Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Slavia isAz is vicces hogy kb nincs olyan más liga ami elhalasztja a bajnokit egy Bl selejtező miatt 😀A sveciek is halasztották, ha jól olvastam
Heisman
Gergőbácsi
több mint 4 éve
MegmértedKiszámoltam.Így is úgyis nyerni kell, ahhoz meg gólok kellenek, nem oszt-nem szoroz 1-2 svájci gól, ha többet lő a Fradi.Mekkora faszság , minek írsz ilyeneket?
Sobri Jóska
gordon
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az is vicces hogy kb nincs olyan más liga ami elhalasztja a bajnokit egy Bl selejtező miatt 😀A sveciek is halasztották, ha jól olvastam
Heisman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊Nem harcolok én senkivel, csak ha valaki leírja a véleményét ahhoz hozzáteszem a sajátom.
csebi
Kár érte, megint kialakított helyzet nélkül lőttek egy gólt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kiszámoltam.Így is úgyis nyerni kell, ahhoz meg gólok kellenek, nem oszt-nem szoroz 1-2 svájci gól, ha többet lő a Fradi.Mekkora faszság , minek írsz ilyeneket?
Sobri Jóska
gordon
több mint 4 éve
“Fizikailag jól képzettek”
több mint 4 éve
Így is úgyis nyerni kell, ahhoz meg gólok kellenek, nem oszt-nem szoroz 1-2 svájci gól, ha többet lő a Fradi.Mekkora faszság , minek írsz ilyeneket?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az is vicces hogy kb nincs olyan más liga ami elhalasztja a bajnokit egy Bl selejtező miatt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Wim Hofot népszerűsítemHidegzuhanyJobb, mint a melegzuhany
Gergőbácsi
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Így is úgyis nyerni kell, ahhoz meg gólok kellenek, nem oszt-nem szoroz 1-2 svájci gól, ha többet lő a Fradi.
több mint 4 éve
Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊Úgy hogy mindent támadásnak vesz, még azoktól is akik a Fradinak drukkol, úgy nehéz 😀
csebi
Amúgy én Klaci álláspontján vagyok, mindenki annak drukkol akinek akar, pl én utálom az MTK-t. (Az Ajaxot viszont kedvelem még mielőtt valaki olyan dolgokat látna ebbe bele amiket nem kéne)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Majd az atmoszféra
több mint 4 éve
Hidegzuhany
több mint 4 éve
Jóvanna
több mint 4 éve
:,D na ettől csak felkelnek a srácok
több mint 4 éve
Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊El kell engedni. Ha oszinte leszek engem is zavar, hogy nincs tobb magyar. De ha igy van eredmeny akkor igy.
csebi
több mint 4 éve
Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊😀 meg Bálesz
csebi
több mint 4 éve
14 millió eurót költött 4 év alatt a Fradi nettóban, egy 1-1,5 milliós magyar beleférhetett volna a random bosnyák, grúz, ukrán kutyaütők helyettIlyen kevés pénzből ennyire futja.Csak ők top játékosokNem mindegy ki hol született?Én nem írtam egy szóval se, h stabil kezdő legyen, hanem legyen rotálható a kezdőbe.Egyik összehasonlitas sem jó, a második meg kifejezetten röhejes mert Mak nem stabil kezdő. Ti stabil kezdő magyart hiányoltok, Holendernek pl Uzunit kellene kiszorítani.És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
Mindenesetre hajrá Fradi, legyen meg az a BL! 👍
bogec7
Elengedhetnétek már ezt, nem hiszem hogy kellően értékes támadófelület. Mint ahogy már a Csoportkör Pálnak is más a felütése, ki is kopott a szidalmazók 99%-nak a szótárából...
davemayer
kapitnono
davemayer
Utóbbi 4 szerintem megfizethető, Haratin, Zubkov és Tokmac helyére be is férnének pl.
Willie Parker
Ezek közül akiket irtál 2 labdarúgó van aki beférne stabilan a fradiba, Sallai és Szalai Attila. Mindkettő értéke kb fele a fradi mai keretének összértékéhez képest...
davemayer
(Mellékszál, h anno Paintsil jobban ment, mint Tokmac bármikor, őt elkótyavetyélte Pali.)
Dibusz, Civic, Laidouni és Uzuni pótolhatatlan kb, Botka oké szint, a többiek helyettesíthetők bárkikkel, akár magyarokkal.
Ha szerinted Zachariassen jobb v jobb lesz, mint Schäfer, Mak jobb mint Holender vagy Varga Kevin, akkor lelked rajta. Én nem így látom.
Amúgy - Fraditól függetlenül- vannak magyar tehetségek (Gera D., Könyves, Varga Kornél, Kinyik, Kiss Tomi, Hegedűs) akiket elbaszott az itthoni rendszer. Normális edzőkkel - mint Souza, Rebrov - ők hoztak volna jó szintet.
Willie Parker
Paintsil nem akart a fradiban játszani.
Lehet hogy te úgy látod hogy Tokmac és Zubkov nem sokat tesznek hozza, én inkább azt mondanám hogy önmagukhoz képest gyengébbek voltak. De ez a 2 játékos ha formában van minden elérhető magyarnál jobb, ezt sztem te is elismered.
davemayer
Willie Parker
Barcelonában zavart valaha valakit, hogy Messi nem spanyol?
Vagy Liverpoolban, hogy Salah kicsit sem angol?
Sobri Jóska
Zubkov meg ezek kutyaütők
Adirotor
Majd ha nem az államnak kell dotálnia a klubfutballt, hanem jönnek arab meg orosz milliárdosok, és lesz 60 millió euro egy játékosra, nem 30 az összesre, akkor top játékosok lesznek itt is.
Az arányokat kell nézni.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ha Fradi meccs akkor Dave harca a többiekkel 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ilyen kevés pénzből ennyire futja.Csak ők top játékosokNem mindegy ki hol született?Én nem írtam egy szóval se, h stabil kezdő legyen, hanem legyen rotálható a kezdőbe.Egyik összehasonlitas sem jó, a második meg kifejezetten röhejes mert Mak nem stabil kezdő. Ti stabil kezdő magyart hiányoltok, Holendernek pl Uzunit kellene kiszorítani.És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
Elengedhetnétek már ezt, nem hiszem hogy kellően értékes támadófelület. Mint ahogy már a Csoportkör Pálnak is más a felütése, ki is kopott a szidalmazók 99%-nak a szótárából...
davemayer
kapitnono
davemayer
Utóbbi 4 szerintem megfizethető, Haratin, Zubkov és Tokmac helyére be is férnének pl.
Willie Parker
Ezek közül akiket irtál 2 labdarúgó van aki beférne stabilan a fradiba, Sallai és Szalai Attila. Mindkettő értéke kb fele a fradi mai keretének összértékéhez képest...
davemayer
(Mellékszál, h anno Paintsil jobban ment, mint Tokmac bármikor, őt elkótyavetyélte Pali.)
Dibusz, Civic, Laidouni és Uzuni pótolhatatlan kb, Botka oké szint, a többiek helyettesíthetők bárkikkel, akár magyarokkal.
Ha szerinted Zachariassen jobb v jobb lesz, mint Schäfer, Mak jobb mint Holender vagy Varga Kevin, akkor lelked rajta. Én nem így látom.
Amúgy - Fraditól függetlenül- vannak magyar tehetségek (Gera D., Könyves, Varga Kornél, Kinyik, Kiss Tomi, Hegedűs) akiket elbaszott az itthoni rendszer. Normális edzőkkel - mint Souza, Rebrov - ők hoztak volna jó szintet.
Willie Parker
Lehet hogy te úgy látod hogy Tokmac és Zubkov nem sokat tesznek hozza, én inkább azt mondanám hogy önmagukhoz képest gyengébbek voltak. De ez a 2 játékos ha formában van minden elérhető magyarnál jobb, ezt sztem te is elismered.
davemayer
Willie Parker
Sobri Jóska
Zubkov meg ezek kutyaütők
Adirotor
Majd ha nem az államnak kell dotálnia a klubfutballt, hanem jönnek arab meg orosz milliárdosok, és lesz 60 millió euro egy játékosra, nem 30 az összesre, akkor top játékosok lesznek itt is.
Az arányokat kell nézni.
több mint 4 éve
Barcában inkább Dembele, Poolban meg Naby Keita zavar, akik simán szarok és kiszorítanak tehetséges csávókat.Nem mindegy ki hol született?Én nem írtam egy szóval se, h stabil kezdő legyen, hanem legyen rotálható a kezdőbe.Egyik összehasonlitas sem jó, a második meg kifejezetten röhejes mert Mak nem stabil kezdő. Ti stabil kezdő magyart hiányoltok, Holendernek pl Uzunit kellene kiszorítani.És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
davemayer
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nagyon kell ide a Himnusz. 😬Dibusznak elénekelték nah
Tony Adams