Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 103
Ha egy neymárka 240
Milkóért elkelt ami többszöröse a valódi értékének és nem tudtak vele BL-t nyerni akkor még érthető is, hogy kevés a 160 Misi.
Az a lejáró szerződés semmit sem jelent, majd kötnek egy újat és tesznek bele egY kivásárlási opciót konkrét árral.
Nagy barom a
Real ha nem veszi meg, mert a
faszi mostanság van a csúcson, ha a sebessége, robbanékonysága megkopik csak egy kicsit is, akkor már csak egy jó játékos lesz és
Nem ennyire kiemelkedő. A posztja, játékintelligenciája nem olyan hogy ő ezt a szintet 30 felé is biztosan tudja majd hozni. Szvsz.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Újabb soccer híreink röviden:

Marcel Sabitzer RB Leipzig -> Bayern München vételár: 15-16 millió EUR

Teun Koopmeiners AZ Alkmaar -> Atalanta 12 milló EUR, az Alkmaar nevelése a holland srác, 12 évet húzott le a csapatban, csk volt, a hétvégén lépett pályára utoljára nevelőegyesületében, a meccs utáni interjú közben el is sírta magát.

A Chelsea ismét kölcsönadta Tiemoué Bakayokot az AC Milannak, ezúttal 2 évre, a 2018-19-es szezonban is a Milannál játszott Bakayoko, a tavalyi idényt a Napolinál töltötte. A kölcsönszerződés lejárta után opciós joga van a Milannak megvenni a játékost.

Komolyat gyengülhet a Fradi EL-csoportellenfele, a Celtic az átigazolási időszak mai, utolsó napján: a fiatal francia csatárukat Odsonne Edouard-t állítólag a Crystal Palace vinné 15 millió fontért, a 20-szoros skót válogatott középpályásért, Ryan Christie-ért pedig a Burnley és a Bournemouth érdeklődik.

Nedim Bajrami a CAS döntése értelmében szerepelhet az albán válogatottban, márciusban behívták a svájci U-21-es válogatottba, de ő elutasította, mondván albán felnőtt válogatott szeretne lenni. A FIFA elsőre nem hagyta jóvá a kérelmet, mondván a beadás pillanatában még nem volt kettős állampolgár, ezt bírálta felül a CAS. Az albán válogatott VB-selejtetős csoportellenfelünk, komoly erősítés nekik az Empoli középpályása, aki ebben a Serie A idényben eddig 2 meccsen 2 gólpassznál tart.

Két sérült van az angol válogatott keretében: Tyrone Mings (bordatörés) és Dominic Calvert-Lewin (lábujjtörés, combizomhúzódás). Southgate úgy döntött h nem hívja be Mason Greenwoodot pótlásnak, így csak Harry Kane és Patrick Bamford maradt bevethető csatárként.

Gyurcsó Ádám Ciprusra igazolt, az AEK Larnacához.

Zinédine Machach személyében francia középpályás érkezik kölcsönben a Honvédba a Napoliból.

A pletykák szerint az Újpest belga tulajdonosa Roderick Duchatelet 20 millió EUR-ért eladja a klubot egy kínai vállalkozásnak, akik Rajczi Pétert szemelték ki sportigazgatónak.

Grashoppers update:
Új igazolás a korábbi svájci U21-es válogatott belső védő Noah Loosli, aki Contini mesterhez hasonlóan a Lausanne-tól érkezik.
Eredmények az utóbbi hetekből:
A svájci kupa 1. fordulójában 5:0-ás győzelem idegenben az ötödosztályban vitézkedő FC Widnau ellen. Bolla végigülte a meccset a kispadon.
A bajnokságban 2:1-es vereség a városi rivális FC Zürichtől. Jelenleg a Zürich vezeti a svájci bajnokságot. Bolla végigjátszotta a meccset.
Ezután hazai pályán jött egy 1:1-es döntetlen a Servette ellen, akik jelenleg a 3.-ak a tabellán. Bolla végigjátszotta ezt a meccset is.
Jelenleg 5 meccsen szerzett 5 ponttal a 8. a Grasshoppers a bajnokságban, ez az utolsó biztos bennmaradást érő hely, 3 ponttal van mögöttük a Lausanne osztályzós helyen, ugyanúgy 2 ponttal az utolsó, biztos kiesést jelentő helyen az FC Luzern áll.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Cakir vezeti a magyar - angolt.

Ő vezette a magyar - portugalt az EB-n, a kulcsszituaciokban jól döntött, de mezőnyben véleményem szerint nagyon odafújt.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949
Mbappe elvileg kuka idén, arabéknál rakoncátlankodik a főteve, így nem engednek senkit el....

Viszont a semmiből úgy tűnik beesik egy Camavinga a középpályára. Nagyon eltűnt a berobbanása óta, de fizikailag elit, talán a Carlo és az öreg Kroos, Modric duó tud majd értelmet is verni a fejébe, hogy valami Viera szerű fal legyen középen.
FLZOLI
Camavinga kiraly, de eleg suta gyerek fejben, en nagyon latom benne a kovetkezo Renato Sanchest.

Ami pedig Mbappet illeti, szerintem hibazik a Real, ha nem hozza el most.
Stez
Az a baj, hogy ahogy olvasom ez már nem a Real-on múlik. Elvileg a szimpi arab bácsik teljesen elzárkóznak Mbappé eladásától. Gondolom max akkor mennének bele, ha vmi 200-250 milliós ajánlatot tenne a Real, de annyit én sem adnék érte, mert egész egyszerűen nem ér annyit, pláne egy 1 év múlva lejáró szerződéssel.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 846 — Whoops, looks like something went wrong.
Mbappe elvileg kuka idén, arabéknál rakoncátlankodik a főteve, így nem engednek senkit el....

Viszont a semmiből úgy tűnik beesik egy Camavinga a középpályára. Nagyon eltűnt a berobbanása óta, de fizikailag elit, talán a Carlo és az öreg Kroos, Modric duó tud majd értelmet is verni a fejébe, hogy valami Viera szerű fal legyen középen.
FLZOLI
Camavinga kiraly, de eleg suta gyerek fejben, en nagyon latom benne a kovetkezo Renato Sanchest.

Ami pedig Mbappet illeti, szerintem hibazik a Real, ha nem hozza el most.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
Ez a Salloi szimpatikus. Jo latja a focit es az itthoni helyzetet.
Kenny
Ahhoz képest hogy jól látja a focit, hatalmas baromságokat tud mondani.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949

FLZOLI
Elvileg 20 misi körüli lehet az átigazolási fee, ami nevetségesen alacsony a mai világban. Annyiért nagyon nagyon megérné.

Szerintem kifejezetten jó biznisz lenne.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
akit érdekelnek a Deadline Day történések, Romano holnap twitchen tart egy 12 órás streamet déltől éjfélig.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 355 — #NoStress
Kenny
Huhh, a szimpatikus jelzőt még nem olvastam Sallóival kapcsolatban, szóval meg kell kérdeznem: ezt Sallói Istvánra mondtad? Mert nála kevés antipatikusabb embert látni a TV-ben szerintem.
Jughead
Itt is?

youtu.be/WV-CnYsY7nU

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 397
Kenny
Huhh, a szimpatikus jelzőt még nem olvastam Sallóival kapcsolatban, szóval meg kell kérdeznem: ezt Sallói Istvánra mondtad? Mert nála kevés antipatikusabb embert látni a TV-ben szerintem.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Kenny
Sokat számít h a Wolvesnál dolgozott, nem csak a magyar mocsárban szocializálódot.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Az a Bárdos Bence gyerek milyen?! Amit láttam meccset, ott nem túl magabiztos.
Klaci79
egész nyáron próbáltunk valakit igazolni elé a bal bunkó posztra, nem véletlenül 😀 lelkes, helyi srác, de NB2 középmezőny szint.
kristof
Kedves ismerősöm Bokros Sz. Sokat beszélgetünk, nem ment neki rosszul a kezdeti szokásos nehézségek után, de az az agyrázkódás nem jött jól neki és most nem tud visszakerülni. Kicsit furcsa nekem Kondás, mert a bizalom megvolt felé, aztán most pikk-pakk kikerült, pedig nem láttam túl jónak Bencét. De most még gólt is szerzett.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Klaci79
egész nyáron próbáltunk valakit igazolni elé a bal bunkó posztra, nem véletlenül 😀 lelkes, helyi srác, de NB2 középmezőny szint.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 334 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hamar kiderült, hogy ez a Kuttor is egy hatalmas kókler...
Idejön a félelmetes Kecskemét, akik tavaly még az nb3-ban vitézkedtek, és csak azért vannak most a másodosztályban, mert az Iváncsa nem vállalta az indulást, 15 új játékosuk lett, nb3-as edzőjük, és a 93. percben sikerül egyenlíteni ellenük hazai pályán... Elmegy mindenki a picsába.
warr_b
 index.hu/sport/futball/2021/08/30/vasas-nb-ii-nagy-miklos-kuttor-attila-interju/
😃
#JC6
Most olvastam én is. Hát arc az van, eredmény kevésbé...
Szóval gyümölcsöző a kapcsolat Kuttorral és jó rajtot vettünk...

Izé, oké.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 997
Lovigeri bokája megsérült a Hajduk legutóbbi bajnokiján így nem áll a válogatott rendelkezésére.
Hogy ez jó vagy rossz hír, azt mindenki döntse el maga.
empty taxi
Ugye nego sincs, így ott most sikerült ütni egy masszív lyukat a kezdőben
peach
Nekem egyik sem fog hiányozni.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 997
Idejön a félelmetes Kecskemét, akik tavaly még az nb3-ban vitézkedtek, és csak azért vannak most a másodosztályban, mert az Iváncsa nem vállalta az indulást, 15 új játékosuk lett, nb3-as edzőjük, és a 93. percben sikerül egyenlíteni ellenük hazai pályán... Elmegy mindenki a picsába.
warr_b
 index.hu/sport/futball/2021/08/30/vasas-nb-ii-nagy-miklos-kuttor-attila-interju/
😃
több mint 4 éve
Tonali és Pirlo első gólja a Milanban, mintha hasonlítanának.
 streamable.com/jdi0e8

Madden hates me.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
warr_b
nem tudom eldönteni, hogy ennyire szar a Diósgyőr meg a Vasas, vagy tényleg mindenki kettőzött erővel küzd ellenük, de valszeg mindkettő 😀 bár most mi a Pécs ellen egész jók voltunk, Könyves nélkül is.
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Lovigeri bokája megsérült a Hajduk legutóbbi bajnokiján így nem áll a válogatott rendelkezésére.
empty taxi
peach
Bolla, Botka, kivételesen annyira nem állunk szarul így sem.
kristof
Jogos, bolla valamiért bal bunkóban volt meg nekem. Botkát nem nem hoznám ki középről, rohadt stabil volt az eb-n orbán mellett.
peach
ott meg Kecskéstől várok sokat, de abban is van ráció, ha Botka belül marad.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 814 — a new hope (again)
empty taxi
peach
kristof
Jogos, bolla valamiért bal bunkóban volt meg nekem. Botkát nem nem hoznám ki középről, rohadt stabil volt az eb-n orbán mellett.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
empty taxi
peach
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 814 — a new hope (again)
empty taxi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve

Madden hates me.