Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyébként engem spec nem zavar ha a fradi kiesik egy young boys vagy egy slavia praha ellen. Most úgy van a rendszer, hogy itt már közel egyforma csapatok meccselnek amiken nem szégyen kikapni, de nyerni sem. Nekem ez a merjünk kicsik lenni attitűd nem gyere be, hogy még mindig az a narratíva, hogy dávidként megyünk góliát ellen. Lófaszt, a fradi minőségben meg lóvéban is eljutott erre szintre, tessék csak felvállani és ehhez mérve kiadni a narratívát.(amúgy a slavia kiejtése szerintem is bravúr kategória, de korántsem akkora mint ahogy elő volt adva)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Az első gólnál konkrétan fel lehet tüntetni a svájci négert az assist rublikában.Székely David azt mondta, hogy megtapasztaltuk, hogy milyen erős is ez a YB. Amit én tapasztaltam az az, hogy az ftc kapott egy félpotya kapus gólt* egy balhere megpattanót, meg egy bladz 2 szintű amatőr valamit.na de most 70 percig emberelőny, ebből vert kettőt a YB. aztán Boli egy fárdó védelemnek lőtt egyet, de ha egál lesz megint jövő héten, nem lesz Haratyin, Blazic meg Civic hát....
Szóval mitől is kell itt hajbókolni a svájciak előtt?
* amiből a tavalyi 6 csop meccsből minden másodikra jutott legalább egy ilyen, szóval lassan ezen is el kellene gondolkodni, hogy ezen a szinten a bravúr vonal skillek kurva kevesek
peach
petey
Utána a kamu kiállítást. 70 perc előny ezen a szinten.
Nem nagyon van mire hivatkozni.
Persze a műfű az alap, az csúnya volt nagyon.
több mint 4 éve
második láb 😀 Nehéz szakma a szinkrontolmácsolása...
több mint 4 éve
oké, hogy az előző szezon végén hatalmas choker volt a Nottingham, de azért durva, hogy ezt a formát sikerült átmenteni az idei Champo kezdetre is 😀 3 meccs, 3 vereség, kétszer az utolsó 10 percben kapott gólokkal 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Székely David azt mondta, hogy megtapasztaltuk, hogy milyen erős is ez a YB. Amit én tapasztaltam az az, hogy az ftc kapott egy félpotya kapus gólt* egy balhere megpattanót, meg egy bladz 2 szintű amatőr valamit.na de most 70 percig emberelőny, ebből vert kettőt a YB. aztán Boli egy fárdó védelemnek lőtt egyet, de ha egál lesz megint jövő héten, nem lesz Haratyin, Blazic meg Civic hát....
Szóval mitől is kell itt hajbókolni a svájciak előtt?
* amiből a tavalyi 6 csop meccsből minden másodikra jutott legalább egy ilyen, szóval lassan ezen is el kellene gondolkodni, hogy ezen a szinten a bravúr vonal skillek kurva kevesek
peach
több mint 4 éve
Vége a fordulónak, és a Vasas továbbra is a tabella élén. Na, ez itt a lényeg.Utcára nyílik a kocsmaajtó, kihallatszik belőle a... | Hajrá Vasas! 😆😄 |
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Székely David azt mondta, hogy megtapasztaltuk, hogy milyen erős is ez a YB. Amit én tapasztaltam az az, hogy az ftc kapott egy félpotya kapus gólt* egy balhere megpattanót, meg egy bladz 2 szintű amatőr valamit.Szóval mitől is kell itt hajbókolni a svájciak előtt?
több mint 4 éve
Neked nagyon bemart valami, öreg 😀Valami gond volt az olimpián, hogy székely dávid crazyt megszégyenítő nyelvcsapásokkal nyal a nemzeti öntudatnak?Jenci nagyobb fradista, mint Bálesz szóval rajta nem csodálkozom
peach
petey

több mint 4 éve
Vége a fordulónak, és a Vasas továbbra is a tabella élén. Na, ez itt a lényeg.
több mint 4 éve
Ez a Boli gól is egy hét plusz vakításra jó még.
több mint 4 éve
Zubkov ukrán, a pali meg orosz. Szóval érted, kémek hídja eastern edition vagy ilyesmi...ez 70 perc emberelőny volt...közönség sokat ér, de ez 11 ellen baromi nehéz lesz így idegenben lőtt gólok nélkülzubkov nettó emberelőny az ellenfélnek, szóval egál
Klaci79
Azt az embert mi tartja még amúgy bent a kezdőben?!
r.baggio
több mint 4 éve
Eh túl sok a fehér a YB-ban
több mint 4 éve
ez 70 perc emberelőny volt...közönség sokat ér, de ez 11 ellen baromi nehéz lesz így idegenben lőtt gólok nélkülhát vót 2 is! A három kapott a problémás 😉
Klaci79
több mint 4 éve
Hát ezé kár vót bazdmeg
több mint 4 éve
Rosszul tudod, a második e-t nyújtotta el kélyesen...Minimum kettő.Így benyalni. Le is vettem a hangotAsszondod beszaladt egy bélyeg mevcs előtt neki?
#JC6
peach
Ez tizenegyessssssss
#JC6
több mint 4 éve
ez 70 perc emberelőny volt...közönség sokat ér, de ez 11 ellen baromi nehéz lesz így idegenben lőtt gólok nélkülzubkov nettó emberelőny az ellenfélnek, szóval egál
Klaci79
Azt az embert mi tartja még amúgy bent a kezdőben?!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ez 70 perc emberelőny volt...közönség sokat ér, de ez 11 ellen baromi nehéz lesz így idegenben lőtt gólok nélkül
több mint 4 éve
Minimum kettő.Így benyalni. Le is vettem a hangotAsszondod beszaladt egy bélyeg mevcs előtt neki?
#JC6
peach
Ez tizenegyessssssss
több mint 4 éve
Ez a szemüveg simán vakon van ez tökre látszik. Vlsz ő a fél szavakból is ért, ezért tartják
több mint 4 éve
Így benyalni. Le is vettem a hangotAsszondod beszaladt egy bélyeg mevcs előtt neki?
#JC6
több mint 4 éve
Nincs rajta a bézbóz sapka Trógeron, az a baj 😊
több mint 4 éve
Így benyalni. Le is vettem a hangot
több mint 4 éve
Stadionbú kiitt a fiatal magyar tehetség tessékBe is veri, 3-3
Heisman
#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal