Soccer

42 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 856 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.
Business as usual.

Aztán csodálkoztok bazmeg hogy inkább a mongol harmadosztályt meg hasonlókat követek 😀
warr_b
Engem a Bissau-Guineai masodosztaly eredmenyei erdekelnenek. 😊
Vrij6
Ott még az első osztályról se könnyű infót szerezni 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 156 — Illegális gyakorló
Szóval két megadott lesgól a Fradikának, a Vasasnál egy meg nem adott szabályos gól és egy meg nem adott tizenegyes.
Business as usual.

Aztán csodálkoztok bazmeg hogy inkább a mongol harmadosztályt meg hasonlókat követek 😀
warr_b
A másodikat nem is értem, hogy nézte be a partjelző. Ott volt az orra előtt.
Azért azt a szabályos gólt nem venném készpénznek, ingoványos terület ez a kéz-szabály, a bírók is össze-vissza alkalmazzák.

több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Magyar meccset is néző emberként egészen elképesztő ez az iram a Tottenham-Southampton meccsen. Mintha más sport lenne…
Klaci79
az is😕
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 114
Magyar meccset is néző emberként egészen elképesztő ez az iram a Tottenham-Southampton meccsen. Mintha más sport lenne…
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 698 — Bla, bla, bla
m4 live német tolmács level2!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 409 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Business as usual.

warr_b
Engem a Bissau-Guineai masodosztaly eredmenyei erdekelnenek. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 856 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Business as usual.

több mint 4 éve
Lol, a második lesgól.

Márkvárt meg szopjon lovat, tehetségtelen béna fasz.

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 698 — Bla, bla, bla
Mekkora meccs volt a Nagykanizsa - ETO.
#JC6
Én annyira nem élveztem, majdnem elkxurtuk, de ez a Farkas gyerek ügyes...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 919
#JC6
Mindig szimpi csapat volt az Olajbányász. Ha már úgyis piros-kékek 😀
warr_b
Jó csapat volt az a 90-es évek közepén kapuban az ifjú Vlaszákkal, a középpályán meg Agic és az elnyűhetetlen Hegedűs László robotolt.
empty taxi
Altalanosban mikor a kanizsa es a zeg egyszerre kerult fel , valasztottunk.o zeg en kanizsa.szopo voltam mar akkor is.
Vlaszak, tenyleg😆
több mint 4 éve
Hm, asszem ezt már így kezdés előtt elengedtük...

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 344 — NFL bracket champion '26
#JC6
warr_b
Jó csapat volt az a 90-es évek közepén kapuban az ifjú Vlaszákkal, a középpályán meg Agic és az elnyűhetetlen Hegedűs László robotolt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
#JC6

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 331
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 344 — NFL bracket champion '26
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/02/09/varga-kevin-torokorszagbol-a-young-boyshoz-kerult-hivatalos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 900
Négy hónap börtönbüntetésre és közel 2000 eurós pénzbüntetésre ítélték Enis Bardhit, a valencia gárda északmacedón válogatott középpályását, akit

MÉG 2021 ÁPRILISÁBAN, EGY KÖZÚTI IGAZOLTATÁS SORÁN ÁLLÍTOTT ELŐ A SPANYOL RENDŐRSÉG, MIUTÁN EGY, A HAZÁJÁBAN KIÁLLÍTOTT HAMIS JOGOSÍTVÁNYT MUTATOTT FEL.
A korábban Újpesten is futballozó futballista eseténél az ítélet végrehajtását a bíró két évre felfüggesztette azonban azzal a feltétellel, hogy a sportoló nem követ el újra bűncselekményt (AS)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 740
30ból 810 euro jött volna ha nyer a mu... kurva anyjukat
davemayer
Az elmúlt két meccs az én idegeimnek se tett jót, pedig én nem is fogadtam rá. Remélem kiesik a Burnley a picsába.

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 697 — "Grammar maci"
30ból 810 euro jött volna ha nyer a mu... kurva anyjukat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 444 — Cowboys fan
Nájsz:

Tony Adams
Mojszi azt üzeni, hogy fontos dolog a gerinc, de még fontosabb azok a súlyos fontmilliók, amiket a negyedik helyért kapnának, és most mindenre szükség van, hogy megállítsák a vereség-sorozatot.
több mint 4 éve
Na jó elmehet a var a picsába, amit a boro ellen műveltek azon csak röhögtem de ez szánalmas.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 935 — Colts Fan
Nájsz:

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 935 — Colts Fan
Csalni tilos!!
 missing11.com/#
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
 www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277

" 2018 óta pedig már Németországban futballozik, és napi 200 kilométert utazik, hogy valóra válthassa szülei álmát, jelenleg a Mainz U16-os csapatának játékosa."

szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
Bazzani
"Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."
davemayer
Amúgy nálunk ugyanez a szitu mint a cikkben szereplő srácnál.
Heti ötször utazunk más városokba edzésre. Ha nagyobb lesz akkor lehet majd egyedül megy.
A lányom álma idővel az én álmommá is vált.
Bazzani
Az Újpest tárt karokkal várja 😃
#JC6
A lányom nem focizik, mondjuk ebbe az Újpestbe ígyis beférne.

több mint 4 éve
 www.nemzetisport.hu/legiosok/a-mainz-16-eves-magyarja-mendi-ronaldo-napi-200-km-t-utazik-az-almaiert-2875277

" 2018 óta pedig már Németországban futballozik, és napi 200 kilométert utazik, hogy valóra válthassa szülei álmát, jelenleg a Mainz U16-os csapatának játékosa."

szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Hozzászóltak amúgy a cikkhez és írták, hogy a gyerek álma csak rosszul írták a cikkben.
Bazzani
"Képzeld a vasárnapi ebédnél volt egy freudi elszólásom, odafordultam az anyósomhoz és azt akartam mondani hogy ideadnád a sót? Ehelyett véletlenül azt mondtam hogy te szemét kurva elkúrtad az életem."
davemayer
Heti ötször utazunk más városokba edzésre. Ha nagyobb lesz akkor lehet majd egyedül megy.
Bazzani
Igen, csak egy cikkben a lányodról nem azt írnák hogy a te álmodat akarja beteljesíteni, sőt lefogadom hogy ha ezt raknák eléd kijavíttatnád.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 331

szulei almat?
ez mi a fasz.
YoungZeeZee
Bazzani
davemayer
Bazzani
Az Újpest tárt karokkal várja 😃