Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Vagy túl meleg volt. Ha nem, akkor meg túl hideg.akkor meg a labda volt túl gömbölyűA kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.De milyen műfű? Ne gyerekeskedjünk már. Fél életemet műfüvön fociztam le, és annak a fele igazán szar minőségű volt, azokra rá lehetett fogni, hogy nem úgy pattant a labda, de 2021-ben vérprofi mű-pázsitok vannak egész EU-ban, szinte olyan mint az igazi, ha valaki egy ilyennel takarózik azt csak kinevetni lehet..
r.baggio
#JC6
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az a szép ebben, hogy ez egy két lábbal a földön járó, reális terv volt. A tízezres átlagnézőszám is csont nélkül bejött. Mondjuk fordulónként összesen, ők meg per meccs gondolták, de le van szarva.micsoda jo szurkolok vagyunk...Biztos vagy benne, hogy a szurkolókkal van a baj?
ha nincs bl mar kurva gaz 😀
5 eve meg az augusztusnak is orult volna mindenki....
30 ev utan tavaly a fradi a bl-ben volt. ahhoz is kellett a pandemia...
kicsit magasabb a lec, bl csoportkor pali lett mindenki.
YoungZeeZee
Idézem a Csányi Sándor által jegyzett MLSZ-stratégiát, amely a 2010-2020 közötti időszakra (a „megújulás évtizedére”) vonatkozik: 2015 után alapvető cél, hogy már (évente) legalább 2 klubcsapatunk jusson be az UEFA klubtornák csoportkörébe, és ezek közül az egyik tavasszal is pályára lépjen.
Emlékeztetőül: most 2021-et írunk.
nagylaza

több mint 4 éve
Svájc nem EU!A kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.De milyen műfű? Ne gyerekeskedjünk már. Fél életemet műfüvön fociztam le, és annak a fele igazán szar minőségű volt, azokra rá lehetett fogni, hogy nem úgy pattant a labda, de 2021-ben vérprofi mű-pázsitok vannak egész EU-ban, szinte olyan mint az igazi, ha valaki egy ilyennel takarózik azt csak kinevetni lehet..
r.baggio
#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
akkor meg a labda volt túl gömbölyűA kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.De milyen műfű? Ne gyerekeskedjünk már. Fél életemet műfüvön fociztam le, és annak a fele igazán szar minőségű volt, azokra rá lehetett fogni, hogy nem úgy pattant a labda, de 2021-ben vérprofi mű-pázsitok vannak egész EU-ban, szinte olyan mint az igazi, ha valaki egy ilyennel takarózik azt csak kinevetni lehet..
r.baggio
#JC6
több mint 4 éve
A kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.De milyen műfű? Ne gyerekeskedjünk már. Fél életemet műfüvön fociztam le, és annak a fele igazán szar minőségű volt, azokra rá lehetett fogni, hogy nem úgy pattant a labda, de 2021-ben vérprofi mű-pázsitok vannak egész EU-ban, szinte olyan mint az igazi, ha valaki egy ilyennel takarózik azt csak kinevetni lehet..
r.baggio
több mint 4 éve
micsoda jo szurkolok vagyunk...Biztos vagy benne, hogy a szurkolókkal van a baj?
ha nincs bl mar kurva gaz 😀
YoungZeeZee
Idézem a Csányi Sándor által jegyzett MLSZ-stratégiát, amely a 2010-2020 közötti időszakra (a „megújulás évtizedére”) vonatkozik: 2015 után alapvető cél, hogy már (évente) legalább 2 klubcsapatunk jusson be az UEFA klubtornák csoportkörébe, és ezek közül az egyik tavasszal is pályára lépjen.
Emlékeztetőül: most 2021-et írunk.
több mint 4 éve
A napokban szóba került Szoboszlai-Schön-Csoboth-féle generációról: rangado.24.hu/magyar_foci/2021/08/18/2017-u17-es-eb-magyar-valogatott-korkep/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
én kajak nem értem azokat akik az edzőbát szidják, ki garantálta volna hogy rebrovval BL csoportkör? Szerintem messze az idei volt a legszarabb sorsolásuk, arról meg nem tehet hogy uzuni kihagyta, a másik meg bemozdult. közhej, de az ott lélektanilag kibaszott rosszkor jött, emberelőny ide vagy oda.Celtic zagrab kombo erosebb volt nem?
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
A kritika az emberelőnyös kilátástalan játéknak szól, meg valljuk be igen gáz ahogy a harmadik gólnál a védők csak hátráltak, mintha ők játszottak volna 9 emberrel, és akkor hasonló szituációból jöhetett volna egy negyedik is. De a visszavágót meg kell várni, hogy mennyit lehet a műfűre fogni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A BL ajandek, az EL a realitas.sőt sztem az EL is félajándék és a Konfetti Liga a realitás. nálam nagyon nem volt benne, hogy kiütjük a Prágát, az bravúr kategória.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
én kajak nem értem azokat akik az edzőbát szidják, ki garantálta volna hogy rebrovval BL csoportkör? Szerintem messze az idei volt a legszarabb sorsolásuk, arról meg nem tehet hogy uzuni kihagyta, a másik meg bemozdult. közhej, de az ott lélektanilag kibaszott rosszkor jött, emberelőny ide vagy oda.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
micsoda jo szurkolok vagyunk...ha nincs bl mar kurva gaz 😀
több mint 4 éve
Igazi brazil gálaest van, a Flamengo és az Atlético Mineiro is nagyon simán nyer. A tegnapi csak brazil csapatos negyeddöntőben a Palmeiras már kiejtette a São Paulot, és ha holnap nyer a Fluminense az ecuadori Barcelona ellen, akkor az utolsó 4-ben csak brazil marad.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nekem Uzuni 11ese volt az ami eldöntötte ezt az egész meccset, ha az ott 1-2 és nekik kell jönni akkor ezt a meccset a fradi behúzza. Nem így lett, ők meg ahohy az első gólnál ott is helyzet nélkül lőttek egy klasszis gólt. 15 perc alatt a kényelmes 1-2 helyett 2-1 lett, az a 15 perc ott döntötte el a továbbjutást jó eséllyel. Ezzel együtt én még nem írom le őket teljesen, ha többen a csapatból hoznak extrát a visszavágón ez a svájci csapat verhető. Jó játékosokból áll de korántsem olyan szervezett, masszív illetve nincs akkora taktikai tudása sem mint pl a slaviának volt.
