Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 849
Respekt a fradinak es nagy makuk van ezzel az egy meccses parharcokkal.A svedek sztem nem lettek volna akadaly a celtic mar kerdeses illetve a zagrab is.
Egy meccsen meg lehet lepni mindenkit es tudatlatt akar meg mindig leneztek a fradit ( celtic, zagrab). Ez semmit nem vesz el a fradi erdemeibol. ez a kiiras ezt kell megugrani es a fradi meg is teszi.
HAJRA
ha bl-be jut tutti ket jo csapat jon pestre, ha el akkor jo lenne egy tavalyihoz jobban hasonlito csoport, mert iden tovabb tudnanak jutni.
remelem nezokkel lesz az egesz.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
valamint Keita általában, Ox mindig üvegWijnaldum jó eséllyel menni fog, legkésőbb jövőre (free agent lesz), és Milner is már 35 lesz januárban.Na jön Thiago Alcântara, 30 millió euróért, 4 évre. 🙏végre. azért picit féltem, hogy MUval utolsó napon elkezdtek egy licitháborút, hogy ki tud minél kevesebbet ajánlani. kell a pénz, mert elől vékonyak vagyunk lényegében egy cserénk van: Coman, Lewa helyére meg Zirkzee.
Mikey
bár azt nem tudom, hogy épp nektek miért kell Thiago, így is bivaly középpályátok van, de vmivel bővülni fog a taktikátok, hogy középen is lesz egy ember, aki fazont és tempót ad a csapatnak.
csebi
Mikey
több mint 5 éve
Nincs min károgni, örüljünk együtt a IX. kerületi migránsválogatott sikerének.Na hol vannak a károgókne szerénykedj, legyen 100 év.Remélem az ukrán útlevéllelBLt nyernének akkor is ez menne 🤣🤣🤣
Rendelkezô orosz koma
Gyorsan elmegy innen, mert bosszantó, hogy elhiteti itt, hogy 5 milliárd elég és nem kell 50 milliárd az eredményhez.
Több milliárd, és kevesebb REBROV!
ozibozi
Aki ezt az eredményt még mindig nem képes elismerni az feleslegesen nézi az a szerény véleményem.
Ma ez a csapat ismét bebizonyította hogy mekkora tartása van és hogy Rebrov micsoda kitűnő taktikával küldi fel őket a nemzetközi meccsekre.
Csoportkör és 5M euró ismét a zsebben, de egy biztos: magyar csapatnak ekkora esélye nem lesz bejutni a BL csoportkörbe a következő 10 évben mint most a Fradinak van. Mondanám hogy fel kell kötni a gatyát de ha ezt a teljesítményt képesek hozni (márpedig most már latszik hogy nagyjából igen) akkor 2 meccs alatt nem lehet akkora zavar hogy ne sikerülhessen. Életük 2 meccse jön, ezt szerintem sejtik.
Orosz lenyilatkozta hogy tavaly a párharc előtt azt mondta neki a zágrábi elnök hogy nem olyan jó bejutni a blbe mert csak bucira verik őket és árt a szurkolói morálnak meg a csapatszellemnek. Tessék, most már vidámkodhattok! 😜😁😂😂
davemayer
még hiányolok egy "na hol vannak a károgókat" és tökélet poszt lenne
😀
petey
ahhhhhh, már annyira le akartam írni, olyan jó érzés
Adirotor
(ha már a kormánymédia megalkotta ezt a szép kifejezést 😀)
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3417328128333773/ezt kajak tényleg benyögte Boli?
fúb+
több mint 5 éve
Jones és Keïta is q jó lesz, de kell a rotációba Thiago.én is épp GiGi-t akartam írni hogy megyWijnaldum jó eséllyel menni fog, legkésőbb jövőre (free agent lesz), és Milner is már 35 lesz januárban.Na jön Thiago Alcântara, 30 millió euróért, 4 évre. 🙏végre. azért picit féltem, hogy MUval utolsó napon elkezdtek egy licitháborút, hogy ki tud minél kevesebbet ajánlani. kell a pénz, mert elől vékonyak vagyunk lényegében egy cserénk van: Coman, Lewa helyére meg Zirkzee.
Mikey
bár azt nem tudom, hogy épp nektek miért kell Thiago, így is bivaly középpályátok van, de vmivel bővülni fog a taktikátok, hogy középen is lesz egy ember, aki fazont és tempót ad a csapatnak.
csebi
Mikey
amúgy hátha CuJo beválik és akkor jók leszünk
mondjuk még Keita adós a jó játékkal, de hátha idén
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Áh ahoz nem ártana neki még egy lépcső.Mou... félek télen elviszik helyette Rebrovot.Jovic vagy Mariano, ha már úgyis Madridban vannak.Arra az évi 25-30 meccsre így is jó lesz. Főleg hogy sérülékeny mindkettő. Szerintem ezzel picit flexibilisebbek is lesznek, akár 3 védős rendszert is játszhatnak ahol Bale mehetne bal futóba. Elég sokoldalú a középpályás soruk (Ndombele, Lo Celso, Sissoko, Alli, Sessegnon, Winks), lehet őket úgy variálni hogy Son/Moura/Bale trió is pályán legyen (pl 4231, Ndombele meg Sissoko védekező kp-ban, a támadó trió meg Kane mögött).Bála --> SpursGondolom Lucas Moura így megy is a padra.
Na hátha megmenti a karrierjét. A Spursben kb egyből húzóember lehet, talán motivációja is több lesz.
Borbinho
FLZOLI
Egy biztos, én min. 1 csatárt még igazolnék a helyükben, mert Kane mögött továbbra sincs kb senki.
Borbinho
Hihetetlen azért milyen munkáscsapat lett ez a Spurs. Ez a kp amit felsoroltál....
FLZOLI
davemayer
De igen jó eséllyel ha idén meglesz a BL és valamelyik TOP bajnokságos csapat megkínálja egy szerződéssel (mondjuk Napoli, Fiorentina, Roma vagy esetleg Valencia) nem nagyon fog itt maradni.
több mint 5 éve
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, remélem itt végre valóban visszanyeri az életkedvét, és nem játszva primadonnát tudja újra hozni a mit tud. Hátha Mouval sem rúgják össze a port 😛Jóhogy, arrafelé sokkal több a golfpálya.
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, remélem itt végre valóban visszanyeri az életkedvét, és nem játszva primadonnát tudja újra hozni a mit tud. Hátha Mouval sem rúgják össze a port 😛
több mint 5 éve
Mou... félek télen elviszik helyette Rebrovot.Jovic vagy Mariano, ha már úgyis Madridban vannak.Arra az évi 25-30 meccsre így is jó lesz. Főleg hogy sérülékeny mindkettő. Szerintem ezzel picit flexibilisebbek is lesznek, akár 3 védős rendszert is játszhatnak ahol Bale mehetne bal futóba. Elég sokoldalú a középpályás soruk (Ndombele, Lo Celso, Sissoko, Alli, Sessegnon, Winks), lehet őket úgy variálni hogy Son/Moura/Bale trió is pályán legyen (pl 4231, Ndombele meg Sissoko védekező kp-ban, a támadó trió meg Kane mögött).Bála --> SpursGondolom Lucas Moura így megy is a padra.
Na hátha megmenti a karrierjét. A Spursben kb egyből húzóember lehet, talán motivációja is több lesz.
Borbinho
FLZOLI
Egy biztos, én min. 1 csatárt még igazolnék a helyükben, mert Kane mögött továbbra sincs kb senki.
Borbinho
Hihetetlen azért milyen munkáscsapat lett ez a Spurs. Ez a kp amit felsoroltál....
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Jovic vagy Mariano, ha már úgyis Madridban vannak.Arra az évi 25-30 meccsre így is jó lesz. Főleg hogy sérülékeny mindkettő. Szerintem ezzel picit flexibilisebbek is lesznek, akár 3 védős rendszert is játszhatnak ahol Bale mehetne bal futóba. Elég sokoldalú a középpályás soruk (Ndombele, Lo Celso, Sissoko, Alli, Sessegnon, Winks), lehet őket úgy variálni hogy Son/Moura/Bale trió is pályán legyen (pl 4231, Ndombele meg Sissoko védekező kp-ban, a támadó trió meg Kane mögött).Bála --> SpursGondolom Lucas Moura így megy is a padra.
Borbinho
FLZOLI
Borbinho
több mint 5 éve
Arra az évi 25-30 meccsre így is jó lesz. Főleg hogy sérülékeny mindkettő. Szerintem ezzel picit flexibilisebbek is lesznek, akár 3 védős rendszert is játszhatnak ahol Bale mehetne bal futóba. Elég sokoldalú a középpályás soruk (Ndombele, Lo Celso, Sissoko, Alli, Sessegnon, Winks), lehet őket úgy variálni hogy Son/Moura/Bale trió is pályán legyen (pl 4231, Ndombele meg Sissoko védekező kp-ban, a támadó trió meg Kane mögött).Bála --> SpursGondolom Lucas Moura így megy is a padra.
Borbinho
FLZOLI
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Bála --> SpursGondolom Lucas Moura így megy is a padra.
Borbinho
több mint 5 éve
én is épp GiGi-t akartam írni hogy megyWijnaldum jó eséllyel menni fog, legkésőbb jövőre (free agent lesz), és Milner is már 35 lesz januárban.Na jön Thiago Alcântara, 30 millió euróért, 4 évre. 🙏végre. azért picit féltem, hogy MUval utolsó napon elkezdtek egy licitháborút, hogy ki tud minél kevesebbet ajánlani. kell a pénz, mert elől vékonyak vagyunk lényegében egy cserénk van: Coman, Lewa helyére meg Zirkzee.
Mikey
csebi
Mikey
amúgy hátha CuJo beválik és akkor jók leszünk
mondjuk még Keita adós a jó játékkal, de hátha idén
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wijnaldum jó eséllyel menni fog, legkésőbb jövőre (free agent lesz), és Milner is már 35 lesz januárban.Na jön Thiago Alcântara, 30 millió euróért, 4 évre. 🙏végre. azért picit féltem, hogy MUval utolsó napon elkezdtek egy licitháborút, hogy ki tud minél kevesebbet ajánlani. kell a pénz, mert elől vékonyak vagyunk lényegében egy cserénk van: Coman, Lewa helyére meg Zirkzee.
Mikey
csebi
több mint 5 éve
közben az EUB kimondta, hogy Leo létrehozhatja a "Messi" nevű sportszergyártó márkát.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Bála --> SpursNa hátha megmenti a karrierjét. A Spursben kb egyből húzóember lehet, talán motivációja is több lesz.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Na jön Thiago Alcântara, 30 millió euróért, 4 évre. 🙏végre. azért picit féltem, hogy MUval utolsó napon elkezdtek egy licitháborút, hogy ki tud minél kevesebbet ajánlani. kell a pénz, mert elől vékonyak vagyunk lényegében egy cserénk van: Coman, Lewa helyére meg Zirkzee.
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Na jön Thiago Alcântara, 30 millió euróért, 4 évre. 🙏
több mint 5 éve
PSG kettős emberhátrányba tudott nyerni szerencsével a Metz ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem azt mondtam hogy innentől elvaras a BL, de nem lényeg.Nem értitek ezt a sekejtezős rendszert ezek szerint. Nem tűnt fel 2 már 2 előre be nem tervezhető bravúrt csinált a Fradi és még mindig van egy párharc?Ha 10 évig ennek nem lesz pozitív hozadéka és 1 szezonos csoda maradna az esetleges BL akkor semmit sem ér az egész. Lásd 95, és az utána következő pöcegödör.Remélem az ukrán útlevéllelBLt nyernének akkor is ez menne 🤣🤣🤣
Rendelkezô orosz koma
Gyorsan elmegy innen, mert bosszantó, hogy elhiteti itt, hogy 5 milliárd elég és nem kell 50 milliárd az eredményhez.
ozibozi
Aki ezt az eredményt még mindig nem képes elismerni az feleslegesen nézi az a szerény véleményem.
Ma ez a csapat ismét bebizonyította hogy mekkora tartása van és hogy Rebrov micsoda kitűnő taktikával küldi fel őket a nemzetközi meccsekre.
Csoportkör és 5M euró ismét a zsebben, de egy biztos: magyar csapatnak ekkora esélye nem lesz bejutni a BL csoportkörbe a következő 10 évben mint most a Fradinak van. Mondanám hogy fel kell kötni a gatyát de ha ezt a teljesítményt képesek hozni (márpedig most már latszik hogy nagyjából igen) akkor 2 meccs alatt nem lehet akkora zavar hogy ne sikerülhessen. Életük 2 meccse jön, ezt szerintem sejtik.
Orosz lenyilatkozta hogy tavaly a párharc előtt azt mondta neki a zágrábi elnök hogy nem olyan jó bejutni a blbe mert csak bucira verik őket és árt a szurkolói morálnak meg a csapatszellemnek. Tessék, most már vidámkodhattok! 😜😁😂😂
davemayer
Szóval ezek szerint van bevétel, lehetne vissza osztani a népnek is belőle 😊
FLZOLI
Ha a koefficiens szerint el is éri a Fradi hogy már mondjuk nemcsak az első, de továbbjutás esetén a másodikban is kiemelt lenne (nézd vissza kik voltak ott milyen pontokkal), akkor is még két párharcot kell ugyanúgy megnyerni garantáltan erősebb ellenfelek ellen a 3. és a playoff körben. Ezt elvárni nem realitás. Nem mondom hogy nem sikerülhet, de elvárni nem lehet, és ebből következőleg ha idén lenne is BL jövőre a reális cél megint csak az EL csoportkör lehet.
davemayer
több mint 5 éve
Remelem nem lesz több covidos ellenfél mert így már sehova se férne be a Fradinak az elszalasztott meccs!
több mint 5 éve
EL csoportkör már megvan."BL csoportkör nézők nélkül mondd mit ér...!"
Szerintem az is óriási eredmény.
A BL maga lenne a csoda.
Már csak a COVID-ot kene akar egy Sebők Vili-fele finn góllal megverni, hogy lehessen menni meccsre! 🙏🙏🙏
Sinisa
Mondjuk tudom, 30M-t...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem értitek ezt a sekejtezős rendszert ezek szerint. Nem tűnt fel 2 már 2 előre be nem tervezhető bravúrt csinált a Fradi és még mindig van egy párharc?Ha 10 évig ennek nem lesz pozitív hozadéka és 1 szezonos csoda maradna az esetleges BL akkor semmit sem ér az egész. Lásd 95, és az utána következő pöcegödör.Remélem az ukrán útlevéllelBLt nyernének akkor is ez menne 🤣🤣🤣
Rendelkezô orosz koma
ozibozi
davemayer
Szóval ezek szerint van bevétel, lehetne vissza osztani a népnek is belőle 😊
FLZOLI
Ha a koefficiens szerint el is éri a Fradi hogy már mondjuk nemcsak az első, de továbbjutás esetén a másodikban is kiemelt lenne (nézd vissza kik voltak ott milyen pontokkal), akkor is még két párharcot kell ugyanúgy megnyerni garantáltan erősebb ellenfelek ellen a 3. és a playoff körben. Ezt elvárni nem realitás. Nem mondom hogy nem sikerülhet, de elvárni nem lehet, és ebből következőleg ha idén lenne is BL jövőre a reális cél megint csak az EL csoportkör lehet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na hol vannak a károgókne szerénykedj, legyen 100 év.Remélem az ukrán útlevéllelBLt nyernének akkor is ez menne 🤣🤣🤣
Rendelkezô orosz koma
ozibozi
davemayer
😀
petey
ahhhhhh, már annyira le akartam írni, olyan jó érzés
több mint 5 éve
Nem kellett hívni őketne szerénykedj, legyen 100 év.Remélem az ukrán útlevéllelBLt nyernének akkor is ez menne 🤣🤣🤣
Rendelkezô orosz koma
ozibozi
davemayer
😀
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal