NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Amúgy Királlyal mi a baj? 3 gólt kapott azon a 7 meccsen, ami számított. Nem hiszem, hogy mással sokkal előrébb lennénk. Egervári csapatában pedig olyanok voltak, mint többek között az élete formájában játszó Szalai (10+ gól Bundesligában), nem pedig olyanokból kellett csapatot kreálni, akik sehova nem kellettek. Mert ebben a sorozatban ez volt Dárdai feladata. Ennek fényében is kell értékelni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Dub
1 019
Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy hosszú távon jó az a magyar labdarúgásnak, ha most szerencsével kijutunk. Mert abban biztos vagyok, hogy ha most kijutunk az legalább a következő 10 évre konzerválni fogja ezeket az embereket az MLSZ és a "szakma" élén. Én nem magasztalnám Dárdait sem az égbe, Király erőltetése pl az ő hülyesége, de mondhatnám a Gerát is, akitől nem is tudom mikor láttam utoljára jó teljesítményt válogatott szinten. De úgy unblokk is, az a csapat is ugyanolyan szarul játszott mint ez a Storck-féle (aki remélem nem marad), csak kicsivel több szerencséje volt. Előrelépés meg nem történt semmi. A 2012-es Eb selejtezőn 19 pontot értünk el az Egervárival, egy holland, svéd, finn, moldáv, san marinoi csoportban. De még az előző csúfos 8-1-el végzett selejtezőn is több pontot értünk el összességében, egy szerintem nehezebb csoportban. www.mifocink.com/?p=5697
Legbelül persze szeretném, meg drukkolok neki, hogy jussunk végre valahova ki, de tartok tőle, hogy önámítás meg a szar konzerválása lesz ennek a hosszabb távú következménye.
több mint 9 éve
elszomorít.nem hittem volna, hogy a magyar focival kapcsolatban van ami még meg tud lepni, de ez az NSO spanyol nyelvű könyörgése ...meglepni, vagy elszomorítani?
gamerkr
slowmotion
több mint 9 éve
nem hittem volna, hogy a magyar focival kapcsolatban van ami még meg tud lepni, de ez az NSO spanyol nyelvű könyörgése ...meglepni, vagy elszomorítani?
gamerkr
több mint 9 éve
Kultúrsokkban vagyunk, mert nem tudjuk milyen érzés amikor egy selejtező sorozat sikerül.Eddig ugye könnyű volt, megmondtuk a végén, hogy mindenki takarodjon.
Most a kvalifikáció küszöbén vagyunk, és nem tudjuk kezelni a helyzetet 😀 A 80-as években vagy később született drukkerekkel ilyen még nem volt, szóval nem véletlen, de marha érdekes.
több mint 9 éve
Nem tudom ki hogy van vele, én leszarom, hogy nem érdemeljük meg, leszarom hogy szar volt a csoportunk, de igenis jussunk ki. Az albánokat se nagyon érdekelete, hogy azért jutottak ki, mert megkapták a szerb meccs három pontját. Szóval szurkolok ezerrel a spanyoloknak meg a letteknek, és igen fasza volna egy világversenyre úgy készülni, hogy mi is ott vagyunk, mégha vérmes reményeink nem is lehetnek.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 9 éve
nem hittem volna, hogy a magyar focival kapcsolatban van ami még meg tud lepni, de ez az NSO spanyol nyelvű könyörgése ...
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Storck szerint rossz pillanatban kaptuk a gólokat. Mondja már el valaki melyik a jó pillanat gólt kapni...3-0nal, amikor megraktad 3,5 gol fole.. 😀
Matthew99
több mint 9 éve
Storck szerint rossz pillanatban kaptuk a gólokat. Mondja már el valaki melyik a jó pillanat gólt kapni...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
A magyar válogatott jelenleg 15 ponttal vezeti a csoportharmadikok ranglistáját, de két rivális még megelőzheti ezen a speciális tabellán, amelybe a hatcsapatos csoportok utolsó helyezettjei elleni eredmények nem számítanak bele. A hétfőn záruló C csoportból Ukrajna és Szlovákia jelenthet veszélyt: előbbinek az előzéshez nyernie kell a címvédő Spanyolország ellen, azonban még ebben az esetben is Magyarország maradhat a legjobb harmadik, ha Szlovákia döntetlent játszik Luxemburgban és Macedónia nem győz Fehéroroszországban.A kedden befejeződő A csoportból Törökország lehet még legjobb harmadik, amennyiben hazai pályán begyűjti a három pontot a már Eb-résztvevő Izland ellen és Kazahsztán idegenben legyőzi Lettországot. A novemberi pótselejtező sorsolását vasárnap tartják.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egy biztos, jó lenne már nem csak a FIFA valamelyik részében látni válogatottunkat nemzetközi tornán. Tény, hogy csak a minimumot hoztuk, meg még talán annyiban előreléptünk, hogy most legalább a románoktól nem kaptunk ki idegenben, de kis szerencsével legalább kint leszünk.Az egészben a legviccesebb, hogy a szidott UEFA-nak lesz a legnagyobb érdeme a kijutásunkban, mert habár korruptak, mégis nélkülük nem izgulhatnánk most, hanem szidnánk megint mindenkit. 😀
(Ja és Feröernek is hatalmas tisztelet, mert ha nem verik el kétszer a görögöket, akkor nem a csoport utolsóktól kaptunk volna ki tegnap)
Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Ez szanalmas.