Civic visszatér, ez fontos lehet. Ha Elia oldalán meg tudjuk akadályozni a kontrát és be tudjuk őket szorítani, majd ez viszonylag gyors gólt eredményez akkor van esély bármire.
Uzuni baszod, majdnem vennem kellett egy új telefont pedig ez is csak 2 hónapos...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Úgy irod ezt mintha mindez a ekl-selejtező első körében lenne egy random örmény csapat ellen... lolkonyorgom zubkov nem akar menni rebrov utan?Azzal a passzal egy 11-est meg egy kiállítást intézet. /amúgy tényleg gyengusz/
Kenny
REBROV meg a fagyi legeredményesebb trénere.
Lassan beérik Hajnalka munkája és szépen visszakerül minden a rendes kerékvágásba. Ez a kiesés az első lépcső lesz.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nagy FTC kibeszélő mellett hajnalban lesz 2 Copa Libertadores negyeddöntő visszavágó is :Señores, yo soy del gallinero
00:15 Flamengo (brazil) - Olimpia (paraguayi), jelenlegi állás : 4-2
2:30 Atlético Mineiro (brazil) - River Plate (argentín), jelenlegi állás : 1-0
Heisman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
…számos Európán kívüli légióst alkalmazó… 😊Úgy lett volna tökéletes, hogy a "nagyon erős - számára kedvező, műfüves pályán játszó -, 60 milliós összértékű..."Agy eldobva:már az első mondat zseniális:
A Fradi óriásit küzdve nyílttá tette a Young Boys elleni BL-párharcot
www.origo.hu/sport/futball/20210818-bajnokok-ligaja-young-boys-ferencvaros-elso-merkozes-osszefoglalo-eredmeny.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
Hatalmasat küzdött az egy órát emberelőnyben játszó Ferencváros a nagyon erős 60 millió eurós összértékű svájci Young Boys otthonában.
petey
nagylaza
több mint 4 éve
Úgy lett volna tökéletes, hogy a "nagyon erős - számára kedvező, műfüves pályán játszó -, 60 milliós összértékű..."Agy eldobva:már az első mondat zseniális:
www.origo.hu/sport/futball/20210818-bajnokok-ligaja-young-boys-ferencvaros-elso-merkozes-osszefoglalo-eredmeny.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
Hatalmasat küzdött az egy órát emberelőnyben játszó Ferencváros a nagyon erős 60 millió eurós összértékű svájci Young Boys otthonában.
petey
több mint 4 éve
Agy eldobva:már az első mondat zseniális:
nagylaza
több mint 4 éve
Nagy FTC kibeszélő mellett hajnalban lesz 2 Copa Libertadores negyeddöntő visszavágó is :00:15 Flamengo (brazil) - Olimpia (paraguayi), jelenlegi állás : 4-2
2:30 Atlético Mineiro (brazil) - River Plate (argentín), jelenlegi állás : 1-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egyébként engem spec nem zavar ha a fradi kiesik egy young boys vagy egy slavia praha ellen. Most úgy van a rendszer, hogy itt már közel egyforma csapatok meccselnek amiken nem szégyen kikapni, de nyerni sem. Nekem ez a merjünk kicsik lenni attitűd nem gyere be, hogy még mindig az a narratíva, hogy dávidként megyünk góliát ellen. Lófaszt, a fradi minőségben meg lóvéban is eljutott erre szintre, tessék csak felvállani és ehhez mérve kiadni a narratívát.Tudom nem minden a transfermarkt, de azért ezek elég markáns különbségek:
(amúgy a slavia kiejtése szerintem is bravúr kategória, de korántsem akkora mint ahogy elő volt adva)
peach
YB 61,8 M EUR
Slavia 93,6 M EUR
Fradi 39,4 M EUR
Ráadásul mindkét csapat nyert idén párharcot az EL-ben tavasszal.
Ettől még be kellett volna ezt húzni 60 perc emberelőnyben, de ma nem volt elég a koncentráció. Lehet a műfű, lehet a fáradtság miatt. Ha ezen sikerül javítani a visszavágó sem reménytelen hazai pályán.
több mint 4 éve
NS cím: Álomból rémálom, emberelőnyben kapott ki az FTC Bernbenazt hiszem valaki ma ott repülni fog 😊
bezzeg az origo:
több mint 4 éve
Agy eldobva:A Fradi óriásit küzdve nyílttá tette a Young Boys elleni BL-párharcot
több mint 4 éve
Azért ég-és föld a különbség a stúdióban az M4/Sport tv között, nem az előbbi javára