Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 838 — Whoops, looks like something went wrong.
Ferran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂
Stez
én azt hittem hogy Calvert-Lewint kivettem végül a csapatból hamár lőtt egy gólt, mire láttam hogy mégis bent van 😊

Mina és Bamford közbe mit művelnek itt 😀
Heisman
A lenyeg, h begyotort egyet a Leeds, igy nem lesz Everton clean sheet. Mar csak Ings ne rugjon golt, Torres se. Toney mrg igen. Xd

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 709 — "Montoya por favor!"
Ferran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂
Stez
én azt hittem hogy Calvert-Lewint kivettem végül a csapatból hamár lőtt egy gólt, mire láttam hogy mégis bent van 😊

Mina és Bamford közbe mit művelnek itt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 838 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
Van-e olyan csoport, oldal ahol esetleg lehetne nezelodni meg a magyar valogatott meccs jegyeide?
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
istenem bazmeg, Dean már megint hagyta az éppen aktuális favágóbrigádot szabadon garázdálkodni.
nulla, azaz nulla sárga lapot adott, maradjunk annyiban, hogy nem rajta múlt, hogy senki sem sérült le.
slowmotion
Alexander-Arnold eléggé sántikált a lefújást követően...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 406 — Cowboys fan
Harvey Elliott kezdő a Burnley ellen. <3
Mikey
Gólpasszára még várni kell, mert les miatt vissza fújták, de tanári volt akkor is!!!
nagir
és túl is élte, szerintem ez volt a legfontosabb része a teljesítményének.
több mint 4 éve
istenem bazmeg, Dean már megint hagyta az éppen aktuális favágóbrigádot szabadon garázdálkodni.
nulla, azaz nulla sárga lapot adott, maradjunk annyiban, hogy nem rajta múlt, hogy senki sem sérült le.

nem szeretem, amikor nemfújással indirekt bátorítanak ketrecharcos csapatokat. értem én, hogy az angol futball hagyományai ilyenek, csak a PL már kicsit meghaladta azt a szintet.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Mikey
Gólpasszára még várni kell, mert les miatt vissza fújták, de tanári volt akkor is!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 312

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Venezia FC. Szokni kell a nevet.
Coolearie
volt már nekik mindenfajta nevük, ez most mondjuk már pár éve van, de ugye a zöreg hölgy is Football Club néven fut, akkor meg kit zavar?

viszont érdemes megnézni, hogy hova tudja juttatni a csapatot, ha értelmes programot raknak össze a vezetők. miután Zamparini bedöntötte a klubot, kb kétszer vagy háromszor alakult újjá a csapat, most úgy tűnik, többre is vihetik.

amerikai tulaj (nem a újgazdag, hanem a vérkomoly üzletember fajtából), analitikai szekció, helyi kötődésű technikai vezetők. lehetne belőle egy Liverpool 2.0 is, csak a stadion szerintem beszűkíti a mozgásteret, mert nem lehet nagyon bővíteni.

tavalyelőtt mondjuk éppen bent maradtak a B-ben, ehhez képest tavaly szezon végére nagyon kijött a lépés.

hát, meglátjuk.
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
Venezia FC. Szokni kell a nevet.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 523
Rugott 2 golt.parade.
Mellette h jatszott?csak a veget lattam.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 343 — #NoStress
Lipcse: BL + Bundás top3 csapat

Arsenal: PL szereplés gyenge kerettel, rosszabb esetben a top10 sem lesz meg (szubjektív vélemény)

Szerintem ez a legkevésbé sem előrelépés neki, sőt. Innen ha Anglia akkor csak 4 csapat lenne az, a Chelsea, MU, City, Pool. Még egy mai Tottenhambe sem mennék el a helyében, a bundás neki fekszik majd jó eséllyel, tud jól németül, a spanyol top3-on és az angol top4en kívül én csak a bayernbe mennék el.

Most a tippem az hogy 2-3 éven belül megveszi a München.
davemayer
Ha töretlen a fejlődés, nincs sérülés vagy valami magánéleti gebasz, csaj, drog, lustaság, motiválatlanság, etc., hisz már milliárdos.

Most a Lipcse, mint klub annyira összeszedett, erős és ambíciózus, hogy onnan valóban csak 8-10 csapat előrelépés, de pont a Lipcse eltökéltsége okán, ha találnak jobbat Szoboszlainál és haszonnal tudják eladni, akkor simán továbbadhatják Róma, Ajax, Monaco illetve random tabella első felébe tartozó német, angol, spanyol csapatnak is, akik topcsapatok mögötti vonal, nem is beszélve Kínáról, Közel-Keletről, Oroszországról.
Szóval legyen előbb 100+ meccs a Lipcsében, aztán majd kiderül lesz e belőle topklub.
(És ezt random Szoboszlai szintű játékosra igaznak tartom.)

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Remélem a magyar betegség (állandó sérülések) mostantól elkerüli és töretlenül ível felfelé a pályája.
Nagyon jó döntés volt az RB, innen viszont 1-2 év és jöhet pl egy Dortmund vagy Arsenal.
És ebből a válogatott is profitálhat. Végre egy JÓ magyar játékos.. és milyen fiatal…
Szép volt Dominik!
#JC6
Arsenal???
davemayer
Preztizsben minden top 6 csapat jobb mint a Lipcse, játektudásban csak 4. Ahogy a Dortmunddal is ez a helyzet (bár ez lassan változik, a történelem még mindig előrébb tartja a BVB).
Heisman
Lipcse: BL + Bundás top3 csapat

Arsenal: PL szereplés gyenge kerettel, rosszabb esetben a top10 sem lesz meg (szubjektív vélemény)

Szerintem ez a legkevésbé sem előrelépés neki, sőt. Innen ha Anglia akkor csak 4 csapat lenne az, a Chelsea, MU, City, Pool. Még egy mai Tottenhambe sem mennék el a helyében, a bundás neki fekszik majd jó eséllyel, tud jól németül, a spanyol top3-on és az angol top4en kívül én csak a bayernbe mennék el.

Most a tippem az hogy 2-3 éven belül megveszi a München.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Remélem a magyar betegség (állandó sérülések) mostantól elkerüli és töretlenül ível felfelé a pályája.
Nagyon jó döntés volt az RB, innen viszont 1-2 év és jöhet pl egy Dortmund vagy Arsenal.
És ebből a válogatott is profitálhat. Végre egy JÓ magyar játékos.. és milyen fiatal…
Szép volt Dominik!
#JC6
Arsenal???
davemayer
Preztizsben minden top 6 csapat jobb mint a Lipcse, játektudásban csak 4. Ahogy a Dortmunddal is ez a helyzet (bár ez lassan változik, a történelem még mindig előrébb tartja a BVB).

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Szép volt Dominik!
#JC6
Arsenal???

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Szép volt Dominik!
#JC6
Ez a Lipcse szerintem jobb egy Dortmundnál, az nem biztos hogy nagy szintlépés lenne neki.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 992
Szép volt Dominik!
több mint 4 éve
progresszív németeknél Orbánt is lecserélték...

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
Grat André Silva, nem adja át hogy meglegyen a mesterhármas…
Heisman
kellettek a fantasy pontok
több mint 4 éve
Grat André Silva, nem adja át hogy meglegyen a mesterhármas…

több mint 4 éve
Make that 2 😊

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
SZEDD KI BOHOC!!!

több mint 4 éve
Orban is lőhetett volna már egyet. 50%-os a magyar helyzetkihasználás, illene javítani rajta 😉

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 885 — Lucas Scott
Azért ilyen csúnya gólokat nem illik lőni 😛
dande
Kis gol is gol

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.