Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Boli sztem az öltözőben is el fog esniNem Radó ez bekenve bagarollal?
csebi
több mint 4 éve
Tavalyi. Vmiert most nem Fradi mentesség kezdtem hanem volt egy rostock+sunderland stb. Aztán nemrég kezdtem bele, home officeban jól lehet daralni a szezonokat 😊kijott mar az uj FM? Nem novemberben szokott?Fun fact: jelenlegi kezdobol másfél év után csak Kovacevic van még a FradibanFM-ben Torghellével nyertem 3 aranycipőt, 5-szörös PL gólkirály lettIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.erre jó esélyt érzek, mert ebben a YB-ben sincs semmi ami BL-be való lenne...
Szerintem magyar csapat nemzetközi meccse még sose torkollott büntetőkbe. Legalábbis az elmúlt 40-50 évben.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Boli sztem az öltözőben is el fog esniFelszedték a küszöböket, mert mindig tizit reklamál, amikor átesik rajtuk
csebi
több mint 4 éve
Annyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.Szerintem magyar csapat nemzetközi meccse még sose torkollott büntetőkbe. Legalábbis az elmúlt 40-50 évben.
több mint 4 éve
Szánthó Regő vmi mesefigura?
több mint 4 éve
Boli sztem az öltözőben is el fog esni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
kijott mar az uj FM? Nem novemberben szokott?Fun fact: jelenlegi kezdobol másfél év után csak Kovacevic van még a FradibanFM-ben Torghellével nyertem 3 aranycipőt, 5-szörös PL gólkirály lettIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 4 éve
Fradi messze legjobb félideje volt ez az eddigiek közül.
több mint 4 éve
Jászai MariNon contact kettős ACL-t ilyen szépen előadni...
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Fun fact: jelenlegi kezdobol másfél év után csak Kovacevic van még a FradibanFM-ben Torghellével nyertem 3 aranycipőt, 5-szörös PL gólkirály lettIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 4 éve
Jászai Mari
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
FM-ben Torghellével nyertem 3 aranycipőt, 5-szörös PL gólkirály lettIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 4 éve
Haraisvili, azaz névrokonomVettunk Gruz csavot?A grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
Toto21
több mint 4 éve
Dvali az egyetlen aki remlikIgen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 4 éve
Igen. Nekem fmben rohadt jó volt. Ma adtam el championshipbe sok-sok millió euróértA grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
több mint 4 éve
Az orosz sporit biztos jinx-nek rakta oda az UEFA
több mint 4 éve
Vettunk Gruz csavot?A grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
Willie Parker
több mint 4 éve
A grúz csávót értetted?A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
csebi
több mint 4 éve
A Go Ahead Eagles amúgy miért nem lett a Fradi testvércsapata még?A Young Boys meg simán lehetne a Fidesz egyik fiókcsapata...
több mint 4 éve
Ezt asszem semmiféleképpen nem tudtamMúlt héten ő meg a fia itt volt Pécsen. Szóval 2 van 😊Peti már visszavonult és nincs belőle három 😀Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
csebi
Gergőbácsi
NB2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vanHosszú idő után első igazolasunk akit nem értek
Adirotor
több mint 4 éve
A zachariassen gyereknek 0 kreativitása vannorveg hidegver.
Adirotor
több mint 4 éve
Múlt héten ő meg a fia itt volt Pécsen. Szóval 2 van 😊Peti már visszavonult és nincs belőle három 😀Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
csebi
Gergőbácsi