Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 143 — Axel Foley
Ennel erosebb keret szerintem jelenleg nincs.
Kenny
Mondjuk Bogdánnál lehetne jobbat találni de ez már részletkérdés.

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Ennel erosebb keret szerintem jelenleg nincs.

több mint 4 éve
Thank God, nincs a keretben Zsuzsi. Tökös gyerek vagy Rossi!
#JC6
Még lesérülhet valaki és kell egy rutinos bal láb.

több mint 4 éve
Miért kéne egymásnak drukkolni?
Bazzani
Mert magyarok vagyunk és ildomos szurkolni más magyaroknak! Oh, wait...
r.baggio
Ja magam előtt látom ahogy egy Újpest drukker elismerően csettint egy Uzuni passz után, vagy egy fradi drukker megkönnyez egy Pauljevic elfutást.

több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Respect Marco.
Jól megtartotta a labdát az egész pályás letámadás ellenére.💪😎

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 995
Thank God, nincs a keretben Zsuzsi. Tökös gyerek vagy Rossi!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
ha szombat/vasárnap anyázza egymást a stadion, attól ne várjuk el, hogy szerdán meg puszi pajtások lesznek
nekem is van ilyen csapatom, mindenkinek van ilyen
ozibozi meg amúgy szerintem a rendszer ellen lázad, nem a Fradi ellen
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 948 — no es importante
Bazzani
Mert magyarok vagyunk és ildomos szurkolni más magyaroknak! Oh, wait...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ünnepel az egész város, kiszopott a fegyencváros
ozibozi
Ennél nagyobb örömöd soha ne legyen az életben 😉
Bálesz
ozibozi
Miért nincs "diszlájk" ???
De most komolyan ?
Meg hogy lehet valaki ekkora kretén ??
VvAlekosz
Hagyd, legalább most magyarázhat 🤣🤣🤣
davemayer
Úgy csináljátok mintha az Újpest kiesés után nem örömködött volna a rengeteg fradista a Face-en.
Nálam ez teljesen normális.
Én mindig a fradi ellen szurkolok nemzetközi kupában és tök ok ha a zöldek meg ellenünk.

több mint 4 éve
Úgy tűnik, mégsem a műfű volt a gond...
😀
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 843 — Whoops, looks like something went wrong.
Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.

Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
A tevehajcsár folyamatosan giga szerződés ajánlatokkal bombázza és minden úton módon befolyásolja a franciát. Gondolom Perez is látja, hogy most vagy soha pillanat van, mert még 1 évet valószínűleg nem fog kibírni Mbappe úgy, hogy a sleppben mindenki a hosszabbítást erőlteti
FLZOLI
Szerintem meg kibirja Mbappe, foleg Messi erkezese utan, amikor mar nem o lesz az elso helyen. De a Realnak marketing szempontjabol, es egyebkent is fontos lenne Mbappe megszerzese mar most, es nem kene kivarni, hogy jovore ingyen esetleg a vilag masik tiz top klubjaval kelljen versenyezni, hogy ki ad jobb ajanlatot a gyereknek es a csaladjanak, ki penget tobbet az ugynokenek, es hasonlo okossagok.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 891 — Lucas Scott
Egy dolog zavar, de az nagyon.
Rebrovnál volt fegyelem.

Itt meg sokszor, mint a fejetlen csirkék, össze-vissza szaladgálnak a játékosaink.
Bepasszolt labda középre, 2 ember közé, saját térfélen, erőből? Beadás előtt kifordulni? Serdülő B. Ez meg a BL-kapuja lenne… kiszorított helyzetben esélye sincs megjátszani a csapattársát a csokinak, mi meg agyonrúgjuk a 16-oson belül? Rendesen a sírás kerülget, ekkora amatőr nem lehet ez a csapat?!

Mi a rák volt ez a második félidő? Nem mondom, hogy visszasírom az ukránt, de hogy nála nem egyenlített volna ki a YB a 60.perc körül, az hótziher. Be kell állni ember, két gyors játékost előre, hagy fussanak, a svájci óra nagyon nem akart túlórát…

Szerintem ez az osztrák csávó néha azt sem tudja merre van az előre.
Ritka fegyelmezetlen és könnyelmű lett a csapat pár hét alatt…

Mindenesetre remélem könnyebb csoport lesz az EL-ben, és lesz esély egy tavaszi folytatásra.

Azért szép volt, kár a legfontosabb meccsért..
#JC6
Pedig sztem készüljünk arra h Stöger alatt a mennyei is komoly kihívás lesz és messze nem leszünk dominánsak, itt lenne az esély a kutasoknak, igazolnak is szépen meglátjuk h milyenek lesznek eddig ott sem vált be az Imiball.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/vidi-a-la-ligabol-igazoltak-valogatott-csatart-hivatalos
empty taxi
235 meccs - 41 gól, ebből is 76 - 16 a Reál Szociéra B csapata.

Nagyszerű.

Azt nem értik meg a Vidinél, hogy lehet ezer támadójuk, ha nincs egy 6-os és 8-as. Előbbi, hogy romboljon illetve összeszedje a labdákat, a másik meg szervezzen, támadást építsen. Középpálya nélkül veszett fejsze nyele.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Simán két egyenlő csapat meccse volt. Az látszik, hogy a végtelen közpénzből azért sikerült az európai foci 3.-4. polcára felrakni a zöldeket, közvetlenül a top csapatok és a másodvonalas nagy csapatok utáni változó masszába.
Tömegek szurkolnak a légiós válogatott kézicsapatoknak is, megvan a piaci igény a fociban is ugyanerre, amíg ősszel is Európában kalandozik az együttes. Lehetne ez a mostani Felcsút, Vidi vagy a korábbi Doll féle nettó pénzégetés is....

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949
Na az első madridi ajánlat is megvolt Mbappe-ért, 160 misi. Én örülnék nagyon, ha jönne, de 160 milka egy jövőre ingyen is megszerezhető játékosért kicsit sok.

Bár Perez nagy koponya, ő talán jobban tudja nálam megéri-e idén már elhozni ennyiért.
roberto23
A tevehajcsár folyamatosan giga szerződés ajánlatokkal bombázza és minden úton módon befolyásolja a franciát. Gondolom Perez is látja, hogy most vagy soha pillanat van, mert még 1 évet valószínűleg nem fog kibírni Mbappe úgy, hogy a sleppben mindenki a hosszabbítást erőlteti
FLZOLI
Ebben mondjuk van vmi. Szerencsére már nem kell sokáig várni, hogy kiderüljön.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/vidi-a-la-ligabol-igazoltak-valogatott-csatart-hivatalos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

roberto23

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
 444.hu/foci/2021/08/25/az-angol-topligas-fociklubok-nem-engedik-el-a-jatekosaikat-a-jarvanyugyi-tiltolistan-szereplo-orszagokba
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Egy dolog zavar, de az nagyon.
Rebrovnál volt fegyelem.

Itt meg sokszor, mint a fejetlen csirkék, össze-vissza szaladgálnak a játékosaink.
Bepasszolt labda középre, 2 ember közé, saját térfélen, erőből? Beadás előtt kifordulni? Serdülő B. Ez meg a BL-kapuja lenne… kiszorított helyzetben esélye sincs megjátszani a csapattársát a csokinak, mi meg agyonrúgjuk a 16-oson belül? Rendesen a sírás kerülget, ekkora amatőr nem lehet ez a csapat?!

Mi a rák volt ez a második félidő? Nem mondom, hogy visszasírom az ukránt, de hogy nála nem egyenlített volna ki a YB a 60.perc körül, az hótziher. Be kell állni ember, két gyors játékost előre, hagy fussanak, a svájci óra nagyon nem akart túlórát…

Szerintem ez az osztrák csávó néha azt sem tudja merre van az előre.
Ritka fegyelmezetlen és könnyelmű lett a csapat pár hét alatt…

Mindenesetre remélem könnyebb csoport lesz az EL-ben, és lesz esély egy tavaszi folytatásra.

Azért szép volt, kár a legfontosabb meccsért..
#JC6
A fegyelemben igazad van, de az első félidei Fradinál nem is tudom, hogy mikor láttam jobb klubcsapatot. Ok, lehetett volna főleg az elején jobban játszani, de az utóbbi évtizedekben nagyon lecsökkentek az elvárásaim a magyar klubcsapatokkal kapcsolatban.
Az első félidő nagyon jó volt...különösen az a srác, akit kiállítottak. Az teljesen érthetetlen volt, ahogy egyébként a 2. félidő első 10 perce is. Ugyanezt éreztem Prágában is....kilátástalan volt ott a Fradi, amit az első félidő tükrében még kevésbé értek, mert ott kellett volna még egy lapáttal rátenni.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Remekül szórakoztunk, de a döntetlennel nyertünk volna komolyabb pénzt.
Spongyát reá
ozibozi
Először érzem úgy hogy ha már nem nyertünk akkor jobb hogy kikaptunk

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
ozibozi
De most komolyan ?
VvAlekosz
Hagyd, legalább most magyarázhat 🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 101
Remekül szórakoztunk, de a döntetlennel nyertünk volna komolyabb pénzt.
Spongyát reá
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 101
Ne rám legyél mérges hanem a fél városra.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ozibozi
De most komolyan ?