Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Most még a Fiatal Srácok vannak előnyben....Kaleta kedvenc csapata tuti 😊
ThundersNFL
több mint 4 éve
Dibusz szemmel verte
több mint 4 éve
Tök fölösleges volt ekkorát vetődnie, csak a látvány miatt 😅😀 ez Dibuszos megoldás voltde gonosz😃
petey
Kenny
több mint 4 éve
Azért Wingonak király beszélőneve vanworldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/blackhand/wingo
Heisman
több mint 4 éve
Most még a Fiatal Srácok vannak előnyben....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Mondjuk ugy iden sem all hadilabon a szerencsevel a Fradi selejtezok soran 😀Persze elni is kell vele, amiert jar a taps.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Azért Wingonak király beszélőneve van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Win (or) go (home)!
több mint 4 éve
Hiába volt eddig is jobb a Fradi, ha csak cseleztek, meg sarkallgattak. Most végre lőttek, jött is a gól.
több mint 4 éve
Fradiban nem is volt/nincs is rendes akadémia, ezt 18-ban mondta nekem Keller Joci, úgy nehézÉn sok éve írtam (talán ide), h a Fradinak az az útja, h közép-kelet-európai tehetségeket ad-vesz, szóval jó az irány, csak az ízlésemnek már kicsit sok a jóból.Az ideális természetesen az lenne ha magyarokkal lehetne BL-ért küzdeni, de ez a jelenlegi állapotokat reálisan figyelembe véve nincs lehetőség. Reméljük a jövőben mi találunk Szalai Attillákat és mi tudjuk eladni külföldre.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
davemayer
Most jönne az a szakasz, h 3-4 stabil hazai gyerek is játszik, ami sztem amúgy megoldható lenne, csak vmi értelmesebb scouting/edzés kellene, vagyis szakmaiság...
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Tudod, mint a pókereseknél: és ha bejön?....Én is azon akadtam ki egyedul, ott az egy olyan fordulópont volt ami számunkra nem jött ki jól. Amúgy szívesen megkérdezném tőle miért vállalta el.Nem lenne probléma ha a sztárfocista albán berúgta vna a tizitHa Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊Nem harcolok én senkivel, csak ha valaki leírja a véleményét ahhoz hozzáteszem a sajátom.
csebi
Kár érte, megint kialakított helyzet nélkül lőttek egy gólt.
davemayer
Adirotor
davemayer
több mint 4 éve
Én sok éve írtam (talán ide), h a Fradinak az az útja, h közép-kelet-európai tehetségeket ad-vesz, szóval jó az irány, csak az ízlésemnek már kicsit sok a jóból.Az ideális természetesen az lenne ha magyarokkal lehetne BL-ért küzdeni, de ez a jelenlegi állapotokat reálisan figyelembe véve nincs lehetőség. Reméljük a jövőben mi találunk Szalai Attillákat és mi tudjuk eladni külföldre.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
davemayer
Most jönne az a szakasz, h 3-4 stabil hazai gyerek is játszik, ami sztem amúgy megoldható lenne, csak vmi értelmesebb scouting/edzés kellene, vagyis szakmaiság...
több mint 4 éve
Én is azon akadtam ki egyedul, ott az egy olyan fordulópont volt ami számunkra nem jött ki jól. Amúgy szívesen megkérdezném tőle miért vállalta el.Nem lenne probléma ha a sztárfocista albán berúgta vna a tizitHa Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊Nem harcolok én senkivel, csak ha valaki leírja a véleményét ahhoz hozzáteszem a sajátom.
csebi
davemayer
Adirotor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az is vicces hogy kb nincs olyan más liga ami elhalasztja a bajnokit egy Bl selejtező miatt 😀Pont rosszkor irtad, mert a slavia is halasztott es most a young boys is
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az atmoszféra gólt is rúghatnaAz majd a tizenegyeseknél lesz fontos, türelem.
Willie Parker
több mint 4 éve
Nem tudom mi volt a válaszaimban az ami arra utal hogy én támadásnak veszek mindentHa Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊Úgy hogy mindent támadásnak vesz, még azoktól is akik a Fradinak drukkol, úgy nehéz 😀
csebi
Amúgy én Klaci álláspontján vagyok, mindenki annak drukkol akinek akar, pl én utálom az MTK-t. (Az Ajaxot viszont kedvelem még mielőtt valaki olyan dolgokat látna ebbe bele amiket nem kéne)
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Még csak 10 perce megy a meccs, de Hajdú B. már a két kedvenc focicsapatomat megemlítette, a Vasast is, a Brement is. Még belefűzi valahogy a Laziot, és meg is vagyunk.
több mint 4 éve
Az atmoszféra gólt is rúghatna
több mint 4 éve
Na valami
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Az ideális természetesen az lenne ha magyarokkal lehetne BL-ért küzdeni, de ez a jelenlegi állapotokat reálisan figyelembe véve nincs lehetőség. Reméljük a jövőben mi találunk Szalai Attillákat és mi tudjuk eladni külföldre.Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Akkor bocsánat, amiket én láttam azokat játszottak a hétvégen isSlavia isAz is vicces hogy kb nincs olyan más liga ami elhalasztja a bajnokit egy Bl selejtező miatt 😀A sveciek is halasztották, ha jól olvastam
Heisman
Gergőbácsi
Willie Parker
több mint 4 éve
Nem lenne probléma ha a sztárfocista albán berúgta vna a tizitHa Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊Nem harcolok én senkivel, csak ha valaki leírja a véleményét ahhoz hozzáteszem a sajátom.
csebi
davemayer
több mint 4 éve
Slavia isAz is vicces hogy kb nincs olyan más liga ami elhalasztja a bajnokit egy Bl selejtező miatt 😀A sveciek is halasztották, ha jól olvastam
Heisman
Gergőbácsi