Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, őt középpályásként meg védőként akarta állítólag Ancelotti.Henry esetében nem az volt az egyik gond hogy szar helyen is játszott a juvéban?Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
Heisman
Negritis
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/19/salloi-daniel-serules-vb-selejtezo-magyar-valogatott/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Henry esetében nem az volt az egyik gond hogy szar helyen is játszott a juvéban?Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
Jughead
Nekem ő jut eszembe így hirtelen, de nem igazán hasonlít, biztos mond valaki jobb példát.
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
„Nem vagyok híve a kézfogásnak. Sosem szoktam kezet fogni mérkőzés után. Nem tartom egészségesnek, a győztes és a vesztes fél részéről sem. Egyszerűen ez az én álláspontom, de ha legközelebb találkozom Klopp-pal, minden probléma nélkül kezet fogunk majd egymással” – mondta a meccset követően Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője.Olyan a csapat, amilyen az edzője. Gyökér.

több mint 4 éve
Az a sok-sok lóvé lófasz a skót 4. lóvéjához képest.Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
Értem én, hogy próbálsz trollkodni de ez így kurvagyenge.
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/10/20/plymouth-bolton-vicces-gol-felhoszakadas/bár a viccek kategóriába is illene. asszem megvan a szilveszteri Watts egyik alapköve
több mint 4 éve
Schweini aki az első pár évében szenvedett amíg Van Gaal nem találta meg a helyét.Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Puyol. Ha láttad az első kb 1 évét sosem felejted, rajta röhögött a fél világ.
Jughead
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Annyival árnyalnám a képet, hogy Vini Solari alatt is ignecsak jól tolta, igaz akkor ez gólokban még nem annyira mutatkozott be. Majd megkapta Zidane-t edzőnek, aki, mint bizonyította, kb a nulla és a zéró között ért fiatal játékosok neveléséhez. Most meg jött Ancelotti, aki alatt láss csodát, szárnyal.
Jughead
De a kérdés jó, hirtelen nekem se ugrik be ilyen játékos. Max ha a Real-nál maradunk Modric, aki pocsék első Realos év után lett a csapat húzóembere.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Ennyi erővel lehet mondani Forlánt is a MU-val. De sem ő sem Henry nem volt annyira rossz.Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Jughead
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Puyol. Ha láttad az első kb 1 évét sosem felejted, rajta röhögött a fél világ.
Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Henry? Mondjuk ő nagyobb név volt már akkor is, de Juveban 16 meccs 3 gól, és az Arsenal fanok akkor nem értették miért kellett egy Olaszországban befürdött csatár. Neki a klubváltás volt ugye ami bejött.
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem vagyok túl jól felkészült soccer terén, de tudtok Vincius Jr.-hoz hasonló olyan játékosokat mondani, akik a reménytelen státuszból egy nyár alatt átléptek a majdnem (?) világsztár státuszba?Mert, hogy ezt a srácot tavaly még mindenki el akarta űzni a Real közeléből is, most meg a szezon eleje óta szárnyal, és oké csak 2 hónap, de ahogy olvasgatom a szezon egyik legjobbjaként tartják számon és nem csak a Realban.
több mint 4 éve
ja ő magyar is ezért játszhat nb2-ben, a neve miatt azt hittem külföldi, meg csak 19 éves, az my badLoncar ma is játszott, Iyinbor pedig nehezen ülhet a Fradi padján, mert nyáron a Vasashoz került kölcsönbe.Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer
(Mielőtt leírod nem utálom a Fradit, nem kritizálom miért megy ennyi pénz oda, ez scouting szemmel elszalasztott lehetőség)
Heisman
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Loncar ma is játszott, Iyinbor pedig nehezen ülhet a Fradi padján, mert nyáron a Vasashoz került kölcsönbe.Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
(Mielőtt leírod nem utálom a Fradit, nem kritizálom miért megy ennyi pénz oda, ez scouting szemmel elszalasztott lehetőség)
Heisman

több mint 4 éve
Az edző személye a legfontosabb sajnos, ott dől el ez.Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Meg kell hagyni, hogy ennél jobban is fel lehetne használni a pénzügyi keretet, amivel lehetne pontokat szerezni. Pl Zachariassen, a kispadon van ilyen hogy Iyingor és Loncar (egyiket se láttam még játszani). Stöger kinevezése is kapufa Rebrov után. 1-2 millió eurós igazolásokkal lehetne már rendes, európai szintű kezdőt összehozni. Ja és van pár játékos aki nem kezd de a fizetése (gondolom) sokElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
több mint 4 éve
Szted mindig minden esetben meg kell tudni verni egy kb duplaannyit érő csapatot az ő 50 ezres stadionjában?! Nem az volt a baj hogy kikaptak, hiszen nem lehet elvárás a győzelem, hanem hogy magukhoz képest is gyengén jàtszottak.Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Van ám most már konferencia liga is...Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Bajnokként alapvető elvárás hogy legalább oda eljusson a bl-selejtezőkből a csapat, a többi mind extra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
második lesz azért, majd meglátodSzóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
Szokol
több mint 4 éve
Szóval azt mondod, hogy a sok-sok szponzor által összedobált rengeteg lóvé még kevés, hogy pontot szerezzenek a meggyengült skót negyedik helyezett ellen? Pedig sietni kellene, mert elfordul másfelé a Főni, mint a Vidi és a Loki esetében. Vajon melyik csapattal kellene legközelebb próbálkozni? Mondjuk Mezőkövesd?Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
több mint 4 éve
Szerintem lassan le is vonják a megfelelő konzekvenciát és több közpénzt pumpálnak bele. Közben meg magán prakszisban is váró lista van a fiammal a gasztrós dokihoz... #nemengedemhogykihassonazéletemreMax a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
Szokol
davemayer
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 651
csori lipcse.
több mint 4 éve
Miért ilyen puhapöcs az összes focista, hogy dobálja magát minden szarra?