Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy Husztinak még mindig nincs meg a papírja? Ezzel az erővel én is állhatnék ott a pad előtt 😃
több mint 4 éve
Én biztos nem....Úgy hallottam ti is szoktatok himnuszt énekelni meccs előtt Banainak meg Stiebernek 😀hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
Csak most figyelni kell a szövegre, mert lesz olyan aki érti is xD
gabokocka
Kenny
Na be is röfögött egyet a konda
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Úgy hallottam ti is szoktatok himnuszt énekelni meccs előtt Banainak meg Stiebernek 😀hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
gabokocka
több mint 4 éve
hopp 5 magyar a palyan.“Károgók” 😄
Hol vagytok haterek?
Kenny
Nagy hazardőr a sapkás pepi hogy 4-1-nél becseréli őket 😅
több mint 4 éve
hopp 5 magyar a palyan.Akkor a himnuszt megint eléneklitek?
Hol vagytok haterek?
Kenny
több mint 4 éve
Nem, a Vidi sara nagyrészben. De amit előadott játékvezetés címén….Földim, most miért bántod? Fáj a tavalyi MK-döntő mi?Bogár alkalmatlanRáadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
#JC6
petey
😃
#JC6
több mint 4 éve
Vétlen kezezésért amúgy miért kell pirosat adni? Oké szabálytalan és 11-es, de ezért miért kell még kiállítani is valakit? Ha direkt üti ki, akkor oké, így nekem nem igazságos.mert mozdította a kezét, tehát nem lehet vétlen kezezés.
És még mielőtt: ha ez a szabály akkor a szabály a rossz, és mérlegelést kellene hagyni a bírónak.
Jughead
másik oldalról meg még a kapu felé ment a labda, tehát gólba tartó labdát ütött ki.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Bocs 😃Úgy látom nem jött át 🙄Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelHogy ne legyen többet válogatott?
petey
Csávó kb 2 km-t futott ma, állófocit játszik, küzd mint malac a jégen (becsúszások), mert ha futni kéne az ellenfél után, akkor bajban lenne.
A mai meccs pontosan megmutatta, hogy borzasztóan kevés ő a címeres mezhez.
#JC6
petey
több mint 4 éve
Úgy látom nem jött át 🙄Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelHogy ne legyen többet válogatott?
petey
Csávó kb 2 km-t futott ma, állófocit játszik, küzd mint malac a jégen (becsúszások), mert ha futni kéne az ellenfél után, akkor bajban lenne.
#JC6
több mint 4 éve
Az tetszik, hogy 4-1 ellenére a Fradi forszírozza a góllövést.
több mint 4 éve
Földim, most miért bántod? Fáj a tavalyi MK-döntő mi?Bogár alkalmatlanRáadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
#JC6
petey
😃
több mint 4 éve
Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelHogy ne legyen többet válogatott?
petey
több mint 4 éve
Bogár alkalmatlanRáadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
#JC6
több mint 4 éve
Remélem Zsuzsi meggyőzte Rossit a mai teljesítményévelegy jo bal lab. ennyi a pali, semmi tobb.
petey
Soha soha nem lehet tobbet valogatott egy idealis vilagban.
több mint 4 éve
Ráadásul az nem is volt sárgás falt, Bogár viszont megjátszotta 🤣0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
Kenny
több mint 4 éve
Remélem az osztrákot végleg meggyőzi Mak, hogy érdemes több percet kapnia majd az Eurépában.Zakariás meg mehet a padra.
több mint 4 éve
0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.varga jozsi sargalap 4,75ert. na az volt az ingyen penz😃
gabokocka
több mint 4 éve
0-1-nel nyer a fradi es legalabb 4 gol, ingyen penznek tunt.
több mint 4 éve
Ball don't lie.Olyan szánalmas, hogy a Fradi mindig a vendégszektor felé támad második félidőkben.
több mint 4 éve
Tökmag úgy is kihagyja...... úgy is lett!
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Sztem barhogy mentesz kezzel golba tarto labdat az piros, bar nem vagyok biztos benne. De ezt sztem nem lehetett szandekosnak nezni.Vétlen kezezésért amúgy miért kell pirosat adni? Oké szabálytalan és 11-es, de ezért miért kell még kiállítani is valakit? Ha direkt üti ki, akkor oké, így nekem nem igazságos.gondolom úgy értelmezte, hogy direkt kezezett és gólt akadályozott meg
És még mielőtt: ha ez a szabály akkor a szabály a rossz, és mérlegelést kellene hagyni a bírónak.
Jughead
Löfli
több mint 4 éve
Tökmag úgy is kihagyja...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!