Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949
Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.

Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
dawyd728
A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.

De ha belinkeled hol hangzik ez el, szívesen elolvasom.
roberto23
"Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”

Nem csődről beszél, de nehéz helyzetet sugallt.
Igen, Perez.
dawyd728
Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
dawyd728 4 144
Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.

Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
dawyd728
A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.

roberto23
"Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”

Nem csődről beszél, de nehéz helyzetet sugallt.
Igen, Perez.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

roberto23
dawyd728

roberto23
Így van, nem is nagyon igazoltak mostanában csak eladtak.

A stadion és a covid miatt mondjuk jó eséllyel a cash flow nagyon elszállt de így is nullszaldós lett idén a klub

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 940 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 index.hu/sport/2021/08/25/hemingway-kezeben-nem-allna-a-csod-szelen-a-barca/

...VAN A RIGHT WAY, A WRONG WAY ÉS A HEMINGWAY.

Zseni. Iszonyat bírom a stílusát, jókat röhögtem egy-egy mondatán, nagyon nagy arc 😀
#JC6
A Honvédon nagyon meglátszik azóta, hogy már nem ő a góré. Sajnos.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949

roberto23
dawyd728

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
dawyd728 4 144

roberto23
több mint 4 éve

Zseni. Iszonyat bírom a stílusát, jókat röhögtem egy-egy mondatán, nagyon nagy arc 😀
#JC6
Pont az ilyen figurák hiányoznak, hogy valamerre elinduljon ez a belterjes posvány.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kane marad a Spursban.

iktriad
Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
dande
Ez csak marketing duma jórészt, ment volna ő már nagyon csak nem volt aki kicsengesse Levy megálmodott megalomán összegét.
FLZOLI
köszönöm hogy felhomályosítottál.....
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Egy dolog zavar, de az nagyon.
Rebrovnál volt fegyelem.

Itt meg sokszor, mint a fejetlen csirkék, össze-vissza szaladgálnak a játékosaink.
Bepasszolt labda középre, 2 ember közé, saját térfélen, erőből? Beadás előtt kifordulni? Serdülő B. Ez meg a BL-kapuja lenne… kiszorított helyzetben esélye sincs megjátszani a csapattársát a csokinak, mi meg agyonrúgjuk a 16-oson belül? Rendesen a sírás kerülget, ekkora amatőr nem lehet ez a csapat?!

Mi a rák volt ez a második félidő? Nem mondom, hogy visszasírom az ukránt, de hogy nála nem egyenlített volna ki a YB a 60.perc körül, az hótziher. Be kell állni ember, két gyors játékost előre, hagy fussanak, a svájci óra nagyon nem akart túlórát…

Szerintem ez az osztrák csávó néha azt sem tudja merre van az előre.
Ritka fegyelmezetlen és könnyelmű lett a csapat pár hét alatt…

Mindenesetre remélem könnyebb csoport lesz az EL-ben, és lesz esély egy tavaszi folytatásra.

Azért szép volt, kár a legfontosabb meccsért..
#JC6
Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.
csebi
Pont akartam kérdezni, hogy mennyi látszik Stöger munkájából, mert ez még Rebrov csapata a selejtezők láttán.
petey
Az alacsonyabb fegyelmezettségi szintet már Pepi tette hozza.

De például a “Boli-szitut” meggyőződésem, hogy jobban kezelte.
Nekem egyelőre meg kicsi a minta, hogy meg tudjam ítélni Stöger munkáját.
Sinisa
Nekem most nagyot nőtt a szememben hogy ki mert állni 2 csatárral otthon, ezt a mostani edzők döntő többsége nem vállalta volna be. Ha Zachariassen helyett beteszed Tokmacot akkor azért ez egy erős és kellően flexibilis támadó 4es. Remélem fogjuk még ezt alkalmazni, Boli és Mmaee jól mozgott együtt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Kane marad a Spursban.

iktriad
Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
dande
Ez csak marketing duma jórészt, ment volna ő már nagyon csak nem volt aki kicsengesse Levy megálmodott megalomán összegét.
FLZOLI
Azért sokszor volt olyan játékos, aki elkezdett hisztizni, ha nem adják őt el a megálmodott százmilliókért...most szerencsére nem az történt.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Neeee 😀 😀 😀
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-22-szeres-magyar-valogatott-jatekos-csatlakozik-rossi-stabjahoz-2846231
#JC6
Inkább vinné vissza az MTK olaszát...borzalmas nézni azt a csapatot, nem játszanak semmit.
több mint 4 éve
Kane marad a Spursban.

