Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 279 — Keep pounding
Nekem nagyon bejovos a lipcse jateka, Szoboszlai meg baszott egy akkora golt mint allat.

De siman lehetne 3-4 kozte, rengeteg helyzetuk van.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 467 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ilyen csúnya gólokat nem illik lőni 😛
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Dominik te allat!

több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 054
Beb@szta 🤷‍♂️💯

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Ramsdale is jön hozzánk a kapuba. Jó fogás, tavaly nagyon nem rajta múlott a SHU kiesése. Lenoval amúgy nekem nincs nagy bajom, csak nagyon ingadozó, vagy kivédi az ellenfél szemét, vagy semmi.
Heisman
Transfermarkt szerint 28 m + 7 m bónusz az ára, de már a Blades is 20+-ért vette anno.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 709 — "Montoya por favor!"
Több magyar kezd a Lipcsében mint a magyar csapatok háromnegyedében, most indul a meccs a Stuttgart ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ramsdale is jön hozzánk a kapuba. Jó fogás, tavaly nagyon nem rajta múlott a SHU kiesése. Lenoval amúgy nekem nincs nagy bajom, csak nagyon ingadozó, vagy kivédi az ellenfél szemét, vagy semmi.
Heisman
na. levonult a pestis, megint van pénz lóvéra.
Gunnersaurust visszavették már?
slowmotion
Igen 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 406 — Cowboys fan
Heisman
na. levonult a pestis, megint van pénz lóvéra.
Gunnersaurust visszavették már?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Közben Romano forrás szerint Rafa Mir érkezik a Sevillába. En-Nesyrivel nagyon erős lesz a csapat bajnoki szinten, és jól áll nekik ez az underdog szerep az okos igazolásokkal. Viszont a BL helyek így le vannak osztva, Sevilla kezd annyival elhúzni a többi középcsapat mellett.
Heisman
kezd annyival elhúzni?
tavaly 15 pontot vertek az ötödik helyezettre, legfeljebb szélesítették az ollót
slowmotion
Azért írtam ezt, mert egy, tudják e tartani ezt a szinte hibátlan szezont ami tavaly volt. Kettő : tavaly a középmezőny nagyon körbeverte egymást, lehet hogy most lesz egy másik csapat is aki kiemelkedik közülük

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 406 — Cowboys fan
Közben Romano forrás szerint Rafa Mir érkezik a Sevillába. En-Nesyrivel nagyon erős lesz a csapat bajnoki szinten, és jól áll nekik ez az underdog szerep az okos igazolásokkal. Viszont a BL helyek így le vannak osztva, Sevilla kezd annyival elhúzni a többi középcsapat mellett.
Heisman
kezd annyival elhúzni?
tavaly 15 pontot vertek az ötödik helyezettre, legfeljebb szélesítették az ollót
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Spurs kikapott a konfetti ligában 😀😀😀
Azt hitte Nuno ismeri annyira a portugálokat hogy a Pacos Ferreira ellen ki lehet küldeni a B csapatot.
Heisman
Arsenal kivel is játszott?
#JC6
Szerencsére nem kell nekünk ilyen kamu meccseket játszani 😉

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 992
Azt hitte Nuno ismeri annyira a portugálokat hogy a Pacos Ferreira ellen ki lehet küldeni a B csapatot.
Heisman
Arsenal kivel is játszott?
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 634 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Heisman
cserébe ti még oda is túl szarok vagytok, nem tudom melyik a jobb 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 327 — Csodabogár
A kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.
r.baggio
De milyen műfű? Ne gyerekeskedjünk már. Fél életemet műfüvön fociztam le, és annak a fele igazán szar minőségű volt, azokra rá lehetett fogni, hogy nem úgy pattant a labda, de 2021-ben vérprofi mű-pázsitok vannak egész EU-ban, szinte olyan mint az igazi, ha valaki egy ilyennel takarózik azt csak kinevetni lehet..
#JC6
nem fogja itt senki a műgyepre, vagy volt ilyen?
amúgy kicsit félelmetes, hogy a YB 10 emberrel is hogy nyomta kb. a 80. percig, akkor már eléggé elfáradtak. de addig is fejben ott voltak, labda nélküli mozgás is meg a visszatámadást kegyetlen jól nyomták. pedig ez "csak" 1 svájci gárda (kackac).
szegény Székely Dávid próbálta magyarázni, hogy de az üllői hangulatával nem találkoztak még...hát mondjuk spec nem látom, hogy beszartak volna emberhátrányban.
mindegy, 1 gól ledolgozható, lesz hangulat. ja és remélem Hajdú Bé lesz, bár ő is kezd leépülni de azt az ámokfutást csak nem adja elő, mint amit Székely.

Szerkesztette: petey

több mint 4 éve
több mint 4 éve

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 838 — Whoops, looks like something went wrong.
A kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.
r.baggio
De milyen műfű? Ne gyerekeskedjünk már. Fél életemet műfüvön fociztam le, és annak a fele igazán szar minőségű volt, azokra rá lehetett fogni, hogy nem úgy pattant a labda, de 2021-ben vérprofi mű-pázsitok vannak egész EU-ban, szinte olyan mint az igazi, ha valaki egy ilyennel takarózik azt csak kinevetni lehet..
#JC6
A legkisebb mertekig sem olyan, mint az igazi, az elso, megpattano lovesnel is jol latszott, hogy a gumin a labda maskepp pattant, egyebkent szerintem meglett volna Dibusznak.

