) de ilyenkor szvsz úgy ildomos ha inkább nem szólalok meg. Pl mu szurkolóként én sem szoktam 99%-ban megnyilvánulni az itt folytatott pool-diskurzusok kapcsán, inkább megtartom a vélemènyem magamnak.Ünnepel az egész város, kiszopott a fegyencvárosEnnél nagyobb örömöd soha ne legyen az életben 😉
ozibozi
BáleszÚgy csináljátok mintha az Újpest kiesés után nem örömködött volna a rengeteg fradista a Face-en.Hagyd, legalább most magyarázhat 🤣🤣🤣Ünnepel az egész város, kiszopott a fegyencvárosMiért nincs "diszlájk" ???
ozibozi
De most komolyan ?
Meg hogy lehet valaki ekkora kretén ??
VvAlekosz
davemayer
Nálam ez teljesen normális.
Én mindig a fradi ellen szurkolok nemzetközi kupában és tök ok ha a zöldek meg ellenünk.
Miért kéne egymásnak drukkolni?
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Kane marad a Spursban.Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
iktriad
Félelmetes belegondolni is, meccs közben egy ilyen cikk.
SOROZATBAN A FRADI ELLEN ÍTÉL A BÍRÓ
www.origo.hu/sport/20210824-karaszjov-megint-a-magyarok-ellen-fuj.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Az a baj h csak részleteket látok meccsekbol, altatás furdetes stb miatt, talán az első slaviat láttam végig meg vmeik litván meccset.Pont akartam kérdezni, hogy mennyi látszik Stöger munkájából, mert ez még Rebrov csapata a selejtezők láttán.Egy dolog zavar, de az nagyon.Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.
Rebrovnál volt fegyelem.
Itt meg sokszor, mint a fejetlen csirkék, össze-vissza szaladgálnak a játékosaink.
Bepasszolt labda középre, 2 ember közé, saját térfélen, erőből? Beadás előtt kifordulni? Serdülő B. Ez meg a BL-kapuja lenne… kiszorított helyzetben esélye sincs megjátszani a csapattársát a csokinak, mi meg agyonrúgjuk a 16-oson belül? Rendesen a sírás kerülget, ekkora amatőr nem lehet ez a csapat?!
Mi a rák volt ez a második félidő? Nem mondom, hogy visszasírom az ukránt, de hogy nála nem egyenlített volna ki a YB a 60.perc körül, az hótziher. Be kell állni ember, két gyors játékost előre, hagy fussanak, a svájci óra nagyon nem akart túlórát…
Mindenesetre remélem könnyebb csoport lesz az EL-ben, és lesz esély egy tavaszi folytatásra.
#JC6
csebi
petey
Nekem az tűnik fel ezek alapján, hogy kevésbé próbálunk dominálni, nem viszünk végig kontrakat, alig van kapura lovesunk (asszem Barcelonában több probalkozasunk volt mint Prágában). A belső védőket mintha lecserélték volna egyáltalán nem olyan biztosak mint Rebrov idején. Tegnap az első félidő jó volt de egyúttal nem voltunk könyörtelenek Svájcban. Rebrov alatt kötve hiszem h ember előnyben kikapunk ott.
Bolit meglepően jól kezelte de más pozitívumot nem látok jelenleg. Ráadásul az h kapjuk a pirosokat sem lehet véletlen, fegyelmezetlenek vagyunk. A szufla meg nagyon elfogyott most ezen a meccsen, ilyet sem nagyon lehetett látni elmúlt két évben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Az alacsonyabb fegyelmezettségi szintet már Pepi tette hozza.Pont akartam kérdezni, hogy mennyi látszik Stöger munkájából, mert ez még Rebrov csapata a selejtezők láttán.Egy dolog zavar, de az nagyon.Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.
Rebrovnál volt fegyelem.
#JC6
csebi
petey
De például a “Boli-szitut” meggyőződésem, hogy jobban kezelte.
Nekem egyelőre meg kicsi a minta, hogy meg tudjam ítélni Stöger munkáját.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Scháfer fog nagy ádám helyére mozogni szvszEnnel erosebb keret szerintem jelenleg nincs.ki lesz a szűrő az angolok ellen?
Kenny
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Pont akartam kérdezni, hogy mennyi látszik Stöger munkájából, mert ez még Rebrov csapata a selejtezők láttán.Egy dolog zavar, de az nagyon.Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.
Rebrovnál volt fegyelem.
#JC6
csebi
Ennel erosebb keret szerintem jelenleg nincs.ki lesz a szűrő az angolok ellen?
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3. kapus igaziból tok mindegy.Ennel erosebb keret szerintem jelenleg nincs.Mondjuk Bogdánnál lehetne jobbat találni de ez már részletkérdés.
Kenny
Bazzani
Jobb is, hogy nem a Pufla-s srác, mert így olcsóbb lesz majd leigazolni. 😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.