Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó változatos, izgalmas meccs, ezeket szeretem.
több mint 4 éve
Mondjuk ez elég egyertelmu konyokos volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez a YB sem egy világverő alakulat....ezt a Fradi jól elkúrta eddig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Nem úgy igazságos hogy emberhátrányból hazai pályán kell megynerni?
több mint 4 éve
Az mindig jól sül el …az ilyen játékost úgy megbüntetném, hogy ihajjaFM-ben van ilyen gomb meccs után Fine 2 Wks Wages
NB2
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
az ilyen játékost úgy megbüntetném, hogy ihajjaFM-ben van ilyen gomb meccs után Fine 2 Wks Wages
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Laiduniból is előbújt az értelem.....Sötét mint a tehénsegge
kapitnono
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kicsit elpiáltam az időt, mire leültem a tv elé kaptuk az egyenlítő gólt. Mondom jóvan, rossz ómen kimentem cigizni egyet. Most ültem megint vissza és jött a piros. Egy percet néztem eddig a meccsből. Bocsi 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Amúgy érdekes, hogy mennyire jól jöttek ki a 2.félidőre...nem akarom bántani a Fradi edzőjét, de itt még a fáradság meg a műfű sem lehetett volna kifogás...
több mint 4 éve
az ilyen játékost úgy megbüntetném, hogy ihajja
több mint 4 éve
Bezzeg az arab migráns…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Cserélni már pasztmekTudtam, Laiduni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Okos volt basszameg, hogy a földhöz vágta a labdát...hülyegyerek
több mint 4 éve
Ma még ki reklamál egy pirosat magánakMikor jött mintha jobb lett volna, azóta hajmeresztő amiket művelKovacsevics pasztmekAzért közepén Laiduni helyezkedese is megér egy misét
Te úristen, megye 1
petey
csebi
petey
több mint 4 éve
Mikor jött mintha jobb lett volna, azóta hajmeresztő amiket művelKovacsevics pasztmekAzért közepén Laiduni helyezkedese is megér egy misét
Te úristen, megye 1
petey
csebi
több mint 4 éve
Kovacsevics pasztmekHát sokat nem tévedsz, olyan csigalassú az összes fradi védő
Te úristen, megye 1
petey

több mint 4 éve
Lehet hogy elfáradtak? Az nem lehet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Fradi vs Albán 2.helyezet DollalAnnyira jó lenne egy tizenegyespárbaj.Ejnye. Vidi-MU?
Szerintem magyar csapat nemzetközi meccse még sose torkollott büntetőkbe. Legalábbis az elmúlt 40-50 évben.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
ez a YB sem egy nagy csapat...középpályán nagyon él a Fradi, csak így persze kevesebb lesz a terület
több mint 4 éve
Kovacsevics pasztmekAzért közepén Laiduni helyezkedese is megér egy misét
Te úristen, megye 1
petey
több mint 4 éve
meglepődtem...ja nem 😕
több mint 4 éve
Faszomat hogy mindenki mint a csiga bazmeg, úgy reagál