Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Tyű Jotától az milyen lefordulás volt, sarokkal köténybe.Ja. Már csak be kellett volna rúgnia az üres sarokba.
Mikey
több mint 4 éve
Elliott góllal tért vissza, Díaz labdaszerzés utáni gólpasszal mutatkozott be, szuperség.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tyű Jotától az milyen lefordulás volt, sarokkal köténybe.
több mint 4 éve
Elliott és Díaz is kispadon a Cardiff City elleni meccsen. Elég össze-vissza egy meccskeret a mai, de a lehetőségekhez mérten láthatóan komolyan veszi Klopp az FA Kupát.
több mint 4 éve
El bakker.Szóval Burkina Faso ezt elisztambulozta?Aztán persze tizikkel behúzták, szegény Felső-Volta...Kamerun kettővel ég félidőben a bronzmeccsen...0-3-ról 3-3, kemény
warr_b
NB2
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ezt nem akartam elhinni amúgy.ezt Pislogi mondta múlt héten amikor a riporter kérdezte a Szabics takaroggyról 😀én is csak annyit hogy Garancsi nagyon elégedetlenén ilyet nem hallottamviszlát Szabics@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
petey
#JC6
petey
#JC6
petey
Azt hinned h jön egy ember aki viszonylag normálisabb ligában töltötte karrier nagy részét, külföldön volt edző aztán jön és nyilatkozik egy olyat, amire a Várhidi, Horváth, Pinyo trió is csak csettintene. Már csupán emiatt a nyilatkozat miatt ki kellene rakni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szóval Burkina Faso ezt elisztambulozta?Aztán persze tizikkel behúzták, szegény Felső-Volta...Kamerun kettővel ég félidőben a bronzmeccsen...0-3-ról 3-3, kemény
warr_b
NB2
warr_b
több mint 4 éve
Nem hiszem el 😂Dzsudzsakrol és a válogatottrol nem volt kérdés?
Szabics interjú, riporter kérdez:
- Mi zavar jobban, a két kapott gól vagy hogy csak egyet sikerült szerezni?
Azért egy továbbképzés ráférne a szakmára..
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem hiszem el 😂😀😀 Ez mi, egek. Mondjuk a válasz is hasonlóan okos lehetett.
Szabics interjú, riporter kérdez:
#JC6
több mint 4 éve
na valaki nezte szobi starcam-et az arena4+-on?Pár percre belenéztem, de sok értelmét nem látom, extra érdekességnek jó max.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Aztán persze tizikkel behúzták, szegény Felső-Volta...Kamerun kettővel ég félidőben a bronzmeccsen...0-3-ról 3-3, kemény
warr_b
NB2

több mint 4 éve
Nem hiszem el 😂Szabics interjú, riporter kérdez:
több mint 4 éve
Kamerun kettővel ég félidőben a bronzmeccsen...0-3-ról 3-3, kemény
warr_b
több mint 4 éve
Ezután tuti kiteszik Szabicsot, menthetetlen
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
pusmogják, hidd el. csak az a baj, nem ő a gond.. ha túléli ezt a hetet, akkor nincs gáz 😀ezt Pislogi mondta múlt héten amikor a riporter kérdezte a Szabics takaroggyról 😀én is csak annyit hogy Garancsi nagyon elégedetlenén ilyet nem hallottamviszlát Szabics@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
petey
#JC6
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
ezt Pislogi mondta múlt héten amikor a riporter kérdezte a Szabics takaroggyról 😀én is csak annyit hogy Garancsi nagyon elégedetlenén ilyet nem hallottamviszlát Szabics@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
petey
#JC6
petey
#JC6
több mint 4 éve
én is csak annyit hogy Garancsi nagyon elégedetlenén ilyet nem hallottamviszlát Szabics@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
én ilyet nem hallottamviszlát Szabics@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
petey
#JC6
több mint 4 éve
viszlát Szabics@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
petey
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 919
na valaki nezte szobi starcam-et az arena4+-on?
több mint 4 éve
@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀ezt így nem mondanám, csak kurva pontatlanok kapu előtt
#JC6
több mint 4 éve
Kamerun kettővel ég félidőben a bronzmeccsen...

több mint 4 éve
@petey elég nézhetetlen a játékotok, ennyi pénzért.. 😀
több mint 4 éve
Giroud dupla a Madonninán! 😜

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Így, hogy nincs ncaa, nincs pl meg kivételesen egyéb teendő se lehet 3 olasz meccset nézek ma végig. Utoljára nem tudom mikor volt ilyen utojára (mikor volt nem diginél a SeriaA? 2014-15 kb?)

Liverpool Fc