Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Zaniolo és Abraham is kezd! 😊 Rég volt már, hogy TV-ben tudtam nézni Roma meccset, de Műringyő ide-oda várom már ezt a szezont.
alatriste
Igazabol meg tetszik is, ahogy jatszik a csapat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 657 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Zaniolo és Abraham is kezd! 😊 Rég volt már, hogy TV-ben tudtam nézni Roma meccset, de Műringyő ide-oda várom már ezt a szezont.
alatriste
Szintén zenész!
Kezdhetünk! 😄
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 709 — "Montoya por favor!"
Szczesny 🤦‍♂️🤦‍♂️
bogec7
Roni megnyeri

vagy nem 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 057
Szczesny 🤦‍♂️🤦‍♂️

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 099
baromi nagy kár, hogy a Nagyádi nem tudott megragadni a Bologna szintjén,
kár érte.
Nehéz lesz neki lassan előre menni.
Remélem nem a fagyi lesz belőle szegénynek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 523
alatriste
Jaaaaj tegnao az inter meccsen fulop laci volt.a regi szep idok.jo volt a ketto egyutt.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 872 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 327 — Csodabogár
Joao Janeiro (Kisvárda): "Negyven percen keresztül jobban játszottunk az ellenfélnél, olyannyira, hogy szinte otthon éreztük magunkat...A sok hibánkkal önbizalmat adtunk a Fehérvárnak, akik nincsenek a legjobb állapotban. Látták önök is, úgy ünnepelték ezt a győzelmet, mintha a BL-döntőt nyerték volna meg, ebből is látszik, nem voltak túl magabiztosak.”

hülye fasz, azt hiszi nyertek 3 meccsert és már ők a Chelsea vagy mi a picsa. 40 perc emberelőnyben és örüljenek hogy találtak 1 gólt.

több mint 4 éve
vicc ahogy Lukakuról lepattan az ember, majd Leno nem éri el a beadást...
Heisman
Vicc, kiesés ellen küzdő csapat vagyunk Exhibit B
Heisman
Sajnos az látszik amit leírtam, 10-15 közé reális ez a csapat. Pláne amit védekezésben művelnek, elképesztően gyenge. Arteta meg végignézte ahogy a vedelem baloldala folyamatosan elcsúszik... nem lesz ő már ott októberben.
davemayer
minden Top6 csapatnak vannak/voltak ilyen időszakai, de ez most tényleg a legalja. jön egy normális edző, akinek van ötlete arról hogy mit tud ez a csapat játszani és szerintem jobb lesz. addig is ha a fiatalok játszanak az tökéletes

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 327 — Csodabogár
hát a büdös kurva anyád Berke
petey
De hisz tarkón verte Fityo
#JC6
Stopiránál vót ez moretti
petey
De ott VAR volt nem? Ők súgtak a fülére? Úton voltam csak olvastam, nem láttam.
#JC6
kihívták megnézni
petey
Inkább azt mond meg, mi van a RBD-vel? Nagyon megcsappant a létszám a kapu mögött..
#JC6
nemtom, nem vagyok érdekelt benne, biztos nyaraltak 😀

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Heisman
Heisman
Sajnos az látszik amit leírtam, 10-15 közé reális ez a csapat. Pláne amit védekezésben művelnek, elképesztően gyenge. Arteta meg végignézte ahogy a vedelem baloldala folyamatosan elcsúszik... nem lesz ő már ott októberben.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 634 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
too easy 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Heisman

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 406 — Cowboys fan
Böde milyen poszton játszik?
nagylaza
kenyér kenő
Negritis
Lehet röhögni, de amikor egyszer egy szállodában voltam a Fradival, persze hogy Böde Dani ment elsőnek szedni 😀
Heisman
Száz kilónak kell a táp
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Rossi helyében behívnám. Ő még mindig a politika és a B-közép kedvence. Nyilvánosan meg kell égeti egy tétmeccsen, hogy ne legyen többé válogatott.
Tony Adams
nem tud megégni
Negritis
nem értem, hogy egy sikeres EB + Szoboszlai folyamatos európai szereplése után hogy nincs egy akkora sztár, hogy el lehessen felejteni Arab Balázst...

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 934 — The Mathematician
Rossi helyében behívnám. Ő még mindig a politika és a B-közép kedvence. Nyilvánosan meg kell égeti egy tétmeccsen, hogy ne legyen többé válogatott.
Tony Adams
nem tud megégni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
Gyomorforgató amit az NSO művel.

Loki - Zete után 3-3 kérdés az edzőknek.
Utolsó kérdések:

Toldi

– Marco Rossi szerdán keretet hirdet a szeptemberi vébéselejtezőkre, mit mondana neki, ha Dzsudzsák Balázs iránt érdeklődne?
– Tiszta szívvel ajánlanám Marco Rossi szövetségi kapitánynak Dzsudzsák Balázst. Az elmúlt fordulókban kimagasló teljesítményt nyújtott az NB I-ben. Ritka a hozzá hasonló képességű futballista a magyar első osztályban.

