Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez Vlsz mert a bolgárok mellett van pár csapat ami olyan számokkal rendelkezik hogy értelmezhetetlen.www.football-coefficient.eu/team/322-rangers-fc/
A Rangers pl hogy lehet ennyi ponttal, mikor a Doll érában még max a 2.3. Vonalban vitézkedett?
ozibozi
vs
www.football-coefficient.eu/team/157-ferencvaros/
2x is bejutott az EL 16 közé az kicsit többet ér mint a csoport kör
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez Vlsz mert a bolgárok mellett van pár csapat ami olyan számokkal rendelkezik hogy értelmezhetetlen.Rangers:
A Rangers pl hogy lehet ennyi ponttal, mikor a Doll érában még max a 2.3. Vonalban vitézkedett?
ozibozi
2021-2022 0.000 *
2020-2021 15.000
2019-2020 11.000
2018-2019 5.000
2017-2018 0.250
2016-2017 0.000
Fradi:
2021-2022 0.000 *
2020-2021 5.000
2019-2020 6.000
2018-2019 1.000
2017-2018 0.500
2016-2017 1.000

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ez Vlsz mert a bolgárok mellett van pár csapat ami olyan számokkal rendelkezik hogy értelmezhetetlen.A Rangers pl hogy lehet ennyi ponttal, mikor a Doll érában még max a 2.3. Vonalban vitézkedett?
több mint 4 éve
alapvetően Fradinak még benn vannak a Dollos szezonok és ezek visszahúzzák. ha mostantól mindig van legalább konfetti liga csoportkör akkor az látszani fog már a következő 2-3 évben.Sőt a másik dán csapattal is egál. Meglepődtem minden viccet félretéveMondjuk én azt gondoltam volna az elmúlt pár év vitézkedése megért már annyit, hogy ne utolsók legyenek, elnézve a többi csapatot. Még az sem biztos kik jutnak tovább ma.nem utolsók, Brondby az.
Jó pár év kell
Hogy legalább ilyenLudogorec 33.000 pontját utolérjék.
ozibozi
csebi
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Sőt a másik dán csapattal is egál. Meglepődtem minden viccet félretéveMondjuk én azt gondoltam volna az elmúlt pár év vitézkedése megért már annyit, hogy ne utolsók legyenek, elnézve a többi csapatot. Még az sem biztos kik jutnak tovább ma.nem utolsók, Brondby az.
Jó pár év kell
ozibozi
csebi
több mint 4 éve
Mondjuk én azt gondoltam volna az elmúlt pár év vitézkedése megért már annyit, hogy ne utolsók legyenek, elnézve a többi csapatot. Még az sem biztos kik jutnak tovább ma.nem utolsók, Brondby az.
Jó pár év kell
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Rossi 💪"de a középpálya azon részén, ahol ő mostanság szerepel, nekem más típusú futballistákra van szükségem. Olyanokra, akik nemcsak sokat futnak, hanem a nemzetközi szinten megkövetelt sebesség is megvan bennük, miközben sok labdát szereznek. Megítélésem szerint ez a képesség már kicsit hiányzik Balázsból"
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
A Sevilla mindig jol jar. 😀Az nem volt meg, hogy 1 év van a szerződéséből kicsit érthetőbb. Akkor is kicsit keveslem, de mindegy. Jól járt a Sevilla.Thomas Delaney -> Sevilla, 6 millióMert 30 eves lesz, jovore lejar a szerzodese, a BVB meg szet van toltve fiatalokkal kozeppalyan. A szerzodese utolso evebe lepo jatekosert nem fognak tobbet fizetni, mint a piaci ara, sot, jobbara annyit sem, csak ha kivetelesen jo. Delaney nem az, volt egy jo Eb-je, de egy szurke munkasgyerek, aki nem rossz, de nem is jo. Atlag.
Ezt csak én nem értem?
Miert nem kellet a Dortmundnak és ha nem is hogy lehet ilyen olcsó?
Nem fiatal már de 20misi körül röhögve érhetett volna talán.
alatriste
Stez
alatriste
Szinte folyamatosan bejonnek az igazolasaik, Monchi jol keni.
több mint 4 éve
Az nem volt meg, hogy 1 év van a szerződéséből kicsit érthetőbb. Akkor is kicsit keveslem, de mindegy. Jól járt a Sevilla.Thomas Delaney -> Sevilla, 6 millióMert 30 eves lesz, jovore lejar a szerzodese, a BVB meg szet van toltve fiatalokkal kozeppalyan. A szerzodese utolso evebe lepo jatekosert nem fognak tobbet fizetni, mint a piaci ara, sot, jobbara annyit sem, csak ha kivetelesen jo. Delaney nem az, volt egy jo Eb-je, de egy szurke munkasgyerek, aki nem rossz, de nem is jo. Atlag.
Ezt csak én nem értem?
alatriste
Stez

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Thomas Delaney -> Sevilla, 6 millióMert 30 eves lesz, jovore lejar a szerzodese, a BVB meg szet van toltve fiatalokkal kozeppalyan. A szerzodese utolso evebe lepo jatekosert nem fognak tobbet fizetni, mint a piaci ara, sot, jobbara annyit sem, csak ha kivetelesen jo. Delaney nem az, volt egy jo Eb-je, de egy szurke munkasgyerek, aki nem rossz, de nem is jo. Atlag.
Ezt csak én nem értem?
alatriste
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
amúgy ennyi erővel az utóbbi évtizedet nézve a MU is eléggé Tier 2.Gyakorlatilag van 3-3 spanyol-angol csapat 1-1 olasz meg német + a PSG.Kb igen, "hagyomány" alapján a Real, Barca, Bayern, Juve, MU, Pool. Ide pénzzel bevásárolta magát a City, Chelsea, PSG.
Ezeknél még a cserék is sokszor kezdők lehetnének a futottak még csapatokban, akik meg ha véletlen jó formában vannak, akkor elcsípnek egy döntetlent vagy győzelmet.
ozibozi
Az Inter, Milan, Atleti, Sevilla, Dortmund, Leipzig, Arsenal, Tham, Porto, Lyon... vonal fellángolásokat tud produkálni maximum és odaérhetnek ha a csillagok úgy állnak. Ők a TIER 2
FLZOLI
több mint 4 éve
Thomas Delaney -> Sevilla, 6 millióEzt csak én nem értem?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Mi homaly ezen? 😊Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.Én azt nem értem hogy ez hogy jön ide? Ne buzizzunk és ne cigányozzunk? Magyar bajnoki lesz vagy mi a szar?
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
petey
Totál homály mit akar ezzel.
#JC6
Az UEFA az Eb utan zart kapukra buntette a valogatottat, es csak azert jatszhat a csapat szeptemberben telt haz elott, mert a vb-selejtezok FIFA-rendezesu esemenyek, a buntetes meg UEFA-ra vonatkozik, ergo NL-meccseken lesz majd par zart kapu.
Ezek utan miert meglepo, hogy Rossi attol fuggetlenul, hogy ez most FIFA-rendezes lesz, megkerte a szurkolokat, hogy vegyenek vissza? Ha az UEFA ki van hegyezve rank, a FIFA is argus szemekkel figyel majd, es az elso adando alkalommal buntetni fog, hogy a vb-selejtezokre is jojjon a zart kapu.
Vekony jegen tancol most a szitu, es Rossi meg van annyira intelligens, hogy tudja, ezeket a jatekosokat ezerrel nyomja elore a magyar szurkolotabor, ha zart kapu mogott kell jatszani, arra nagyon rafaraghatunk az eredmenyeket tekintve (is), mert az egy teljesen mas vilag, foleg egy magyarnak. Itt a kozonseg 12. ember, teljesen igaza van, hogy nem szabad ezt az elonyunket elkotyavetyelni.
több mint 4 éve
Fifa esemény.Mit nem értesz ez alatt?Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.Én azt nem értem hogy ez hogy jön ide? Ne buzizzunk és ne cigányozzunk? Magyar bajnoki lesz vagy mi a szar?
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne a büntetés miatt, hanem mert ez sport basszameg, ahol tisztelni kell az ellenfelet meg mégis egy VB selejtező? Kicsit keserű a szàjíz.
petey
#JC6
Valszeg az UEFA is jelezte az EB után hogy kiemelt figyelmet fordít majd a meccsekre.
Nem akarja, hogy Christiano homosexual, huhogas, stb. miatt zárt kapu legyen.
Amúgy meg azért nem ezt kell mondani amit Petey ír, mert a szurkolóra kell hatni, nem pedig a médiára.
Legtöbb szurkoló meg ebből ért.
Toca
Megyek haza a meccsre, kiváncsi vagyok mi lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mit nem értesz ez alatt?Én bírom Rossit, de ezt nem tudom hova tenni: “Marco Rossi megkérte a szurkolókat, hogy a világbajnoki selejtezőkön ne cigányozzanak és ne buzizzanak, mert az ismét büntetéssel járhat”.Én azt nem értem hogy ez hogy jön ide? Ne buzizzunk és ne cigányozzunk? Magyar bajnoki lesz vagy mi a szar?
petey
#JC6
Valszeg az UEFA is jelezte az EB után hogy kiemelt figyelmet fordít majd a meccsekre.
Nem akarja, hogy Christiano homosexual, huhogas, stb. miatt zárt kapu legyen.
Amúgy meg azért nem ezt kell mondani amit Petey ír, mert a szurkolóra kell hatni, nem pedig a médiára.
Legtöbb szurkoló meg ebből ért.
több mint 4 éve
Megint okosan hasznàlni illetve most nem használni a VARt. Ügyesen elmaradt egy tizi a Monaconak itt a végén. Simán kitámasztotta, megbillentette hâtulról a Sahtar játékos.És nem ért véget a Monaco vesszőfutása...most itt a gépük nálunk, le kellett jönniük műszaki hiba miatt...ki tudja mikor érnek haza.
Más kérdés, hogy a Monaco így is simán tovább mehetett volna ha berúgja amit kell.
Egyéblént pl itt látszik, amikor két BLbe való csapat játszik egymással, no ehhez képest a Fradi meg a YB..... NB1 megye1 szintkülönbség 😕
dande
több mint 4 éve
Gyakorlatilag van 3-3 spanyol-angol csapat 1-1 olasz meg német + a PSG.Kb igen, "hagyomány" alapján a Real, Barca, Bayern, Juve, MU, Pool. Ide pénzzel bevásárolta magát a City, Chelsea, PSG.
Ezeknél még a cserék is sokszor kezdők lehetnének a futottak még csapatokban, akik meg ha véletlen jó formában vannak, akkor elcsípnek egy döntetlent vagy győzelmet.
ozibozi
Az Inter, Milan, Atleti, Sevilla, Dortmund, Leipzig, Arsenal, Tham, Porto, Lyon... vonal fellángolásokat tud produkálni maximum és odaérhetnek ha a csillagok úgy állnak. Ők a TIER 2
több mint 4 éve
Gyakorlatilag van 3-3 spanyol-angol csapat 1-1 olasz meg német + a PSG.Ezeknél még a cserék is sokszor kezdők lehetnének a futottak még csapatokban, akik meg ha véletlen jó formában vannak, akkor elcsípnek egy döntetlent vagy győzelmet.
több mint 4 éve
Megint okosan hasznàlni illetve most nem használni a VARt. Ügyesen elmaradt egy tizi a Monaconak itt a végén. Simán kitámasztotta, megbillentette hâtulról a Sahtar játékos.A BL még annyira "ragaszkodik" a nevéhez hogy van Champions meg League Path legalább a selejtezőben
Más kérdés, hogy a Monaco így is simán tovább mehetett volna ha berúgja amit kell.
Egyéblént pl itt látszik, amikor két BLbe való csapat játszik egymással, no ehhez képest a Fradi meg a YB..... NB1 megye1 szintkülönbség 😕
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Megint okosan hasznàlni illetve most nem használni a VARt. Ügyesen elmaradt egy tizi a Monaconak itt a végén. Simán kitámasztotta, megbillentette hâtulról a Sahtar játékos.Más kérdés, hogy a Monaco így is simán tovább mehetett volna ha berúgja amit kell.
több mint 4 éve
Hrutka volt az a szakértő aki lmbtq-s fb poszt miatt lett kibaszva a spílerről? Azt hiszem igen.
Jár a pacsi a sportTV-nek, hogy felvették. Most nézem vissza az első forduló öf-jét és ott tűnt föl.

Liverpool Fc