Ettol fuggetlenul a mufu nem lehet kifogas, ez biztos. Foleg nem ugy, ha emberelonyben jatszol 65 percen at, es meg buntetot is rughatsz.

több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 561 — Patriot
r.baggio
#JC6
Hát nem tudom, de nekem is nagyon gyorsnak tűnt a műfű, és nagyon másképp pattant a labda. Fellocsolták előtte 5 órán át, ha ehhez nem vagy szokva simán megszívod. És állítólag erre tudatosan készül a YB mint hazai pálya előnye.
Azok a “műfű pázsitok”, amiről beszélsz, azok műfű/gyep keverékek, pl a Puskásban is olyan van az 5-ösön belül, de az másik téma. Ez a svájci kifejezetten szokatlannak tűnt, még dobogott kopogott is, mint pár éve Feröeren a válogatottnak.

Ettől független tartom, hogy az edzőnek fogalma sem volt mihez nyúljon a kiállítás után egy óráig és nyertünk volna, ha egy képzettebb (átgondoltabb? markánsabb? lendületesebb) pasas irányítja a csapatot.

Kiváncsi vagyok a visszavágóra, bár jelenleg sok sanszot nem látok, de hátha kiharcolják. Én már múlt héten megvettem a jegyem.
több mint 4 éve
A napokban szóba került Szoboszlai-Schön-Csoboth-féle generációról:  rangado.24.hu/magyar_foci/2021/08/18/2017-u17-es-eb-magyar-valogatott-korkep/
empty taxi
Érdemes végigpörgetni az ebkereteket, van egykét ismerősen csengő név:

en.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA_European_Under-17_Championship_squads
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 395 — beers & Packers
micsoda jo szurkolok vagyunk...
ha nincs bl mar kurva gaz 😀
5 eve meg az augusztusnak is orult volna mindenki....
30 ev utan tavaly a fradi a bl-ben volt. ahhoz is kellett a pandemia...

kicsit magasabb a lec, bl csoportkor pali lett mindenki.
YoungZeeZee
Biztos vagy benne, hogy a szurkolókkal van a baj?
Idézem a Csányi Sándor által jegyzett MLSZ-stratégiát, amely a 2010-2020 közötti időszakra (a „megújulás évtizedére”) vonatkozik: 2015 után alapvető cél, hogy már (évente) legalább 2 klubcsapatunk jusson be az UEFA klubtornák csoportkörébe, és ezek közül az egyik tavasszal is pályára lépjen.
Emlékeztetőül: most 2021-et írunk.
nagylaza
Az a szép ebben, hogy ez egy két lábbal a földön járó, reális terv volt. A tízezres átlagnézőszám is csont nélkül bejött. Mondjuk fordulónként összesen, ők meg per meccs gondolták, de le van szarva.
Bálesz
A 30-40,európai top bajnokságban játszó, a megreformált magyar utánpótlás által kiokádott tehetség áradatot se felejtsük el. Dehát ki számolja...
peach
Érdemes újra megnézni Szalai Ádámot 2013-ból:
 www.youtube.com/watch?v=FzFkIsByp6c
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Egyébként engem spec nem zavar ha a fradi kiesik egy young boys vagy egy slavia praha ellen. Most úgy van a rendszer, hogy itt már közel egyforma csapatok meccselnek amiken nem szégyen kikapni, de nyerni sem. Nekem ez a merjünk kicsik lenni attitűd nem gyere be, hogy még mindig az a narratíva, hogy dávidként megyünk góliát ellen. Lófaszt, a fradi minőségben meg lóvéban is eljutott erre szintre, tessék csak felvállani és ehhez mérve kiadni a narratívát.
(amúgy a slavia kiejtése szerintem is bravúr kategória, de korántsem akkora mint ahogy elő volt adva)
peach
Tudom nem minden a transfermarkt, de azért ezek elég markáns különbségek:

YB 61,8 M EUR
Slavia 93,6 M EUR
Fradi 39,4 M EUR

Ráadásul mindkét csapat nyert idén párharcot az EL-ben tavasszal.
Ettől még be kellett volna ezt húzni 60 perc emberelőnyben, de ma nem volt elég a koncentráció. Lehet a műfű, lehet a fáradtság miatt. Ha ezen sikerül javítani a visszavágó sem reménytelen hazai pályán.
Shilkor
Ez azért csalóka mert ha a fradi játszott volna az el ben tavasszal akkor az ő játékosainak az értéke is növekedett volna. Én mentalitásban láttam inkább a különbséget nem a játéktudásban.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 812 — a new hope (again)
micsoda jo szurkolok vagyunk...
ha nincs bl mar kurva gaz 😀
5 eve meg az augusztusnak is orult volna mindenki....
30 ev utan tavaly a fradi a bl-ben volt. ahhoz is kellett a pandemia...

kicsit magasabb a lec, bl csoportkor pali lett mindenki.
YoungZeeZee
Biztos vagy benne, hogy a szurkolókkal van a baj?
Idézem a Csányi Sándor által jegyzett MLSZ-stratégiát, amely a 2010-2020 közötti időszakra (a „megújulás évtizedére”) vonatkozik: 2015 után alapvető cél, hogy már (évente) legalább 2 klubcsapatunk jusson be az UEFA klubtornák csoportkörébe, és ezek közül az egyik tavasszal is pályára lépjen.
Emlékeztetőül: most 2021-et írunk.
nagylaza
Az a szép ebben, hogy ez egy két lábbal a földön járó, reális terv volt. A tízezres átlagnézőszám is csont nélkül bejött. Mondjuk fordulónként összesen, ők meg per meccs gondolták, de le van szarva.
Bálesz
A 30-40,európai top bajnokságban játszó, a megreformált magyar utánpótlás által kiokádott tehetség áradatot se felejtsük el. Dehát ki számolja...

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...