Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem mindegy ki hol született?Én nem írtam egy szóval se, h stabil kezdő legyen, hanem legyen rotálható a kezdőbe.Egyik összehasonlitas sem jó, a második meg kifejezetten röhejes mert Mak nem stabil kezdő. Ti stabil kezdő magyart hiányoltok, Holendernek pl Uzunit kellene kiszorítani.És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
Mindenesetre hajrá Fradi, legyen meg az a BL! 👍
bogec7
Elengedhetnétek már ezt, nem hiszem hogy kellően értékes támadófelület. Mint ahogy már a Csoportkör Pálnak is más a felütése, ki is kopott a szidalmazók 99%-nak a szótárából...
davemayer
kapitnono
davemayer
Utóbbi 4 szerintem megfizethető, Haratin, Zubkov és Tokmac helyére be is férnének pl.
Willie Parker
Ezek közül akiket irtál 2 labdarúgó van aki beférne stabilan a fradiba, Sallai és Szalai Attila. Mindkettő értéke kb fele a fradi mai keretének összértékéhez képest...
davemayer
(Mellékszál, h anno Paintsil jobban ment, mint Tokmac bármikor, őt elkótyavetyélte Pali.)
Dibusz, Civic, Laidouni és Uzuni pótolhatatlan kb, Botka oké szint, a többiek helyettesíthetők bárkikkel, akár magyarokkal.
Ha szerinted Zachariassen jobb v jobb lesz, mint Schäfer, Mak jobb mint Holender vagy Varga Kevin, akkor lelked rajta. Én nem így látom.
Amúgy - Fraditól függetlenül- vannak magyar tehetségek (Gera D., Könyves, Varga Kornél, Kinyik, Kiss Tomi, Hegedűs) akiket elbaszott az itthoni rendszer. Normális edzőkkel - mint Souza, Rebrov - ők hoztak volna jó szintet.
Willie Parker
Paintsil nem akart a fradiban játszani.
Lehet hogy te úgy látod hogy Tokmac és Zubkov nem sokat tesznek hozza, én inkább azt mondanám hogy önmagukhoz képest gyengébbek voltak. De ez a 2 játékos ha formában van minden elérhető magyarnál jobb, ezt sztem te is elismered.
davemayer
Willie Parker
Barcelonában zavart valaha valakit, hogy Messi nem spanyol?
Vagy Liverpoolban, hogy Salah kicsit sem angol?
több mint 4 éve
Én nem írtam egy szóval se, h stabil kezdő legyen, hanem legyen rotálható a kezdőbe.Egyik összehasonlitas sem jó, a második meg kifejezetten röhejes mert Mak nem stabil kezdő. Ti stabil kezdő magyart hiányoltok, Holendernek pl Uzunit kellene kiszorítani.És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
Elengedhetnétek már ezt, nem hiszem hogy kellően értékes támadófelület. Mint ahogy már a Csoportkör Pálnak is más a felütése, ki is kopott a szidalmazók 99%-nak a szótárából...
davemayer
kapitnono
davemayer
Utóbbi 4 szerintem megfizethető, Haratin, Zubkov és Tokmac helyére be is férnének pl.
Willie Parker
Ezek közül akiket irtál 2 labdarúgó van aki beférne stabilan a fradiba, Sallai és Szalai Attila. Mindkettő értéke kb fele a fradi mai keretének összértékéhez képest...
davemayer
(Mellékszál, h anno Paintsil jobban ment, mint Tokmac bármikor, őt elkótyavetyélte Pali.)
Dibusz, Civic, Laidouni és Uzuni pótolhatatlan kb, Botka oké szint, a többiek helyettesíthetők bárkikkel, akár magyarokkal.
Ha szerinted Zachariassen jobb v jobb lesz, mint Schäfer, Mak jobb mint Holender vagy Varga Kevin, akkor lelked rajta. Én nem így látom.
Amúgy - Fraditól függetlenül- vannak magyar tehetségek (Gera D., Könyves, Varga Kornél, Kinyik, Kiss Tomi, Hegedűs) akiket elbaszott az itthoni rendszer. Normális edzőkkel - mint Souza, Rebrov - ők hoztak volna jó szintet.
