Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor mely csapatok a top klubok?A Dortmund csak szeretne topklub lenni2017 óta ők adták el a legnagyobb összegben a játékosokat a topklubok közül.Borussia Dortmund says hi ...
kapitnono
csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lukaku és a címerDejó, hogy elhúzott angolhonba!!!😉😜🤣
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem hittem hogy valaha mondok ilyet, de jól jött a ligakupa meccs a csapatnak. Félidőben 3-0, esélyt sem adunk a favágó West Bromnak. Remélhetőleg lesz önbizalom a hétvégére, és nem 5-0-ás vereség lesz a City ellen, hanem lesz játék is.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.Én azt nem értem hogy ez hogy jön ide? Ne buzizzunk és ne cigányozzunk? Magyar bajnoki lesz vagy mi a szar?
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
petey
Totál homály mit akar ezzel.
több mint 4 éve
Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.szted a fair play meg tisztelet hova vezetne?
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
petey
ez a baj hogy csak így értenek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én ezt értem, csak hogy az a Szoci B az 2013-ban volt, ha jól emlékszem, nem mostanság😃😃😃Sociedad B az most másodosztályú csapat, és ott is úgy néz ki hogy középmezőny. Nem a megye 3 szint azért.www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/vidi-a-la-ligabol-igazoltak-valogatott-csatart-hivatalos235 meccs - 41 gól, ebből is 76 - 16 a Reál Szociéra B csapata.
empty taxi
Nagyszerű.
Azt nem értik meg a Vidinél, hogy lehet ezer támadójuk, ha nincs egy 6-os és 8-as. Előbbi, hogy romboljon illetve összeszedje a labdákat, a másik meg szervezzen, támadást építsen. Középpálya nélkül veszett fejsze nyele.
#JC6
Heisman
több mint 4 éve
Nem lepődnék meg egy Dinamo Zagreb továbbjutáson sem 0-3 ról
több mint 4 éve
Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”. Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 523
o nem kodro fia az aki 20+ eve nyomta a barcaban..nem is ertem miert igazoltak leSociedad B az most másodosztályú csapat, és ott is úgy néz ki hogy középmezőny. Nem a megye 3 szint azért.www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/vidi-a-la-ligabol-igazoltak-valogatott-csatart-hivatalos235 meccs - 41 gól, ebből is 76 - 16 a Reál Szociéra B csapata.
empty taxi
Nagyszerű.
Azt nem értik meg a Vidinél, hogy lehet ezer támadójuk, ha nincs egy 6-os és 8-as. Előbbi, hogy romboljon illetve összeszedje a labdákat, a másik meg szervezzen, támadást építsen. Középpálya nélkül veszett fejsze nyele.
#JC6
Heisman
en.wikipedia.org/wiki/Meho_Kodro
szerk, de a fia 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Sociedad B az most másodosztályú csapat, és ott is úgy néz ki hogy középmezőny. Nem a megye 3 szint azért.www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/vidi-a-la-ligabol-igazoltak-valogatott-csatart-hivatalos235 meccs - 41 gól, ebből is 76 - 16 a Reál Szociéra B csapata.
empty taxi
Nagyszerű.
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dawyd728
4 145
Hajrá. Legyen fizetős. Minél drágább, annál jobb.Jaja, inkabb nezzuk szotlanul h sejkek azt vesznek meg akit akarnak.. legalabb valaki probalkozott penzt keriteni ujabb kolcson helyett. Csak halkan jegyeznem meg h jo par orszagban mar csak fizetos csatornan elerheto a BL, nagyot koppannak majd az emberek a kozeljovoben itt is..de addigis megmenekult a foci 😊Igen. Felelőtlenül. Amitől vannak nehéz helyzetben. Ami miatt akarják pont ők megmenteni a focit. Álszent banda.Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit."Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
dawyd728
De ha belinkeled hol hangzik ez el, szívesen elolvasom.
roberto23
Nem csődről beszél, de nehéz helyzetet sugallt.
Igen, Perez.
dawyd728
roberto23
dawyd728
rokaur
Az fel se merülhet megoldásként, h a jelenlegi rendszer és a Perez féle szuperliga is rossz ötlet? Persze tudom a választ.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
Lukaku és a címer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
rokaur
876
Jaja, inkabb nezzuk szotlanul h sejkek azt vesznek meg akit akarnak.. legalabb valaki probalkozott penzt keriteni ujabb kolcson helyett. Csak halkan jegyeznem meg h jo par orszagban mar csak fizetos csatornan elerheto a BL, nagyot koppannak majd az emberek a kozeljovoben itt is..de addigis megmenekult a foci 😊Igen. Felelőtlenül. Amitől vannak nehéz helyzetben. Ami miatt akarják pont ők megmenteni a focit. Álszent banda.Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit."Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
dawyd728
roberto23
Igen, Perez.
dawyd728
roberto23
dawyd728
több mint 4 éve
2017 óta ők adták el a legnagyobb összegben a játékosokat a topklubok közül.Borussia Dortmund says hi ...
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Pár éve még azt fejtegették valamelyik rádiós műsorban hogy a Real gyakorlatilag “biankó lepecsételt csekkfüzettel” rendelkezik több banknál is, ezért sosem tud tönkre menni, max tolja maga előtt a hitelt. Gondolom aez a nagy pénzügyi fair play akármi előtt lehetett ami megint csak egyesekre vonatkozik.www.football-espana.net/2021/01/27/real-madrid-accounts-reveal-club-in-concerning-e901m-debt
ozibozi
www.managingmadrid.com/2021/3/19/22339687/real-madrid-wont-spend-big-this-summer-heres-why
több mint 4 éve
Pár éve még azt fejtegették valamelyik rádiós műsorban hogy a Real gyakorlatilag “biankó lepecsételt csekkfüzettel” rendelkezik több banknál is, ezért sosem tud tönkre menni, max tolja maga előtt a hitelt. Gondolom aez a nagy pénzügyi fair play akármi előtt lehetett ami megint csak egyesekre vonatkozik.
több mint 4 éve
Igen. Felelőtlenül. Amitől vannak nehéz helyzetben. Ami miatt akarják pont ők megmenteni a focit. Álszent banda.Már bocs de a Real a Bayern mellett az egyetlen top klub volt amelyik pozitív pénzügyi mérleggel zárta a szezont. 2017 óta ők adták el a legnagyobb összegben a játékosokat a topklubok közül.Nem nagyon hinném, hogy csődközelben lennének. Vagy szerinted ha abban lennének Perez interjúkban ilyet mondana, annál azért jóval nagyobb pénzügyi koponya?
dawyd728
Szerkesztette: kapitnono

több mint 4 éve
Ha Kane ennyiért nem eladó mennyi lesz majd Mbappe ára?2022-ben lejár, szóval 160 millió euro körül lehet.
ozibozi
több mint 4 éve
Ha Kane ennyiért nem eladó mennyi lesz majd Mbappe ára?
több mint 4 éve
Mbappe mostani kért ára 160 millió eu lehet. Az aláírási+ügynöki pénzek olyan 50 milla, az éves fizuja 30 + millióról indul, s évente emelkedik. Állítólag 4 éves szerződés lehet, kb. 200 milliós - bónuszokkal együtt vett - fizetéssel. 400+ milliós beruházás, most egy év alatt nagyjából 200 millát kell kicsengetni.Hat ha te mondod. Te biztos jobban belelatsz a csapat pénzügyi helyzetébe, mint a vezetői.Igen. Felelőtlenül. Amitől vannak nehéz helyzetben. Ami miatt akarják pont ők megmenteni a focit. Álszent banda.Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit."Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
roberto23
dawyd728
roberto23
Igen, Perez.
dawyd728
roberto23
dawyd728
roberto23
A PSG egy összegben kéri a 160-at, azért megy a matek, mert Perez részletekben akarja.
több mint 4 éve
A hírek (Sky, transfermarkt) szerint Kane és Levy nyár elején arról egyezett meg, hogy megfelelő "reasonable" összeg esetén elengedi a Spurs.Azért sokszor volt olyan játékos, aki elkezdett hisztizni, ha nem adják őt el a megálmodott százmilliókért...most szerencsére nem az történt.Ez csak marketing duma jórészt, ment volna ő már nagyon csak nem volt aki kicsengesse Levy megálmodott megalomán összegét.Kane marad a Spursban.Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. 👏⚽
— Harry Kane (@HKane) August 25, 2021
I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS pic.twitter.com/uTN78tHlk1
iktriad
dande
FLZOLI
Klaci79
Sajtóhírek szerint a City utolsó ajánlata 175 m font+ 20 m-ig menő bónusz volt (bajnoki, gólkirályi, BL-cím, pályára lépések száma). A világ második legdrágább játékosa lett volna, de nem lett elég. Nem tudom, h meddig bírja Harry...
több mint 4 éve
Hat ha te mondod. Te biztos jobban belelatsz a csapat pénzügyi helyzetébe, mint a vezetői.Igen. Felelőtlenül. Amitől vannak nehéz helyzetben. Ami miatt akarják pont ők megmenteni a focit. Álszent banda.Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit."Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
roberto23
dawyd728
roberto23
Igen, Perez.
dawyd728
roberto23
dawyd728
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Ha megnézed annyit írt, hogy ezen a nyáron marad. Szerintem télen, de legkésőbb jövő nyáron megy, nagyon lehet érezni rajta, hogy mennyi szeretne, és igazából meg is értem.Kane marad a Spursban.Ez óriási dolog. Reméljük a csapat segít neki abban, hogy idény végén azt mondja, na ez megérte!!! Max Respect!!! Ezek szerint NES is meggyőzte őt.
It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. 👏⚽
— Harry Kane (@HKane) August 25, 2021
I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS pic.twitter.com/uTN78tHlk1
iktriad
dande
Ha esetleg valami csoda folytán januárban még úgy látszik, hogy van esély helyezés/teljesítmény alapján a bajnoki címre, akkor szerintem lehet marad, de hát ennek a valószínűsége infinitezimálisan kicsi.
több mint 4 éve
dawyd728
4 145
Igen. Felelőtlenül. Amitől vannak nehéz helyzetben. Ami miatt akarják pont ők megmenteni a focit. Álszent banda.Már bocs, de a kettő között van egy árnyalatnyi különbség. Nehéz helyzetben van a klub, de valszeg ezt ki tudják gazdálkodni, máskülönben ajánlanának érte ennyit."Muszáj csökkenteni a béreket, mert a gazdasági helyzet súlyos, bár vannak, akik szerint nincs probléma. Ellenőrizhető gazdálkodást szeretnék. Ott van példának az NBA, amelyben nyilvánosak a játékosok és a vezetők fizetései. A labdarúgásnak áldozatot kell hoznia. Az üzleti világban csökkentek a bérek. Ha úgy teszünk, mintha nem lenne gond, később sírni fogunk.”A Real sose volt csődközelben, és nem is rémlik, hogy bárki bármikor mondott volna ilyet.Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.Én úgy tudtam a covid miatt csak a szuperliga mentheti meg a csőd szélén táncoló top klubokat. Reált ki mentette ki a csőd közeli helyzetből, h most ez nekik belefér?
roberto23
dawyd728
roberto23
Igen, Perez.
dawyd728
roberto23