Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Volt róla szó, hogy Kolumbia milyen hitvány gólszegény meccseket játszik, pedig pár éve még ők voltak sokak kedvencei, na most Costa Rica ugyanez, a legundorítóbban védekező válogatott lettek a concacafban...10 meccs, 7-7-es gólarány.
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A Honvéd közben eladta Nono-t, aki kb. a legjobb formában lévő középpályása. Én már nem mondok semmit.NER-esek játszótere lett ez a csapat is. Sajnos.
Lassan Shad Khan is azt mondja, hogy a Kispest új tulajdonosi köre teljesen fogalmatlan és koncepció nélküli.
iktriad
több mint 4 éve
Kylian Mbappé has agreed to sign for Real Madrid as a free agent in the summer, per @BILD_Sport pic.twitter.com/6AhLrXRF7Z
— B/R Football (@brfootball) January 31, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A Honvéd közben eladta Nono-t, aki kb. a legjobb formában lévő középpályása. Én már nem mondok semmit. Lassan Shad Khan is azt mondja, hogy a Kispest új tulajdonosi köre teljesen fogalmatlan és koncepció nélküli.
több mint 4 éve
Egy szó sincs róla? Akkor majd én! Greenwood, te idióta...Meglepődnèk ha az lenne sajnos...
Bár hátha kamu a dolog.
dugo93
több mint 4 éve
Volt róla szó, hogy Kolumbia milyen hitvány gólszegény meccseket játszik, pedig pár éve még ők voltak sokak kedvencei, na most Costa Rica ugyanez, a legundorítóbban védekező válogatott lettek a concacafban...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolaslegalább apja már profin fogja mosni ezt a pénzt
Bazmeg ezek a transferek lassan szövevényesebbek lesznek, mint egy dél-amerikai szappanopera.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/01/31/vancsa-zalan-mtk-manchester-city-atigazolasBazmeg ezek a transferek lassan szövevényesebbek lesznek, mint egy dél-amerikai szappanopera.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egy szó sincs róla? Akkor majd én! Greenwood, te idióta... Bár hátha kamu a dolog.
több mint 4 éve
Gondolom ezért szabadult tőle könnyen a csapata... Gondolom fizikálisan vagy mentálisan nem elég profiKivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
De jó helye lesz, megérdemelte.
A mostani Fradi meg... Rossz nézni.
Kenny
davemayer
több mint 4 éve
Következő az lesz h Mészöly Géza visszatér Újpestre. Komolyan ez az edző keringő. Mikor az ember elhinné h végre kiesnek a korbol a bukott edzők vmeik visszatér.Mátyus OMG. Ezt h gondoljak?Úgy, hogy teljesen inkompetens a "szakmai" vezetés, mióta az új fiúk irányítanak. 3 év alatt nem sikerült egy normális edzőt találniuk...
csebi
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kanada-USA 2-0, Mexikó-Costa Rica 0-0 😊Alakul, 4 kör van hátra. Eddig csak Honduras szállt ki, miután otthon kikaptak el Salvadortól...

több mint 4 éve
Mátyus OMG. Ezt h gondoljak?Úgy, hogy teljesen inkompetens a "szakmai" vezetés, mióta az új fiúk irányítanak. 3 év alatt nem sikerült egy normális edzőt találniuk...
csebi
több mint 4 éve
Mátyus OMG. Ezt h gondoljak?Kispesten is van koncepció. Végignyomja Feri a téli felkészülést aztán az első meccs után kirakják🙂
gordonHorváth Feri out.Mert úgyanolyan kóklerek irányítják a klubot, mint amilyen edző Feri és nekik is takarodniuk kéne. Hogy mást ne mondjak lehet Mátyussal akarják pótolni, aki kb ugyanaz a kategória mint HF...
Ebbe mi volt a logika? Már ősszel is majdnem kirúgták, de aztán maradt. Végigcsinálták a felkészülést, és most egy meccs után lapát. Akkor miért nem váltották le szezon után?
Zolika
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ugyanezen gondolkoztam tegnap h mennyire gyenge lehet a srác ha Zubkovot sem tudja kiszorítani … pedig benne sokat láttam.21 éves a nagy szupertehetség, de a gyilkos nb1-ben sem merjük betenni a csapatba, nehogy szétnyomja a tét és az elvárások. Közben a Juve 75 m eurót fizetett egy szintén 21 éves szerbért, aki évek óta húzóember a Serie A-ban.Kivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
Kenny
davemayer
Bálesz
több mint 4 éve
21 éves a nagy szupertehetség, de a gyilkos nb1-ben sem merjük betenni a csapatba, nehogy szétnyomja a tét és az elvárások. Közben a Juve 75 m eurót fizetett egy szintén 21 éves szerbért, aki évek óta húzóember a Serie A-ban.Kivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
Kenny
davemayer

több mint 4 éve
AFCON elődöntők :Aha, Cape Verde, meg Egyenlítői Guinea, most meg Felső-Volta, veretes névsor 😀
Kamerun-Egyiptom
Burkina Faso-Szenegál
Csak itt van még Szenegál, igaz warr 😀
Szerintem Kamerunt beviszi a hazai pálya a döntőbe, Egyiptom így is a határon mozog végig, Szenegál pedig most kezd jó formába jönni
Heisman

több mint 4 éve
Kivancsi vagyok Gavriccsal mi a terv, mert ha ezen a tavaszon sem építik be igy h uzuni elmegy akkor nem tudom mikor. Ha ennyire alkalmatlan akkor minek vettük? Padon nem fog fejlődni...Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az egyetlen játékosunk akinek a mentalitása a Camp Nou-ban és Tökölön is ugyanolyan profi volt. Sajnálom, mert ő volt az egyetlen aki valóban megdöglött a pályán a légiósok közül.Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
davemayer
több mint 4 éve
AFCON elődöntők :Kamerun-Egyiptom
Burkina Faso-Szenegál
Csak itt van még Szenegál, igaz warr 😀
Szerintem Kamerunt beviszi a hazai pálya a döntőbe, Egyiptom így is a határon mozog végig, Szenegál pedig most kezd jó formába jönni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én is Mátyust hallottam 😀 plusz megint jön pár ingyen millióért Lanza 😀Kispesten is van koncepció. Végignyomja Feri a téli felkészülést aztán az első meccs után kirakják🙂
gordonHorváth Feri out.Mert úgyanolyan kóklerek irányítják a klubot, mint amilyen edző Feri és nekik is takarodniuk kéne. Hogy mást ne mondjak lehet Mátyussal akarják pótolni, aki kb ugyanaz a kategória mint HF...
Ebbe mi volt a logika? Már ősszel is majdnem kirúgták, de aztán maradt. Végigcsinálták a felkészülést, és most egy meccs után lapát. Akkor miért nem váltották le szezon után?
Zolika
iktriad
RIP Honvéd
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Kispesten is van koncepció. Végignyomja Feri a téli felkészülést aztán az első meccs után kirakják🙂
gordon
Horváth Feri out.Mert úgyanolyan kóklerek irányítják a klubot, mint amilyen edző Feri és nekik is takarodniuk kéne. Hogy mást ne mondjak lehet Mátyussal akarják pótolni, aki kb ugyanaz a kategória mint HF...
Zolika
több mint 4 éve
Ezt a meccset a szünetig le kellett volna zárni, aztán nem maradt volna kérdés. Ehelyett jött a szokásos harcos-baszós küzdés. A második félidő alapján nem érdemeltünk három pontot, de a meccs egészét tekintve ennyivel jobbak voltunk.

több mint 4 éve
Ja, én sem örülök de végre tudtak "felfelé" értékesíteni, kvázi megjelentünk a nyugati piacon.Elvileg 4 millió EUR. Azaz pont visszajön az a pénz, amit a totál fogalmatlan Zachariassen-Loncar kettősre sikerült kiadnunk... Viszont bukjuk a legjobb játékosunkat. Parádé.Remelem sokat kaszalunkMyrto menni Granada 😕👍🏻Jo ez, kinotte o oszre az nb1et. Legalabb vkit sikerul eladni egy magasabb ligaba, kar h a legnagyobb ertekunket
Sinisa
davemayer
csebi
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal