Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 101
Akkor jól emlékeztem hogy a Doll érában semmi pontjuk nem volt a Rangereknek

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 949 — The Mathematician
Ez Vlsz mert a bolgárok mellett van pár csapat ami olyan számokkal rendelkezik hogy értelmezhetetlen.
A Rangers pl hogy lehet ennyi ponttal, mikor a Doll érában még max a 2.3. Vonalban vitézkedett?
ozibozi
 www.football-coefficient.eu/team/322-rangers-fc/
vs
 www.football-coefficient.eu/team/157-ferencvaros/

2x is bejutott az EL 16 közé az kicsit többet ér mint a csoport kör

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 329 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez Vlsz mert a bolgárok mellett van pár csapat ami olyan számokkal rendelkezik hogy értelmezhetetlen.
A Rangers pl hogy lehet ennyi ponttal, mikor a Doll érában még max a 2.3. Vonalban vitézkedett?
ozibozi
Rangers:
2021-2022 0.000 *
2020-2021 15.000
2019-2020 11.000
2018-2019 5.000
2017-2018 0.250
2016-2017 0.000

Fradi:
2021-2022 0.000 *
2020-2021 5.000
2019-2020 6.000
2018-2019 1.000
2017-2018 0.500
2016-2017 1.000

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 891 — Lucas Scott
Mondjuk én azt gondoltam volna az elmúlt pár év vitézkedése megért már annyit, hogy ne utolsók legyenek, elnézve a többi csapatot. Még az sem biztos kik jutnak tovább ma.
Jó pár év kell
Hogy legalább ilyenLudogorec 33.000 pontját utolérjék.
ozibozi
nem utolsók, Brondby az.
csebi
Sőt a másik dán csapattal is egál. Meglepődtem minden viccet félretéve
ozibozi
alapvetően Fradinak még benn vannak a Dollos szezonok és ezek visszahúzzák. ha mostantól mindig van legalább konfetti liga csoportkör akkor az látszani fog már a következő 2-3 évben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mondjuk én azt gondoltam volna az elmúlt pár év vitézkedése megért már annyit, hogy ne utolsók legyenek, elnézve a többi csapatot. Még az sem biztos kik jutnak tovább ma.
Jó pár év kell
ozibozi
nem utolsók, Brondby az.
csebi
Sőt a másik dán csapattal is egál. Meglepődtem minden viccet félretéve
több mint 4 éve
Jó pár év kell
ozibozi
nem utolsók, Brondby az.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jó pár év kell

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Fradi 4.kalapból várja az EL sorsolást, mondjuk ez nem nagyon volt meglepő

Szerkesztette: kapitnono

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 812 — a new hope (again)
Rossi 💪

"de a középpálya azon részén, ahol ő mostanság szerepel, nekem más típusú futballistákra van szükségem. Olyanokra, akik nemcsak sokat futnak, hanem a nemzetközi szinten megkövetelt sebesség is megvan bennük, miközben sok labdát szereznek. Megítélésem szerint ez a képesség már kicsit hiányzik Balázsból"

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 846 — Whoops, looks like something went wrong.
Thomas Delaney -> Sevilla, 6 millió

Ezt csak én nem értem?
Miert nem kellet a Dortmundnak és ha nem is hogy lehet ilyen olcsó?
Nem fiatal már de 20misi körül röhögve érhetett volna talán.
alatriste
Mert 30 eves lesz, jovore lejar a szerzodese, a BVB meg szet van toltve fiatalokkal kozeppalyan. A szerzodese utolso evebe lepo jatekosert nem fognak tobbet fizetni, mint a piaci ara, sot, jobbara annyit sem, csak ha kivetelesen jo. Delaney nem az, volt egy jo Eb-je, de egy szurke munkasgyerek, aki nem rossz, de nem is jo. Atlag.
Stez
Az nem volt meg, hogy 1 év van a szerződéséből kicsit érthetőbb. Akkor is kicsit keveslem, de mindegy. Jól járt a Sevilla.
alatriste
A Sevilla mindig jol jar. 😀
Szinte folyamatosan bejonnek az igazolasaik, Monchi jol keni.

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 873 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Ezt csak én nem értem?
alatriste
Mert 30 eves lesz, jovore lejar a szerzodese, a BVB meg szet van toltve fiatalokkal kozeppalyan. A szerzodese utolso evebe lepo jatekosert nem fognak tobbet fizetni, mint a piaci ara, sot, jobbara annyit sem, csak ha kivetelesen jo. Delaney nem az, volt egy jo Eb-je, de egy szurke munkasgyerek, aki nem rossz, de nem is jo. Atlag.
Stez
Az nem volt meg, hogy 1 év van a szerződéséből kicsit érthetőbb. Akkor is kicsit keveslem, de mindegy. Jól járt a Sevilla.

Liverpool Fc
több mint 4 éve

Ezt csak én nem értem?
alatriste

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
Gyakorlatilag van 3-3 spanyol-angol csapat 1-1 olasz meg német + a PSG.
Ezeknél még a cserék is sokszor kezdők lehetnének a futottak még csapatokban, akik meg ha véletlen jó formában vannak, akkor elcsípnek egy döntetlent vagy győzelmet.
ozibozi
Kb igen, "hagyomány" alapján a Real, Barca, Bayern, Juve, MU, Pool. Ide pénzzel bevásárolta magát a City, Chelsea, PSG.

Az Inter, Milan, Atleti, Sevilla, Dortmund, Leipzig, Arsenal, Tham, Porto, Lyon... vonal fellángolásokat tud produkálni maximum és odaérhetnek ha a csillagok úgy állnak. Ők a TIER 2
FLZOLI
amúgy ennyi erővel az utóbbi évtizedet nézve a MU is eléggé Tier 2.

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 873 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Ezt csak én nem értem?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
petey
Én azt nem értem hogy ez hogy jön ide? Ne buzizzunk és ne cigányozzunk? Magyar bajnoki lesz vagy mi a szar?
Totál homály mit akar ezzel.
#JC6
Mi homaly ezen? 😊
Az UEFA az Eb utan zart kapukra buntette a valogatottat, es csak azert jatszhat a csapat szeptemberben telt haz elott, mert a vb-selejtezok FIFA-rendezesu esemenyek, a buntetes meg UEFA-ra vonatkozik, ergo NL-meccseken lesz majd par zart kapu.

Ezek utan miert meglepo, hogy Rossi attol fuggetlenul, hogy ez most FIFA-rendezes lesz, megkerte a szurkolokat, hogy vegyenek vissza? Ha az UEFA ki van hegyezve rank, a FIFA is argus szemekkel figyel majd, es az elso adando alkalommal buntetni fog, hogy a vb-selejtezokre is jojjon a zart kapu.

Vekony jegen tancol most a szitu, es Rossi meg van annyira intelligens, hogy tudja, ezeket a jatekosokat ezerrel nyomja elore a magyar szurkolotabor, ha zart kapu mogott kell jatszani, arra nagyon rafaraghatunk az eredmenyeket tekintve (is), mert az egy teljesen mas vilag, foleg egy magyarnak. Itt a kozonseg 12. ember, teljesen igaza van, hogy nem szabad ezt az elonyunket elkotyavetyelni.

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
petey
Én azt nem értem hogy ez hogy jön ide? Ne buzizzunk és ne cigányozzunk? Magyar bajnoki lesz vagy mi a szar?
#JC6
Mit nem értesz ez alatt?
Valszeg az UEFA is jelezte az EB után hogy kiemelt figyelmet fordít majd a meccsekre.
Nem akarja, hogy Christiano homosexual, huhogas, stb. miatt zárt kapu legyen.
Amúgy meg azért nem ezt kell mondani amit Petey ír, mert a szurkolóra kell hatni, nem pedig a médiára.
Legtöbb szurkoló meg ebből ért.
Toca
Fifa esemény.
Megyek haza a meccsre, kiváncsi vagyok mi lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 337 — Vikings fan
petey
#JC6
Mit nem értesz ez alatt?
Valszeg az UEFA is jelezte az EB után hogy kiemelt figyelmet fordít majd a meccsekre.
Nem akarja, hogy Christiano homosexual, huhogas, stb. miatt zárt kapu legyen.
Amúgy meg azért nem ezt kell mondani amit Petey ír, mert a szurkolóra kell hatni, nem pedig a médiára.
Legtöbb szurkoló meg ebből ért.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Megint okosan hasznàlni illetve most nem használni a VARt. Ügyesen elmaradt egy tizi a Monaconak itt a végén. Simán kitámasztotta, megbillentette hâtulról a Sahtar játékos.

Más kérdés, hogy a Monaco így is simán tovább mehetett volna ha berúgja amit kell.

Egyéblént pl itt látszik, amikor két BLbe való csapat játszik egymással, no ehhez képest a Fradi meg a YB..... NB1 megye1 szintkülönbség 😕
dande
És nem ért véget a Monaco vesszőfutása...most itt a gépük nálunk, le kellett jönniük műszaki hiba miatt...ki tudja mikor érnek haza.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ezeknél még a cserék is sokszor kezdők lehetnének a futottak még csapatokban, akik meg ha véletlen jó formában vannak, akkor elcsípnek egy döntetlent vagy győzelmet.
ozibozi
Kb igen, "hagyomány" alapján a Real, Barca, Bayern, Juve, MU, Pool. Ide pénzzel bevásárolta magát a City, Chelsea, PSG.

Az Inter, Milan, Atleti, Sevilla, Dortmund, Leipzig, Arsenal, Tham, Porto, Lyon... vonal fellángolásokat tud produkálni maximum és odaérhetnek ha a csillagok úgy állnak. Ők a TIER 2

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ezek is mind a
3.
Helyért fognak jó esetben csatázni.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
Megint okosan hasznàlni illetve most nem használni a VARt. Ügyesen elmaradt egy tizi a Monaconak itt a végén. Simán kitámasztotta, megbillentette hâtulról a Sahtar játékos.

Más kérdés, hogy a Monaco így is simán tovább mehetett volna ha berúgja amit kell.

Egyéblént pl itt látszik, amikor két BLbe való csapat játszik egymással, no ehhez képest a Fradi meg a YB..... NB1 megye1 szintkülönbség 😕
dande
A BL még annyira "ragaszkodik" a nevéhez hogy van Champions meg League Path legalább a selejtezőben

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 4 éve
Hrutka volt az a szakértő aki lmbtq-s fb poszt miatt lett kibaszva a spílerről?
Azt hiszem igen.
Jár a pacsi a sportTV-nek, hogy felvették. Most nézem vissza az első forduló öf-jét és ott tűnt föl.

Liverpool Fc