iktriad
dande

több mint 4 éve
Miért kéne egymásnak drukkolni?
Bazzani
Mert magyarok vagyunk és ildomos szurkolni más magyaroknak! Oh, wait...
r.baggio
Ja magam előtt látom ahogy egy Újpest drukker elismerően csettint egy Uzuni passz után, vagy egy fradi drukker megkönnyez egy Pauljevic elfutást.
Bazzani
A respect nem ebben nyilvánul meg,ez egyértelműen ferdítés.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ünnepel az egész város, kiszopott a fegyencváros
ozibozi
Ennél nagyobb örömöd soha ne legyen az életben 😉
Bálesz
Ünnepel az egész város, kiszopott a fegyencváros
ozibozi
Miért nincs "diszlájk" ???
De most komolyan ?
Meg hogy lehet valaki ekkora kretén ??
VvAlekosz
Hagyd, legalább most magyarázhat 🤣🤣🤣
davemayer
Úgy csináljátok mintha az Újpest kiesés után nem örömködött volna a rengeteg fradista a Face-en.
Nálam ez teljesen normális.
Én mindig a fradi ellen szurkolok nemzetközi kupában és tök ok ha a zöldek meg ellenünk.
Miért kéne egymásnak drukkolni?
Bazzani
Facen azt csinál amit akar, leszarom. De itt ezen a fórumon azért ennél kulturáltabban nyilvánulunk meg egymás irányában, nem hiszem pl hogy itt olvastál ilyeneket az újpest kiesése kapcsán. Nem várom el hogy drukkoljon minden újpesti a fradinak a nemzetközi kupákban (van aki azért teszi) de ilyenkor szvsz úgy ildomos ha inkább nem szólalok meg. Pl mu szurkolóként én sem szoktam 99%-ban megnyilvánulni az itt folytatott pool-diskurzusok kapcsán, inkább megtartom a vélemènyem magamnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 995

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kane marad a Spursban.

iktriad
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 101
Micsoda szopkodást mutattak volna be ha tovább mentek volna.
Félelmetes belegondolni is, meccs közben egy ilyen cikk.

SOROZATBAN A FRADI ELLEN ÍTÉL A BÍRÓ

www.origo.hu/sport/20210824-karaszjov-megint-a-magyarok-ellen-fuj.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 995
Neeee 😀 😀 😀
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-22-szeres-magyar-valogatott-jatekos-csatlakozik-rossi-stabjahoz-2846231
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 891 — Lucas Scott
Rebrovnál volt fegyelem.

Itt meg sokszor, mint a fejetlen csirkék, össze-vissza szaladgálnak a játékosaink.
Bepasszolt labda középre, 2 ember közé, saját térfélen, erőből? Beadás előtt kifordulni? Serdülő B. Ez meg a BL-kapuja lenne… kiszorított helyzetben esélye sincs megjátszani a csapattársát a csokinak, mi meg agyonrúgjuk a 16-oson belül? Rendesen a sírás kerülget, ekkora amatőr nem lehet ez a csapat?!

Mi a rák volt ez a második félidő? Nem mondom, hogy visszasírom az ukránt, de hogy nála nem egyenlített volna ki a YB a 60.perc körül, az hótziher. Be kell állni ember, két gyors játékost előre, hagy fussanak, a svájci óra nagyon nem akart túlórát…

Mindenesetre remélem könnyebb csoport lesz az EL-ben, és lesz esély egy tavaszi folytatásra.

#JC6
Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.
csebi
Pont akartam kérdezni, hogy mennyi látszik Stöger munkájából, mert ez még Rebrov csapata a selejtezők láttán.
petey
Az a baj h csak részleteket látok meccsekbol, altatás furdetes stb miatt, talán az első slaviat láttam végig meg vmeik litván meccset.

Nekem az tűnik fel ezek alapján, hogy kevésbé próbálunk dominálni, nem viszünk végig kontrakat, alig van kapura lovesunk (asszem Barcelonában több probalkozasunk volt mint Prágában). A belső védőket mintha lecserélték volna egyáltalán nem olyan biztosak mint Rebrov idején. Tegnap az első félidő jó volt de egyúttal nem voltunk könyörtelenek Svájcban. Rebrov alatt kötve hiszem h ember előnyben kikapunk ott.

Bolit meglepően jól kezelte de más pozitívumot nem látok jelenleg. Ráadásul az h kapjuk a pirosokat sem lehet véletlen, fegyelmezetlenek vagyunk. A szufla meg nagyon elfogyott most ezen a meccsen, ilyet sem nagyon lehetett látni elmúlt két évben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 940 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kane marad a Spursban.
több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Rebrovnál volt fegyelem.

#JC6
csebi
petey
Az alacsonyabb fegyelmezettségi szintet már Pepi tette hozza.

De például a “Boli-szitut” meggyőződésem, hogy jobban kezelte.
Nekem egyelőre meg kicsi a minta, hogy meg tudjam ítélni Stöger munkáját.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 812 — a new hope (again)
Ennel erosebb keret szerintem jelenleg nincs.
Kenny
ki lesz a szűrő az angolok ellen?
r.baggio
Scháfer fog nagy ádám helyére mozogni szvsz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 327 — Csodabogár
Rebrovnál volt fegyelem.

#JC6
csebi

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 948 — no es importante
Kenny
ki lesz a szűrő az angolok ellen?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Kenny
Mondjuk Bogdánnál lehetne jobbat találni de ez már részletkérdés.
Bazzani
3. kapus igaziból tok mindegy.
Jobb is, hogy nem a Pufla-s srác, mert így olcsóbb lesz majd leigazolni. 😂😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.