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
...én is drukkolni fogok, még ha nem is érdemlik meg, mert nem tettek érte sokat, csak amennyit idáig is több mint 9 éve
Sokan vagyunk akik a fél karjukat odaadnák, ha kijutnánk az EB-re, de ezeknek az embereknek a 90%-a látja, ismeri az itthoni állapotokat, de mégiscsak szurkolók.Én is szurkolni fogok a spanyoloknak😊
(de tudom, hogy elsődlegesen mi csesztük el)
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
tipikus 'magyaros megoldás' ami miatt (is) ott tartunk, ahol tartunk... mindig mindenki más a hibás, minket meg a 'balsors tép'www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Ennyire szánalmas dolgot én még esküszöm nem láttam.
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Egy 40 ezer főből álló kis ország amatőr futballcsapatának 180 perc alatt sikerült 3 gólt lőni és megverni őket, ami után hatalmas az arc, most meg 4 gólt kapunk a totál szétesett, eddig nyeretlen, 9 meccs alatt 3 gólt szerző görögök ellen és már ez megy. Én inkább csöndben lapítanék, és ha szerencsével kijut a csapat, akkor visszafogottan örülnék. Egy ilyen csoportban, ahol Észak-Írország meg Románia a legjobb csapat, nem a többi csapat eredményeit kéne számolgatni.
Duff
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Hát ez nagyon gáz....
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Ilyen az, amikor a söpredék sportújságíró "szakma" beáll szélirányba, és ha lehet még jobban elkezdi hergelni az embereket, ha látja, hogy a pöcegödörbe lejutott valami kis fény
flzoli
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Hát ez nagyon gáz....
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Ilyen az, amikor a söpredék sportújságíró "szakma" beáll szélirányba, és ha lehet még jobban elkezdi hergelni az embereket, ha látja, hogy a pöcegödörbe lejutott valami kis fény
több mint 9 éve
Duff
3 133
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Ennyire szánalmas dolgot én még esküszöm nem láttam.
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Egy 40 ezer főből álló kis ország amatőr futballcsapatának 180 perc alatt sikerült 3 gólt lőni és megverni őket, ami után hatalmas az arc, most meg 4 gólt kapunk a totál szétesett, eddig nyeretlen, 9 meccs alatt 3 gólt szerző görögök ellen és már ez megy. Én inkább csöndben lapítanék, és ha szerencsével kijut a csapat, akkor visszafogottan örülnék. Egy ilyen csoportban, ahol Észak-Írország meg Románia a legjobb csapat, nem a többi csapat eredményeit kéne számolgatni.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395van ennél szánalmasabb?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-fogynak-a-rivalisok-a-legjobb-harmadik-helyert-2443013Ahhoz hogy továbbjussunk, nyerni kell a Spanyoloknak és a Letteknek X-et nyomni?Most akkor hogyan is állunk ezzel a vereséggel? Még mindig van esélyünk?Persze, itt ma az dőlt el, hogy 2.ként (mivel a románok nyertek a bálnavadászoknál) nem mehetünk tovább.
Coolearie
Holnap az ukrán-spanyol (meg egy picit a Lux-Szlovák) illetve szerdán a Lett-Kazah meccs lesz fontos.
NB2
Coolearie
inkább belinkelem, mert annyi variáció van és így egyszerűbb mint magamnak bepötyögyni😊
több mint 9 éve
Ahhoz hogy továbbjussunk, nyerni kell a Spanyoloknak és a Letteknek X-et nyomni?Most akkor hogyan is állunk ezzel a vereséggel? Még mindig van esélyünk?Persze, itt ma az dőlt el, hogy 2.ként (mivel a románok nyertek a bálnavadászoknál) nem mehetünk tovább.
Coolearie
Holnap az ukrán-spanyol (meg egy picit a Lux-Szlovák) illetve szerdán a Lett-Kazah meccs lesz fontos.
NB2
több mint 9 éve
milyen balfarok védelmünk van már??????miért, van védelmünk?
NB2
több mint 9 éve
Most akkor hogyan is állunk ezzel a vereséggel? Még mindig van esélyünk?Persze, itt ma az dőlt el, hogy 2.ként (mivel a románok nyertek a bálnavadászoknál) nem mehetünk tovább.
Coolearie
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Az a baj h Storck alatt a stabilitas eltunt.Persze az is benne van leginkabb gyozni kellett volna az o meccsei alatt.Meglassuk.A 3 gol dicseretes volt.
több mint 9 éve
Na ma láthattuk, hogy miért játszunk egy csatárral általában. Amint nem állunk vissza, a védőinket úgy verik meg, ahogy nem szégyellik. Böde se csinált semmit, amint nem hentesek és villanyszerelők voltak az ellenfélnél. Viszont Németh góljai jól jöhetnek, remélem a válogatottban is olyan szériába kerül, mint a klubcsapatában. Holnap lehet drukkolni a spanyoloknak aztán kedden a letteknek.