Waltner

– Dzsudzsák Balázs a Debrecen legjobbja volt, készültek rá külön a mérkőzés előtt?
– Igen. Mindenki ismeri a képességeit, nem lehet leírni. Jól mozgatja mélységből a csapatát, indításai, szöglet- és szabadrúgásai nagyon veszélyesek. Megpróbáltuk nyomás alá helyezni, hogy ne tudja szervezni a játékot. Régen is voltak játékosok, akiket még a mellékhelyiségbe is követtek a védők, ám ma már nem lehet külön játékost állítani az ellenfélre.
—————————
Gusztustalan.
Rossi legyen a talpán, hogy bírja ezt.
Próbáltam az első fordulókban követni a teljesítményét. Az látszik, hogy technikailag még mindig kimagasló, de erőnlétben, futó mennyiség és gyorsaságban az utolsók között van, ráadásul nem véletlenül találtak ki neki új posztot, mert ott kevesebbet kell mozognia.

Bízom Rossiban, hogy amíg Vitya nem szól le, addig ellenáll a médiának, Szíjjnek meg a haveroknak.
#JC6
Ott lesz, és még tapsolni is fognak a szurkolók neki.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 099
Akkor is utálom őket ha öntik a pénzt és beleszólnak és van eredmény, és
akkor is ha nincs. Nincs összefüggés a kettő között.
A foci a legutolsó ami ezt befolyásolná.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 336 — Vikings fan
Miért pont a labdarúgás maradna ki ebből a fene nagy demokráciából?
Vicces lenne. Ha a kakadu akarja és a pocakos rábólint akkor válogatott lesz. Majd Pont egy migráncs edző fog ezeknek ellentmondani.
ozibozi
Fontosabb, hogy nyerjünk, kijussunk, mint Dzsudzsák válogatottsága.
Biztos jelzik, hogy jó lenne, ha beférne, de ha nem fér be, akkor nem fér be.

Nem koherens a NER-utálatod. Egyrészt öntik a pénzt, hogy legyen eredmény, másrészt ők döntenek szakmai kérdésekben az eredmény rovására.
Vagy-vagy.
Vagy beleugatnak vagy kell az eredmény, kerül amibe kerül.
Egyszerre mindkettőért nem utálhatod őket, ellentmondás.
Sobri Jóska
Segítek, válogatottba nem öntik a pénzt szóval emiatt nem lehet őket utálni.
Így marad a másik.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 634 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
fúj Tottenham meg minden, de nekem bejön ez a Jackson Pollockos idegenbeli mez 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 343 — #NoStress
Miért pont a labdarúgás maradna ki ebből a fene nagy demokráciából?
Vicces lenne. Ha a kakadu akarja és a pocakos rábólint akkor válogatott lesz. Majd Pont egy migráncs edző fog ezeknek ellentmondani.
ozibozi
Fontosabb, hogy nyerjünk, kijussunk, mint Dzsudzsák válogatottsága.
Biztos jelzik, hogy jó lenne, ha beférne, de ha nem fér be, akkor nem fér be.

Nem koherens a NER-utálatod. Egyrészt öntik a pénzt, hogy legyen eredmény, másrészt ők döntenek szakmai kérdésekben az eredmény rovására.
Vagy-vagy.
Vagy beleugatnak vagy kell az eredmény, kerül amibe kerül.
Egyszerre mindkettőért nem utálhatod őket, ellentmondás.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 336 — Vikings fan

Utolsó kérdések:

Toldi

– Marco Rossi szerdán keretet hirdet a szeptemberi vébéselejtezőkre, mit mondana neki, ha Dzsudzsák Balázs iránt érdeklődne?
– Tiszta szívvel ajánlanám Marco Rossi szövetségi kapitánynak Dzsudzsák Balázst. Az elmúlt fordulókban kimagasló teljesítményt nyújtott az NB I-ben. Ritka a hozzá hasonló képességű futballista a magyar első osztályban.

Waltner

– Dzsudzsák Balázs a Debrecen legjobbja volt, készültek rá külön a mérkőzés előtt?
– Igen. Mindenki ismeri a képességeit, nem lehet leírni. Jól mozgatja mélységből a csapatát, indításai, szöglet- és szabadrúgásai nagyon veszélyesek. Megpróbáltuk nyomás alá helyezni, hogy ne tudja szervezni a játékot. Régen is voltak játékosok, akiket még a mellékhelyiségbe is követtek a védők, ám ma már nem lehet külön játékost állítani az ellenfélre.
—————————
Gusztustalan.
Próbáltam az első fordulókban követni a teljesítményét. Az látszik, hogy technikailag még mindig kimagasló, de erőnlétben, futó mennyiség és gyorsaságban az utolsók között van, ráadásul nem véletlenül találtak ki neki új posztot, mert ott kevesebbet kell mozognia.

Bízom Rossiban, hogy amíg Vitya nem szól le, addig ellenáll a médiának, Szíjjnek meg a haveroknak.
#JC6
Érthetetlen. De hidd el ott lesz
csebi
Dehogy lesz.
Mit keresne ott?
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 886 — Lucas Scott

Utolsó kérdések:

Toldi

Waltner

—————————
Gusztustalan.

#JC6
Érthetetlen. De hidd el ott lesz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.