Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Gyomorforgató amit az NSO művel.Loki - Zete után 3-3 kérdés az edzőknek.
Utolsó kérdések:
Toldi
– Marco Rossi szerdán keretet hirdet a szeptemberi vébéselejtezőkre, mit mondana neki, ha Dzsudzsák Balázs iránt érdeklődne?
– Tiszta szívvel ajánlanám Marco Rossi szövetségi kapitánynak Dzsudzsák Balázst. Az elmúlt fordulókban kimagasló teljesítményt nyújtott az NB I-ben. Ritka a hozzá hasonló képességű futballista a magyar első osztályban.
Waltner
– Dzsudzsák Balázs a Debrecen legjobbja volt, készültek rá külön a mérkőzés előtt?
– Igen. Mindenki ismeri a képességeit, nem lehet leírni. Jól mozgatja mélységből a csapatát, indításai, szöglet- és szabadrúgásai nagyon veszélyesek. Megpróbáltuk nyomás alá helyezni, hogy ne tudja szervezni a játékot. Régen is voltak játékosok, akiket még a mellékhelyiségbe is követtek a védők, ám ma már nem lehet külön játékost állítani az ellenfélre.
—————————
Gusztustalan.
Rossi legyen a talpán, hogy bírja ezt.
Próbáltam az első fordulókban követni a teljesítményét. Az látszik, hogy technikailag még mindig kimagasló, de erőnlétben, futó mennyiség és gyorsaságban az utolsók között van, ráadásul nem véletlenül találtak ki neki új posztot, mert ott kevesebbet kell mozognia.
Bízom Rossiban, hogy amíg Vitya nem szól le, addig ellenáll a médiának, Szíjjnek meg a haveroknak.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
sírok amikor Zivzivadzénál van a labda vagy felé megy, ezzel szemben ma 1 gól 1 gólpassz-szerűBeérett az Imiball
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Lehet röhögni, de amikor egyszer egy szállodában voltam a Fradival, persze hogy Böde Dani ment elsőnek szedni 😀Böde milyen poszton játszik?kenyér kenő
nagylaza
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Inkább azt mond meg, mi van a RBD-vel? Nagyon megcsappant a létszám a kapu mögött..kihívták megnézniDe ott VAR volt nem? Ők súgtak a fülére? Úton voltam csak olvastam, nem láttam.Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
Valaki nem tudna egy jó stream oldalt Ath-Bar meccsre?reddt1.soccerstreams.net/event/athletic-club-fc-barcelona-live-stream/677408
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Valaki nem tudna egy jó stream oldalt Ath-Bar meccsre?
több mint 4 éve
Böde milyen poszton játszik?kenyér kenő
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Böde milyen poszton játszik?
több mint 4 éve
kihívták megnézniDe ott VAR volt nem? Ők súgtak a fülére? Úton voltam csak olvastam, nem láttam.Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
petey
#JC6
több mint 4 éve
De ott VAR volt nem? Ők súgtak a fülére? Úton voltam csak olvastam, nem láttam.Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
több mint 4 éve
Ez jópofa, az NSO szerint korábban 2600 néző volt Fehérváron, aztán módosítottak: 2429.
több mint 4 éve
sírok amikor Zivzivadzénál van a labda vagy felé megy, ezzel szemben ma 1 gól 1 gólpassz-szerű
több mint 4 éve
Sinter 15 perc alatt simán 2-0-ra vezet, Calhanoglu lőtt egy hatalmas gólt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Még soha nem láttam strandfocit, azt se tudtam, hogy van világbajnokság.
több mint 4 éve
Bocsi, de nagyon utálom a gyereket...Gyökér Sztörling örüjjé....Nah.
nagir
Coolearie

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
2-2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Újabb Sallai gól!
több mint 4 éve
Nem jött be 😀A lenyeg, h begyotort egyet a Leeds, igy nem lesz Everton clean sheet. Mar csak Ings ne rugjon golt, Torres se. Toney mrg igen. XdFerran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂én azt hittem hogy Calvert-Lewint kivettem végül a csapatból hamár lőtt egy gólt, mire láttam hogy mégis bent van 😊
Stez
Mina és Bamford közbe mit művelnek itt 😀
Heisman
Stez