Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A zachariassen gyereknek 0 kreativitása van
több mint 4 éve
Ő már az upgradelt néger Emerson, hiszen királyÉs a néger Emerson (Royval) a Barcaban vanPeti már visszavonult és nincs belőle három 😀Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
csebi
Gergőbácsi
Heisman
több mint 4 éve
És a néger Emerson (Royval) a Barcaban vanPeti már visszavonult és nincs belőle három 😀Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
csebi
Gergőbácsi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Beszarsz, tényleg műfüvön jobbak a svejciek 😀Annyi szól mellettük, hogy ők lövőhelyzetben legalább lőnek.
petey
Szoboszlait leszámítva ez minden magyar csapat nagy hiátusa, hogy cseleznek, tologatnak, de alig lőnek.
több mint 4 éve
Ja, aszittem ők akadémikusok😃Peti már visszavonult és nincs belőle három 😀Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
csebi
Gergőbácsi
több mint 4 éve
JogosAkárhányszor nézem Stögert, discount Kloppnak néz kiBárcsak edzői szempontból is discount Klopp lenne
Hülye Zakariás, mozgunk a labda felé
Gergőbácsi
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ha igy marad, asszem mindenfelekeppen hosszabbitas fog kovetkezni.Köszönjük Sanyi bácsi
Kenny
több mint 4 éve
Peti már visszavonult és nincs belőle három 😀Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Akárhányszor nézem Stögert, discount Kloppnak néz kiBárcsak edzői szempontból is discount Klopp lenne
Gergőbácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Akárhányszor nézem Stögert, discount Kloppnak néz kiStögert láttam élőben focsizni, még Austria Wienben. Akkor meg akciós Toni Polsternek hívták!
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Ha igy marad, asszem mindenfelekeppen hosszabbitas fog kovetkezni.A 85. percben iksz lesz, az ilyen meccseken úgyis mindig az utolsó pár perc dönt. De eddig jó kis pörgős meccs.
Kenny
több mint 4 éve
Akárhányszor nézem Stögert, discount Kloppnak néz kiHülye Zakariás, mozgunk a labda felé
több mint 4 éve
Sztem jelenleg upgrade a 3 Lipcseit leszámítva Szalai Attila lenne egyedül a keretben.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha igy marad, asszem mindenfelekeppen hosszabbitas fog kovetkezni.
több mint 4 éve
Beszarás 2-1
több mint 4 éve
Még jó, hogy visszajött a kezdőkapusuk🙂
több mint 4 éve
Hosszabbítás lehetséges
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Na még egy valami
több mint 4 éve
SZEDD KI BOHÓC!
több mint 4 éve
Non mollare mai 😊Avanti ragazzi di Buda...Még csak 10 perce megy a meccs, de Hajdú B. már a két kedvenc focicsapatomat megemlítette, a Vasast is, a Brement is. Még belefűzi valahogy a Laziot, és meg is vagyunk.Forza Lazio! 😉
Sobri Jóska
zemanla
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gondolom webkamerán követi is őketMost még a Fiatal Srácok vannak előnyben....Kaleta kedvenc csapata tuti 😊
ThundersNFL
NB2
több mint 4 éve
Faxom ezekbe a távoli löketekbe, valaki azért odaléphetne blokkolni
több mint 4 éve
Avanti ragazzi di Buda...Még csak 10 perce megy a meccs, de Hajdú B. már a két kedvenc focicsapatomat megemlítette, a Vasast is, a Brement is. Még belefűzi valahogy a Laziot, és meg is vagyunk.Forza Lazio! 😉
Sobri Jóska
zemanla