Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
rájátszott, de volt lökés. illetve hát hozzáért.amúgy ha nem ellenük játszanánk, akkor is azt gondolnám, hogy... szóval nagyon trendi volt anno Simeone Atleticójának szurkolni, mert 1, bárki, aki nem barszareál és 2, az Atleti elég lúzer volt, amíg a dél-amerikai vonal nem indult be.Az, aki szereti az olyan homorításokat, mint ez is volt.
de kérdem én: ki az, aki amúgy jó szívvel tud ennek az Atleticónak szurkolni, amikor nem az ellenfél ellen szurkol? ki az, akinek bejön a latinos technika és az angol harmadosztály ketrecharcának ötvözete? a tenger színészkedés? az áldozati bárány szerepe, amikor megkapják a tök jogos lapokat?
slowmotion
Mikey
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
amúgy ha nem ellenük játszanánk, akkor is azt gondolnám, hogy... szóval nagyon trendi volt anno Simeone Atleticójának szurkolni, mert 1, bárki, aki nem barszareál és 2, az Atleti elég lúzer volt, amíg a dél-amerikai vonal nem indult be.Az, aki szereti az olyan homorításokat, mint ez is volt.
de kérdem én: ki az, aki amúgy jó szívvel tud ennek az Atleticónak szurkolni, amikor nem az ellenfél ellen szurkol? ki az, akinek bejön a latinos technika és az angol harmadosztály ketrecharcának ötvözete? a tenger színészkedés? az áldozati bárány szerepe, amikor megkapják a tök jogos lapokat?
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mbappé de punci vagy
több mint 4 éve
amúgy ha nem ellenük játszanánk, akkor is azt gondolnám, hogy... szóval nagyon trendi volt anno Simeone Atleticójának szurkolni, mert 1, bárki, aki nem barszareál és 2, az Atleti elég lúzer volt, amíg a dél-amerikai vonal nem indult be.de kérdem én: ki az, aki amúgy jó szívvel tud ennek az Atleticónak szurkolni, amikor nem az ellenfél ellen szurkol? ki az, akinek bejön a latinos technika és az angol harmadosztály ketrecharcának ötvözete? a tenger színészkedés? az áldozati bárány szerepe, amikor megkapják a tök jogos lapokat?
több mint 4 éve
de minden abból indul, hogy máterekről szállnak oda, mert az edzőjük szarrá hergeli őket.Nem azért, mert azt gondolom, hogy veszélyeztetni akart, szimplán csak amiatt, hogy oda felemelte a lábát. Mikor sült ki abból jó dolog valaha is?Griezmann itt mire gondolt?semmire. a kemény és a veszélyes játék közötti határvonal nagyon keskeny, Simeone csapata folyamatosan borotvaélen táncol. most visszanyalt a fagyi, pedig Griezmann tényleg nem akart veszélyeztetni, de néha véletlenül történnek a legcsúnyább dolgok. not clumsy, just reckless.
Mikey
slowmotion
Ezerszer inkább butaságnak tartom, mint szándékosnak.
Mikey
több mint 4 éve
Nem azért, mert azt gondolom, hogy veszélyeztetni akart, szimplán csak amiatt, hogy oda felemelte a lábát. Mikor sült ki abból jó dolog valaha is?Griezmann itt mire gondolt?semmire. a kemény és a veszélyes játék közötti határvonal nagyon keskeny, Simeone csapata folyamatosan borotvaélen táncol. most visszanyalt a fagyi, pedig Griezmann tényleg nem akart veszélyeztetni, de néha véletlenül történnek a legcsúnyább dolgok. not clumsy, just reckless.
Mikey
slowmotion
Ezerszer inkább butaságnak tartom, mint szándékosnak.
több mint 4 éve
Max a nemzetek ligája csoport lehet elvárás. Mert közel nincs olyan szinten hogy egy bl vagy el elvárás legyenElvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
davemayer

több mint 4 éve
Griezmann itt mire gondolt?semmire. a kemény és a veszélyes játék közötti határvonal nagyon keskeny, Simeone csapata folyamatosan borotvaélen táncol. most visszanyalt a fagyi, pedig Griezmann tényleg nem akart veszélyeztetni, de néha véletlenül történnek a legcsúnyább dolgok. not clumsy, just reckless.
Mikey
több mint 4 éve
Griezmann itt mire gondolt?
több mint 4 éve
Elvàrás a csoportkörbe jutás volt.Remélem nem csalódtál személyemben! 😀A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Már vártam mikor jön valaki ezzel 😀
Szokol
Kenny
De komolyan kérdeztem, mikor lehet elvárást megfogalmazni ezzel a zöld-fehér képződménnyel szemben? Vagy marad a buksisimi?
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A nap kérdése: hány kétharmad kell még, hogy a nemzet csapata pontot szerezzen a skót negyedik helyezett ellen?Húúúú de megmondtad
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 651
ohh bazz filoztam az atl pool es lipcse psg kozott.az utobbi mellett maradtam.
több mint 4 éve
ha nem kapnak 2 gólt vajon tolnak ilyet?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Speciel arra gondoltam, hogy három ember nézte végig, ahogy befelé viszi a labdát.hát nem szokása kintről lőni, és ha nem pattan meg ez se gól???meg tudom érteni amúgy 😀lőttünk kintről és gól!?Vicces, hogy mennyire nem vették komolyan Salaht. 😂😂
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 651
psg - lipcse haat a VAR minek.
a francia gol elott messi szabalytalan volt. de szarni ra.
amugy jo meccs.
több mint 4 éve
hát nem szokása kintről lőni, és ha nem pattan meg ez se gól???meg tudom érteni amúgy 😀lőttünk kintről és gól!?Vicces, hogy mennyire nem vették komolyan Salaht. 😂😂
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
Keïtaaa beb*sztaaaaaaaaa!!nem kicist
Mikey
több mint 4 éve
Keïtaaa beb*sztaaaaaaaaa!!
több mint 4 éve
???meg tudom érteni amúgy 😀lőttünk kintről és gól!?Vicces, hogy mennyire nem vették komolyan Salaht. 😂😂
Negritis
Mikey
Negritis
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
meg tudom érteni amúgy 😀lőttünk kintről és gól!?Vicces, hogy mennyire nem vették komolyan Salaht. 😂😂
Negritis
Mikey
több mint 4 éve
lőttünk kintről és gól!?Vicces, hogy mennyire nem vették komolyan Salaht. 😂😂
Negritis
több mint 4 éve
lőttünk kintről és gól!?nyilván kellett hogy megpattanjnon
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 651
lehet rebrov jobb eredmenyeket erne el, de ez a fradi akkor is az EL legalja lenne, marmint szintben.igy nehez, hogy a bajnoksagban kb nincs ellenfel. dominalnak majd 2 hetente a segguket vagja a halo, mert a jatekosallomany nem tud dominalni nevesebb csapatok ellen.
a valogatott ugyanez kb.
több mint 4 éve
Valami barom azt írta ezekről hogy a legerősebb csapat az uefás Vidi óta, mikor még a 95’-ös fagyi is jobb csapat volt ezeknèl, a régi Debrecent meg nem is számítva.HAZAÁRULÓ!!!!
ozibozi