Willie Parker
Lehet hogy te úgy látod hogy Tokmac és Zubkov nem sokat tesznek hozza, én inkább azt mondanám hogy önmagukhoz képest gyengébbek voltak. De ez a 2 játékos ha formában van minden elérhető magyarnál jobb, ezt sztem te is elismered.
davemayer
több mint 4 éve
Siman nyer a Fradi, de a legjobb mégis az egygólos győzelem lenne, majd tizenegyesek.
több mint 4 éve
Egyik összehasonlitas sem jó, a második meg kifejezetten röhejes mert Mak nem stabil kezdő. Ti stabil kezdő magyart hiányoltok, Holendernek pl Uzunit kellene kiszorítani.És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
davemayer
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
És az miért lenne baj? Szerintem Zubkov és Nguen lófaszt tesznek hozzá, ink elvesznek a játékból kb egy éve. Stöger alatt Haratin sem hasznos, ő Rebrov terméke volt.Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
davemayer
Willie Parker
davemayer
több mint 4 éve
Ha az utóbbi hármat kicseréled azokkal akiket írtál a Fradi most bajnokként a konferencia csoportkörért playoffolna.Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
davemayer
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem ugrottam, csak ez a fajta hozzáállás számomra érthetetlen, pláne látva a nemzetközi labdarúgást.24 éve szurkolok a Fradinak, csak beírtam, mint fun fact....Mikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
Jézusom, chill, nem kell mindenre ugrani 😉🙏
bogec7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szalai, Sallai, Schafer minimum szerintem. Az már kétszer annyi amit leírtálSorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
davemayer

több mint 4 éve
Sallai, Sallói, Vida Krisz, Kalmár, Szalai Atti, Nego, talán Schäfer, Holender, Varga Kevin, Kecskés.Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
davemayer
több mint 4 éve
24 éve szurkolok a Fradinak, csak beírtam, mint fun fact....Mikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
Jézusom, chill, nem kell mindenre ugrani 😉🙏
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Sallói nem a tökét vakargatja. Előbb az ukrán válogatott kp-s, most ő: www.molfehervarfc.hu/2021/08/24/kenan-kodro-a-vidi-jatekosa-.html
Meglátjuk
több mint 4 éve
Sorold, kik azok akik BL-szintű teljesítményre lennének képesek? Pláne kellően stabilan ahhoz hogy kezdők legyenek ilyen csapatokban.Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bármi lesz, örülök hogy végre 2 csatárral állunk fel, be kell nyomni őket a gecibe és meg kell próbálni gólt rúgni az első 15-20 percben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem van még egy pár de ahogy érzedMikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
davemayer

több mint 4 éve
Mikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Kb az a 3 az összes értelmes légiósunk, úgy írd le... és ezzel meg kaptad a választ hány nemzetközi szinten értelmes játékosunk van. Inkább nézek ennyi légióst akik a fradiban BL-ért küzdenek mint magyar kutyaütőt aki erről csak álmodik.
bogec7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mikor a Lipcse kezdőjében 3x annyi magyar van.. 🙈Mindenesetre hajrá Fradi, legyen meg az a BL! 👍
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Na lehet még idén összejön mégis a Mbappe-Real házasság. Érdekes napok állnak előttünk ebből a szempontból.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
A kiállításig is jobb volt a WHU, de a piros lap megölte a meccset
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jól van, legalább nem csak mi szenvedünk a mindenféle libalegelőkön 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nehéz lesz a Diónak visszakerülni...
több mint 4 éve
Fantasztikus poénom a "csóróságra" volt kihegyezve 😊Az a műfű 😊Akkor a csóró svájciak csak herbalt? 🤔Az előző mérkőzéseken is rengeteget segített a szurkolás, ez olyan előny nekünk, mint Bernben a svájciaknak volt a műfű.”Mert a magyar rendes füvet szív 😊
Miért előny egy minőségi műfű?
#JC6
somoskovig
peach
somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nem vagyok otthon a magyar foci "szakértőinek" sorában, de ez a dr. Horváth minek számít? Hogy nagyon felületesen készül fel az nb2-es rangadóra a csapatokból, az biztos...vagy nb2-es meccshez nb2-es "szakértő" illik?
több mint 4 éve
Az előző mérkőzéseken is rengeteget segített a szurkolás, ez olyan előny nekünk, mint Bernben a svájciaknak volt a műfű.”Ez valóban érdekes kérdés. Régen még alsóbb osztályban azért volt furcsa műfüvön játszani, mert hozzászoktunk, hogy gyengébb pályákon össze-vissza pattog a labda. Ma ezek a modern pályák olyan simák, mint a műfű. Úgyhogy valóban jogos a kérdés, nem hiszem, hogy ez valódi segítség lett volna a Svájciaknak, de holnap kiderül 😊
#JC6
több mint 4 éve
Az a műfű 😊Akkor a csóró svájciak csak herbalt? 🤔Az előző mérkőzéseken is rengeteget segített a szurkolás, ez olyan előny nekünk, mint Bernben a svájciaknak volt a műfű.”Mert a magyar rendes füvet szív 😊
#JC6
somoskovig
peach
több mint 4 éve
Akkor a csóró svájciak csak herbalt? 🤔Az előző mérkőzéseken is rengeteget segített a szurkolás, ez olyan előny nekünk, mint Bernben a svájciaknak volt a műfű.”Mert a magyar rendes füvet szív 😊
#JC6
somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...