Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ja és Zakariást le kéne cserélni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ezekről lemaradtam.Meg talán a franciák ellen is úgy mentek tovább. Van itt büntető párbaj dögivel 😊Tavaly a vidi nem vert ki vmi fel amatőr csapatot tizikkel?Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Szerintem magyar csapat nemzetközi meccse még sose torkollott büntetőkbe. Legalábbis az elmúlt 40-50 évben.
Sobri Jóska
Bálesz
csebi
Bálesz
Hátha majd most. 😊
több mint 4 éve
A kezdet ugyanolyan bizonytalan
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.Ejnye. Vidi-MU?
Szerintem magyar csapat nemzetközi meccse még sose torkollott büntetőkbe. Legalábbis az elmúlt 40-50 évben.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gavric a padon van?
több mint 4 éve
A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanNorvég csapatoktól csak négereket szabad venni, alapszabály!
Adirotor
több mint 4 éve
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/nemzetkozi_kupamerkozesek#google_vignetteMeg talán a franciák ellen is úgy mentek tovább. Van itt büntető párbaj dögivel 😊Tavaly a vidi nem vert ki vmi fel amatőr csapatot tizikkel?Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
csebi
Bálesz
több mint 4 éve
Na akkor legyen valami
több mint 4 éve
Meg talán a franciák ellen is úgy mentek tovább. Van itt büntető párbaj dögivel 😊Tavaly a vidi nem vert ki vmi fel amatőr csapatot tizikkel?Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
csebi

több mint 4 éve
Mármint tavaly.Akkor 27 éve.Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
De ezt sajna nem láttam.
Sobri Jóska
rangado.24.hu/magyar_foci/2020/08/27/europa-liga-fehervar-bohemian-tizenegyesparbaj/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tényleg. Mondjuk ezt asszem csak neten követtem, nem láttam tv-ben. De jogos.a botrányba fullad honvéd párharc is az volt, nem?Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
rangado.24.hu/magyar_foci/2019/08/01/europa-liga-selejtezo-craiova-honved-selejtezo-tizenegyesparbaj-kieses/
Negritis

több mint 4 éve
Akkor 27 éve.Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
De ezt sajna nem láttam.
Meg a többit sem. 😊
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
a botrányba fullad honvéd párharc is az volt, nem?Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
rangado.24.hu/magyar_foci/2019/08/01/europa-liga-selejtezo-craiova-honved-selejtezo-tizenegyesparbaj-kieses/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tavaly a vidi nem vert ki vmi fel amatőr csapatot tizikkel?Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Sunderlanddel élveztem egészen a PMig. Brexit miatt rohadt nagy kihívás volt főleg h 2 év alatt jutottam fel 3. Osztályból. Első évben vert hugyoztam h benn maradjak, és utána is hiába volt kiscoutolva mki ha nem kapott tart engedélyt …haha mondjuk én alapbol csak challenge-t szoktam kezdeni. 😀 Gyorsabb és lehet pörgetni. De angol bajnokság nálam nem buli. Túl sok a felesleges meccs.Tavalyi. Vmiert most nem Fradi mentesség kezdtem hanem volt egy rostock+sunderland stb. Aztán nemrég kezdtem bele, home officeban jól lehet daralni a szezonokat 😊kijott mar az uj FM? Nem novemberben szokott?Fun fact: jelenlegi kezdobol másfél év után csak Kovacevic van még a FradibanFM-ben Torghellével nyertem 3 aranycipőt, 5-szörös PL gólkirály lettIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Toto21
csebi
Toto21
több mint 4 éve
Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.1994: youtu.be/-1IO15bt47s
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Fradi messze legjobb félideje volt ez az eddigiek közül.Ez a 2 caataros jatek fekszik a young boys ellen, es mmaee meg boli jok egyutt ugy tunik
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tizikre visszaérszMost jó lehet beállni a sorba a büfébenHíresen gyors a kiszolgálás is
Gergőbácsi
csebi
több mint 4 éve
haha mondjuk én alapbol csak challenge-t szoktam kezdeni. 😀 Gyorsabb és lehet pörgetni. De angol bajnokság nálam nem buli. Túl sok a felesleges meccs.Tavalyi. Vmiert most nem Fradi mentesség kezdtem hanem volt egy rostock+sunderland stb. Aztán nemrég kezdtem bele, home officeban jól lehet daralni a szezonokat 😊kijott mar az uj FM? Nem novemberben szokott?Fun fact: jelenlegi kezdobol másfél év után csak Kovacevic van még a FradibanFM-ben Torghellével nyertem 3 aranycipőt, 5-szörös PL gólkirály lettIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Toto21
csebi
több mint 4 éve
Most jó lehet beállni a sorba a büfébenHíresen gyors a kiszolgálás is
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Semmit esélyt nem adtam volna arra, hogy megfordítjuk 😛 remélem legalább a 11-s párbaj meglesz 😊
több mint 4 éve
Most jó lehet beállni a sorba a büfében
több mint 4 éve
Rado nincs annyi kiló amennyi izom Bolin vanBoli sztem az öltözőben is el fog esniNem Radó ez bekenve bagarollal?
csebi
petey
több mint 4 éve
Slavia jobb csapat benyomását tette ramAnnyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.erre jó esélyt érzek, mert ebben a YB-ben sincs semmi ami BL-be való lenne...
Sobri Jóska
Klaci79