NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
a holnapi lett - kazah elé.. Kazahsztán az elmúlt 5 évben 1 alkalommal nyert idegenben..egy barátságos meccsen Moldova ellen...bár ugye egyszer minden sorozat megszakad..de szerintem holnap a lettek döntenek a sorsunkról...

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Btw, en leszarom hogy miként jutunk ki, de en at akarom élni a himnuszt az Eb-n a helyszínen. Nem érdekel mi az ara. Svájcban eletem legnagyobb élménye volt az a csoportos hoki VB, ezt szeretnem tetozni es akkor is ha 9et gurít ott nekünk az elit!
gabtsi
csak tudod mi a különbség, amit a hokis srácok összehoztak Szapporoban az egy hihetetlen teljesítmény volt, ahogy a közhely szótárban írva vagyon "110%-ot adtak ki magukból", ezzel szemben a focisták messze nem teljesítettek úgy, ahogy az elvárható lett volna és leginkább a rendszernek és a szerencsének köszönhetik a kijutást, ha meglesz
(ha úgy jutottunk volna ki mint Izland vagy az észak-írek, akkor nagyon találó lenne a hasonlat)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Ez az ukrán, román, lengyel szint ahová fel kellene érnünk egyszer...esélyét sem látom...
gordon
Miért, a románok ellen két meccsen hoztunk két x-et.
Pl most hasra vagyunk esve az ukránoktól, milyen szépen játszottak, velük is játszanánk egy undorító 0 vagy 1 gólos meccset.
A mi problémánk, hogy építkezni nem tudunk, vagy ha igen, akkor a hátsó stabilitás elszáll. De ha zártan védekezünk, nem igen bontanak meg minket sokszor.
gabokocka
Kik? Románok, é-írek, finnek? Ezek tényleg nem. De ott egy csomó olyan csapat lesz, akik ezeknél 1-2 szinttel magasabb támadófocit játszanak. Gondolod hogy pl egy német, portugál, angol, spanyol válogatott nem kapná szét atomjaira ezt a védelmet? Franciák, olaszok, stb...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
Sport 1 hirdetés most:

Holnap Törökország-Izland, Lettország-Kazahsztán körkapcsolás.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Adja a tv a letteket

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Ez az ukrán, román, lengyel szint ahová fel kellene érnünk egyszer...esélyét sem látom...
gordon
Pl most hasra vagyunk esve az ukránoktól, milyen szépen játszottak, velük is játszanánk egy undorító 0 vagy 1 gólos meccset.
A mi problémánk, hogy építkezni nem tudunk, vagy ha igen, akkor a hátsó stabilitás elszáll. De ha zártan védekezünk, nem igen bontanak meg minket sokszor.
gabokocka
Én is így gondolom de most az uccsó fordulóban amikor már menni kellett azon középmezőnybelieknek akiknek muszáj volt a 3 pont szinte mindegyik egy fokozattal feljebb kapcsolt mint amit ebben a sorozatban láttam tőlük. Ezért mindtam, hogy mostmár nem vennék rá mérget...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Puhl és kaszínós elmehetnek azért a jó édes a...a, komolyan miket össze nem hordanak
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
gordon

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Látva a többieket, látva minket tényleg nem lenne teljesen őszinte a mosolyom ha kivinne minket a matek..
JayB
A mosolyunk oszinte lesz. Majd ott nyaron a rojtosra rapelt anuszrozsank utan nem fogunk oszinten mosolyogni...
Hanni
ez egy hülyeség mondjuk, a mai labdarúgásban sündisznó-alakzatban esélytelen, hogy bárki bárkit is megszórjon
baggio
Remélem ha netán ott leszünk, ennél tovább nem is gondoljuk azt a 3 meccset.
JayB
Képzelem mi lesz itt ( ha lesz ) amikor kaszinósék habzó szájjal hergelik a tömeget, hogy miért nem támadunk...

Szerkesztette: peach

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Puhl Sanyi első megnyilvánulása arra, hogy hogy játszottak a házigazdák? Nem tudtak gólt rúgni... szóval...

Inkább át is kapcsoltam gyorsan.
Egy ilyen meccsre nem azt mondani, hogy köszönjük fortunának hogy ilyen csoportunk van, hogy ilyen pechesek voltak az ukránok és hogy De Gea istenien játszott. Majdnem leestem a székről.
A sors iróniája, hogy ez az ukrán csapat pótselejtezőre kényszerű míg a feröert alázó magyarok akár egyenes ágon is ott lehetnek...

Liverpool Fc
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Gyuri szerint sima volt..iszik ez rendesen?😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ejj, a jó öreg matek, a mai egy változós dolog bejött, holnap már csak 2 közül kell az egyiknek döntetlennek lennie és mehetünk az EB-re.
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Látva a többieket, látva minket tényleg nem lenne teljesen őszinte a mosolyom ha kivinne minket a matek..
JayB
A mosolyunk oszinte lesz. Majd ott nyaron a rojtosra rapelt anuszrozsank utan nem fogunk oszinten mosolyogni...
Hanni
ez egy hülyeség mondjuk, a mai labdarúgásban sündisznó-alakzatban esélytelen, hogy bárki bárkit is megszórjon
baggio
Remélem ha netán ott leszünk, ennél tovább nem is gondoljuk azt a 3 meccset.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
JayB
Persze hogy nem érdemeljük meg.De mehetnénk szurkolni egy EB-re,azt hittem míg élek ilyen nem jöhet el.
Perpill pont leszarom hogy jutunk ki,a sportszakmai része megint más tészta.

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
JayB
Hanni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
De nem a matek visz ki hanem az eredményünk, csak fura hogy ok par nappal később játszák azt amit mi mar vasárnap letoltunk.

Btw, en leszarom hogy miként jutunk ki, de en at akarom élni a himnuszt az Eb-n a helyszínen. Nem érdekel mi az ara. Svájcban eletem legnagyobb élménye volt az a csoportos hoki VB, ezt szeretnem tetozni es akkor is ha 9et gurít ott nekünk az elit!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Nemtudom most annyira olyan feelingem van h verpakovsik megint megcumiztat minket...ha pótselejtezni kell és bekapunk pl egy ukrajnát az megint mészárszék lesz. Pedig egy hónapja még én is azt mondtam, hogy a középmezőnnyel egy jó 0-0 , 0-1re jók lennénk. Hát tegnap elnézve a lengyeleket, íreket, most az ukránokat megingott a hitem...

több mint 9 éve
A mai nap: kalapmegemelés mindenki előtt, az ukránok güriztek, a spanyolok sem vették félvállról, Lux sem feküdt le könnyen a szlovákoknak.
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
JayB
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Kösz De Gea,hajrá Lettország!

több mint 9 éve
Hogy ez a meccs hogy lett csak 0-1, örök rejtély marad 😊
Ha 10-8, sem szólhatnánk egy szót sem!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.
Jan
És az miért baj? Mi úgysem állunk meg 6-7 alatt...
peach
Addíg nincs baj amíg Feröerrel kell ki-ki meccset játszani... de ha kijutunk az EB-re ott csúnya világ lesz nekünk.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
gordon
Majd ha lesz játékosunk a top bajnokságok kispadján....talán.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
az nso-nál már fogalmazhatják a lett levelet?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal